Jag + segelbåt = ...?

Shoo bre alla söta;)
Idag har jag vart o seglat:o Tro dt elr ej men idag var jag ute vid öarna o seglade haha! Dt gick rätt så bra men med tanke på att jag aldrig änns suttit i en segelbåt så känner jag mig lite halvt stolt^^ Imon ska jag ut igen, och i övermon o hela veckan faktiskt!;o Ska träna riktigt intensivt nu för...ja, mina närmsta vet vrf;) Kmr avslöja denna..rätt så stora hemligheten när jag får:)) Haha vi fick typ enorma torrdräckter o vi såg skitrologa ut! Får ta o fota oss nån dag haha!;P Känner att jag vill komma igång och börja blogga igen! Men sen ska man ha lite tid för dä oxå! Aja, framåt går dt nu iaf!:) Inget jag har missat?;)

P&K (L)

Tjosaan(L)

Tjosan alla söta:) <3
Fy skäms på mig som inte har skrivit på länge! Men som sagt, ligger min data i koma...hoppas på att den är tbax snart! Just nuu är jag i halmstad och jag o syrran ska passa mosterns katter:) Nu är dom här men imon åker dom,, idag har jag iaf först vart i skolan, sen gick jag hem o släängde i mig mat för att hinna till min buss som jag tog t centralen o där tog jag tåget hit till halmstad((: Här har vi spelat bol (som mitt lag dessutom vann i!:o till min förtjänst såklart!(:) sen käkade vi tacos nu precis;D gött gött!
Här i helgen ska jag plugga spanska,fysik,matte,engelska,fysikläxa o nåt mer vare som jag nt kommer på nu:P Så ingen semester blire inte. Sen ska man ju underhålla katterna oxå!:P Jaja. Bara för att jag inte har skrivit på länge så bjuder jag på sköna låttips!:D 
N'joy! 
                      Taio cruz - Brake your heart
 

Flipsyde ft Piper - Happy birthday <3


Afroman - crazy rap


Soulja boy - crank that  (gammal jag vet:P)

RSS 2.0