Idiot

Heej hej hej hej
Skrev världens längsta inlägg precis men smart som jag är (notera ironin..) tar jag ju bort det. Har iaf haft en sjukt mysig helg! Jag har badat, solat, träffat massa nya människor, sovit borta osv. Dock vet jag inte vad i hela världen det var som hände med min förmåga att skilja på öppen dörr - och stängd dörr...? Var hemma hos Agnes som hade massa folk hemma igår, och hade bråttom in i huset så klart att jag springer in i glasdörren som en idiot och bara sjunker ner till golvet haha. Tror alla fick sig ett gott skratt iaf! Sen är det inte slut på klumpigheterna hörrni, skurit mig i handen gjorde jag och..nej tro mer det räcker med pinsamheter förresten haha. Poängen var iaf att jag har väldigt ont i min näsa:( äh nu får jag sova, dör snart.
Här har ni bilder från idag. Förutom den med det balla plåstret


Stan

Hej på er!
Inte ofta jag orkar blogga just nu känner jag...är bara ute och njuter av solen! Men just nu är jag på väg till stan med klara och Hampus och innan så var vi och solade och spelade basket, så det ska vara! Men vi hörs senare, puss!


Svar på tal!

Hej igen,
vill bara ge ett litet svar till någon anonym som kommenterade såhär:

"man måste väl inte kommentera, snälla var inte sån ytlig som bara bryr sig om kommentarer, hatar sånt folk som bryr sig om vem som har mest likes på facebook osv. du bloggar vell inte för kommentarernas skull? utan för att det är kul?"

Självklart bloggar jag inte ENDAST för kommentarer. Då hade jag ju inte bloggat alls. Anledningen till att jag skrev att det var snålt med kommentarer var för att jag tycker det är kul att få feedback! När man ändå har ett par hundra läsare vill jag ju veta vad ni tycker är kul att läsa om osv för att hålla kvar er här på bloggen:) sen tycker jag inte att facebook har något med detta att göra. Bara för att jag vill få respons betyder det ju inte att jag bryr mig om hur många likes jag får på fejjan, eller hur? :) 
sådär, ingen skada skedd. Tycker dock det är lite tråkigt med sånna negativa kommentarer, tror vissa får tänka till innan man säger kanske? litet tips bara! 

Tumblr_m4fp3ndxur1roe7w6o1_400_large

I love being teenager...sometimes

Hej på er!
Jag tycker det har blivit extremt snålt med kommentarer här...har ni gått och blivit av med fingrarna? Haha.
Annars har jag haft en riktigt underbar dag med klara, Hampus, Nico, David, Felicia och massa andra fina vänner. Var och badade i havet igen, så sjuukt kallt var det men jag doppade mig. I 12 grader. 12!!! Vi var ett gäng iallafall som grillade, badade, skoja runt och snackade osv. Så mysigt! Sen blev det moppeåkning runt hela området här. Vänster! Höger! Rakt fram! Neej du körde för långt höll vi på o skrika hela tiden haha! Nu är sommaren på väg, det känner jag!


Bebis

Är ute på sen promenad med min bebis<3 så skönt är det, det fläktar, lyssnar på musik, tänker & umgås med mitt hjärta!
Blev dock skiträdd, hade musik i öronen och ska ta kort på Jack så ser jag att han spetsar öronen och får syn på något så jag är på väg att vända mig om så ser jag en katt springa förbi, jaha tänker jag. Sen när jag ska vända mig om och gå typ 5 sek senare kommer det en gubbe ur skogen! Fy haha, hoppade till rejält...undra vad gubben tänkte?
Detta händer 3 sekunder efter jag tog detta kortet:

 


Here comes the sun

Hej på er!
Nu sitter jag på bussen på väg hem. Har haft en riktigt härlig dag idag! Efter skolan mötte jag upp Kevin och vi tänkte åka longboard egentligen men det var alldeles för varmt så vi gick och tog en glass istället, härligt!
Annars då...är så sjukt glad för denna värmen alltså, man ska ju inte klaga. Nej nu ska jag ringa min syster och se om hon vill sätta sig i solen med lille chihuahuan, ha det fint så länge! Puss
Jag idag:


Who said clothes can't make you happy?

Gud vilket väder! 30 grader o grejer! Efter skolan idag åkte jag och köpte världens finaste klänning. Ska visa den snart. Sen åkte jag hem, bytte om och stack till havet med Madde och Daniela. Det var liite för kallt för att doppa mig (har ifs redan tagit mitt första dopp) men gick i till hälften. Nu är jag hemma och tänkte sätta mig ute och plugga lite. Eller inte...? Det började precis ösregna och åska haha? Mys!
Här har ni en sneekpeek på klänningen!


Stolt

Hej på er!
Mår ni bra? Jag mår sjukt bra! Det är sommar ute idag och 24 grader i skuggan! Underbart. Just nu väntar jag bara på att få sluta skolan och dra ut i solen. Ska visa upp min fina hylla jag precis målat i slöjden förresten haha, fin vaa? Ska nog inte satsa på att bli snickare dock kanske?


Summer

Åh. Idag är det sommar! Jag och Madde ligger i gräset och solar, underbart!
Härlig bild va?:)


FALSKT KONTO

Hej på er!
Äntligen har jag fått tillbaka min bebisajfån. Så förvänta er mer bloggning nu! Iallafall, tänkte bara varna er lite, någon har skapat ett falskt konto på Facebook som utger sig för att vara jag. Jag bad människan ta bort kontot snällt men hon/han blockade mig. Får anmäla det till polisen tror jag för att den lägger till alla mina vänner på min privata fb, hur man nu ser dem? Lägger ut mina bilder och låtsas vara jag helt enkelt. Tycker sånt här är så onödigt och omoget, att folk inte har bättre saker för sig? Jaja, det löser sig men om ni addar "mig" på Facebook och "jag" svarar så är det inte min riktiga!!! Accepterar inte folk jag inte känner på min privata fb. Då vet ni det! :)
Vågade håret idag! U like?


Fashion baby

Hej hej hej,
måste varna er innan jag skriver något haha, klockan är 03 på natten och mina fingrar kan nog skriva det dom känner för.
Idag har jag rännt överallt känns det som, men inte riktigt kanske. Har fixat lite saker iaf och det ser ut som att jag snart kommer återförenas med min bejb, min iphone. Blir mer bloggning då ju!:) Sen har jag haft en riktig myskväll med några kompisar här hemma hos mig. Blev skräckfilmer, onyttigheter och mys! Det var sjukt härligt att faktiskt bara hemma en fredag verkligen. Imorgon ska jag iväg till stan med en vän och kolla efter klänning. Behöver egentligen en till skolavslutningen (som är om 25 dagar btw!!) och en till ett bröllop jag är bjuden på. Sen ska jag träffa en "gammal vän" någongång snart också. Skönt med lite planer! Får se om jag hittar en klännign dock...kanske bättre att kolla internet? Jaja, har vart så sugen på shopping över huvud taget så har kollat runt på lite hemsidor och bl.a. på en modeblogg jag börjat följa, angelicablick.se. Riktig inspiration där.

denna bilden hittade jag dock på någon klädsida. Chicy.se tror jag? Älskar stilen!

blogg.se suger

ååh alltså, har bloggat 2 ggr från mobilen men det har inte kommit upp?? Ledsen för det iaf, men jag lägger skulden på blogg.se som krånglar faktiskt! Kom hem för en liten stund sen, hade en riktigt mysig dag. Mycket skratt osv :) Men nu ska jag sätta på nån film här, Godnatt på er! 




Sharkbaby

Hej på er!
Har inte gjort något speciellt idag, skönt. Bara hängt i stan med några vänner! Nu ska jag pyssla lite här hemma så mamma blir glad när hon kommer hem :) Haha, måste bara visa världens gulligaste bebis. Denna bilden gjorde mig glaad
4bef69ace526fd49712ec8d72c751353_large


Short week

Heej hej hej,
herregud vad tiden bara rinner iväg...idag hade vi friuftsdag i skolan men pga det hemska vädret så fick vi gå hem redan 10:00! Sköönt. Då drog jag och Madde hem till henne iaf och bara shlappa. Gött det. Spelade lite gitarr och pratade gjorde vi också. Sen kom Ebba (klasskompisebba) till mig så gjorde vi äntligen våran engelskavideo. Grym blev den haha, sjukt vad man kan göra med Mac faktiskt! Och nu sitter jag fortfarande och klipper...har alltså pysslat med detta i, 7 timmar nu med en 10-min paus + lunch!! galet. Jaja. Skönt det ska bli med kort skolvecka föresten, bara tis-ons! Nu ska jag nog hoppa in i duschen snart iaf. Så hörs vi imorgon, puss & sov gott
Tumblr_m3ebhlxc5s1r7bteto1_500_large


bäst

Hahaha, alltså...kan inte låta bli att garva rakt ut när jag kollar på den här killen. Grym är han. Här tar han orden ur munnen på mig alltså, så känner jag när jag ska sitta hemma och plugga..

för han var bäst, försök att överträffa det

Hej! 
Jag är riktigt kass på att uppdatera. Så är det! Men jag har faktiskt inte sovit hemma på hela helgen och inte haft en dator vid mig...jag har varit med min lilla plutt Ebba iaf! Vi har haft det jättebra, suttit på taket med täcke och snackat, bakat mitt i natten, promenerat mitt i natten, dansat, träffat andra & haft kul! Nu är jag hemma iallafall och fortsätter på projekt - göra om rummet! Har fortfarande inte rensat klart i min hylla och när sa jag sist att jag rensade haha? Så det är en del att rensa ut. 
Hörs senare!

från i fredags, kallt? ja

Dagens outfit / Facelook

Världens sämsta bilder, men något är det ju iaf! Såg ni att jag lockat håret lite också? U like?


Dagens / kofta, Topshop / Bälte, Hermes / Jeans, gamla / Jacka, Topshop / Skor, Nelly.com /

Rensar

Hej!
Just nu sitter jag och rensar i mitt rum. Har så mycket grejer och massa saker jag inte använder så det är kaaos. Mublerat om har jag gjort också, jag tröttnar så snabbt. Hittade lite gamla skolböcker, ritblock och teckningar från 2006 till 2010 haha. Så kul att se nu när man är lite äldre:) 

haha vilken konstnär jag var alltså..

8 Maj 2012

Godmorgon!
Känner mig fortfarande rätt dålig tyvärr så stannar hemma idag med...men då blir det ju tid för bloggen! haha. Jaja, som sagt ska jag hålla mig hemma idag och förska bli frisk! Jag är fett dålig på det egentligen, igår var jag tvungen att komma ut ur lägenheten så gick till min syster. Not good. Nu rensar jag min garderob iaf, något får jag gjort när jag faktiskt är hemma för en omväxling. Har redan fått ihop en hel sopsäck typ, någon som vill ha? haha. 
Jo, det var någon som frågade om jag har instagram! Självklaart! Rebeccaholst heter jag där, följ mig! Där lägger jag upp vissa bilder jag inte lägger upp här. Nu när jag väntar på att få en ny iphone eftersom att min blev stulen så är det inte riktigt lika roligt men uppdaterar åtminstonde en gång om dagen! 


milo

Hej på er!
Idag mår jag som jag förtjänar, är febrig och har ont i hela ryggen, ända upp i nacken:( Pressar min kropp aldelles för hårt...jaja, nu får jag vila lite här idag så får vi se om jgag kommer iväg till skolan imorgon. Igår var jag, papi & syrran i Norge faktiskt, vi var och hämtade upp min systers lille nykomna chihuahua! Så underbart gullig är han, lille Milo! Men nu ska jag kolla ett avsnitt Gossip girl, puss!
Jag & Millo igår

Länkbyte - amandanicole.se

Hej på er!
som ni kanske märkt så gör jag inte så mycket länkbyten, men nu hörrni!

Ni måste kolla in söta amandas blogg där hon bloggar om mode, resor, hennes vardag osv. Massa fina bilder o grejer!! kolla! http://amandanicole.se/ http://amandanicole.se/ http://amandanicole.se/ http://amandanicole.se/



Maskinen

Hej! Ledsen att jag inte bloggat, min dator sneade och funkade i princip inte. Men nu lever den igen! Var på maskinen idag på liseberg, fett kul var det faktiskt! Var ju typ 2 år sen jag var där. Kom hem för en stund sen, träffade några kompisar här hemma också. Kollade på när dem stuntade med sina crossar och hade det mys! Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en film och choklaaad, lml. 


Favorit i repris

Hej på er!
Slutade skolan för en stund sen och nu kör vi favorit i repris här och sitter i skottsskogen! Varmt är det också, gaatt. Vi köpte med oss lite kladdkaka och cola tjocka som vi är hehe. Igårkväll träffade jag en vän som jag fick prata ut lite med så idag är det bara bra med mig! Skönt...men nu ska jag njuta av solen här för man vet ju inte hur länge den stannar. Puss!


hej guldfiskminne

Oj, glömde bort bloggen för ett tag där...
hej iaf! Jag har haft det superbra sen sist jag skrev, i fredags träffade jag en gammal...vän, på valborg var jag i slottskogen och hade det bra med massa vänner, kollade på majbrasan och sånt, och idag har jag tagit mitt första dopp! hohoo. Sen var jag i slottskogen idag med massa folk igen haha, vi grillade och hade det mys :) Så härligt med 20-23 grader alltsååå. Imorgon ska det ju bli fint väder också men dock lite "kallare". 
Hur är det med er då? Själv mår jag, okej. Skitbra fast är lite förvirrad över någon som vanligt haha. Men det löser väl sig! Imorgon blir det tillbaka till skolan men sånt e livet. Upp och hoppa klockan 06 imon då. Underbart. Godnatt på er!

dagens frukost i trädgården. Kan vänja mig vid dessa alltså haha

valborg. innan resten kom

RSS 2.0