Fredaaaaaag!!!

pics24 (MMS)

Fredaaaaaag!!!


Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.

Hej!
vet att uppdateringen suger men ni får leva med det ett tag. Har iaf haft en mysdag! Först var det ju orientering och det gick väl rätt bra antar jag haha...Men det var fett jobbigt för vi sprang över typ heela skatås. Vi fick sluta 11 iaf så det var ju skönt, vi skulle egentligen slutat halv 4. Efteråt drog jag o Ebba (klasskompis) hem till henne o dusha, sminka oss o käka och sen drog vi till stan o fikaa. Sen träffade vi några goa människor och slutade upp på Cans:) Nu är jag hemma o var precis ute på en prommis i dimman, älskar när det är dimmigt..fett mys! Men nu ska jag, så duktig som jag är, plugga NO för jag har ett prov imon!
Där hade ni min dag! Hoppas ni har haft det bra idag ni med. Imon äre äntligen fredag och då är det funtimes! Det behöver jag.
hörs senare babes, peace



"When I feel too out of step to control it,
I don't always drown my fealings. But today I am"
-Rebecca Holst

R.I.P

Hej på er.
Är i god tid i dag för omväxlingens skull och idag ska vi orientera så vi slutar typ 11:) Senare får vi se vad jag ska göra, men något blir det väl. Nu ska jag iaf sätta på lite musik och dra på löparskorna så hörs vi senare,

vill bara säga att igår var min kompis med om en hemsk sak (inte hon, en av hennes nära) och jag vill säga till dig att jag finns alltid här. Trots att vi tappat kontakten det senaste så kan du alltid alltid alltid ringa mig! Älskar dig ♥ R.I.P.

B221331159_large

180182_1811179046870_1461810169_2006624_1286836_n_large

update

tja tja tja
är hemma nu från stan, har ifs vart det ett tag men jag ska antingen till stan igen nu efter jag ätit haha eller så drar jag till sisjön för en powerwalk med ebba! I stan solade vi och sen tog vi en mysig fika på uteserveringen på Le pain. Sen på bussen hem, jag har nog aldrig skrattat som då haha. Galet. Älskar min Jordgubbe!<3
Men nu ska jag käka, så hörs vi sen
peace
right noow

tillbaka

Hej på er.
Nu är jag tillbaka. Mådde lite konstigt i helgen, men fick gråta ut verkligen. Det är jätteskönt att få gråta ut ibland, man blir lättad. Iaf, tröstshoppade lite med mami (haha..) Blev en skitsnygg orange kavaj, udda! Och en tröja &.....Dr Martens!! GLAD chey:D Här är grejerna och dagens outfit!

Dagens outfit & gårdagens köp. Tröja Monki 150:-, Kavaj Monki 450:- Ring, glitter

puddingar... Scorett, 1599:- hade bilden över denna + svarta jeans och mina Dr martens idag.

Imorgon ska jag äntligen träffa min andra halva <3 Docl efter jobbig skola osv...men vi hörs imon, 
peace

Sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been, to stand back up taller than you ever were.

varnar för dålig uppdatering under dagen. Tar en mini-bloggpause. Tror ni förstår.

-

har hänt massa allvarliga grejer så blir ingen videoblogg idag :( vet inte vart jag ska ta vägen...men ebba om du ser detta så ring mig så fort du kan eller kom hem till mig!

Månadens läsare!

Tänkte börja med månadens läsare, och jag väljer ut en i kommentarerna! Alltså ni som kommenterar mycket får ett litet inlägg och kanske en länk om ni har blogg?:) Och denna månadens läsare ääär.....Johanna Larsson! Denna sötnosen har följt mig ett tag och skriver massa söta kommentarer och gör t.o.m bilder hihi! Gullis! Blir så glad för sånt! Så fortsätt gärna som du gör och ni alla får gärna göra bilder och skicka till mig på mail, [email protected] om ni vill. Och Johanna, när du kommer till göteborg eller jag till stockholm så vill jag gärna ses:)

besök hennes blogg också! http://superstarjl.blogg.se/

tjatjatja

tjaa! 
medans ebbaprutt (http://essiiees.blogg.se/) är i dushen passar jag på o blogga här. Vi ska fixa oss nu, typ dusha, sminka oss o ta på oss kläder o sånt sen ska vi hitta på buus och senare har vi inte planerat något speciellt men vi är fett taggade här, musiken är på max så vi får se vad vi hittar på!;) Hoppas ni tycker det var kul med videoblogg för om ni bombar med kommentarer på detta inlägget så kommer det ett till lite senare! Kommentera att ni vill att vi ska göra ett till och kanske något speciellt ni vill att vi ska prata om så kör vi sen! Hoppas ni får en grym dag så hörs vi snart igen as always,
peacee

gårdagens outfit. Oförberedd bild men typ den bästa jag hitta haha:( spetslinne, ingen aning..Kavaj ingen aning, har haft den huur länge som helst hittade den igår hihi, byxor Zara 399:- tror jag, skor ebbas (hade mina kilklackar egentligen), jacka JC 899:-, väska topshop 999:- tror jag..eller 899:- 
haha flummigt?

mitt hjärta <3

Töntarnaaa

babblar..


Sorry för dålig uppdatering! Är hemma hos ...

Sorry för dålig uppdatering! Är hemma hos ebba nu men vi ska snart dra, vart vet jag inte haha! Men det är frrredag, woho:D vi gör en videoblogg sen om mitt batteri håller, pössss


Back to normal

sorry, blev ingen videoblogg idag..har ingen bra sångdag och är inte på humör för det. Kan se om jag hinner göra en imorgon? Man kan ju faktiskt spela in på mobilen också! Ska träffa min älskling ebba imon, kanske vi gör en tillsammans?;) vi får se, nu ska jag fixa lite grejer för imon. Ska till skolan och så! skönt med runtiner igen, börjar bli galen av att gå hemma här...
peace
längtar tillbaka till london! käka ute på nya mysiga resturanger, shopping typ varje dag och träffa trevligt folk!

Never be afraid to speak your mind, we all have one for a reason

tjaaa,
mår ni bra? Här är det bra faktiskt, känner mig piggare. har inte sådär jättemycket att skriva faktiskt men tänkte sätta mig o spela gitarr o sjunga lite nu o har jag en bra sångdag så tänkte jag göra en videoblogg med lite sång o sånt:) hörs senare då, 
peace


Svar på tal...

Heej på er!
Idag känner jag mig äntligen frisk! Behövde dock sova ut idag och vila lite nu men så fort jag börjar bli frisk springer jag hemifrån typ haha. Tänkte bara ge svar till en tjej som kommenterade hiss & diss:en.
"fast vem har sagt att uggs är för tjejer.. och vem har sagt att addidas tröjor är för killar.. tycker man får ha på sig vad man vill det är bara att jämföra med palladium det är till båda.. och om du inte visste det så finns det faktiskt en uggs kollektion som är anpassade till killar... tycker bara det är lite taskigt för dem som har köpt dyra uggs nu och är skit nöjda med dem så säger du att det inte passar..."
så stog det...och självklart kan killar ha uggs, vissa kan vara snygga faktiskt. Men jag skrev bara vad jag tycker. Det finns hur många som helst som tycker det är snyggt. Bara att just jag tycker inte det:) Och du har rätt i att ingen har faktiskt sagt att uggs bara är för tjejer men, det har innan vart mest tjejer som har haft på sig såna. Men som sagt så är det bara min åsikt och alla tycker olika och jag menade självklart inget illa.
Det är detta som är nackdel med att ha blogg. Man blir hur lätt som helst missförstådd...jaja!

The harder you try to forget something, the more you think about it unconsciously


Make me wanna shop

kollar runt på nelly.com och blir så sugen på shopping. Kanske blir det o klicka hem lite? behöver faktiskt ny höstgarderob...
Älskar denna outfiten under! Så enkel men sjukt snygg!!:)

Hiss & Diss


1. såg att kissie hissade killar med uggs och måste bara dissa där alltså, tycker inte det är snyggt alls! vad kommer sen, tights? ouff, nej killar ska inte ha tjejsaker sådeså.

2. vädret i göteborg nu alltså. Man blir typ deprimerad? och nu kommer snart vintern, hej slask!

3. Skönhetsideal. Haha, var kom den ifrån? nejmen när man bläddrar i tidningar hittar man bara skitsnygga människor med skitsnygga kroppar. Grejen är att alla dom bilderna är fruktansvärt redigerade och alla vet inte det faktiskt. Oxå går tjejer och bantar när dom är typ 11? 12? hemskt!


1. Höstmodet! Egentligen gillar jag hösten, friskare o kallare luft, löven men framför allt modet. Och hissar att man ska få dra på sig goa halsdukar och snygga kängor.

2. O.C! åh alltså O.C är my lifesaver typ haha. En meningslös sjukt spännande serie som man kan kolla på flera timmar i streck, speciellt när man är sjuk hihi. Har boxen och jag har kollat på alla säsonger minst 3 gånger!

3."ponchos", duk, gardin. Vad man nu vill kalla det är en självklarhet på min hiss-lista! Sjukt snyggt med ett par höga skor och byxor i läderimitation!


Update: Fortfarande...är detta mina PERSONLIGA åsikter. Vad jag tycker är snyggt och inte osv. Så snälla, TÄNK innan ni kommenterar..

ingen rubrik..

Hej på er!
Nu har jag för första gången på 2 dagar gått utanför dörren haha. Var ute en kortkort promenad med vovven. Men känner att jag inte är helt bra än så idag ska jag åter igen bara ta det lugnt, dricka te och sånt bra. Dock måste jag plugga en heel del också..bl.a matte och till två stora prov jag har denna veckan och jag har inte ens böcker till det..inte så braa!
Usch, jag får typ samma förkyldning varje år! Typ hösten-är-här-nu-här-får-du-en-fet-förkyldning. Amen tack! Jaja...vi hörs senare osså kommer det en hiss o diss ju!
peace
spelas just nu.. ;) fick lite nostalgi igår när jag kollade på fast 5! lyssnade sönder denna ett tag alltså, men har inte lyssnat på länge så:)

I'm lost in my own mind

alltså, jag är helt borta. Har suttit hur länge som helst o försökt hitta saker att hissa o dissa men mitt huvud vill inte samarbeta med mig. Så tyvärr blir det ingen hiss o diss idag. Men imorgon! ;)
godnatt o sov gott
Tumblr_lruddexzkz1r3tyeyo1_500_large

Potatoo

nu ska jag & mamsen bädda ner oss i soffan och kolla Fast and furious 5 och dippa morötter och gurka! har blivit en soffpotatis känner jag men så fort jag är frisk igen drar jag på the löparskoor! Mamma köpte en träningscykel häromdagen också så nu har jag massa att jobba med. Åh, känner mig så handikappad när jag är sjuk. Kan verkligen inte göra nånting! Har inte gått utanför dörren på typ 2 dagar?! :( inte träffat någon annan än min mamma heller haha..! Det är typ farligt för då kommer alla tankar o känslor fram när jag inte har annat o göra o tänka på..(som ni märkte på förra inlägget..) Jaja. Bloggar en sista gång idag lite senare, kanske en hiss & diss eller liknande? vi hörs då,
peace

Love for me, it's not who I can imagine myself with. It's who I can't imagine myself without.

Tumblr_lpgs2shqht1r0agmso1_500_large
Tumblr_ljmolu0ia01qiqbfpo1_500_large

Tumblr_lqdflxkk431r02e94o1_400_large
Tumblr_lmtj932r4j1qb2fmwo1_500_large

Love for me, it's not who I can imagine myself with. It's who I can't imagine myself without.

Blir helt galen. Vet inte vad jag ska göra med dig. Får tusen olika signaler skickade till mig och ramlar baklänges av tyngden jag får av den enorma högen av känslor som aldrig tar slut. Mitt huvud är överbelastat. Det är glapp och jag vet inte hur jag ska få allt att rulla på igen. Känns som att jag är fast i ett svart hål med olika alternativ och vilket jag än väljer kommer vara fel.
Snart ramlar jag av. Den tunna tråden som symbolerar liv. Ovissheten stör min balans. Vart hittar jag jämnvikt?

Svar på frågestunden del 2

Vilka tre klädesaffärer handlar du på och går du helst till? och vilket är ditt favoritplagg?
Många KRAMAR! :D

Zara, topshop & weekday är nog mina favoritbutiker. Mest handlar jag på zara:) kram!

Hej Rebecca! Jag måste först säga att du är helt fantastiskt snygg, sjukt bra skådespelerska och amazing på att sjunga!!

Jag har sett vartenda avsnitt av svaleskär MINST 3gånger! Du är så bra!! 

Min fråga är: 
1. kan du snälla göra mer videobloggar? En med dig och Kevin vore galet nice!!
a. Några där du sjunger
b. Typ en video som ni filmar medans typ du och kevin fotar varandra (som eran photoshoot, att ni filmar lite under tiden och klipper ihop)

2. Några bilder på dig och märta som är hyfsat nytagna

Hej, och tack!!:D Absolut ska jag bli bättre på videobloggar! Det kan bli lite svårt att filma samtidigt vi har photoshoots men kan försöka! Och märta har jag faktiskt inte träffat så mycket på ett tag men kan ju fråga henne haha:) kram på dig sötis!

Jag ska åka till Göteborg den 25-26e november iår, och jag undrar om det finns någon chans till att träffa dig då? Typ ta en fika på stan eller så?
Det ska vi nog kunna ordna, lägg till mig på min fan-facebook (den med blommor runt på profilbilden) så kan vi lösa det där!
Tycker du är en grym bloggare och förebild!
tack!:D
Vad är det bästa med att blogga och har du träffat Ulrik Munther live?? snälla svara på dom här frågorna. :)
Det bästa med att blogga är när man ser att det går framåt och när statistiken går upp och kommentarerna blir många:) Nej jag har inte träffat Ulrik men har hört honom live på Rix fm festvalen.
hur lång är du? köper du kläderna för dina egna pengar?
är typ 163. Och ibland gör jag det ibland inte!

tjänade du något när du var med i svaleskär? hur mycket isf? :)

Ja, det är ett jobb precis och precis som alla andra jobb får man lön:) hur mycket säger jag tyvärr inte

1: Ett land eller stad/ plats du vill besöka igen eller för första gången?
tror jag svarade på 1a delen av svar på frågestunden men tar det igen isf. USA och Brasilien vill jag åka till:)

2: jag vet inte om du får svara på detta men jag är så nyfiken, vilken genrer är filmen/ serien du spelar in alltså är det en thriller, komedi romantik, ungdom osv?

Det är en actionserie typ, lite polis och sånt;)
3:vad brukar du äta till frukost?

Antingen músli med fil eller macka, ibland grapefrukt och juice.
4: vilka sorts skor tycker du bäst om?

Höga! Det kan man piffa nästan vilken outfit som helst med.
5: vilket kläders plagg gillar du mest?

Älskar att ha klänning. Och att klä upp mig!
6 tre bästa drick och godis sorter?

oj, bästa läsken är cola och godis måste vara trocaderoflaskor..känns som att jag skrivit det innan? eller..?
7: kan du lägga upp ett inlägg med typ tio sanningar dig själv?

Självklart! Kommer snarast.
8: vilken kändis skulle du vilja hamna på en öde ö med?

hm, den var svår...typ Ian somerhalder eller Paul walker hihi. Något att vila ögonen på?

 

9 samlar du på något speciellt?, tex jag samlar på saker med marilyn monroe

nej faktiskt inte, om inte kinderäggleksaker räknas haha..

10: har du några fler syskon än din syster som du brukar nämna i bland`?

Nix, bara henne!

Vad är det som får dig att skratta? :)
Allt! haha nejmen jag skrattar rätt mycket. Jag skrattar när mina kompisar skadar sig på ett kul sätt, eller när min mamma har somnat i soffan med öppen mun och jag tar smygbilder osv haha!

1- Vad heter du på Wordfoud?! :D

badassbecca! lägg till mig!

2- Kan inte du slänga in en liten kommentar på min blogg? :D

Det kan jag!
3- Är du oskuld?

liite privat fråga, men ja det är jag
4- Vem var den senaste du kysste? :D

"A" haha ;)

Har kevin vaz blogg?
Nej, men vi håller på med en gemensam..mer info kommer inom kort!

vilket år är du född och vilken klass gårru i?

Är född 97 och går alltså i 8an

vad heter din skola?

Det säger jag tyvärr inte men går i stan:)

kraaaaaaaaaaaam din blogg knäcker :D

taaack du! kram!

alla kläder du hade på svaleskär, va det dina? för det verkade inte riktigt som din stil direkt, men det var ändå fint :)
Nej det är inte mina kläder, det fixar kostym på produktionen så kläderna ska matcha karaktärens personlighet!:)
Blir du offta igenkänd när du går på stan och sånt från svaleskär? :)
Ja, ganska ofta men alla vågar inte komma fram dock:/
Om du fick välja mellan att vara världsartist inom musik eller stor inom teatern och skådespeleriet i Sverige vad skulle du välja då? Skulle du välja att aldrig mer få spela teater eller aldrig mer sjunga och spela instrument?
Oj svår fråga, världsartist inom musiken hade jag inte tackat nej till men samtidigt är det otroligt mycket press hela tiden. Och att vara stor i sverige hade vart skönt, så hade man kunnat åka utomlands utan att bli igenkänd. Men jag kan nog inte bestämma mig där! Jag skulle välja att aldrig mer spela teater faktiskt. För musik är en så otroligt stor det av mitt liv och jag sjunger och spelar varje dag överallt!
hur tar du så fina bilder (bilden på din hund i innlägget under)
den bilden tog jag med mobilen och redigerade med Snapbucket. Finns på androidmarket och appstore

och sen undrar jag ingen hur va alla från svalis, gaston (erik), krasse(kevin), nico lauda (?) och irmelie (märta) i värkligheten? hade varit kul att veta!
eric är en otroligt glad och livlig människa och han sprider alltid glädje haha! Han är undebar! Kevin har ni ju sett på lite videobloggar här och där, han är en av mina allra bästa vänner som är otroligt snäll och rolig, och någon man kan prata med hur länge som helst. Våran grej är att sjunga tillsammans, vi går alltid och sjunger båda två haha! Christian (nikkilauda) är jättesnäll och trevlig, hann inte riktigt lära känna honom så bra men han är supersnäll. Märta är en go tjej, härlig humor och ett gott häng! Genomsnäll är hon! Inte alls som Irmelie haha.

vad tycks om fotö där ni spela in svalskär? jag bor där!
Otroligt charmig sommarö!

 

hej, skit bra blogg tjejen:)

visste du att kevin vaz går på mitt gymnasium?
as fräckt jue;)...
nej men min fråga är: gillar du subway, isåfall va tar du på den? :) kram emelie

Tack! haha trevligt trevligt. Älskar subway! Käkar inte där så ofta men tar väl ett ljust bröd med kyckling, ost sallad oliver och lite sånt i:)

Har du lärt känna någon genom bloggen ? ;)
nej, det har jag inte:)

När börja du sminka dig ?

Tror jag var runt 11-12
Har då något tips med sången , du sjunger helt awesome <3

sjung varje dag! Och värm upp innan. Tack!

Jag älskar dej Rebecca

Asså när jag hittade den blogg så blev jag helt förvånad..
DU E SÅ JÄVLA COOL duggar dej hårt tjejen!
kan du lägga ut ett videoinlägg där du sjunger igen, jag såg när du sjöng o spelade gitarr ute. SÅ JÖVLA FINT SÅ NU HAR JAG LYSSNAT PÅ DEN KANSKE 23 gånger, så nu kan nya den :)

å va snäll! Ska lägga ut mer när jag sjunger! Egentligen sitter jag varje kväll med gitarren så kan göra de när som helst:)
kan du lägga ut bilder på dina favorit lagg o säga vart du köpte dom o hur mycket dom kostade,? Älskar dina kläder!! O SKRIV OXÅ NÄR DU KÖPTE DOM!

Det kan jag göra!
Ehh.. Lite stavfel o så . Är inne från en iPad helt konstigt vet.. Men du är helt underbart fin o så! Så du vet om du kollar min blogg är de inte jag på profil bilden 
okej. Det här blev rörigt.
haha.

LÄSTE ATT DU BÖRJAT POWERWALKA. Jag är inte lika smal som du o alla andra.. Vill bli smal. Har du tips? Kan du göra ett inlägg med tips om träning, vad man ska äta, göra o så?:)
hoppas! DU ÄR BÄST .

Mina bästa tips är att äta ordentliga måltider och inte gå och småäta. Skippa skräpmat och ha istället en dag i veckan du kan äta precis vad du vill. Istället för att köpa fika på stan, köp frukt eller vindruvor och vatten. Motionera så ofta du kan (åtminstonde 2-3 dagar i veckan) tänk på småsaker, typ ta trappor istället för hiss osv! Och ha tålamod:)

vad använder du för smink och hårprodukter?
Använder ID-minerals, ett suuperbra märke som är bra för huden. Man har en miniral-vail och puder o sånt. Det ligger på som ett skydd så att smuts inte kommer in i porerna. Sen tar man vail över så att det sitter bättre och jämnar ut. Alla skavanker osv tas bort! Sjukt bra. Sen har jag den där guldiga mascaran, volumenånting heter den. Den funkar superbra. Sen har jag lite ögonskuggor och sånt som jag inte har koll på vart dom är ifrån haha. Till håret har jag tresemmé shampo och balsam (man måste ha balsamet också för bästa resultat!) som jag älskar! håret blir lent och jättefint, och luktar gott! Sen har jag bobbys mousse!

Har du varit med på någon annan film/serie innan svaleskär? :)

Nej det har jag inte:) svaleskär var min första produktion.

Älskar din blogg och hela dig, du verkar som en sjukt bra person! :)
tack! va snällt!:D

mina frågor är.. 
1. hur blir man skådis ?

oj. Jaa, gå på provspelningar, träna på ditt skådespeleri osv.
2. kostar det pengar att bli medlem på statist.se ?

ja, men inte så mycket
3. Har du bra kontakt med dom andra skådespelarna i svaleskär nu ?

Ja, men inte med alla tyvärr..
Kommer du eller håller du på att spela in en ny film ? :)

Yes, kommer som sagt spela in lite i stockholm om ett tag!
Kram

 

har det kommit framm små barn och frågat om du är sara ?

haha ja faktiskt, det brukar komma fram rätt många i skolan.

 


It's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger.


Har bäddat ner mig i sängen nu och ska fortsätta kolla O.C fast nu med lite hallonsorbet! vet att svaren till frågestunden inte har kommit än, så det tänkte jag pyssla med imorgon för nu är jag helt slut i huvudet..tack till er sötisar som kommentera förra inlägget<3 mår lite bättre nu faktiskt. men vi hörs mer imorgon,
peace

sicktimes..

nu är jag hemma och har gjort lite mat. Är inte bara förkyld utan fick feber oxå:( Så idag blir det O.C, te och sängen..jaja. Många har det värre faktiskt..

pasta, grön pesto & basilika. Typ ett av det godaste

Håkan <3

jotack jag vet att uppdateringen är extremt dålig. Men jag har ett liv utanför bloggen också och det blir svårt att blogga när man inte sitter vid datorn hela helgen. Jag har varit ute och rännt hela helgen och idag känner jag att min kropp inte orkar mera. Har gått och blivit förkyld tror jag. Igen. Eller jag har iaf skitont i halsen, huvudet och är jätte täppt i näsan:( Därav mitt mindre glada humör.
Det var bäst i fredags iaf. Håkan gjorde min dag. Vi stog allra längst fram och han berömde min panna där det stog håkan!!!:D Och på Känn ingen sorg för mig Göteborg och Kom igen Lena och ramlar vare mest drag och då sjöng jag halsen av mig och dansade o hoppa. Men förutom dom så gjorde han min favoritlåt Nu kan du få mig så lätt huuur bra som helst. Och igår blev det inte riktigt som vi tänkte men vi hamnade hemma hos tim till slut och försökte komma på något vettigt att göra fast det gick inte så bra haha.. Men nu ska jag mami & papi åka o handla sen ska jag ta mig en rejäält behövlig dusch och sen tror jag jag ska fixa te och sätta mig o kolla O.C
Peace

hoekis

hemma nu efter Håkan, det vart sjukt kul! Berättar mer imon och visar bilder, pööss


Svar på frågestunden del 1

Oj så mycket frågor! Underbart!! Tar en del i taget, här är första!:

Hej! Jag ÄLSKAR svaleskär, du e jätte bra. Men min fråga e vad e det bästa du vet?
Tack så mycket! Det finns så mycket saker som jag älskar men ett av de bästa sakerna jag vet är att vara med mina kompisar och ha kul, leva, skratta!

Favorit dricka,glass,plagg,mat,ämmne,program? Sen undrar jag om du kan göra fler videobloggar och flera där du sjunger?:) Kram
beror på när och till vad man dricker men allmänt gillar jag cola eller bubbelvatten. Hallonsorbét. Får nog säga mina millitärgröna byxor med fickor på sidorna. Mexikansk och thai mat gillar jag. ämne, rast haha:D vampire diaries måste nog vara favoritprogrammet.. Ja det kan jag göra!:) kram

Hej hej på dig! Vilken stil skulle du själv säga att du har? (du klär dig så snyggt!)
Hejhej! jag skulle säga min egna med lite inspiration av modet som är just nu. Tack!!

Tycker du att det är fult med one piece? Hur många pojkvänner har du haft? E du bra i skolan? Har du tappat alla dina tänder? (haha) Hur mycket får du i månadspeng? Godis eller chips? Popcorn eller ostbågar? Jag läser din blogg varje dag, du e grym. Kram!
Nejdå, fast jag skulle inte gå i stan eller skolan med en. Haha jag räknar inte riktigt. Jag håller mig väl där man ska:) Haha nej jag har faktiskt inte gjort det, men det betyder att jag har starka tänder! Får ingen månadspeng. Godis! popcorn. Härligt, tack!

Vilken är din favorit godis? :D
trocaderoflaskor eller cola-racerbilarna!

Gör du något speciellt med ditt hår varje morgon? Jag bara undrar för det är sååå himla snyggt! ps. älskar din blogg!!
Jag borstar igenom det och lägger i mousse! Tack!:)

Hejj ! Kommer det du spelade in i stockholm komma med på tv ? Isånna fall så sej jätte gärna till när och vilken kanal för jag tycker du är sjukt duktig och det vore roligt att se ! Läser din blogg nästan varje dag , den är bäst !
Det jag spelade in nu vet jag faktiskt inte om just det kommer på tv men går allt som det förhoppningsvis ska så ska jag spela in mer igen och då kommer det nog på tv! Isåfall säger jag självklart till innan! Underbart, tack!

favvolåt? najs blogg bruttan ;)
just nu: avicii - levels. Tackar!

går du och ebba i samma klass? känner du ulrik munther?:P är du snäll?
nej det gör vi inte. haha nej det gör jag inte tyvärr. Neej jag är ond. Haha, nämen jag är väl ganska snäll tror jag?^^

Hej! Jag ÄLSKAR din blogg och då menar jag verkligen ÄLSKAR. Kan kolla in den flera gånger i timmen bara för att se om du har gjort nåt inlägg. Här kommer mina frågor: Kan du lägga upp före och efter bild från tandblekningen? Vilket stjärntecken är du? Vilken är din idol / förebild? Favorit intresse? (sport) Tycker du om Mc Donalds? Hur kommer du på rubriker till dina blogginlägg? Ska du konfirmera dig? Kan du lägga upp ditt skolfoto? Vilka bloggar följer du? Vilken är din favorit blogg? Kan du visa en bild på ditt favoritplagg? Vad är du rädd för? Vad är det sista du gör innan du går och lägger dig? Hoppas du orkar svara på alla mina frågor,! Du är min favoritbloggare. puss!
Oj tack sötis!:D Det kommer en före och efterbild på tandblekningen. Ska bara få dom skickade till mig! Jag är kräftan. Oj, förebild. En stor förebild jag har är Beyonce. Hon har hållit på hur länge som helst och är fortfarande lika grym och har en fantastiskt bra röst! Ridningen är favoritsporteen. jodå donken går bra om man ska ha en milkshake eller cheaseburgare men annars äter jag helst inte där. Jag hittar antingen på efter jag skrivit inlägget eller kollar runt efter fina texter! Nej jag ska inte konfirmera mig. Har inte fått det än men när det skolfotot kommer så gör jag det! Jag följer mina vänners, kenzas, tyras, andreas wijk typ. Favoritbloggen är nog Tyras Javisst det kan jag! Oj, för det första är jag väldigt lättskrämd haha. Sen så är jag rädd för spindlar, och otroligt rädd för flygande pappalångben!! usch usch usch. Och för att bli kidnappad eller nått. Eller att något skulle hända mina vänner & familj<3 Det sista jag gör är att skriva dagbok. puss!

hej!<333 hur lång är du?? har du skype? har du någon fan MSN?? vad använder du för dator? vad är din favvo hobby? om du hade fått chansen att komma till stenungsunds torg för att få träffa dina fans i stenungsund hade du tagit den då??
Jag är ungefär 163, alltså inte så lång. Mina kompisar mobbar mig för det rätt ofta haha..Yes jag har skype. Men ingen fanmsn. Jag använder Mac. Favvohobby är att shoppa! Ja, det hade jag gjort!

Säg ett land som du alltid har velat resa till? Har du tandläkarskräck? Tycker du om vitlökssås? Äter du alltid skolmaten? Vad tycker du om sångerskan September? Kan du börja videoblogga lite oftare? :D
USA har jag alltid velat åka till och Brasilien! Ska ju troligen till LA nästa sommar, hoppas det!! Nej jag har inte tandläkarskäck men det är inte precis min favoritplats att vara på hehe.. Ja det är väl gott haha. Nej jag äter inte all skolmat, men det mesta..mat är gott! September är helt okej men ingen jag lyssnar på. Ja absolut ska jag börja videoblogga, har faktiskt sagt till kevin att vi ska videoblogga tillsammans för det gillar ju ni?!:D

Frågestund!

då kör vi en liten frågestund! Fråga allt mellan himmel och jord. Om mig privat, vad jag gör om jag är själv i hela världen, frågor om filminspelning, kläder, vilka bloggar jag följer, om jag kan lägga upp bild på något speciellt, tips om något osv! kör!!
svarar ikväll, senast imorgon om det är få frågor. Men fråga så mycket ni kommer på så kommer svaren ikväll!

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD.

Passar på när solen är framme!

hej på er!
trots minimal förkyldning och hemma från skolan vägrar jag sitta inne när det äntligen är fint väder så jag drar på mig träningsskorna och powerwalkar i slottskogen med vovven, ut med er ni också och passa på nu när solen är framme! <3

trött chey

pust!
nu har jag både sprungit och köpt skor! Dom var så sjukt sköna så jag tror jag kommer dra ut och springa flera dagar i veckan, något som vill joina haha? Nämen, det var skönt att det blåste kallt för jag blev hur varm som helst. Sprang först från stadium sen runt hela mitt område, ett till och ett till haha. Nu ska jag ta en dush, sen skriva ett inlägg (vet redan vad jag ska skriva om) och sen måla om naglarna! hörs snart, ciao
favorit (om jag får säga det sj) i repriis

runrunrun

drar och köper löparskor nu så springer jag efter istället haha. Blir alltså senare uppdatering, men den kommer!

Don’t play stupid with me, I’m better at it.

Heej på er snyggingar!
Nu är jag hemma från stan. Först efter skolan kom ebba, tim & calle dit. Sen åkte vi in mot stan och då drog jag och mötte upp kevin. Vi kollade runt en liten stund i affärer och sen satte vi oss på da Matteo och fika och snackade! Och nu ska jag ut och springa! Duktig tjej va? hihi.
Tänkte iaf ta och svara på en fråga som ställs rätt ofta. Det är hur jag får reda på alla provspelningar. Och jag säger bara ett ord. Kontakter. Man måste måste måste ha kontakter i filmbranshen har jag lärt mig. Att vara social när du ska på nån provspelning är ett stoort plus. Var dig själv, lär känna människor och ha posetiv inställning bara så ska det gå bra:) Där var mitt tips för dagen haha. Vi hörs snart igen, fundrerar på att ha värsta grymma uppdateringen idag med ett inlägg i timman till typ kl 21-22? ska göra mitt bästa iaf, puss sålänge
känner ni igen tröjan? jag har den i svaleskär!;) Anledningen till att jag inte har min vanliga snygga tränings tröja kom jag på nu är för att ebba har den! jag vill ha den snart ebba haha! <3

Wordfeud

nä nu får ni skärpa er tycker jag. Kommentarerna är nere på 0?!
Jag har dushat nu iaf, och skickat iväg lite viktiga mail och snackat i telefon med Kevin! vi har en väldigt kul grej på g som vi börjar med imon. Inget jättestort sådär men tror dom flesta kommer tycka det är rätt kul! Också sitter jag och nördar wordfeud. Dom flesta vet säkert vad det är men för er med iphone och andriod som inte vet så kan ni ladda ner appen på appstore eller android market. Det är typ som ett alfapet som man spelar online med andra människor, så skaffar man ett användarnamn så kan man lägga till sina kompisar, lätt det hetaste spelet just nu haha!
sådär ser appen ut!
(det är inte mitt användarnamn på bilden)

Love life for what it is. Never hate life for what it is not.

Hej på er från mitt lilla hus i orkanen gudrun.
haha nejmen det är typ storm i göteborg idag! what happened? Jaja..det ska bli fint väder på fredag iaf för då är det HÅKAAN. Klart det är vackert väder då;) Idag har jag vart duktig chey igen och pluggat. Braa. Har nämligen 95 glosor och 2 kapitel i spanska imon, kul va? Sen har jag 2 prov att plugga till också...hårt liv. Nu sitter jag iaf och spelar lite gitarr och chattar med lite folk på facebook. Om ni ville veta haha, har egentligen inget speciellt att skriva om men önska en rubrik till ett inlägg här så skriver jag om det sen?(:

Feelings that come back are feelings that never went away

Heej på er!idag efter skolan drog jag och min klasskompis Ebba hem till mig, och gjorde ett tappert försök till att plugga spanska haha men det gick mindre bra..så vi drog till henne sen och hängde lite och sen drog vi in till stan och kolla affärer, satt och snacka och tog en kaffe. Och sen måste jag bara uttrycka mitt hat till detta förskräckliga väder göteborg giver oss! (haha säger man sådär?) Har regnat hur mycket som helst ju! Aja..är glad att det blir bra väder på fredag iaf, för då kommer Hååkan till liseberg! tror jag ska dit.

Nu sitter jag iaf med en chokladmask i mitt trötta ansikte efter ett långt bad med massa ljus osv! behövde verkligen det.. har hänt så mycket saker, både bra och dåliga så jag har massa tankar och känslor som far runt i min lilla kropp så ibland är det skönt att bara ta lite tid själv. Men nu ska jag ta och käka lite så hörs vi imon, as always


11 September 2001
Heej på er!
sorry att jag bara försvann sådär, men vi hann inte med videoblogg igår för vi sprang till bussen och sen så kom vi hem rätt sent. Helgen har vart fett bra, fredag speciellt haha:D
Jag vill i alla fall tillägna detta inlägget till alla som förlorade sina nära för 10 år sedan 11 september 2001 när två flygplan krashade i world trade center i en terrorattack. Många förlorade sina liv, barn förlorade föräldrar och föräldrar förlorade sina barn osv. Jag kommer ihåg dagen faktiskt när det var överallt på nyheterna. Så sjukt hemsk.
Idag har jag haft en mysdag iaf. Morgonen spenderades hos syrran för jag och ebba däckade där igår hehe.. sen åka ebba hem och då gick jag hem, dusha o fixade mig. Sen kom min pöjk och hämtade mig så åkte vi och köpte godis hihi, sen hit och mysa och kolla film <3 Hur mår ni idag? :)
jag och bebbe! <3
haha, vad hände där?

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

tjaa,
nu är jag hemma och har dushat och sånt och vi ska snart käka fett go maat! är gal1 hungerig. Bad mami köpa kyckling pommes och beasåås, mmm.. Ebba sitter och tar egopix på sig själv här brevid mig haha och vi höll på att göra ett videoinlägg förut men vi kom fram till att vi gör en när vi är fixade istället haha. Vi hade iaf de sjukt bra igår och det var lätt en av de bästa kvällarna! Har alltid kul med min jordgubbe! <3
Iaf, så gör vi ett videoinlägg här till er innan vi drar sen så då hörs vi :D pösss
Tumblr_lo2rnezdgo1qeoz9bo1_500_large_large
bästavän <3
Tumblr_lr9sl1ivne1r2puwko1_500_large

Gästbloggning av Rebeccas darling!

Godmorgon! har ni sovit gott?
Becca är iväg och rider i stallet nu, men jag är kvar hos henne och ska sova lite till! :) samt gästblogga för det bad hon mig! Igår då, så hade vi en utav dom grymaste dagen på länge! Vi var först hos min mamma och packae en väska med lite kläder, tandborste, smink osv. För jag skulle sova hos min bebbo Becca. Så åkte vi och köpte lite gott godis och annat ;) så åkte vi hem till pappa och hade huset för oss själva, vi lyssnade på musik och åt och drack väldigt mycket och väldigt gott! och huuuuur roligt som hällst hade vi! haha, sen åkte vi in till stan för och träffa en fliur, men Becca hittade några "homeis" som dom kallade varandra, och vi fick olika smeknamn? tex, syster-ängel?! haha lång historia på nått sätt ;) sen drog vi hem från party partyt och somnade direkt i beccas säng :) myyys
Sådär, nu har jag skrivit klart om lite vad som hände igår, som Becca bad mig, men nu skall ni få veta något roligt om Becca, haha ;)
Becca gör alltid....
1. Hon sjunger när hon lagar mat, städar, går till bussen, på bussen (på natten då) och i duschen, och ja... överallt!
2. Hon får ganska lätt världens flipp, det kan vara på nån äckliga människa som stirrar, då får hon dampanfall, haha
3. Hon skrattar väääääldigt mycket på natten/kvällen/tiiidig morgon! vääääääldigt mycket skratt!
4. Vi har lite otur ibland för när Becca är pigg, är jag trött, är jag pigg, är Becca trött! jobbigt värre
5. Becca kan helt plötsligt ligga brevid hennes vovve Jack och pussa 1000 gånger och gosa jätte mycket med honom, för hon älskar ju verkligen honom, såklart!
Lite info om henne, haha! Hon är go hon♥
Men nu skall jag göra ett blogginlägg på min blogg oxå, där får ni kika in tycker jag allt! och är ni riktigt söta så lämnar ni en kommentar! klicka häääääääääär!
haha, Jack ville inte riktigt kolla in i kameran, men ändå så söt! bilden är tagen typ 05 på morgonen i sommaras :)
Ha det så jätte bra alla nu då! Puss

Partyyyyyy!!

Partyyyyyy!!


brb

uppdaterar snart! har fett bråttom, puss!

yeah the uppdatering sucks

heej, idag har jag haft massor att göra. Sen dag i skolan, utvecklinssamtal, träffa min pojk, åkte till backaplan, käka, sen mys <3 har massa saker att visa, typ nya kläder osånt men min sladd till kameran är borta och vet inte riktigt vad jag ska göra, typ köpa ny? men det är sånt som aldrig blir aaav-.- Ska försöka se om man kan se mina tänder i webbcamen på macen för ni ville väl ha bild?:) 
Vi hörs imon hörrni, för nu är jag så trött så jag däckar nog snart i sängen här. pöss


Jag saknar dig

Heej på er!
Sorry att jag inte bloggade tidigare men jag glömde faktiskt bort? oj haha. Inte ofta det. Jag har iaf först vart i skolan såklart, sen drog jag in till stan o käka subway med kevvan! Sen gick vi o kolla i lite affärer och jag köpte ett par byxor och han med:) kan visa senare. Sen så gick vi och såg "Jag saknar dig" på bio för vi hade båda fått presentkort av små söta fans hihi! Tack föresten! Den var sjukt bra och man skrattade och grät asså. Och man börja verkligen tänka efteråt. Det handlar om två enäggstvillingar, och en av dom dör i en trafikolycka. Och om kärlek. Sorg osv. Rekommenderar den verkligen. Först så tyckte jag att skådespelarna var lite uttryckslösa men sen fattade man varför. Nu är jag hemma iaf och har snackat med Ebba i telefoon och vi fick helt plötsligt väärldens skrattattack haha! för ingenting!:D o neej kom på att jag har läxor! Oj, ja får ta och göra dom. Men vi hörs snart igen, as always


Skinplan

hallå? lever ni? vet att uppdateringen har vart fett kass den senaste tiden men ni måste hjälpa mig igång här...idag har jag iaf vart i skolan (surprise..) sen stack jag till skinplan i haga precis vid hagakyrkan som förövrigt är superbra! dom har tandblekning, läppförstoringar, ansiktsbehandlingar, man kan fixa naglarna osv! Och kan säga att det gjorde sjukt ont efter ett tag! det sitter ju en grej i munnen så att maskinen kommer åt alla tänder och den gjorde lite ont efter en stund:( men resultatet blev så sjukt bra och jag är jättenöjd så det är verkligen värt.
Sen stack jag och mamma och handlade lite saker jag faktiskt kan äta nu för jag får inte äta något med färg i sig. Typ tomater, morötter, choklad, bär, eller nånting i 3 dagar! Aja..sen träffade jag min pöjk <3 och han åkte hem nyss. Och nu snackade jag lite gossip precis med Ebba!;) men ska ta och käka nått nu så hörs vi, pöss
här är en rätt dålig bild på en av de nya tröjorna från sthlm. Vila 249:-

You gotta love your imperfections

Heeej på er!
Nu äre back to vanliga rutiner. Alltså skola, bloggning osv. Skönt men ändå så sjukt oskönt...Jag har haft det underbart i Stockholm och kommer defenitivt tillbaka snart. Imon blir det iaf skola, tandblekning & träffa kevin! Men nu tänkte jag köra en dagens fråga som jag faktiskt tänkte på tidigare idag...
Jag är sån att jag är hellre overdressed än underdressed. Alltså att jag klär hellre upp mig lite mer än vad man ska än tvärtom, hur är ni? Typ drar på er det ni tycker är snyggt bara och rockar eller kör säkra sidan? Jag tror det har lite o göra med självförtroende. Men jag är sån att vissa dagar har jag världens sämsta självförtroende och känner mig hur ful som helst och ibland känner jag bara att man måste love you imperfections. Det sista låter lite bättre va.. kom ihåg det! Och istället för att peka ut era fel och brister, så peka ut det ni älskar med er själva! Om det så bara är en enda sak. haha, kör lite pepp här
yes. jag överdriver. men jag gillare

Åh. That's a wrap..:/ känns tungt trots at...

2011-09-04_20_21 (MMS)

Åh. That's a wrap..:/ känns tungt trots att det bara var två inspelningsdagar så vart dom sjukt intensiva. Träffade massa otroligt goa människor som jag redan saknar och fick äntligen filma lite igen! Dagen idag har vart helt perfekt. Först lite shopping (igen höhö) sen glass i solen, sen stack vi o satte oss på något ställe sjukt högt upp där man såg heela stockholm. sen inspelning på värsta fina stället (bilden) och mer inspelning! filma är helt seriöst det bästa jag vet. Någonsin. Kärlek, Beckson.


tröött chey

hola chicas y chicos
idag hare vart grymt kul, men energin har verkligen gått stup neråt och sen som en raket uppåt. Just nu har jag så galet mycket energi i kroppen men inget alls i huvudet och det är då jag skrattar som mest haha...har fett kul på chatten med massa folk nu haha! speciellt min syrra som tror på att jag har ett fadderbarn i afrika..hmm?

Har iaf spelat in idag lite, en scen fast den tog tid så det blev ändå en halvdag typ haha! Det var skitkul iaf, dock vare sjukt dåligt med syre så ibland blev det en xtra stor kopp kaffe.. sen vart det stan och lite shopping, blev en till tröja och ett par byxor...visar som sagt allt när jag kommer hem. Godnatt & puuss


nana

godnatt! nu ska jag sova, för taxin hämtar mig 07:00 imon! huh.. orkar jag haha? Jomen klart! Är så feeett taggad för inspelning imon! hoppas jag kan sova nu bara hehe, Pöss

Tired girl in the big City

Tjaa,
hur är det med er? Här är det bra och jag är gal1 trött på ett underbart sätt. Har haft 1000 saker i huvudet idag så har vart lite virrig men annars är det grymt. Idag vart det lite rep på kontoret och snack om morgondagen osv. Möjshh. Sen blev det lite minishopping. Hittade massa grejer men vill spara till söndag då jag kan kolla lite mer ordentligt. Hittade en skitsöt tröja på Vila iaf! Den får ni se när jag kommer heem. Tydligen kommer jag hem på söndag för vi ska göra kvällsscener då..dock blire konstigt att åka hem typ mitt i natten så kanske kommer på måndag? ah vi får se:) Ni får ha de så bra så hörs vi, as alwaays

Sorry för sjukt kass uppdatering, har haft...

Sorry för sjukt kass uppdatering, har haft jättemycket att göra...har vart jätteglad, arg, frustrerad, och jätteglad o stressad, packade ju imorse haha. Men nu sitter jag på tåget till stockholm iaf och har gjort det sen 11 tiden och nu är jag glad och trött:) alla skriver upp det nu va?;) haha... Uppdateringen kommer nog inte vara sådär jättebra men det förstår ni hoppas jag. Nu när jag kommer fram ska jag gå på stan lite först sen blir jag hämtad av familjens vänner som jag ska bo hos! Hörs sen, pöss


RSS 2.0