Update!

Hej. Har inte bloggat på ett tag nu men har inte vart sugen. Lite tråkigt när man inte får kommentarer elr något. Men nu ska ni få en liten update.
Fredags: Bella och jag hände, kmr inte ihåg vad vi gjorde knappt:P
Lördags: Jag och Bella hängde igen, vi var på Le pain francais och fika o hade mysig filmkväll. Sen gick vi hem till mig och hon sov här. myys!
Söndags: Jag var med kevin hela dagen och vi var här runt i området, gick runt i lite affärer o sånt. Käka thai o sen målade han mina naglar här (hahahaha) sen pluggade vi.
Och idag har jag haft en jätteskön dag i skolan. 3 lektioner, slutade halv 2. Sen stack jag, emma och isabelle in t stan och emma köpte julklappar medans jag och isabella flängde efter henne. Stack he, ganska tidigt för jag vart så obeskrivligt trött och har bara stängt in mig i mitt rum med mat + vampire diaries + facebook (farmville)! Måndagskväll a la becca! haha nejmen. Nu ska jag ta bort sminket o borsta tänderna och sen kommer jag troligtvis (definitivt!) däcka så fort huvudet når kudden. Imorgon slutar jag 13:25 (suuperskönt) så tänkte åka till min gamla skola och hälsa på. Mysbarnen där(L) och jaa, sen vet jag inte riktigt. får höras imon för nu somnar jag snart här och nu. PUSS på eer!<3


stan är så sjuukt mysigt nu när dom satt upp all belysning!<33

Joo men förrästen! Som ni som följer Kenzas blogg vet så kommer ju hon till nordstan i göteborg den 3dje december och då är jag lätt där! Ser man någon mer där?;) Det är även 20% på hennes smycken då! Passa på tjejjeer!

Hjälp!

Hej! nu sitter jag här och spelar farmville och väntar på att kakan jag och mamma baka ska kallna:) Min dag har inte vart så spec förutom att jag hade en pissmorgon. Och att skolan har vart allmänt rätt bra ändå. Har vart hemma nu för att jag har vart så förskräckligt trött idag. Och anledningen till varför jag inte klr på vampire diaries nu är obeskrivligt konstigt okänd anledning. Är väldigt förvånad ändå! Tur att mamma spelar in!:)
Om ni inte redan har märkt det så har jag lite bloggtorka! Jag behöver verkligen eran hjälp!
Fågestund? hur en inspelningsdag ser ut? Något om filmning ni undrar? Vill ni ha ett inlägg om mig, Rebecca? Som till exempel älsklingsrätt, färg och plagg osv osv. Ska jag börja ha dagens blogg? Hjälp mig och gör denna bloggen roligare!
puss

Tidsinställt

Hej! Nu har jag skrivit 2 tidsinställda inlägg till er som kanske kikar in under dagen! För det blir ju alltid så att jag bara bloggar på kvällen och att det är lite dött här under dagen så här har ni!
Nu sitter jag nog och har eget arbete i skolan, och som vanligt på den lektionen så jobbar vi aldrig haha. Är ganska hungerig nu och längtar till bamba som är 12:20. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra..men ni ska iaf få se hur jag ser ut idag!;)


Linne, Gina tricot 99:- Tröjan över (ny! köpt igår), Gina tricot 149:-
Byxor, Zara 399:- Strumpor Gina tricot, 39:-! Armband H&M, fått av kusin:)

Rena fyndoutfiten!

 
Slänger in mitt mejkfejs oxå
Puss

4 nya händelser!

haha körde lite facebook-inspirerat på rubriken idag;D Nämen idag har jag iaf vart med Kevin i stan o fikat:) Oxå har jag köpt 2 skitsnygga tröjor på Gina och strumpor, gick loss på 498:- typ. Ganska bra faktiskt! Vi fikade på Le pain france elr vad det nu heter, kmr aldrig ihåg haha. Älskar det stället, synd att det är dyrt bara..:/ Sen iaf så åkte jag till frölunda för att jag skulle träffa upp några med madde men dom kom aldrig så jag blev skitsur och är fortfarande, dålig stil och omoget! Klart att vi inte väntar typ 45 min på att dom ska komma så vi drar hem. Jag har nu vart ute med min älskade hund, den ändå varelsen som förstår mig, på en supermysig promenad i snön som avslutades med bus i hagarna!:D Mysekillen<3 Och nu sitter jag här och har kollat på reklamfilmen jag är med i, även kevin! kolla den! http://www.partillecup.com/swe/index.php/om/webb-tv/. Spola fram till 02:00 så ser man oss på paddan. Och det är även jag som ser tvärglad ut 02:06 hahah den e bäst(y)
Ni har slutat kommentera förrästen sötisar:( varför då? Men nu har ni ju något att kommentera! Reklamfilmen!;) Blir superglad för minsta lilla kommentar!

Puss på er då<3


Jag uppe på pelarna på älvsborgsbron!

Utsikten, underbar!

Jag vid brunnsparken haha. Snyggish!

Helt fantastisk utsikt!

Hej på er! Nu sitter jag på bussen till vä...

Hej på er! Nu sitter jag på bussen till världens finaste moa! Har vart hemma en snabbis o fixat lite efter skolans slut. Men nu är jag på g igen såklart! Ska möta upp märta, som spelar...kommer ni ihåg?;) irmelie ja. Sen sticker vi till svt och möter upp moa o sen åker vi till henne. Vet inte riktigt vad vi ska göra men något mysigt är jag 100 på att det blir! Tjejkväll uppskattas aalltid från min sida. Förrästen är det ju typ snöstorm nu! Galet. Fast en vinter med mkt snö gillas fett mkt mer än en slaskig! Jag har alltid gillat sommaren bäst men tycker att vintern är...magisk är ordet. Jag menar,tänk vad varm man blir i kroppen när man kommer hem lite snorig o kall osså sätter man sig i värmen o tittar ut i mörkret med en chokladkopp i handen o tända ljus framför sig...<3 magiskt. Kan skriva en hel hög om vad som är posetivt med vintern men det hinner jag inte nu. Mobilbloggar förrästen! Stolt! Men ni får ha det så bra osså hörs vi när jag kommer hem:) Pusss


Skal VS skal - Nu är det upp till er

Haha vad allvarligt det lät, "nu är det upp till er" dam dam daaam!!!:P nejmen nu står det mellan dessa 2 fina skal som jag ska köpa och jag kan helt enkelt inte bestämma mig! Den som får flest röster kommer jag troligtvis köpa. Så rösta på haha! Jo, Det första skalet till vänster alltså <---dit är bidrag nr 1 och det andra är nr 2!


                       1                      och                       2

Omröstningen Skal 1 eller 2? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!

Haha detta med skalen blev värsta stora grejen xd gillar't


You wanna be on top?

Tjena tjena tjäänna! mår ni bra?:) Det gör jaag iaf. Det vart världens goaste dag i skolan idag, bara sådär. Efter skolan var jag och emma min klasskompis i stan och eftersom jag tycker lite synd om mig eftersom jag är höstdeppig så köpte jag med mig lösnaglar för att piffa lite;) Så nu är dom på och jag har kommit in från att ha vart med Bella min kompis och vi har snackat, fixat naglarna o sånt mys<3 Nu sitter jag o klr på Top model och dom ska t New zealaaaand som tyra sa haha. Nä nu ska jag fortsätta kolla!
Puss


Godnatt!

nä nu ska jag ta och lägga mig för skolan imon! Tyvärr skrev jag inte om en inspelningsdag idag men det kommer förhoppningsvis imorgon! Och det är en otroligt skön dag imon i skolan för då börjar jag..eller jag kan göra såhär:
08:45-10:40 SO
10:40-12:15 Svenska
12:20-12:55 Bamba
12:55-13:45 SET
Sen slutar vi!:D 3 ynka lektioner! Jätteskönt faktiskt. Men nu blire sängen. Sov så gott alla fina läsare!
Puss


Saknar sommaren nu..spec när den iskalla vinden piskar mitt ansikte.
Bilden är från i sommras när vi lärde oss segla inför inspelningen <3

Godmorgon..

haha japp. Jag vaknade för typ 1 timma sen, usch jag hatar att sova bort dagen! Tur att det inte är bra väder så får jag inte lika mkt panik haha. Igår gick jag och la mig kl 3 typ för jag satt ju med nya bloggen och fixa så jag är lite trött nu. Men ska ändå försöka ta vara p å sista dagen på helgen nu! Igår vare ju massa snö men nu är den typ bortsmält och det är bara slask:( Om det ska vara vinter skare faktiskt vara snö och inte slask!
Håll utkik efter ett inlägg om en dag p å inspelingen för jag tänkte skriva om det idag;) Vi hörs senare då!


Läängtar tills mitt skal kommer!

Godnatt!

God kväll på er som är vakna nu! Nu har jag suttit här och pratat i tel med Kevin som spelar Krasse i Svaleskär nästan 2 timmar för vi har nämligen fixat en blogg som kommer handla om Svaleskär! Eller vi kommer skriva om vad som händer backstage och fråga vad folket tyckte om kvällens avsnitt, ha tävlingar och frågestunder osv. Än avslöjar jag inte adressen för vi håller på att fixa den nu men den kommer inom koort!
Men nu är klockan så mkt att jag får sova, annars kommer jag sova bort dagen imon och det är ju tråkigt, sista dagen på friheten, ledigheten elr vad man ska säga. Så nu säger jag godnatt och dröm sött;) <3

Gosekram


Hjälp mig!

Hej! Jag behöver lite hjälp med vilket skal jag ska välja till min mobil, har redan beställt ett med Hello Kitty som var suuperfint ska visa det:) Men det står mellan dom här 5 här under. Gillar alla men nu vill jag veta vad ni tycker! Speciellt angelica och klara och vilka mer är det som läser min blogg?? Preciiis alla som läser vill jag få en kommentar av!


Vad tycker ni? 1, 2, 3, 4 eller 5?

Skicka iväg en kommentar där ni har skrivit vad ni tycker i rangordning!
Tack!;)


Här är skalet jag beställt, gulligt va?:D

Vill bocka och tacka för kommentarer som har börjat ploppa upp här och där! Tack så hemskt mycket till er som säger att min blogg är fin! Och absolut ska jag börja uppdatera mer för dig som sa det! Och jag tänkte skriva ett inlägg om hur en dag såg ut för mig under inspelningen av svaleskär som jag oxå fick en önskan om!:D
Tack tack tack, och fortsätt så fint som ni gör så kommer ni verkligen få massa fler inlägg om dagen!

Städat, mublerat om & pustat uut!

Hej på er!
Nu har jag precis blivit klar med att städa mitt rum som var obeskrivligt stökigt, sen har jag flyttat runt lite möbler och blev nöjd med en tillfällig mublering:) Sen har jag dammsugit, och så tänkte jag att när jag ändå dammsuger kan jag ju ta hela lägenheten och det uppskattades haha. Vilken fredagskväll va...aja, pluggade ju innan så det hörde till lite, när jag äntligen tog mig i kragen och fick saker gjorda lixom.
Iallafall så har jag vart i skolan idag. Slutade extra tidigt, 20 över 1 och då åkte jag inte till stan för att möta upp märta(: Vi fikade och satt och prata huur länge som helst. Jag var hemma halv 6 och gick från fiket lite innan 5 typ haha. Men det var mysigt och vi pratade och pratade om allt man kan tänka sig så min mun är nästan torr nu! Det var trevligt iaf och görs gärna om!;)
Asså, jag har känt mig så konstig dom senaste dagarna. Typ överöverövertrött och mått lite illa och vart konstig i humöret och så. Och nope min mens har jag redan haft. Vet inte vad det är för något men hoppas det går över snart!

Nä nu ska jag gå och ta mig ett glas ~Julmust~! Julmust är verkligen det bäästa jag vet! Feett mkt godare än cola! ;o
Puss (L)


en liten vidis från idag:)

haha, vidis..jag är kungeen på att komma på finurliga ord^^ Här har ni en lite vidis iaf från idag när jag hade lite tråkigt. Hade jumpa egentligen men mådde lite illa så ville inte riskera ngt. Men satt iaf i omklädningsrummet och gäspade när jag kom på att ni säkert blir lite glada för en, eller?:)
Här har ni den iallafall!



Älskar att ha videofy.me på mobilen så kan man bara dra upp den, klicka på den röda ringen och köra på!

Puss <3

Inte bloggat på 5 dagar!

Förlååt! Men jag har faktiskt inte haft ngn lust för jag får nästan inga kommentarer elr något sånt..så det är lixom upp till er som läser! Men iaf så är jag hemma från skolan idag och kommer blogga lite extra bara för er som läser. Efter denna helgen har min kropp bara gett upp. Har gått upp tidigt varje morgon, ridit, tävlat och sånt så nu sa kroppen stopp! Så idag ska jag ta hand om mig själv för jag har glömt bort det i helgen.
På tävlingen igår gick det rättså bra. Kom 5a på Sickan. Inne på banan hade vi inte känslan inne men ute på framridningen gick det suuper så är nöjd ändå! Madde kom 1a så Grattis!!<33 Ni var superfina! Nä, nu ska jag ta mig ett fotbad så mina små fötter kan gå mig igenom dagen (säger man så haha?).
puuss


Framridning:)


Ojdå! Här ligger händerna riktigt illa till! Fy skäms!


Här såg det mkt bra ut!:)

SVT

Hej!
Idag har jag som sagt vart på SVT och spelat in min röst och det var skitkul!:) Jag fick även se ca 20 min av avsnitt 1!!!:D Den är otroligt fin asså! Och shit va mkt som kommer hända och så. Sen har jag vart på min skola för utvecklingssamtal...dt tråkigaste jag vet helt ärligt. Men de gick bra. Och egentligen skulle jag fika för dt är alltid fika på onsdagar men jag är så grymt trött! Men nu återstår Simpsons och sen family guy och riktig glass! Var typ skiiitlängesen jag åt riktig glass o inte mjölkfri, för mamma och syrran är mjölkintoleranta elr va man säger.. men nuså!
Vi hörs, puss


Jag och min vovve förra vintern:) Hahah han ser ut som en liten demon^^
Min älskade<3

SVT imorgon!

Hej!:)
Idag har det vart en ganska ointressant dag så tänker inte skriva om den. Men imorgon ska jag som sagt till SVT och spela in min röst till serien! Å jag längtar såå mycket efter o få träffa alla!(L) Och jag längtar tills svaleskär börjar sändas och jag längtar till London i januari och jag längtar efter massor!
Någonting jag FETdissar dock är läxor. Det är tisdag och jag har redan typ 4-5 läxor och 1 prov o skit-.-' Jaja..på söndag ska jag tävla kom jag på nu:D Då blir det dressyr! Spännande spännande!
Nä nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon,
Puuss! <3


Videoblogg från idag!

object width="424" height="372">

Årets första pepparkaksbakning!

Hej på er!
Idag har jag vart i skolan, hade 3 ynka lektioner! SO, svenska och SET. Slutade kvart i 2 o då åkte jag o min klasskompis hem t henne o va där en liten stund, sen åkte jag hem och träffade bella<3 Vi var hemma hos henne och sen var vi ute och gick t coop o så:) Sen mot kvällen kom det massor me folk t syrran o vi stog o baka pepparkakor när dom kom haha. Men dt blev lyckat med fikat o allt! Det var min dag väldigt kort.
Imorgon ska jag t skolan, börjar halv 9 o slutar 13:25 såååå skönt! då funderar jag på att hälsa på min gamla skola bara för att o kanske ta med mig någon från min nya skolaa(A) Och sen vet jag inte vad jag ska göra..dt får vi se då(: Men nu ska jag faktiskt lägga mig för att sömn i 5 timmar funkar inte om man ska sitta o vara aktiv på en lektion...dt bevisade lilla jag idag^^ Oups! Somnade 2 o gick upp 7..funkar inte dedär! åååh ååh åååh!!! Jag ska till SVT på ons, dvs nääästan imon o träffa saaaknade människor!! läängtra! Men nu ska jag rulla vidare till sängen,
Puss


Ser ni vem som är jag?;) Titta nooga

MTV EMA 2010

Hej på er!
Idag har jag vart i stallet och kollat på ytterligare en tävling som jag egentligen skulle vart med i men strök mig pga att jag vill spara så mkt pengar som möjligt innan London-resan. Har jag berättat för er om det btw? Jag och min syrra ska till London i Januari och shoppa!:D Blir förhoppningsvis ett besök på madame tussauds (stavas d så?)!!! Weeei! Har alltid velat åka dit! Så snart är det dax. Då kommer jag förhoppningsvis blogga om vi får tillgång till internet;) Men om bara några få minuter börjar MTV EMA 2010 på mtv!! I år är dock inte kenza med men blir nog bra ändå! Ska ni oxå kolla?

Puss på er sålänge(L)
från hon under^^ (cplilleskutt)

Nattinlägg ;o

Heej på er!
Nu ligger jag i sängen och mumsar på mammas äpplepaj^^ Busigt! Funderar på om jag ska sova snart med var ju tvungen att skriva på bloggen först!
Idag har jag vart i stallet för dt mesta, där har det pågått en tävling:) Lilla fridolf är det och idag var dt trail, nästa vecka är det dressyr som gäller och då ska jag oxå vara med! Men jag har iaf fotat lite och sen hängde vi i klubbstugan alla tjejjor<3 Mys. Och jaa, imon äre sista dagen på höstlovet=/ Usch usch usch! Fick faktiskt redan en försmak igår för då besökte min privatlärare mig här hemma och vi satt o plugga spanska i en och en halvtimma...men det ska gå bra och det var faktiskt inte så fruktansvärt tråkigt som jag trodde som tur är!
Nä nu ska jag sova så vi hörs imorgon! Gillade ni pluggtipsen förrästen?;)

Puss


Dagens outfit btw (;


Svar på tal..



Svar: Jag spelar Sara, huvudrollen. hm, okej. Haha jag får inte så många roller! Detta är min första produktion jag medverkat i;) Men jag är medlem på statist.se det var där dom hittade mig så där är bra att finnas! Ja, va roligt att du fråga. Mina tips är att vara dig själv på en audition, försök inte för mkt lixom ni fattar? Att vara lättsam är alltid ett plus för dom tänker på det, för dom tänker på hur du kommer vara att jobba med senare troligen. Ha roligt och träna på att improvisera i en situation innan din provspelning. Och försök att inte vara nervös trots att man tror att dom ska äta upp en! Dom har överseende med om man är nervös men filmarbetare är supersnälla oftast och är precis som alla andra människor heheheheheheheheeheheh (inte) haha nejmen var dig själv som sagt och dom kommer veta att man är lite nervös men det är ingen fara!

Hehe blev lite flummigt svar men jag har en minut innan jag måste stänga av datan...hoppas anonym blev nöjd med sitt svar iaf!
Vi hörs imon, puss!

OBS OBS OBS! Pluggtips finns i inlägget under!!


Pluggtips!

Hej på er! Tänkte dela med er av lite pluggtips! Det kan vara ganska svårt att sätta sig ner hemma och göra heela den där uppskjutna högen av läxor, läxor och mer läxor! Så här har ni;)

  • Belöna dig själv efter att du är klar. T.ex. köp lite gott för att ha under en liten mysig filmkväll. Allt som behövs är lite snacks (dipp+morötter+gurka rekommenderas!), tända ljus, en bra film och mysiga filtar så är ni ready to go!
  • Ta korta pauser. Inte för många bara men gå en sväng runt huset och få frisk luft eller plocka lite i rummet för att rensa huvudet lite.
  • Ha musik i öronen. Vissa koncentrerar sig bättre, vissa inte. Men det stänger ute annat ljud som stör.
  • Undvik TV eller datan som kan distrahera. Något som gör läxläsningen mysigare är om du sätter dig i ditt rum med tända ljus vid sidan och kanske även en kopp te eller varm choklad.
  • Se till att ha ätit ordentligt innan. Man koncentrerar sig bättre då och det gör att du blir klar fortare och då kan du hitta på andra roliga grejjer!
  • Se till att fixa fina och söta pennor eller annat som piffar upp lite!

Det var det! Hoppas ni får användning av tipsen och att det blir lättare att plugga för er:)
Puss


Vampire diaries<33

Hej på er! Har nyss kommit hem från, eh ja jag har vart ute med madde:) Haha det va kul och skönt att vi fick en grej avklarad! Men nu ska jag äta mina mackor med skagenröra och smuttra på (...HAHAHAH smuttra??? vart fick jag det ifrån??xD) mammas hemgjorda smoothie. Men nu börjar the one and only vampire diaries på 6an! Sen kl 9 blir det Kenza & tyra show<3

Hörs sen! <33

Tja tja! Nu ligger jag och ska sova hemma ...

Tja tja! Nu ligger jag och ska sova hemma hos min syrra:) imon ska jag börjar dagen med ett bad imon och sen ska jag träffa kompisar:) hoppas ni har svarat på inlägget under nu för dt skulle vara jättekul! Men vi hörs mer imon, pusss


Vad tycker DU?

Hej på er! Nu är jag hemma och jag har vart i stan och fikat med ett gäng:) Mysigt! Haha så fort jag kom hem stack jag o syrran t stan^^ Jaja, jag tänkte faktiskt lite på bloggen på vägen hem...och jag kom fram till att jag tänkte inte bara skriva om vad jag gör på dagarna för det kan bli långtråkigt i längden utan jag tänkte något som kan vara kul för er är att berätta lite om hur det är på en filminspelning. Och trots att jag bara medverkat i en produktion har jag lärt mig massor och tänkte att ni kanske uppskattar om jag delar med mig lite:) Testar det och ser om jag får bra respons! Om ni har tankar eller frågor om inläggen får ni mer än gärna kommentera så svarar jag. Ni kan tillochmed göra det anonymt om ni vill. Om jag får noll respons kanske jag slutar men vi får se hur det blir! 
Då tänkte jag skriva i olika kategorier som att i ett inlägg skriver jag om hur det är i backstage, om det som händer mellan tagningarna.

Kan detta vara intressant? Jag behöver eran hjälp för att göra denna bloggen bättre!

Kram på er <3

Stockholm - göteborg

Ja, då var denna resan slut. Vi ska åka hem nu och jag har precis packat klart alla mina grejer och vinkat av min farbror och kusin o så. Det är ändå ganska skönt att komma hem nu till mina kompisar som tydligen saknar mig hihi^^ asså jag har sjukt mkt saker med mig haha, har tagit en bild som ni ska få se nu:P
Å förrästen så hann jag inte blogga igår men jag köpte iaf ett par svarta jeans från Salt, skitsnygga! Ni ska få se dom någon dag. Sen köpte jag oxå en plattång:) Den ska ni oxå få se.


Detta är bara en del haha.

Och nu, Stockholm - Göteborg!
Puss på er<3

Godmorgon:)

nu sitter jag och väntar på pappa som är och köper bröd haha. Det var slut här så han knata iväg till Willys men om jag känner honom rätt så är han väl inte tillbaka på ett tag för att han lyckas hitta ett teknikmagasinetskyltfönster nånstan elr nåt xD Eller tydligen inte för nu kom han haha. Så nu ska jag äta frukost och sen sminka mig o sånt för vi ska åka till nån outlet i barkeby:)
Sen vet jag inte vad vi ska göra, men troligtvis åker vi hem imorgon för vi har gjort det vi ville o så. Men det har vart skönt att komma iväg och leva någon annan stans än i min säng^^ Och på fredag kommer min privatlärare o ska hjälpa mig med spanskan och matte:D Äntligen! Sen nästa vecka på ons ska jag till SVT för eftersynk. Alltså vi ska spela in våra röster till VO (voice overs:P )
Nä nu ska jag äta, hörs senare!


En till bild jag tog igår


Såg dessie på stan;o

..haha yes det är sant! Aja, synd att man inte såg kissie som oxå gick på stan;o HAHA nejmen..
asså jag säger bara en sak. Det är så himla skönt att inte vara i göteborg! Asså jag menar jag lever i min lilla rosa bubbla o gör samma grejer. Sjklart att det är mysigt o så men det är skönt med lite miljöomväxling så att man uppskattar vardagen mer, har jag inte rätt?;)
Men iallafall, idag träffade jag carro från mitt ridläger i sommras och det var jättekul att träffas igen! Hon är verkligen jättesnäll o det var mysigt att gå i stan! Jag fick med mig hem ett par skitsnygga byxor från..håll i er, Bik bok haha. Även ett pännfack från Ordning & reda:D Älskar verkligen ordning & reda, dom har sjukt bra grejer. Dock liite dyrt bara...men ibland får man unna sig saker!
Haha sitter och kollar på hollywood fruar o maria montasami kmr till danmark elr nåt osså kom dt fram massa folk o ville ha autografer o ta kort o hon börja typ gråta för att "dom är så snälla, ååh!" xD ÄLSKAR henne! Bara så skön rakt igenom!
Nu ska ni få lite bilder iaf!


Ugglan är bakochfram o strumporna passar inte till men skitsamma!  Dom blir skitsnygga med en instoppad tröja och mina kilklackar, min skinnjacka + en stickad halsduk! Delicius!
Bik bok, 299:-


<33


rosa pennfodral, 159:- från ordning & reda som finns på NK i gbg om ngn undrar haha


lite bilder jag tog innan jag stack hem :)


stockholm


coolt va?



hörs imon<3

RSS 2.0