2010 - 2011

Ja mina vänner, nu är det bara ca 10 timmar kvar på detta året och det känns 7kt cepe. 2010 har gått hur snabbt som helst för mig och jag kan inte riktigt greppa att om några timmar är det 2011. Haha inte för att det är världens grej haha men ändå. Har iallafall precis kommit in med vovven för vi va ute på prommis. Han är superglad över snön och rullade sig och vi sprang över en fotbollsplan som var helt täckt av djup snö:) Och ja, vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. På nyår. Men jag har lite smällare som inte ska kastas bort hihi^^ Vi får se men det blir nog som varje nyår, vara med kompisar och kolla på fyrverkerier och sånt mysigt;)


Bilder tagna av mig förra nyåreet!




Ps. Håll utkik här för det kommer upp en årsresumé här snart!
Puss

Godnatt!

Godnatt! Ligger redan i sängen och ska läsa lite twilight sen sova! Puss

17 to go

Hej på er! Idag har jag vart och fikat med Märta, det var väldigt mysigt o vi satt och prata länge!:) Sen gick vi och kolla runt i affärer lite innan jag såg min buss åka förbi gatan så vi fick lägga benen på ryggen i princip för att hinna med den haha. När jag var hemma sen iallafall så var klockan 5 och då var jag väldigt hungerig så jag och mamma gjorde mat o sen åt vi o såå. Och nuu har jag nyss vart ute med madde. Haha vi hade ganska kul xD Men när vi höll på och cepa oss lite så hamna jag i snön en del o så åkte mina nycklar & min försvarsspray ur min ficka och självklart märkte jag det inte så vi gick värsta långpromenaden och när jag var utanför min dörr kom jag på att jag hade tappat det...så fick gå typ en halvtimmes promenad samma väg som vi hade gått och när jag nästan var hemma hittade jag dom. åhhhh. Störande. Jaja.
17 dagar kvar nu hörrniiii till svaleskäär:D Längtaar fett mkt! Även 12 dagar kvar till smygtitten! Iiiihhih.
Ahja, vi hörs sen eller imon:) P & K <3


Åh, längtar till sommaren så grovt!


Sorry för att jag inte lägger upp några nya bilder men som sagt har min kamera gått sönder:/


Upprörd?

Heej! Åh, sitter här o är jättearg! Bella, min kompis har stängt av sin mobil och är inte inne på facebook elr någonstans så jag kan inte nå henne! Blir helt galen på dej kvinna. Jaja. Jag har vart på Frölunda idag iallafall, det var ganska skoj:) Kom lixom äntligen uuut ur denna hemska lägenhet! Haha nä jag skoja med det var skönt att inte vara så instängd iaf. Ville inte åka in t stan elr så för att det blir för ansträngande, jag menar tänk er att sitta hemma 1 vecka och typ 1 dag och inte röra er ur fläcken nästan och sen åka in till stan och gå o flänga! Det gör jag imon istället hihi! Ska träffa Märta där, ska bli så mysigt så! Blir säkert en fika med mkt praat o så hihi. Tyvärr har jag det inte lika mysigt nu. Jag har väldigt tråkigt och det känns som att jag är sådär instängd igen...åååH! Galen är ordet ja. Dessutom har jag suttit och fixat bilder som jag ska visa på premiären så att jag längtaar ÄNNU mer till Svaleskär! åÅÅH!

mm.......

Godkväll på er!

Svaleskär in my ♥

Hej! Bloggandet har inte vart på topp nu men jag har verkligen haft bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva om riktigt när inte så mkt händer nu för tiden! Men nu hörni, är jag FRISK!!!!! Frisk Becca + LOV = saker händer hihihi. Så imorn ska jag kanske vara med några, annars är jag med dom andra ELLER en annan hahah. Jag ska ut ur lägenheten iallafall! Åh, gud vad jag...asså ni fattar inte hur mkt jag längtar till Svaleskär nu!! Jag kollar på bilder heeela tiden från inspelningen!:( Saknar den feett mkt och vill tebax! Vill filma mer!! Aja, än så länge nöjer jag med med bilderna och snart svaleskär då. Just nu sitter jag och lyssnar på Rihanna - Only girl in the world iaf och har nyss kollat på simpsons, var ju marathon i 4 timmar!! Från 5 t 9! Aja, vi hörs imon elr senare!
Ciao


Jag som sitter i båten med foten ute:) <333
Här spelade vi iaf in seglartävlingen!

Bästa gänget

xoxo becca

Nått gammalt, nått lånat, nått blått... ehh näe men konstigt

tjjäänaa. Hur är det med er? Ni verkar inte vara så kommentarglada? Sist jag inte uppdaterade så mkt blev ni lite ledsna och skrev en del. Jaja, jag bläddrade runt här nu faktiskt från allra första början när jag precis hade börjat blogga och kors vad mycket bättre jag har blivit på att skriva lixom! Då kunde jag skriva typ, aah oh asså jag oh maddeeenn/daamp min älskliing vi vaa typ ute me vovvssingarnaa osså ramla typ maddeeenn osså sa hon hahah de va ju ttyp skköönt hhär så jaah satte mig oxå brevid henne ooh såå typ snacka vi om nåt heellt ceeepee hahahahahah. Typ så kunde jag skriva haha. Jag hittade även en annan grej som jag dog lite när jag läste haha kopierade det och jag säger bara herregud...
bah, jaa så kan det gå om man heter rebecca och ser ut som en fisk och ser fundersam ut och som tänker på....KÖTTBULLAR Och då tänker man ju lixom att man vill ha köttbullar så man steker upp ett par men sen när dom väl ligger på tallriken så inser man att man inte vill ha dom så ser man plötsligt min hund som oxå ser fundersam ut och som mööljigtvis oxå tänker på köttbullar Och då ger man honom köttbullarna och sen HELT out of the blue så dyker en krokodil upp i huvudet och äter upp alla hjärnceller o sånt skit och då kom man o tänka på att man kanske inte behöver hjärnceller för att tänka fast jo varför skulle man annars ha dom? Jaja, krokodilen försvann och dumbo ersatte den, då tänker jag på hans stora öron som han flyger med och jag vet inte varför men helt plötsligt kom jag och tänka på pippi
My god vad jag babblade haha! Men gillar ni sånt här bättre hahaha??xd eller? xD Haha jaja tänkte bara dela med mig av detta:)
P&K <3


bjussar på en feeett galet gammal bild när gammat ändå är ämnet


mmmums ♥

Tjäännaa! Idag mår jag fett bra! Influensan är borta men hostan är kvar, dock. Jag har iaf vart igång lite, typ plockat ur diskmaskinen, spelat piano, läst, lekt med vovven & sånt. Och just nu står mamma och gör kokosstoppar! Asgott! Det är värsta mysiga stämningen, jag och mamma dansar runt och sjunger o så haha:) Ja detta var kanske inte världens roligaste inlägg men kompenserar sen med något kul!
Puss!


10 roliga sanningar om mig!

* När jag är ensam hemma sätter jag på jäättehög musik och dansar omkring som en idiot. Detta händer oftast i underkläder..
* När jag är ledsen eller nere brukar jag skriva mycket, oftast på engelska. Och är jag ensam hemma så gråter jag, det lättar jättemycket efteråt. Sätter även på världens emomusik och tror jag är ett.
* Jag har två födelsemärken/leverfläckar på båda mina knän så det ser ut som ögon^^
* Jag saknar att filma så mycket så att jag kan genomgå en till influensa igen bara för att få filma efter.
* Mysa med någon är det bästa jag vet.
* Jag skulle betala 10.000 för att träffa Robert Pattinson, helt allvarligt. Så mycket frågor....
* Jag har alltid vart ett salladsbarn. Åt alltid salladen innan maten under min uppväxt, och gör det fortfarande. Numera äter jag iofs bara sallad hehe.
* Jag äälskar inlagda kronärtskockor, även morötter & gurka + dipp skulle jag aldrig tacka nej till! Godaste som finns! Kan även påpeka att jag älskar MAT<3 i liten mängd ibland dock.
* Jag kan spela piano,fiol,vathorn,flöjt,gitarr,trummor...var det allt?
* Jag har storlek 38 och får panik o vill inte att fötterna ska växa för att jag inte vill ha över strlk 39!!! 40 lixom? NEJTACK
* Jag köper kläder som jag verkligen adooore i affären, när jag kommer hem är dom skitfula, sen går det inte att lämna tbx dom för alla 30 dagar har gått så jag blir fast med en feeeeeet hög i mitten av mitt rum som till slut blir mount everest tills mamma städer hehehhehehe
* Jag äääääääääääääääääääääääälsar Julmust!!!! Kommer köpa typ 598 st när dom börjar tas bort i affärerna.
* När jag håller upp min hand så är mitt långfinger lite snett, men då skyller jag bara på att den smittats av mig så glömmer ja den sen.
* Trots att jag aldrig gör sådär supermkt på nyår, så ÄLSKAR jag det! Det bästa som finns är att gå ut här i mitt område med kompisar och fota alla fina fyrverkerier och hänga!

Oj haha nu blev det några fler, men skitsamma! Hoppas ni tyckte det va kul att veta lite mer om mig!
Puss


Just nu: Kalle anka


trött, inte så glad.

Kommer nog inte uppdatera mkt idag. Fortfarande sjuk. Mamma gör pannkakor till mig nu, med sylt och grädde. Det är gott. Hejdå.

tack mamma

Hej på er! Just nu sitter jag i soffan och äter en go sallad som min fina mamma har gjort<3 Mår lite bättre idag, febern har gått ner och nu klarar jag av att lyfta mitt täcke till soffan från sängen iallafall haha. Tog tempern igår och då hade jag 39.7 grader! Influensa alltså:/ men det börjar lägga sig snart hoppas jag. Vill vara frisk nuu! Har inte vart ute på 4 dagar och kan inte ens gå till köket utan att bli anfådd typ:( Skitjobbigt! Men som tur är har jag världens bästa mamma som gör allt för mig! vad skulle man göra utan sin mamma egentligen? Så nu tycker jag att alla ska gå och ge eran mamma en kram och tacka dom för allt dom gör för er!;) Hihi jag kan vara sneel hest ibland^^
Åh, take me back to sommaren och seglardagarna!!!!!<33
 
Den dagen var bäst! Hoppa i vatten utan att bli blööt chalalaaa 

Nu ska jag pröva på att gå ända till köket och hämta ett stort, tuungt glas vatten! Åh är helt obsessed vid FRÄÄSCHhet nu asså! det är så fräääschht!

Nedräkning!

Tjääna. Sitter här i soffan som vanligt och gör inte så mkt. Hatar verkligen att vara sjuk...Men men, det jag tänkte säga var att jag nu har fixat en nedräkning till premiären av svaleskär så att ni håller koll på det haha. Är så många som frågar hela tiden så nu kanske det blir enklare:) Så den ser ni alltså på vänstra sidan längst upp i menyn!
När jag kollade runt i http://aangeliicaolssons.blogg.se/ 's blogg så såg jag att hon hade skrivit typ "5 sanningar om mig" och tyckte det verkade kul så lite senare kommer det upp 5, kanske 10 sanningar om mig;) Kolla hennes blogg förrästen, den är bääst som hoon!^^ <3 Vi hörs senare då,
Puss & kram från en fortfarande sjuk becca

Saknar sommaren tvärmkt! Här kommer några bilder jag tog typ sommaren 2009 <3



I min trädgård^

Photoshoot i en skog vid mitt område^

Under inspelningen av svaleskär, detta var i saras hus trädgård:)^

Vid göteborgs opera i stan^

Älskar att fota! Roligast är det på sommaren, för då fryser man inte sönder fingrarna
Puss


Hiss & Diss

Fick en önskan om att hissa och dissa och sjklart ska jag göra det!:D


Börjar med att dissa då. Här blir det en fetdiss till dom här:

Tröjor med tryckta halsdukar, halsband eller västar t.ex. Så typiskt kappahl, sådär fult och cheap.

Något jag tycker passar det mesta, vardagen,fest ja det mesta är kilklackar och några favoriter är dom här jeffrey campbellklackarna! Stilrena och veery chiic haha;D Inte så snälla mot plånboken dock.



Måste även hissa päls! En pälsjacka passar super till ett par tajta jeans..vänta, nu kom jag på att det är precis det jag såg dessie i på bild i hennes blogg haha! Hon har väldigt snygg stil tkr jag! Hiss på den!

hiss hiss!

Vad tycker ni?
Hoppas detta var uppskattas o isf kommer det en till varje dag;)
Puss & kram sålänge från en sjuk cplilleskutt <3

25 days to go

Hej! Nu börjar det dra ihop sig tills svaleskär har premiär! 25 dagar kvar nu boys and girls:) Och för mig som aldrig vart med i något innan så är jag jättetaggad och det känns lite overkligt spec när jag såg en liten grej som jag tänkte dela med mig av här. Nämligen dessa:


Såhär står det:
Den 15 januari blir det premiär för SVT:s nya ungdomsthriller "Svaleskär". Tv-serien utspelar sig på en ö i Göteborgs skärgård och handlar om Sara som tillsammans med sina vänner undersöker myten om sagoväsendet Havsfrun.

Huvudrollen Sara spelas av den okända Rebecca Holst och huvudregissör är Kicki Kjellin. Övriga regissörer är Molly Hartleb och Rickard Jarnhed. Serien sänds i 12 avsnitt om vardera 30 minuter.

Länk: http://www.dt.se/noje/article833598.ece 


Här står det:

Svaleskär
Utspelar sig på en västkustö under några heta sommarmånader. Huvudrollen som Sara spelas av hittills okända Rebecca Holst och i några av de övriga rollerna ser vi Eric Ericson, Sofia Helin, Carina Söderman och Anders Nyström.

Sara bor med sin pappa Gaston (Eric Ericson) på ön Fyringen på västkusten. Här frodas den gamla skrönan om Havsfrun som sägs locka med sig människor ner i havsdjupet. Sara, som inte vill tro på ryktet om att det var Havsfrun som tog hennes mamma fyra år tidigare, bestämmer sig för att avslöja den mytiska havskvinnan. Tillsammans med kompisarna Krasse, Irmelie och Ibb får hon uppleva en sommar full av spänning, mystik, kärlek och vänskap.
Manus: Cilla Jackert.
Huvudregi: Kicki Kjellin.
Avsnittsregi: Molly Hartleb, Rickard Jarnhed.
Lördagar kl 18.45 i SVTB
11 x 30 min.
Premiär 15 januari.

Svaleskär
Utspelar sig på en västkustö under några heta sommarmånader. Huvudrollen som Sara spelas av hittills okända Rebecca Holst och i några av de övriga rollerna ser vi Eric Ericson, Sofia Helin, Carina Söderman och Anders Nyström.

Sara bor med sin pappa Gaston (Eric Ericson) på ön Fyringen på västkusten. Här frodas den gamla skrönan om Havsfrun som sägs locka med sig människor ner i havsdjupet. Sara, som inte vill tro på ryktet om att det var Havsfrun som tog hennes mamma fyra år tidigare, bestämmer sig för att avslöja den mytiska havskvinnan. Tillsammans med kompisarna Krasse, Irmelie och Ibb får hon uppleva en sommar full av spänning, mystik, kärlek och vänskap.
Manus: Cilla Jackert.
Huvudregi: Kicki Kjellin.
Avsnittsregi: Molly Hartleb, Rickard Jarnhed.
Lördagar kl 18.45 i SVTB
11 x 30 min.
Premiär 15 januari.

Länk: http://svt.se/2.145925/1.2216867/sasongsinformation?lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=svalesk%E4r&sortOrder527895=0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0 (Bläddra ner)

var bara tvungen att dela med mig för att jag är så glad och det känns jättekul att något äntligen händer!!
Puss på er <3


God kväll! eller kanske inte så god..

Shoo! gissa vad jag har gjort idag?;D Nä, inte ett skit. Jag har feber, ont i halsen och hostar därmed 24/7, ont i hela kroppen och svårt för att äta:( Jag som älskar mat. Så jag har bara legat i min soffa hela dagen och kollat några filmer. Mamma vart och handlade för mig och samtidigt hyrde hon en film till oss! Söte. Knight and day heter den, det är en actionkomedi. Den var faktiskt väldigt rolig, bra gjord och fett sevärd! Man ser bla Tom cruise & Cameron diaz där(: Jaa, det är väl det intressantaste som hänt idag, förutom att jag slog mitt rekord på Robot unicorn attack på facebook haha. Kul va?
Jo förrästen, till Leia som kommenterade förra inlägget med frågan "Så gott med thai, vad är favoriten där? :D" Min favorit är Äggnudlar med wookade grönsaker och kyckling! Tvärgó!:D Vad gillar du? Ngt tips kanske?

xoxo Beccis

Ps. går inte att ladda upp bilder här????!??!?


We've been on the run, driving in the sun...Calefornia here we come

Heej! Nu sitter hemma hos syrran och kollar på the O.C bästa serien ever! Har även prec ringt och beställt thai. Äälskar verkligen thaai asså! Fett gott. Så mamma är och hämtar maten nu och jag ska nog dra hem snart och käka för jag är sviiinhungerig, har inte ätit på hela dagen.. dessutom börjar jag känna mig sjuk nästan:( Hostar så mkt så det känns som att min hals är en torr öknen elr nåt. Uääh. Har oxå vart helt trött och slapp...tog ett vaarmt bad ist för att duscha som jag skrev. Låg där i typ 1 ½ timma elr nåt. Usch, nej nu ska jag hem, äta thai och kolla på twilight! Puss på er!

varm dusch, kallt väder

Hej! Ska prec hoppa in i dushen men slänger in ett litet inlägg först;) Har vart och ridit än så länge iaf, sista ggn på denna terminen. Jag hade lilla Freija! I början bråkade hon mkt med mig men sen gick det jättefint mot slutet. Men nu är jag helt tvärtrött och kan bara dö i min säng! Lite jobbigt när jag bara får sova ut på söndagar för att jag rider 10:30...menmen! Vad gör man inte för hästarna? Ska bli så sjukt skönt med loov då man kan sova länge! När slutar alla förrästen?:) Jag slutar på tis..
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nu blir det en vaarm dusch iaf och sen städa rummet! Det är vääldigt välbehövligt måste jag säga faktiskt. Och förrästen, nu kom snön igen! Tittar ut genom mitt fönster här och ler lite haha, när det ändå är vinter vill man ju ha snö och iinte slask!

Men vi hörs senare, puuss & kram


Freija

Söta brudarr! Sofia & Freija!:)

Dom kommer kliva på dig igen

Hej! Idag har jag vart i skolan, började 8 o slutade 3...jaja det var helt okej! Sen åkte jag och belle (ditt nya smeknamn issa haha) in till stan. Där gick vi runt med var sin chai såklart i handen och flängde runt i the stoores;) Tänkte köpa örhängen till mina två nyare hål i örat för nu får jag ta ut dom jag hade från början men jag hittade inga jag ville ha..:/ Meen jag fick en skiitsnygg ring som en liten tidig typ "julklapp" från henne, taaack sötiiisss! Nu är jag iaf hemma och har ätit middag och så. Men nu ska jag göra lite matte (-.-') ,har typ 5 uppgifter att göra så det är ju ifs skönt, sen ska jag kolla på näst sista avsnittet av Kenza & Tyra show för jag har inte hunnit kolla, nästa (sista!!!) kommer ju imon lxm haha. Iaf, sen ska jag dusha o sen soova. Just precis nu sitter jag iaf och lyssnar på Håkan Hellström den bästa(L) 'Dom kommer kliva på dig igen' lyssnar jag på och den är väldigt fin:)
Näe nu måste jag plugga! Puuss <3


Typ en sån här ganska exakt fick jag. Fast min är snyggare än denna haha!

Vad tycker ni?

Hej! Jag behöver lite smakrååd, igen haha:) Vilken av dessa två louis vuitton väskorna tkr ni är snyggast?
               
Lämna gääärna en komentar så blir jag glad:D
Pussss


Fy skäms!

Nej nu blir det skärpning med bloggandet! Jag uppdaterar jättesällan och är sjukt oaktiv här nu. Men nu ska det bli ändring. MINST 2 inlägg varje dag.
Idag har det vart sjukt mys! Helgen har vart sjukt mys faktiskt. Men idag har jag vart hos moa med kevin, märta & calle, hela gänget! Vi har bakat hela dagen typ haha. Lussebullar, tryfflar och lite godis!;) goott! Vi har iaf vart hos moa hela dagen och nu senare på kvällen satt vi och myste o hade det trevligt. Vi kollade på bilder från inspelningen och filmer och sånt och guuuuuud va jag saknar inspelningen asså!!!! Det är helt sjukt vilket fantastiskt team vi hade asså! Exakt alla var så goa och glada (för det mesta iaf haha när vi inte hade övertid iaf!;D haha nä skojja) Längtar så sjuukt till premiären! 33 dagar kvar du hörni! 15 Januari smäller det alltså då!!!:D
Nä, nu ska jag vara duktig och börja ta bort smink och sånt för att sedan bädda ner mig i min gosiga säng och låta mig drömma mig bort! När jag ändå vart så duktig och gjort läxor och allt! Så godnatt på er och dröm sött nu <3
Pusss


Havsfrun i mitten!

Myys

Hej bloggen!
Nu är jag hemma hos maddee, har vart de ett tag haha och vi har kollat på vampire diaries och ätit tacos och glass o nu ska vi göra diipp o sånt gott! Min fiina hund är här oxå och han följer efter mig vart jag än går haha söte. Fast nu ska vi bädda och kolla på eclipse och äta gott så,
Puuuss

:)

Hej! Jag veet, jag har inte bloggat på länge men jag har faktiskt haft mina anledningar...som jag inte tänker dela med er här tyvärr haha. Jag har iallafall vart ute med min vovve nyss med Bella, vi gick i skogen o de va såå mysigt! Och nu ska jag äta en lätt lunch, sen packa grejer för ja ska sova hos madde och vi kommer ha hennes lägenhet för oss sjääällvvaaa och vi kmr ha de såå nice! Vi ska käka tacos, äta glass o typ sånt gott och sjäälvklart kolla på vampire diaries och ha det mys! Min fina, underbara o bästa vovve ska klart med oxå;) Så aa det kmr bli fett nice!
Igår var jag med Angelica och Klara, vi vart ute i snöön o busa haha. Fast sen blev vi jätteblöta så vi gick t tvättstugan o värmde våra rumpor haha. Ni ska få lite bilder nu iaf från när vi va ute


Jag o klara o en snöboll o.O ^^


Jag och angelica :)

Angelica o klara haha

Klara, angelica o jag <3

Puss

Fint litet inlägg haha

Hej! Kom hem från skolan ni för ett tag sen, slutade kvart i 2:) Än så länge har jag bara slappat men vill göra ngt! Nu ska jag iaf gå ut med vovven och sen ska jag hämta ut ett hemligt paket;o haha. Ni får veta sen.
Jaa, sen vet jag inte vad jag ska göra men nu måste jag verkligen gå, puss <3

i skogen<3


Kenza+Skridskor+fika+shopping=perfa!

Hej! Idag har det vart en uunderbar dag, fast samtidigt lite jobbig. Men här skriver jag bara det posetiva och det var att sluta klockan 13:45 med två smälta fingrar (skriver om det snart haha) och en bella! Hon kom t min skola och sen drog vi till nordstan för att träffa Kenza! Det var verkligen jätteroligt att träffa henne! Trots att det känns som att man känner henne för att man följer hennes liv lxm och vet vad hon gör på dagarna o vad hon har för klädstil, vänner osv så kändes det väldigt konstigt ändå. Det var iallafall sjuukt lång kö men vi ställde oss bra långt innan kenza skulle befinna sig där så att vi kom rätt långt fram. Sköönt. Tyvärr kommer jag inte lägga upp bilderna på mig och henne för jag ser värsta konstig ut haha, fast dom kmr säkert snart ändå!
Sen fikade vi på Le pain francies och pratade o så. Sen gick vi runt på kungsport i affärer o då köpte jag en skitsnygg tröja på Tessie, ska visa upp den snaarast!

Sen så träffade vi Angelica/rallyfarmor och klara oxå gick vi på liseberg och mobbade kaniner, åkte det som var öppet och bäst av allt, åkte skridskor! Det vart sååå roligt att äntligen åka igen efter ett år typ nu. Och mina skills satt kvar;) Förutom när jag skulle göra ngt, haha vet inte äns vad, som fick mig falla pladask! Haha. Och det var såå sjuukt kallt så att jag kände varken fötterna elr röven!!! Kändes som att mina håliga byxor och converse inte var varmt nog...bra vinterskor becca! Så från och med nu kör jag på raggisar (hahahaa) och kalaaasbyxor nananana! Älskar att säga det haha xD Här får ni lite bilder iaf!


Bella(bambi) på hal is

Fina Kenza idag!

Haha shhexigt

yyeaah

Pusss

Kenza + skridskor på Lisse = bäst

Hej! Slänger in ett kort inlägg såhär innan jag lägger mig. Idag har jag vart i skoolan, sen va jag med bella fina fina kompis(L) vi typ busaa o beställde pizza o mys o så. Sen träffade vi angelica, klara & nicole och åkte pulka oss¨åkte vi på röven o sånt haha. Sen gick emma becca o william förbi, värsta reunion! Dom är mina gamla klasskompisar:) Sen fortsatte vi åka o sen stack vi hem. Imon ska vi träffas igen runt halv 6 och åka skridskor på lisse o gå runt o mobba alla kaniner haha(Y) Men innan deet...ska jag o bella till nordstan för att träffa Kenzaaaa!! My good, längtat så mkt! Det kmr även vara 20 % på hennes smycken som sagt så kmr säkert köpa med mig ngt fint hihi^^ Gillar starkt hennes halsband med ordet "live, love, lagh"! Tror jag ska köpa den eller någon ring. Och för er som har missat (tänkte på min söta moster som jag vet läser min blogg) så är kenza en storbloggerska.

Sjuuuuuuuuukt fint! eller hur?


fina kenza

Vilket smycke är eran favorit?
Puss

RSS 2.0