When I am sad, I think of you and smile

Hej på er!
Är på riktigt bra humör idag igen! Mest för min älsklingputtenutt ska komma och hälsa på på min skola och att vi hinner träffas innan jag åker, och för att jag åker imon!!:D Har sagt det men säger det igen, det ska bli så himla roligt att äntligen få filma lite igen! Men nu ska jag snart iväg till skolan. Här har ni liten del av dagens outfit,
Och föresten har vi bokat tandblekning nu, på tidag är det bokat. Härliigt.
Ny "poncho" från Gina, endast 149!! riktigt kap. Sen skjorta, som jag fick av fina ebba, och bästisring från Glitter 79:- Osså jeans, och kilklackarna från Scorett, 699:-

konstigt personlighetsdrag..?

ojoj, tiden rann iväg...sitter och snackar med älsklingen Ebba! Dagens köp kommer imon, vart en sjukt snygg poncho och en galet snygg ring.
Och tänkte på en grej, som jag tänkte berätta om ni vill lära känna mig. Något jag hatar, verkligen hatar är när folk helt missförstår mig. Inte om något litet då såklart men om någon missförstår mig, hur jag är lixom så kan jag bli helt arg och bara vill gråta. Typ om jag skulle säga något som kanske lät kaxigt eller så, eller gjorde något eller formulerade mina ord fel och någon tog det som att jag är fröken-vet-bäst eller nått så blir jag jättefrustrerad och vill lösa det på en gång. För att sammanfatta: Om jag skulle säga något som kanske inte är så likt mig som kommer ut fel och folk tar det på fel sätt och missuppfattar mig så blir jag jättefrustrerad och bara vill gråta. Haha. Jag vet inte varför men sån är jag.
Nu känns det som att jag babblar men skitsamma, vi hörs imon amigos. pöss

Jag älskar dig soulmate

Heeeej på er!
Är på så sjuuukt galet fantastiskt otroligt bra humör just nu! Inte för någon speciell anledning så förutom att jag äntligen träffade Ebba idag! Åh har saknat min soulmate, min andra halva helt seriöst. Jag skulle aldrig klara mig utan henne! A L D R I G. Måste bara få ut lite gläädje! Sprida detta underbara tillståndet! Jag älskar min fina Ebba så sjukt mycket och skulle nog dö av brustet hjärta om hon på något sätt försvann eller dog! Jag kan säga preciis allt till henne och vet till 100% att hon alltid finns där för mig, oavsätt vad vi befinner oss i världen och hur vi än mår. Och aldrig har jag skapat så sjuka och roliga minnen som med henne! Älskar dig bestiiiee!♥♥♥
Och jag hoppas av hela mitt hjärta att precis alla som läser detta har sin alldeles egna Ebba, isåfall tycker jag ni ska skicka ett litet sms och berätta hur mycket ni älskar dom och är glada för att just precis den är din soulmate!
img_8678 (MMS)
Ps. Dagens shopping + dagens outfit kommer snart!

Uppe med tuppen!

Haaj på er!
Idag är jag uppe med tuppen och det är rätt skönt faktiskt, trots att jag är sjukt trött. Men känner den känslan  nu att efter de slappa sommarlovet så äre ändå liite skönt med rutiner trots att jag hade kunnat sova 2 timmar till...haha. Idag är det tisdag och jag har inte planerat in vad jag ska göra med något blire alltid! Tror jag drar in och solar iaf för jag är en riktig blekfis nu:( Nej nu ska jag hoppa in i dushen så hörs vi senare, as always


Photoshoot (BILDBOMB)



































vad tycks? :D

Answers

Tänkte som sagt svara på lite frågor och Alice här sammanfattade alla rätt bra! Dessa är dom vanligaste som kommer in:) Ska försöka svara enkelt och kort för det är ganska många frågor haha..

Är lite nyfiken på ditt skådespeleri ;) Hur går det till på auditions? Får man läsa en text eller får man spela en scen eller hur går det till? Och hur kom det sig att du fick rollen i Svaleskär? Sökte du bara och så tyckte dom att du var bra, och så fick du den? Eller känner du någon inom filmbranschen? Du sa ju att de ville att du skulle komma på auition för den där nya filmen/serien. Var det för att de hade sett dig i Svaleskär eller har du varit med i någon film innan? Och missade du mycket från skolan när du filmade? Hahah, hoppas att du orkar svara på alla mina frågor:)

På provspelningar går det till så att om det inte är en öppen casting alltså att vem som helst kan komma så får man oftast en text skickad till sig. Så får man träna på den, men oftast kör man inte bara helt enligt manuset utan man utgår från den så får man oftast improvisera. Sen kanske man spelar med en motspelare. Det är olika. Och då är oftast två personer i rummet. Det är oftast rollbesättaren och/eller regissören och någon som filmar osv. 

Jag fick rollen så att först registrerade jag mig på statist.se. Där hittade fina Moa mig. Jag blev uppringd och fick komma och provspela på svt. Sen gick jag vidare och vidare och vidare, ja ni fattar. Provspelningen höll på i ett halvår ungefär och sen fick jag rollen:) Jag kände ingen i filmbranschen nej.

Jag åkte och provfilma i sthlm nu för att en av Svaleskärs regissörer, Richard, ville ha upp mig dit för att testa den rollen. Och det gick ju bra!:) är så glad!!

Jag missade slutet av 6an och början av 7an. Inte sådär fruktansvärt mycket men jag missade en del...men nu går jag 8an och nu är det nya tag! Har faktiskt jobbat en bra bit ikapp nu hihi!

Så här ser det ut för mig just nu...






det vita på datorn är stearin hehe...är så duktig och spiller på den såklart. Typiskt mig


och denna spelas! Måste alltid ha musik på när jag pluggar! Vad är ett måste för er när ni pluggar?

Duktig chey!

Hej på er!
är hemma från skolan nu och ska snart sätta mig och plugga! Har laddat med godis o sånt gaatt. Det har vart så sjukt svårt för mig, av någon anledning, att sätta mig ner och plugga så om jag får säga det själv så är jag stolt! Men såklart måste jag blogga först haha. Senare tänkte jag svara på några frågor som har kluttat in. Och bilderna från igår kommer oxå! Har sett att många nya läsare har hittat hit och då får jag uppdatera er lite! nu ringer kevin..! hörs senare, as always
right noow

Smakprov




Här håller vi på för fullt och bilderna bl...

2011-08-28_19_27 (MMS)

Här håller vi på för fullt och bilderna blir G R Y M M A! ni får se resultat senare!;)


Plåta

Tjaaa,
nu har jag precis kommit ut ur dushen och ska börja fixa mig och så. Jag ska möta upp kevin osså ska vi plåta! Det är inget jobb eller så haha utan vi ska plåta till en hemlis;) ni kommer få reda på det snart! hörs senare!
Just nuu. oseriös om ni inte förstod de haha..

Godmorgon!

Nu har jag äntligen fått sova ut! Dock så ringde mitt alarm klockan 9???? Jag hade stängt av det o allt! Sjukt konstigt.. men jag somnade om igen iaf och vaknade för ett tag sen.
Sitter och kollar runt på stylebytyra.se och blir så sjukt sugen på massa snygga smycken! Man blir verkligen inspirerad av att kolla där..
Fjäder Extension Ashley  i gruppen Smycken / Hårsmycken hos Style by Tyra AB (HQ8)
Ring Svart  i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (JG104r)
Hårsmycke Kedjor i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (AN50)
Ring Orientaliska Stenar  i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (AN140r)

busy busy

Heej!
Har haft så sjukt mycket att göra hela dagen så har inte hunnit med bloggen. Först imorse så red jag, längesen nu ju! hästarna har ju vart på bete. Sen hem och dusha o slänga i mig mat för att sen spela gitarr o sjunga o sånt på ett ställe. Sen träffa jag anton:) blev film, vädret sög ju idag. ÖSregn typ??? Sen nu kom jag hem från pappa. Han hade gjort fin middag o köpt champange o sånt för att fira rollen haha! så söt. Och nu tror jag att jag ska sova för jag har inte sovit ut på huur länge som helst! Dessutom är jag gal1 trött. Tack för alla gratulationer föresten! Kommer svara på frågorna så fort jag vet mer och är säker på precis vad jag får avslöja.
sov gott♥

halvgammal, osvisad bild.

When you least expect something, you get it

Har som sagt sjukt roliga nyheter!
Rollen jag provspela för i stockholm, jag fick den!:D Så vi ska redan börja spela in lite nästa helg!! Allt har gått så fort så jag fattar det inte riktigt än men jag längtar så mycket och det ska bli hur kul som helst att få filma lite igen. Så vi har firat lite här hemma, Kevin kom förbi och gratta. Myspys!

hoppas inte ni missade det sista avsnittet av Svaleskär igår föresten! Annars kan ni som alltid checka in playen!;)

OMG!!

Har sjuka nyheter!! skriver snart!

på väg hem nu! dagen har vart fet...älskar...

2011-08-25_19_19 (MMS)

på väg hem nu! dagen har vart fet...älskar stockholm! bara 2 och en halvtimme hem till götet kvar...


TAGGAD

Heej på er!
Känns sjukt konstigt att skriva detta men jag ska snart sova..haha! klockan är halv 7! Oj haha skulle egentligen sova nu men måste fixa lite grejer först. Tåget går som sagt sjukt galet tidigt imorgon så jag måste gå upp halv 4! insane..men jag har iaf laddat med redbull, veckorevyn, Veckans NU, riesen & en fet playlist på mobilen för 5 timmars tåg. Gryymt! Trots den sjuka tiden är jag gal1 taggad tills imon. För dig som undrade så är det inte en öppen casting så vem som helst kan tyvärr inte komma..kontoret ligger mitt i stan iaf så hoppas vi ses! Nu måste jag checka så att allt är som det ska med tågbiljett, ID osv..puss sålänge!


update: Yes, jag ska åka själv! Men det är inga problem!;) Jag klarar mig! Haha mamma ville följa med, men det ville jag inte så åker själv, men det blir skönt! Sen så hämtar dom mig såklart på stationen.

Glad chey!

Hej på er!
idag har jag inte kunnat blogga för det har vart full rulle om man nu säger så. Är bestämt att jag ska till stockholm på torsdag, alltså i övermorgon nu iaf! Tåget går galet tidigt så får gå upp halv 04...Provspela är det jag ska göra föresten! Känns sjukt priviligerat, för dom castade egentligen inte folk utanför sthlm men dom ville ha dit mig:D så sjukt kul! Så är jätteglad och tacksam för det. Även om det kanske inte blir något är det ju alltid kul med en liten tripp till huvudstaden + ännu mer erfarenhet. Får en stund i stan oxå så blir kanske lite shopping! Har fått reda på lite andra sjukt roliga grejer oxå, men det kommer ni få höra om senare! nu ska jag dusha, käka och sova. Puss!
från svalis!

Det mirakulösa har hänt...

JAG ÄR KLAR. 
haha!:D Jag är klar!! jag har vart det sen 5 över 7! Och om du frågar någon av mina vänner eller i min familj har jag aldrig sagt så i tid!! Sjukt va! Detta skolåret ska vara så sjukt grymt och jag ska vara så galet duktig, så att lärarna inte har något att klaga på igen! Yees, nu kör vi!


Bästa sommaren, sjukaste minnena, grymmaste vännerna♥

mustasch!
Ikeaa:)
från svaleskär-eventet!
haha, vad händer här och vad är klockan?;o
spontanresa
tälta på tjörn
<3
nu orkar jag inte ladda upp fler, tar så lång tid..
Och föresten, låten i bakgrunden på videobloggen heter Chris Medina feat. Plies - What are words RMX (2011) - jlaudi0 (klicka på texten så kommer den fram)

Capital

Hej på er!
nu är jag hemma från skolan o har vart det ett tag. Det var inte sådär jättehemskt faktiskt, dock har jag ett sjukt dåligt schema:( slutar typ 15:40 och 15:00 för de mesta...Aja, så är det. Hihi förövrigt har jag en hemlis! En sjukt rolig hemlis!^^ som jag säkert får säga lite om men vill ha mer info först. Kan säga att jag troligen kommer åka upp till stockholm över dagen i veckan!:D Kan ni gissa vad det är? haha det kan ni säkert.
Kolla in snart igen, ska sammanfatta sommaren för er;)
Loove

Det känns bara inte bra..

nej, fy. Vill inte börja skolan.. har såndära stark känsla. Att sommaren ska bli längre. Att minnena ska bli fler. Men jag antar att det går över efter första skoldagen? Hoppas det iaf. 
Nu har hela dagen och kvällen gått och jag har inte ens hunnit målat naglarna:( men dushat och bäddat har jag gjort. Sen får jag bara ta några kläder, kan inte bestämma mig nuu. Åh.. sommaren 2011 har utan tvekan vart den allra bästa! veerkligen! Massa saker har hänt...bra och dåliga saker, mest bra. Sjukt härliga minnen.."Linn axelsson", stan kl 7 på morgonen, smita ut, vara ute hela nätterna, moppeåkning, båtturer, sol, bad, spontanresa och massa annat! och nu är de slut. Haha jag älskar att det låter som att världen går under imon.. men nu ska jag sova hörrni (eller inte, måste ju måla naglarna!) så hörs vi imon,
puss





when writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen

ouff, får se hur det ska gå att komma i säng i tid nu.. Jag ska iaf ta en go lång dusch nu, sen måla naglarna och sen välja kläder och sen blogga nått kul inlägg igen. Känns som att jag inte kommer komma i tid på ett braa tag. Vad gör ni för att förbereda er för skolan? Jag känner att det är viktigt att ta det lugnt dagen innan och be fresh haha. Och packa väskan osv så att allt är klart så slipper man onödig stress på morgonen!
Nej nu får jag ta tag i detta, vi hörs snart igen <3
<3

Videoblogg!

babblar på... och ebba jag vet att du skrattar innan du ens kollat haha!
haha vacker crazy-look på stillbilden!!

Rix fm festival..?

Godmorgon!
nu har Ebba stuckit hem och jag ska börja fixa mig snart. Ska åka in till stan med Madde och kolla in Rix fm festivalen! Kommer inga superbra artister sådär men kul ändå. Sen får vi se vad jag hittar på senare. Men nu ska jag hoppa in i dushen o sen sminka mig och när jag är klar tänkte jag försöka göra en videoblogg! men får se om jag hinner, kolla in senare iaf:)
<3

kärlek på dagen

Tjaaa!
shit vilken kväll va! Har vart i stan från tidig eftermiddag till natten nästan! Först vart det ju lunch i stan, blev thai i den goa thairesturangen i arkaden, mums...sen drog vi hem en snabbis, då drog jag till hovåshamnen och körde lite cross hihi. sen hem till syrran och snabbt in till stan med henne och Ebba. Då såg vi några spela, sen vidare till stan och dra runt och skratta, sen drog vi till Cappuccino och käkade. Jag käka världens godaste räksallad, mm.. sen checka vi hårdrocksbandet mustasch, inte riktigt våran stil där kanske men vi rockade ändå! Sen vare vidare till kungstorget till Daniel adams-ray! Han var grym och vilket drag det blev när han sjöng Gubben i lådan! Förövrigt flängde vi runt och hade fett kul!! tack fina Ebba och massa andra för en fet sista-dagen-på-sommarlovet-dag! Nu sitter vi på min altan med ljus och dipp o morötter o gurka, goott.
Och angående dagens outfit, några påpekade min urringning. Men hörrni, ni ser väl att det hänger solglasögon i tröjan!;) haha klart att tröjan blir urringad då!
Tjaaa!
shit vilken kväll va! Har vart i stan från tidig eftermiddag till natten nästan! Först vart det ju lunch i stan, blev thai i den goa thairesturangen i arkaden, mums...sen drog vi hem en snabbis, då drog jag till hovåshamnen och körde lite cross hihi. sen hem till syrran och snabbt in till stan med henne och Ebba. Då såg vi några spela, sen vidare till stan och dra runt och skratta, sen drog vi till Cappuccino och käkade. Jag käka världens godaste räksallad, mm.. sen checka vi hårdrocksbandet mustasch, inte riktigt våran stil där kanske men vi rockade ändå! Sen vare vidare till kungstorget till Daniel adams-ray! Han var grym och vilket drag det blev när han sjöng Gubben i lådan! Förövrigt flängde vi runt och hade fett kul!! tack fina Ebba och massa andra för en fet sista-dagen-på-sommarlovet-dag! Nu sitter vi på min altan med ljus och dipp o morötter o gurka, goott.
Och angående dagens outfit, några påpekade min urringning. Men hörrni, ni ser väl att det hänger solglasögon i tröjan!;) haha klart att tröjan blir urringad då!



Nu drar jag in till stan!

dagens outfit. Tröja mammas, byxor SALT stockholm (only), väska Topshop

Have-to-does

Godmorgon!
jag förstår inte hur i hela friden jag kan vakna halv 10 när jag gick och la mig halv 4? vart helt galet trött imorse och la mig och försökte sova sen igen men har jag väl gått upp kan jag inte somna igen.. yes, så är det om ni ville veta haha. Nu har jag vart duktig och ätit en stor frukost och diskat och gjort fint i köket! stolt om jag får säga det själv.. ibland måste man faktiskt få skryta lite!
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen fixa mig för att jag sen ska till stan och luncha med Ebba. Blir nog solning oxå. Men vi hörs senare, as always.
xoxo
(eftersom jag inte har nya bilder på nya macen så blire gamla sålänge..)

I'm back

Hej på er!
nu känner jag att bloggpausen har blivit lite väl lång va, eller vad säger ni? Under tiden det har vart paus här har jag flängt i stan, hem till kompisar och hem osv. Men nu har vissa börjat skolan och tempraturen sjunker en del.. så man märker att sommaren är slut och det är dags att ta tag i rutiner och sånna saker. Och ta tag i bloggningen oxå haha. För statistiken har höjts glädjande mycket så då ger jag tillbaka här i grym uppdatering! Annars då.. mamma har köpt en mac så jag sitter här och pillar med den! Och annars har jag bara tagit det lugnt hela dagen, det behövdes verkligen. Kände mig helt slö och hängig imorse men nu är det bra.
aja, kolla in snart igen så kommer det nått roligt inlägg, kanske hiss & diss elr så? ;)
good times

pause

Hej på er,
har haft en väldigt fin dag idag. Men dock känns det som att jag har lite för mycket i huvudet? Det går nog över. Men tills dess tar jag en paus med bloggen, jag vet inte varför, för just nu är jag sjukt glad och samtidigt lite halvt smått förvirrad. dock är en bloggpause välbehövlig, om jag inte får ett infall o bara måste kolla in en snabbis. Vi hörs av snart igen, puss.
299952_186373804761523_176171812448389_450237_2558327_n_large
Du är så sjukt fin <3

Dagens outfit

Hej hej hej hej!
Nu är jag hemma en snabbis för att packa, ska sova hos ebba! Vi har som sagt vart på Oskar Linnros på Liseberg. Det vart sjukt mycket folk faktiskt men askul! Träffade rätt många som kände igen mig hihi. Roligt! Här har ni dagens outfit iaf! Rätt enkel och så. pöss
d

Just sleep it off..

Godmorgon! 
känns mycket bättre i huvudet nu, behövde bara äta lite och sova. Nu ska jag käka frukost och sen träffa madde! Och senare ikväll blir det Oskar Linnros på liseberg. Ses vi där? Kom fram o hälsa!:)
Tumblr_lh848wmkgz1qezigto1_500_large2_large


Mys-söndag

hej på er!
har haft en sjukt mysig dag. Jag har vart på bio, transformers såg vi..den var sådär rekommenderar den inte. Sen hem o kolla film o mysa och sen nattpromenad<3 Och just nu har jag en sån fruktansvärd huvudvärk så mina ögon gör ont!! kan bero på att jag bara ätit frukost och en macka idag...men känner mig inte hungerig ändå! inte så braa. Man ska äta! vi hörs imon när jag mår bättre..
xoxo


Godmorgon!

Godmorgon!
vaknade lite efter 10 idag, så nu har jag käkat god frukost och sitter o spelar lite gitarr! tänkte bara påminna er om att det finns en kategori här på bloggen som heter Svaleskär, ni ser den i menyn här på vänster sida under "kategorier" och där har ni svar på en hel del frågor som fortfarande ramlar in. Bl.a var det läskigt att spela in dom läskiga scenerna? Hur fick du rollen? osv. Så kolla där för svar på såna frågor! Blir lite svårt för mig om jag ska svara varje gång, för jag får frågor varje dag:)

på svt, kontoret för längesen

cplilleskutt

Halloo,
kvällen vart sjukt mys med tjejjorna, blev middag snack skratt o film. Kom hem nuu:)
tänkte svara på varför bloggen heter cplilleskutt.. det började i skolan, så hette nån cpbamse, angelica hette cpskalman och jag hette cplilleskutt! Det har inget med o göra att lilleskutt är cp haha. utan det var i typ 4an? 5an? så började vi med dom namnen, också skulle jag skaffa en blogg för skojs skull. Så fick den heta cplilleskutt! Så att jag har haft denna bloggen i några år. Hade jag startat en ny hade den definitivt inte hetat cplilleskutt haha, fast dock är namnet lite gulligt och personligt o därför väljer jag att ha kvar den!


Tjejjigt värre!

Tjaaa,
vart en promenad med vovven i skogen förut, skönt! Nu ska jag måla naglarna, ha på höög musik & prova kläder! Behöver matcha ihop lite nya kläder med gamla känner jag. Annars står jag i 2 timmar och väljer haha.. 

min vackra plutt på promenaden förut!

ursäkta ursäkta

Hej på er! 
nu är vi äntligen hemma! Det har vart sjukt underbart att komma iväg och vi har haft det underbart varenda minut nere i halmstad♥ Blev ett dopp i havet igår och bak av pizza + en tur i stan, bol mm:) Därav ingen uppdatering. Men nu är jag hemma och bloggningen blir som vanligt! Ikväll ska jag iaf på tjejmiddag, fett mys! Sen får vi se vad jag gör nu, känner för att bara ta det lugnt. Kanske blir det ändå att dra ut o njuta av vädret? får se. Sen har jag lite planer för den kommande veckan som är att

Måndag: Oskar Linnros på Liseberg med Ebba!
Tisdag: Eventuell middag på Hovås Kallbadhus?
Onsdag: Stand up comedy, Göteborgskalaset med Ebba
Torsdag: Komma med tröstmat till Ebba? hennes skola börjar då haha..

haha gillar att jag ska vara med ebba en del! myspyys! 

idag på tåget.

i tordags vid havet

Spontanresa??

Hej på er!
Jag och Ebba fick en galen idé att dra till mina kusiner o moster i Halmstad idag så nu är vi här haha! Vart helt otippat och vi köpte tågbiljetter 3 minuter innan tåget skulle gå! Braa. Sov hos Ebba igår natt och vi hade lägenheten helt för oss själva så blev att vi la oss runt 5.. Hihi. Här nere har vi iaf tagit det lugnt och tagit en promenad på stranden som ligger några meter från mosters hus:) osså har vi kastat pil och käkat middag. Nu är vi sjukt trötta så blir nog att chilla bara.
Hörs imon, som alltid. Pöss

reunion

Hej hej hej!
nu ska jag käka lite sen sticker jag iväg till mor moa och träffar henne och Märta! för er nya,, moa är rollbesättaren som utsåg oss skådespelare till audition till svaleskär och tog hand om oss m.m under inspelningen! märta vet ni ju, hon spelar Irmelie i svaleskär :) myspys!
hörs senare, xoxo


Godmorgon!

vaknade för en stund sen till världens ösregn.. Usch och fy. Hösten är snart här o känner att jag börjar få lite höstångest. Och skolångest. Och sommarlovetärsnartslutångest. Har inga speciella planer idag förutom att dra till stallet en liten stund, så får se vad det blir av av dagen. Tack för era fina kommentarer på inlägget under föresten! Och frågorna om dagens outfit lite oftare...jag ska försöka lägga upp fler dagens outfit men jag måste bara hitta sladden till min kamera men sålänge får ni nöja er med mobilbilder annars;)


De är inte kul att va normal

Hej på er!
uppdateringen lider en del nu p.g.a att jag försöker njuta av det sista av sommarlovet. Men det förstår ni säkert, och hoppas ni gör samma sak! Jag har iaf spenderat dagen med fina Ebba, vi har vart i stan och suttit vid vattnet med varsin frapino. Skönt i värmeen! Också har vi lagat mat (duktiga cheyor!) Sen så cyklade vi runt till lite olika ställen med en cykel höhö, vi skjussade o allt. Bl.a drog vi till willys och köpte godis, tjockisar.. sen cyklade vi, en sommarkväll lite halvrandom och skrattade o hade det mys:) 
Här har ni lite bilder från igår,



de är inte kul att va normal.




Nothing is more beautiful than a smile that has struggled through tears.


Inspiration

då kör vi ett klädinlägg här! lite inspiration och vill-ha!

vill ha

halsband H&M, 79:- (ska inskaffas!!)

349/399:- topshop (det var den jag hade på mig på bilden med min väska ni vet?)

chicy.se 399:-

Inspiration

97_large
Tumblr_lp199hz4wd1qmgj1co1_500_large
Tumblr_lpg48jyhyj1qdsc7po1_500_large

1263703_look3_large
Tumblr_lpiqlgxoy71qied6qo1_1280_large

You don’t love someone because they’re perfect, you love them in spite of the fact that they’re not

Hej på er! 
kom hem rätt nyss. Och tror jag ska ha en liten ta-hand-om-mig-själv-dag. Måla naglarna, ta ett bad, inpackning i håret osv. Men först ska jag gå och köpa en fet godispåse! hihi. Sjukt hur man tjockar sig på sommarlovet! Så jag tror jag drar och tränar imon faktiskt. Eller springer, det är jätteskönt och man känner sig så duktig efter! Sen ska jag plugga med madde och lära mig våran nya tvättmaskin! Duktig tjej?!
ah, vi hörs senare och då blire något roligt inlägg..klädinspiration eller liknande? skriv om det är något speciellt ni vill läsa om, puss sålänge!

Och min fiskegubbe (från svaleskär) hälsar oxå!;)

Don't be sad about the people in the past, there's a reason they didn't make it to the future

Hej på er,
vaknade nu (!!) kl 12 för min mobil hade lagt av så larmet ringde inte..-.- aja, det är ju inte världens bästa väder ute så det gör väl inget? Igår var jag i stallet nästan hela dagen. Vi tvättade massa hästar och fixa o greja där, mys! Sen beställde ägarna pizza till oss alla så käkade vi oxå. Sen senare på kvällen stack jag och madde till rampen med david,alex,filip,vincent,emerik,mardin & benjamin så hängde vi där lite och jag & madde uppfann vårat egna språk hihi. sen stack madde hem och då drog vi till david o emerik och var där lite sen drog vi till BK:) Det var min kväll det och den var rättså mysig. Idag får vi se vad som händer, men något händer alltid!
xoxo

Bild: tagen av mig.  Någon som följt mig länge som kommer ihåg när jag var uppe på pelarna på älvsborgsbron? spelade in det där till partille cup;)

we heart it

Godmorgon!
idag har jag äntligen fått sova lite, har inte blivit mycket av sånt...så det är skönt iaf! Idag får vi se vad som händer, hästarna kommer hem just nu faktiskt. Skulle egentligen med och hämta dom men behövde verkligen sova så ja:) Drar nog upp dit iaf och hälsar på gossingarna! Har saknat dom faktiskt! Just nu sköter jag inte om någon speciell men det bästa som finns är att sitta i en box i höet när hästen käkar och bara släppa allt. Det är så mysigt♥ 

Hanna föresten, som undrade vart jag får alla fina bilder jag lägger upp..jag tar dom från weheartit.com en sjukt bra sida med tusentals grymt fina bilder!
Tumblr_lpi3mvbuia1qmz4z7o1_500_large
285077_2267713409466_1147485501_2813097_6636383_n_large

My mind's made up, but my heart just can't decide

hej på er,
vet inte riktigt vad det är med mig nu men ena sekunden är jag hur glad som helst & andra helt nere? ska iaf snacka med Ebba nu snart, kan verkligen prata med henne♥ Idag har jag iaf vart i stan o shoppat lite småsaker. Sen har jag träffat Madde och lite annat folk. Myspyys. Men vi hörs senare, gullisar. Tack för era sjukt galet fina kommentarer på klippet här under jag sjunger på föresten!♥ vill bara säga att jag hade lärt mig låten en timma innan jag spelade där så därför var gitarrspelet lite sådär, men det funkar!
puss
Tumblr_lpb577hltw1qglasyo1_500_large

Äntligen!

nu äntligen! har fått många frågor om jag kan lägga upp film när jag sjunger. Här har ni! Sjunger + spelar gitarr! Men jag lärde mig precis låten jag sjunger och det var så sjuukt många myggor som åt på mig så ha lite överseende med det:) tack papi som filmade. filmat ikväll;)

vad tycker ni? skriv!

update: till becka som undra..låten heter brake even av The script, lägg gärna upp video när du lärt dig den! hade vart kul!:)

minimini-shopping

heej! har vart hemma en stund nu efter stan för jag är så fruktansvärt trött! Fick iaf ett par sjuukligt snygga shorts och en grymt snygg tröja.

tröjan, Bikbok 299:- Fett snygg till ett par mörka jeans o mina svarta låga converse

ohh, så snygga! Bikbok, 299:- (!!) så sjukt fina till instoppad tröja (dom är höga btw) och kilklackar! love it

det var det:) tack mami. 
sen tänkte jag på en sak...något vi alla gör är att dömma folk efter kläder. Men det gör man ju. Man ser vilka som har mindre och mer bra med pengar och sånt. Men något jag aldrig skulle kunna göra är att sluta umgås med en kompis för att jag tycker hon har fula kläder. finns ju folk som gör det?? har inte vart med om det själv men alltså klart att det finns såna. Ah, jag vet inte vart jag skulle komma med detta men typ kanske att det är så sjukt mycket press på människor? t.ex så skulle jag aldrig gå i stan med mjukisbyxor, aaldrig. Men varför? aa okej det är fult o så men man bryr sig lite för mkt om vad andra tycker tycker jag...vissa gör ju det iaf. aja, haha. lite flummig text..

hot

hej hej hej det är så sjukt sjukt sjukt varmt ute! jag och madde spelade lite gitarr hos henne, sen blev vi hämtade till askimsbadet så var vi där lite och nu har madde åkt för att rida i värmen höhö. Så nu blire ut med vovsingen, kaffe hos syrran och sen stan med mami! inte ofta det händer. ah woho, då får man passa på haha.. och sen träffar jag madde igen :) men vi hörs hörrni
pöss
215117_262525833764541_100000213805717_1227380_3854550_n_large

If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.

Godmorgon!
vad hände med era små fingrar? kommentarerna är få och blogglusten sjunker lite... aja, vaknade halv 7 idag för jag skulle hjälpa madde i stallet. Smart som jag är så somnar jag om och vaknar en timma senare. Nu ska jag fixa mig och sen ska jag träffa madde. Får se vad vi hittar på :)
Nu är det inte långt till skolan heller, åh vill verkligen inte börja igen..men skolstart = nya kläder = fet shoppingdag = LIKE. När börjar ni skolan? Jag börjar den 22 tror jag..

bilden <3

Live, Laugh, Love

heej på er!
har haft de sjukt mys idag. Först var jag & ebba i stan, käkade & kolla lite affärer. Sen vare nån äckelgubbe på donken (och nej jag äter inte där tog ett glas vatten haha!..internt) som glödde ögonen av sig, trodde seriöst dom skulle ploppa ut eller sprängas, usch så äcklig var han. Så gick fram och sa till honom jag ba "ursäkta kan du sluta glo!! vi är inte blinda precis..." han ba va..? usch usch usch!
ah, sen åkte vi till ebba och fick DAMP-ryck och jag har nog ALDRIG skrattat så mycket och hårt i hela mitt liv haha!
sen laga vi mat och drack lite kaffe, och sen drog vi o träffa madde på askimsbadet som saagt. Myspys! och ska upp om några timmar o hjälpa madde i stallet hehe.. är fett pigg så kanske blir att dygna?^^
ah vi hörs, pöss


nu sitter vi o myyser på askimsbadet, jag ...

1312400617762 (MMS)

nu sitter vi o myyser på askimsbadet, jag ebba & madde:) sen ska ebba sova hos mig o så blire nog skräckfilm igeen:D xoxo


Gästbloggning by Lillan!

heej alla Beccas läsare!
Ebba här :) på rubriken står det Lillan, men det är ba för det är ett av alla 1000 smeknamn jag fått av Becca :)
Igårkväll kollade vi på Stay Alive! FYYY!! så himla läskig så trode typ att jag skulle dö ist för dom i filmen, haha!
Men nu så står vi och sminkar oss och skall inte till stan och äta lunch, snacka och kolla runt lite :)
Så väl möt alla! :) puss

awesuum day

halloo där,
nu är jag & ebba hemma hos mig för hon ska sova häär:) o nu ska vi sätta oss på min mysiga altan i nattens mörker med levande ljus och en skräckfilm! Blir nog Stay alive, den är grym! Oxå har vi köpt gottiis osånt. tjockissaar! 
innan så var vi på hovås kallbadhus och tog en cola i den steekande värmen, sen stack vi till hovåshamnen och satte oss och prata o skratta och hade det sjukt mys. Sen stack vi till willys och köpte kinderägg hihi, och gott till nu:) sen träffade vi oliver, markus, stenbom och fredrik och så hängde vi med dom tills nuuu.
men vi hörs sötnosar, puss

jag idag:) hittade ett par feett snygga byxor jag aldrig använt i min garderob!:D

in a hurry

hej på er!
har lite bråttom för bussen går snart, ska till min soulmate Ebba! Provspelningen gick rätt bra idag faktiskt men vi fick vänta 3 timmar.. träffade Calle där oxå, trevligt!:D Men nu drar jag till Ebba och sen sticker vi till hovås kallbadhus!

testade en ny app på mobbisen! lite överredigerad men ändå:)

It's over

588754-10-1311971211406_large

Tumblr_lp7nuxwtqm1r0i6zpo1_500_large

269757_1859834535624_1233741289_1662529_6852926_n_large

Young. Free. Crazy. Let's do this.

tjockisarrr


nu ska jag & madde kolla på film och tjocka oss! hadee

Upside down, inside out

Men snälla. Tilda som skriver på varje inlägg att jag ska svara, Jag kan inte exakt ALLT om provspelningen imon! Det är inte jag som ska ha den. Du får läsa där du fick informationen om att den ens ska vara, tack :)

Sådär. Som ni kanske läste igår så är det något med mig, mina känslor åker, inte bergochdalbana utan snarare hoppar fallskärm om och om igen. Men jag är bara människa precis som alla andra så ni får ha tålamod med mig<3 Var uppe halv 7 idag igen och hjälpte madde i stallet, hurtiga cheyer! nu ligger jag i min trädgård i varma solen på en stor filt och har på goa låtar och dricker gott!:) fett härligt. 
senare drar nog jag o madde och badar och solar. Och imorgon är det som sagt provspelning sen ska jag träffa fina Ebba! Älskiipeelsk. 



lyssnar på denna just nu, blir på så bra humör då :D

just nuu




RSS 2.0