While you talk about me with your friends, I sit back and think "Damn I've got myself a fan club!"

ahhhh!! jag är så sjukt arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! har vart helt skev hela dagen, först var jag glad o lite flummig, sen ledsen, sen glad, sen SKITARG, sen uppgiven & nu helt sanslöst arg! Var uppe i stallet förut och jag fick verkligen ett utbrott (hästarna var såklart inte där) och höll på att svimma typ! för andra gången idag? vad hände???? Kommer seriöst tappa förståndet!! Allt i mitt huvud snurrar runt som en tvättmaskin och jag vet inte hur man får stopp på allt?!
åhhhhhh. nej jag ska inte ta ut mina agritionsutbrott här.. men det är en del av mig så nu antar jag att ni  känner mig lite bättre? har typ medfödda fel på mig att jag är arg och får damp regelbundet haha? vem vet, det kanske är så. 
ÅÅÅHH. nej stopp
vi hörs imon när jag är på bättre humör. 
Tumblr_lo833knjpq1qlq1c9o1_500_large

281201_1875896671187_1654320230_1619038_3298352_n_large
Tumblr_lorm7pkbuu1r08lcdo1_500_large

beware of the Bitch. Me.

hej.
är på allmänt dåligt humör just nu och vet inte varföör. Jag ska iaf dra och repa med madde nu, möjshh. Innan var vi ute i öösregnet med emerik. Sen drog vi hem till honom och kolla film med honom, john & filip om ni ville veta haha.. blir stallet senare oxå men innan ska ni få en outfitbild för blev rätt nöjd med den idaog.
men vi hörs senare gubbar
xoxo
Tumblr_lp5d27fpbt1r06w2uo1_500_large



baby, It's a wild world

godmorgon! 
tidigaste inlägget på ett bra tag va?? Jag har faktiskt redan vart uppe i stallet med madde o jobbat. var uppe halv 7! nu ska jag hoppa in i dushen iaf o fixa mig sen ska vi träffas igen :)
fint väder idag igen också! Så himla skönt med typ 19 grader kl 7 på morgonen hihi. 
xoxo
Tumblr_lfsmhdkwa11qbo3bfo1_1280_large

We keep running after people who least care about us. Why don't we just stop, turn around, and see the ones running behind us.

Haalloo där,
glömde helt bort tiden, satt o spela gitarr nu ett tag. Jag som ska upp halv 7 imon! öh, idiot som ska upp så tidigt SÖNDAG på sommarlovet?? nämen jag ska vara så snäll som alltid (höhö) o hjälpa madde i stallet. Ut med hästarna, mocka fodra och sånt. Möshhigt. Vi var där idag o målade och hade skitkul!
men nu ska jag sova, pööss





summerbrake ♥

nu är jag hemma och har käkat lite! spelade som sagt i nordstan med madde, det gick skitbra faktiskt o vi fick även ihop en hel del. Nu ska jag messa madde så kanske vi drar nånstans och solar o kanske badar, ah älskar sommarlov! :)
Tumblr_lmd8s1r3u81qev3cro1_500_large

ses i nordstan!

ses i nordstan!


Actingclass!

Hej på er!
förlåt att jag inte har skrivit men jag har inte vart hemma förens nu på kvällen. Jag har iaf haft det jättemysigt, har solat en massa, vart med kompisar och sovit hos ebba! Köpte den där väskan oxå! sjuukt snygg.

Här ser ni lite av den, provade en feeett snygg tröja oxå (bilden) men köpte inte med mig den?! varför???!

väskan, Topshop 899:- tröjan kostade typ 299:-

Fick en kommentar jag tyckte kanske skulle vara kul för er att läsa oxå :) Såhär stog det (svarar samtidigt, tjock text) :

hejsan jag har några frågor :)

Jag ska nämligen provspela till en långfilm på tisdag. i Göteborg :) Jag har aldrig vart på en sådan och vet ingenting. Jag vill vara lite förberedd så kan du hjälpa mig? <3

1. Hur kommer det se ut, typ är det utomhus eller är det i en lokal osv.? (du kanske inte vet men hur var det för dig?)
Det är inomhus, på hagabion. Troligen kommer det vara nån liten lokal eller ett rum du får provspela i.

2. Får man ett manus eller ska man bara säga något som man hittat på själv? Och ska man spela mot någon eller själv?
Oftast när det är öppen casting får man inte manus och då improviserar man, alltså hittar på egna svar. Mitt tips är att verkligen träna på det innan. Be din mamma eller någon hjälpa dig (det gör jag) och bara hitta på en situation och spela efter den, skitbra träning!
Någon annat jag brukar göra är att så fort du står framför spegeln i badrummet eller nått, typ att prata med dig själv och träna på ansiktsuttryck så du ser hur du ser ut när du pratar.
man känner sig sjukt dum men skitsamma haha!

3. Kan man isf spela mot en kompis?
Det är olika från casting till casting men ibland får man spela två stycken mot varann, men man får inte välja kompis. Anledningen till det är att det då blir ännu svårare att koncentrera och göra bra ifrån sig och det blir svårare att inte skratta.

4. Hur lång tid tar det ungefär? :)
På öppen casting - ca 15-20 min. Privat casting - ca 25 - 60 min.

5. Ska du komma dit och provspela? 
Det ska jag faktiskt, så vi ses där! ;) Var inte rädd för att komma fram!

Du är verkligen en bra skådespelare :D<3
tack! :)

Föresten, så tänkte jag komma med ett till bra tips! Som jag har sagt, så åker ju jag och madde in till stan och spelar. Det är en sjukt bra grej att göra, inte för att få pengar (även om det är bra haha) utan för att träna på att inte vara blyg! Ta chanser när du får dom att synas, som t.ex om era vänner frågar er om man kan något instrument typ gitarr eller nått, och dom frågar om ni kan spela så ta chanser för trots att det är ens vänner så är det nervöst ändå och man tränar verkligen upp scen-vanan!

hej på er! nu sitter jag hemma hos ebba oc...

hej på er! nu sitter jag hemma hos ebba och vi kollar på film, käkar chips och dricker te:) har haft en jättemysig dag men berättar mer imob, puss!


Dagens outfit


nu måste jag spriiiinga till bussen!

Mocka

Hej på er!
Hittade världens snyggaste väska på topshop i förrgår så jag och Madde ska snart in till stan och kolla om den är kvar, isåfall slår jag till dirr! det var typ en axelväska, mellanstor i mocka:) Fett snygg!
Ser ut som att vi får fint väder idag oxå ett tag iaf. Härliigt. Blir en dagens outfit innan vi drar iväg så kolla in snart igen ;)
xoxo



När jag faller reser jag mig upp bättre än någonsin

nu är jag tillbaka! 
Yeess! ingen mer bloggpause. 
Idag har jag haft det sjukt roligt med min fina fina vän Maddeee. vi har bl.a badat och sooolat hur mkt som helst (fick en rand tillochmed!;o ) vart och fixat i stallet för hästarna kommer hem nästa helg♥ och nu lite senare har jag haft en ta-hand-om-mig-själv/mys-kväll. Sittdushade och tände massa ljus runt badkaret..satt i säkert 1 timma om inte mer. Innan städade jag rummet för att när jag har stökigt rum blir jag typ stressad? Så kom ut ur dushen som en ny människa! Och nu ska jag iaf sätta mig uppe i sängen och kolla på kära O.C och käka lite kvällsmat med levande ljus kring miig:) åh mys! Men vi hörs imon som vanligt, med grym uppdatering!
puss♥

såhär ser det ut i en liten del av mitt rum just nu! 

just checki'n up

Vill bara kolla in här snabbt för att säga 3 saker..
1. Tack min älskade, finaste ebba för att du fick mig le och skratta idag.
2. Tack mina läsare för era stärkande ord.
3. Jag har skaffat en fan-facebook så...adda!



Oxå hade någon tydligen gjort ett fake konto...bli inte vän med den

Life is like a confused teacher, first she gives the test and then teaches the lesson.

nu bryr jag mig inte längre. 
tänker inte låtsas som att allt är bra. Allt är inte bra. nu vet ni



det var inte meningen att det skulle bli såhär. Jag var inte mig själv i början, det kan jag lova. Varför? Jag var så sjukt osäker. Jag visste inte vem jag var. Men nu har jag ändrats. På både ett bra och dåligt sätt. Jag har svikit några av mina vänner omedvetet. Jag ångrar mig för det så mycket så det inte finns ord. Jag ångrar mig för mitt tidigare beteende som kom fram för den största tiden. Jag missförstod och har blivit missförstådd. Men jag sket aldrig i mina kompisar, aldrig. Det var bara så att jag kände mig ivägen för en person. Och jag ville inte förstöra för min kompis.
Men jag har också lärt mig att börja vara mig själv igen som jag var för längesen, vara säker. men det är inte så lätt, när självförtroendet dalar och stiger som en bergochdalbana. När man känner sig misslyckad i allt. Skolan. Vännerna. Familjen..
Men dom riktiga vännerna vänder sig inte mot någon för att man har en jobbig period, dom går fram och pratar med en och frågar varför, inte går och pratar om en till andra när man inte vet anledningen. Samtidigt förstår jag att det inte är lätt att alltid göra rätt. Jag har minst sagt inte haft lätt för det.

"Jag behöver eran kärlek 
när jag förkänar den som minst."

Alisontitus20_large

bloggpause.



Dagens fråga 2..

haha ja vi kör en till dagens fråga,


Vilka bloggar läser ni?

idag får ni vara duktiga på att ge feedback här!

facebook

ja facebook, det har väl typ nästan alla iaf. tyvärr blir man sjukt beroende av det haha men iaf,
tänkte kolla med er om ni skulle tycka det var kul om jag gjorde en ny facebook där jag addar alla, för på min privata accepterar jag inte fans eller tittare.. så kan ni lixom chatta med mig osv:) jag hade tyckt det var kul att snacka med mina fans (kan man säga fans?:s känner mig lite självgod haha..) men ni fattar vad jag menar! fans, tittare,läsare whatever.
Så, känns det värt?:D

cocoo.se

Hej på er!
tänkte tipsa om en sida för er som gillar sjukt snygga smycken! cocoo.se heter den och vissa vet säkert om den redan men satt o kollade runt och blev helt galen i ringarna! får nog ta och beställa hem ett lass typ haha..

mums..


Dagens fråga!

godmorgon,
sitter och lyssnar på veronica maggio som jag förövrigt har blivit halvt beroende av. Älskar hennes musik! Ska snart gå och käka frukost och sen drar jag till askimsbadet to my homies haha:) Oh föresten, läste förra inlägget hehe.. var lite trött när jag skrev det så ha överseende(:


bästa låten <3

Ah, kan passa på att köra dagens fråga då.. Vad för musik lyssnar ni på? Artister, låtar osv :)

update: Jag har tidsinställt inlägg för er idag!:D ett kl 14:00 och ett kl 16:00 så kolla in då! (ska tidsinställa fler nu så det kommer nog ett vid 19:00 kanske)

bloggah-noono

halloo,
känner att jag verkligen inte haft lust till att blogga på ett tag.. och har inte haft mkt att blogga om. Men nu tänkte jag skänka stor beklagelse till alla i norge som förlorat någon nära<3 för ni har väl hört vad som hänt? Alltså världen är allt bra sjuk... förstår mig inte på såna människor som kan gå och peppra undomar till döds utan samvete. Det var väl typ 84 eller 97 som dog? Fy asså... och så har amy winehouse dött, inte för att jag tyckte om henne speciellt men hon var bara 27 år och var inte värd döden. nej nu känns det som att jag babblar...
hade iaf mys idag på askimsbadet hos tudeluu (hahaha internt) med ett par fina barn :) höhö 

Jo, tänkte skriva det bara för att retas liite hihi, att jag skriver typ inte ens hälften av allt jag gör på dagarna (och natten för den delen) här hihihi. Men inga bus eller sånt nej, bara lite men bara lite..
godnatnt


<3

Godmorgon,
sorry att jag inte blogga igår men jag hade inte tid.. jag hade fett kul igår iaf!!

Idag får vi se vad som hittas påå.. ska iaf träffa madde lite iaf, för vi behöver snacka om massaa! Oh just de ja, hon fyller år idag så gå in på hennes blogg o gratta! enligtmaddee.blogg.se 


ett tag sen dedär(:

sådeså

God morgon! eller god eftermiddag typ..
jag och ebba vaknade vid 11, men har segat hela morgonen hihi. Nu har hon åkt iväg iaf och jag ska käka lite frukost sen får vi se vad som händer.. tänkte dra på bio men får se om jag ska vara med maddee istället. Dock ska hon på gothia så vet inte om jag vill med, när man tänker gothia tänker man äckligt typ, eller jag iaf. Men hon sa att det inte var så illa och att dom hade skitkul så får se. Tror inte jag drar på fjortisdiscot när man kan ha mysigt o kolla bio istället!;)

saknar London <3

bäää

ooh fyyy! satan i gatan! himmelens bubblor! jisses kerstin!
det äckligaste hände precis! Vi hade precis kollat klart på filmen som förövrigt var huuuur bra o läskig som helst! Jag började helt seriöst gråta. Jag började gråta. Vad gjorde Ebba då? hm, jo hon börja garva haha, tack ebba! Ah, iallafall så kom eftertexterna precis och 30 sekunder efter den var slut... ramlade en cykel typ 5 meter ifrån oss! vi sitter alltså ute i mörkret på min altan helt ensamma och det är helt tyst oxå ba BOOM. GISSA om vi blev rädda o typ väckte alla grannar!! hohoo. Nu är vi iaf glada o pigga och sitter o bääar.. därav rubriken haha. Hur sjuka är vi inte?..


When a stranger calls..

ouuff, nu sitter jag och ebba livrädda som små lamm i min säng och vi ska kolla på When a stranger calls..en skräckis såklart! vi sitter laddade med godis och te i mitt nystädade, rosa och jordgubbsdoftande rum!;) Köpte nya ljus på ikea som luktar jordgubbar hihi. Men nu ska vi kolla här så hörs vi senare, puuss


nu är vi klara på ikea efter lek o bus! de...

2011-07-21_18_45 (MMS)

nu är vi klara på ikea efter lek o bus! de blev bl.a klättrande i lager, hopp i kuddarna och prov av sängar! sen fick vi med oss lite smågrejer oxå, visar när vi kmr hem. nu sitter vi iaf och väntar på limmon, åh nej kände en regndroppe, skyyndaa!


ikea..?

Just nu i detta ögonblicket lyssnar jag och ebba på musik, jag sitter och bloggar i handduk, ebba dansar runt i underkläder & vi taggar....ikea! haha. alltså jag älskar att springa runt på ikea! Typ köra runt varann i kundvagnar, leka kurragömma och prova aalla sängar! haha ni ba lolifers..? nädå! Jag ska faktiskt köpa ny säng för min loftis har känat sin tid som säng. Får se om jag hittar nått :)
Men nu ska vi göra i ordning oss och sen kommer limmon och hämtar oss!


frukost-times hos ebba!

2011-07-21_11_59 (MMS)

frukost-times hos ebba!


fullt normala barn...

heejsan,
jag sitter och äter pasta och ebba ligger på min arm.. så ligger det till!;) haha nejmen vi var precis ute på världens mysigaste promenad i solnedgången på stranden med vovsingen. Blev lite bad oxå! och nu ska vi snart hem till ebba o sova där och kolla på film, Disturbia ska vi kolla på om ni vet vilken det är? men vi hörs seenare för nu måste vi skynda oss, puuss!
xoxo

gammal bild som ebba valde haha..

lunch i staaan!

Heejsan, kunde inte blogga igår för att internetet funkade inte men nu är det igång. Ebba har sovit hos mig och vi hade världens myskväll igår efter att ha varit på askimsbadet, så låg vi uppe i min säng, tände ljus, käkade kvällsmat och det bästa - kollade på mean girls! men nu ska jag hoppa in i dushen så här får ebba ta oveerr,

helllo alla!
Nu hör jag hur becca hoppar in i duschen och... halka! haha! :D men idag iaf ska vi åka in till stan, äta lunch på goda paprika, och kolla runt lite! :) och kanske stöter man på er läsare någonstans? Jag (och Becca såklart!) hade ju tyckt det varit kul att kunna se er i verkligheten! Man ser ju er kommentarer annars bara :)
5947929109_bce20f1a90_o_large
tihi klicla häääääär såklart oxå!

happy

heej på er!
hann inte skriva imorse för jag hade fett bråttom! men nuså;) var som sagt i stan med madde och spelade, det vart fett mysigt och vi hade jättekul! många kom fram och log och tittade, kasta pengar och sjöng med! 
och snart ska jag träffa ebba, vi tänkte köpa med oss lite jordgubbar mm och sätta oss nånstans och snacka och sånt(: men först ska jag käka för jag käkade sist vid 9!! Förövrigt är jag på sjukt bra humör!
xoxo


honesty

jaha, va ni var tråkiga idag då. Redigt med besökare men 0 kommentarer;s Jag är glad iaf:D har vart en sjukt mysig dag och lite av en milstolpe faktiskt. deep haha?



Jag har spenderat så mycket tid med att tänka på vem jag är. 
för mycket tid.
Jag har gått och väntat på att hon ska komma fram.
Den där glada sköna tjejen jag vill vara.
Och jag är på god väg.
Men för att komma dit ska jag inte gå och vänta,
jag ska ta snabba beslut.
göra misstag.
lära mig av dom.
bli kär.
skratta.
leva i nuet.
inte vänta och se, om.
kanske,
ifall,
vi får se..
nej, inget mer sånt.
nu kör jag på
och när jag faller igen,
reser jag mig upp bättre än nånsin.

ÄRLIGHET


Truth








Godmorgon

*gäsp*
äntligen har jag fått sova ut! nu ska jag gå o käka frukost o kolla på simpsons! Sen tänkte jag ringa madde o fråga om hon vill komma o spela lite gitarr med mig för jag råkade lova att vi skulle åka in till stan och spela & sjunga!;s oups! hoboes haha`? Äh, vi får se hur vi gör med dedär haha..


think positive..

sådär! var ute med vovsingen & snacka i tel, fick massa energi från ingenstans..
min helg har iaf vart super! träffat massvis med vänner, skrattat, pratat osv. Och nu ska jag sätta på en film och försöka sova, så hörs vi mer imon;)
peace


hooome

heej! nu är jag hemma, men hinner inte skriva just nu. Skriver om en liten liten stund!


hiss & diss!

Hissar:

Avril lavignes nya låt smile.
pussar & mys!
Denna resan! Så skönt att komma hemifrån
snapbucket (app)
tyras.se
Statistiken
weheartit.com
min underbart fina vackra klänning! (som jag hade på mig idag, om ni ville veta^^)


Dissar:
FALSKA MÄNNISKOR.
det s.k "sommarvädret"!
dålig uppdateringar, det blir så tråkigt att läsa. (btw ska bättra min så fort jag kommer hem! dvs imon kväll)
telefoner som hakar upp sig! så fett störande
folk som tjafsar och är envisa om nåt man vet dom inte har nåt att göra med eller vet nåt om.
dessies blogg..den har blivit så tråkig det senaste:/

big deal

Hej på eer!
idag har jag haft en grym dag! träffat massor med vänner. Imon kommer det bli ännu bättre hoho! Haha blev värsta grejen med ölen förut men ville bara säga en sista sak. Mitt liv, mina regler. Så:D är inte arg på någon eller sur på någon. Vissa som läser bloggen är inte så gamla, 9-11 är vissa? Men tro mig, när ni blir 13,14-15 kommer ni oxå vilja testa på alkohol, men man behöver inte bli alkis för det;)
Pössaarr!

Statistics

ville inte avsluta med ett argt inlägg så lägger in en rolig saak, (okej tänkte lägga in en bild här men den cpar sig... det roliga var iaf statistiken! Den bara höjs och höjs varje dag! Och kommentarerna för den delen oxå! tack sötnosar:D nu när jag kolla för en sek sen var det 295 unika besökare och 678 sidvisningar! inte dåligt det. och dagen är inte slut än haha;)
aja, godnatt & puss på er!

update: woho 303!

Jag kommer seriöst snart tappa förståndet..

åh, ville inte börja detta inlägg såhär tråkigt men tyvärr så är det nödvändigt. Vissa som läser min blogg tror tydligen att bara för att jag skrev att öl var gott att jag typ super mig full på det. Jag fick frågan dricker du öl, jag gav svaret jodå, öl är gott. Inte Ja jag dricker mig full på det. Ursäkta men vet ni hur många tonåringar som dricker sig fulla varje helg?! Om man nu gillar och dricker öl så är det faktiskt möjligt att dricka i liten mängd. Det är det som är det sjuka, att alla tror att man dricker sig full ifall man säger att man dricker över huvud taget bara för att det är standarden i detta landet och bland tonåringar. Alla tonåringar är inte lika. Grr! men ni måste förstå att jag blir arg? När folk tar ord ur munnen och formulerar om dom..
dom flesta här behöver inte ta åt sig! För det var bara några få som skrev typ VAA gör du det??? elr nåt. Men menar inget illa heller, ibland tänker inte folk innan man drar slutsatser.

Förövrigt har jag det fett mysigt här. om ni ville veta,
skriver mer imon så hörs vi, XOXO


UPDATE: Och för att ge ett tydligare svar: NEJ JAG SUPER INTE.

@ tåget

goddagens!
syrrans pojkvän hade tydligen med datan så uppdaterar från tåget nu!:) jag vet inte vart vi är men vi ska nog byta tåg snart. Jag är på asbra humör och sitter och roar mig själv här haha. Typ messar, lyssnar på musik, dansar, spelar och retar mamma hihi. Det ska bli så sjukt skönt att komma hemifrån nu;)


Ett adjö & svar på tal

Nu har jag packat det allra sista och är klar för att åka! tyvärr kommer jag nog inte kunna blogga på ett tag, om jag inte mobilbloggar med det är så sjukt dyrt! Får kanske be mina vänner här hemma blogga åt mig?:) Ni får ha det jättebra vart i sverige eller världen ni nu än är så hörs vi så snart som möjligt. 
xoxo




gillar speciellt från 0:47!

Jo oxå tänkte jag svara på en liten kommentar av Anna där det stog såhär : "asså jag får panik är du seriös med att du dricker öl... det är väl 18-årsgräns på alkohol?" 
svar: Nix det är bara 18årsgräns på att köpa, inte på att dricka det! Men det är inte precis så att jag super mig full varje dag/helg..

Rap it up

avslutar dagen med film, popcorn, levande ljus och mysbyxor! Och med att säga att jag tycker att uppdateringen har vart sjukt bra idag! Duktig mig. Imon ska jag upp tidigt tidigt, lite extra tidigt för att tidsinställa lite inlägg till er;) Nu har jag packat det mesta, typ klänningar, kläder, 3 par skor och massa nödvändigt i min käcka Henri Lloyd neccecär! 
Bild på mig o demi idag!

sötnos! fin hon är, visst?:D Jag har så sjukt snygga kompisar! allihopa!

jo, sen var de nån som ville se min garderob haha? Här är den iaf, det är ungefär hälften av mina kläder. resten är i byrån. Intressant jaao..

Bocci looki


dagens outfit. Rätt enkel. Stickad tröja Gina tricot 299:- byxor Ingen aning, skor Bianco 1000:- och en bulle på hövvet;)
btw, ni kanske har märkt att jag gillar min nya app på mobilen? Den heter Snapbucket på android market, vet inte om den finns på iphone. Kanske det? Den fixar iaf sjukt snygga bilder!

All those lies

har precis fixat mig, ska dra till stan med min fina vän Demi:) henne har ni inte hört så mkt om, för vi umgås tyvärr inte så mkt längre..men iaf, vi är barndomsvänner och när jag var liten var jag med henne typ exakt varje dag! så det ska bli myspys. 
Oh jag tänkte tipsa om min duktiga kompis madde, hon vet ni vem det är vaa. Hon har skrivit en låt helt själv som hon spelar här under, kolla!!


visst är hon grym?

ah nu sticker jag till stan, ses där!

10 saker ni inte visste om mig

1. när jag var liten hatade jag rosa, nu är det min favoritfärg
2. ifall jag ska sjunga blir jag mer nervös om publikantalet är 3-4 pers än 300
3. jag blir nästan aldrig stressad
4. något jag tycker är sjukt roligt är att åka igenom en biltvätt
5. om jag skulle fått chansen att hoppa fallskärm skulle jag gjort det
6. jag har otroligt svårt för att göra läxor
7. min pappa är iranier så jag är halv
8. 2001 var jag med om en bilolycka. Jag var då 4 år gammal men kommer ihåg det som igår!
9. jag går nästan konstant runt och sjunger:)
10. jag blir sjukt lätt rastlös. vill alltid ha något att göra. Fast ibland känner jag bara för att ta det lugnt för mig själv också(:

Godmorgon!

..var duktig chey och gick upp 10:00 idag!:) så nu ska jag passa på att börja packa för tåget går 10:40 imon och aldrig att jag hinner packa då.. idag har jag ganska fullt upp, sen har mamma en fraktur i foten (stackars mami!!) så hon ska egentligen vila det och inte gå så mycket så jag måste hjälpa henne med vovven och sånt också. 
men vi hörs senare hörrni, peace
xoxo

jag just nu, osminkaad

my day in words

som sagt försov jag mig ju idag, men det gjorde inget för jag slappade bara ett tag! så skönt, man behöver verkligen det ilband! låg o sola ett tag, gick ut med vovsen, tog ett bad, spelade gitarr o lite sånt:) Men sen drog jag ut med Madde o vi gick och snackade massa. Sen träffade jag ebba o då åkte vi till askimsbadet till emerik & storvincent (haha..) och massa andra och då körde både jag & ebba moppe/cross (vet inte ens vad det var haha) helt själva! fett duktigaa tjejor. Sen skjussade jag ebba & ebba mig hihi! också gick vi ner till vattnet, det var feett varmt! sen var vi ute lite osså kom det fler med sina crossar o moppar och stegra osv, då satt vi o snacka o kolla på, sen fick vi köra då:D och imon blire att packa för jag ska åka till en stad lite utanför stockholm på torsdag(: 


Svar på frågestunden!

Kan man få din autograf? XD seriöst älskar dig i svaleskär ; )
Svar: haha, visst om du träffar mig nån gång elr så:)

Var det roligt att vara med i svaleskär? Hur gammal är du just nu? 
svar: Yes det var det! lärde mig mkt och lärde känna nytt gossigt folk. Jag är
14;)



hur mkt fick du för att vara med i svaleskär?:) 
Svar: öh. det frågar man inte, det är allmän hyfs haha.. men inget illa menat
elr så mot dig!:)



Vet du när du ska till stockholm nästa gång? 
svar: japp, jag ska dit på torsdag faktiskt;) eller typ en timma utanför.

Vem är din idol av alla artister?
svar: måste nog ärligt vara justin bieber, fast annars har jag ingen speciell. För
det är inte så att jag ogillar honom, han har inte gjort mig något lixom haha?
men jag aavgudar honom inte precis. Ser bara upp till honom eftersom han
har kämpat sig upp till toppen och han har en grym röst!



Vad vill du bli när du blir stor? Några planer? 
svar: min dröm är ju skådespelare och jag tänker kämpa för det, men om inte
det så typ filmarbetare elr nåt?


Vad skulle vara din drömframtid? 
svar: leva i LA som skådespelare med min man i ett stoort fint hus o feta
bilar!;D




Vad heter din syster och hur gammal är hon? :)
svar: Sophia och hon fyllde 20 i förrgår!

Vad heter din bästa vän?
svar: Ebba ingalill lama Petersson & Kevin vaz ,my babes!

Kan du berätta allt för din mamma?
svar: nja, det mesta

Vem kan du berätta allt för? Verkligen allt.
svar: mina 2 bästaste vänner <3

Vart bor du?
bästa staden, GÖTTEBOOORG!

Bor du nära vattnet?
svar: Japp:D

Favoritfärg? 
svar: rosaa!



Känner du till staden kungälv?
Den ligger typ utanför göteborg.
Har någonsin varit där?
svar: japp, där har jag varit.



Vill du bo kvar i Göteborg när du är vuxen eller har du nått annat ställe du hellre skulle bosätta dig på?
Din blogg är awesome och du gjorde rollen som Sara sjukt bra! 
svar: vill flytta till LA när jag blir lite lite äldre. I sverige hade jag annars bott i antingen
Göteborg och om inte det så stockholm! storstadstjejeN! Tack så mycket!:)



Kan inte du visa en bild på din syrra? hur gammal är hon? är hon lik dig?



kan du visa bild på ditt iphone skal?
svar: har ingen iphone haha



har du skilda föräldrar?
svar: ja



du oskuld?
svar: Japp!






hur mycket väger du och hur lång är du?
svar: är 1,63.. och jaa, vet faktiskt inte vad jag väger. vi har ingen våg hemma (?) så
väger mig inte ofta (HOST, lögn..?)



Vad har du för mobil telefon?:)
svar: har en Samsung Galaxy S ;)



hur länge sover du på morgonen?
svar: på helger o sommarlov osv beror det på men oftast runt 11-12



kan du göra video inlägg lite oftare din blogg är bäst älskar den<3<3<3
svar: asså jag har verkligen försökt 500'000 ggr men videofy.me funkar inte och jag har
försökt skapa nytt konto osv men det funkar inte!:( Tack!



vad skulle du göra om du fick 1 miljon??
svar: resa!



tycker du om fiskpinnar? :P
svar: inte så mkt haha..
har du nån gång tänkt typ "nej nu lägger jag ner min blogg för jag orkar inte med den längre" eller
nåt sånt liknande?
svar: ja faktiskt!
tycker du om att gå på konserter, festivaler?
svar: jao, fast när banden kommer så kvävs man ju typ o det är fett jobbigt!
men annars så!



Hur sökte du till filmen?
svar: blev uppringd:)

HaR du fått mens ? Hur gamal va du isåfall när du fick de ?
svar: haha jaa, fick det för typ 1 ½ - 2 år sen ;)


Jaa! Äntligen frågestund :D
Ville först bara säga att din blogg verkligen är BÄST. Jag läser den varje dag och kan inte få nog! Du är en bra bloggare och skådespelerska! hihi :)
(TACK!:) )
Nu till mina frågor:
1. Vad är du rädd för? myror, spindlar & våldtäcktsmän!
2. Vilket är ditt starkaste minne från Svaleskär? oj svårt, men typ
bilresorna dit & allt under själva arbetstiden!

3. Ska du ha läsarträff någon gång? kanske det, ingen har ju
önskat det än?^^

4. Vilken är den äckligaste dipsåsen enligt dig? jadu, har inte värsta
erfarenheten
av dippsåser men typ dippsås med sojayoughurt
är nog det äckligaste!

5. Hur tycker du att en bra blogg ska va? mycket bilder
& mycket
uppdatering

6. Om du HITTADE 1000kr på gatan, vad skulle du göra med dom? 
shoppa!
eller skämma bort mina vänner med en feet myskväll med
ton av goa grejer!

7. Vilket är ditt favoritämne i skolan? rast höhöhöhö
8. Om du inte hette Rebecca, vad skulle du vilja heta då? oj,
jag gillar namnen
alice, elvira, alma, meja, linn osv!

Som sagt, bästa bloggen har du! tack du!



vad handlar du dina snygga kläder?
svar: mest zara, lite bik bok Rebel osv. tack!

vad heter din mamma, pappa och syster?
svar: mamma-Pia pappa-Amir & syster- Sophia



vilken affär är plånboken ifrån, plånboken du fick av kevin?
svar: jag skrev att den var från Gucci. Så Gucci haha;) finns
på NK bl.a



kaffe/te kaffe..nej te! eller nä kaffe haha
cola/fanta åh svårt, men fanta
hund/katt hund!
sol/regn sol <3
sommar/vinter sommar!!






vad är det pinsammanste du har varit med om?
måste nog vara när jag glatt skuttade ut från en resturang i Ungern och halkade
o slog i mig haha.. fick en stor publik


vad tycker du om skolan?
jobbigt men nödvändigt!

Var kommer kevin ifrån?
Brasilien:)

hade du provspelat för andra roller innan du fick rollen i svaleskär?
nix!






dricker du öl elr inte?
haha jadå, öl är fett gott!


kan du visa ditt hem? :D
mitt rum kan jag visa men mitt hem vill jag behålla för
mig själv:)



var det läskigt att spela in scenen när det var mörkt då du såg havsfrun?
den frågan har jag svarat på tonvis av gånger men vi kör igen haha.. nej
det var inte läskigt med tanke på att jag hade över ca 20 pers
runt mig!;)

har du nån mer film på gång? inte just nu tyvärr, men jag provspelar hit o dit
jag tycker du är en bra skådespelerska ;) tack!



ovisad

haha tänkte bara visa en ovisad bild, haha vad händer här lixom? xd

TAGEN AV EBBA/LAMAN/INGALILL/PÄRONBESTISFESTIS

that's up

haaj på er,
försov mig rejält idag hehe. Eller ja, jag satte klockan på 10:00 oxå stängde jag av den i sömnen o som 2 timmar till! Så typiskt mig, grr! aja, jag har iaf legat o solat i trädgården i typ 28 grader! det är alltid lite varmare i min trädgård än typ i stan + att det blåser aldrig där:) 
o snart ska jag träffa ebba sen kanske några fler. Men vi hörs snaart, peace


cuz that's how it's supose to be

hemma från sisjön för ett tagsen. Det vart sjukt mysigt och jag måste bara säga att jag älskar min älskade soulmate Ebba så sjuukt mycket så att jag spricker! <3
nu ska jag tända lite ljus här i mitt rosa rum (hihi) och sätta på mysbyxorna och sen svara på era frågor! Blev rätt mkt frågor bara under dagen så ni som inte fick chansen, jag kan ha en till frågestund snart igen!
puss sålänge


sisjön - the place made for memories

ja, nu skriver jag det igen. Jag och ebba ska upp till sisjön, som vanligt haha. Men jag älskar det stället. Så nu ska vi dit och snacka rövarna av oss för vi har båda så mycket att säga, peace
haha neej jag måste bara säga att ebba sa världens gulligaste sak precis. hon ba "Becca, ibland kan jag få såna där infall när jag bara saknar dig så himla mkt, till och med när du är på toa!" HAHA åh älskipälsk! det var nog det finaste du någonsin sagt till mig haha! <3
xoxo

Min ingalill<3


Frågestund!


då kör vi igen!

OBS! för personliga frågor ignoreras. Eller frågor jag bara inte vill svara på. hoppas ni förstår, jag måste ju ändå få ha lite privatliv? (:

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD.

ohooj

Heey,
Har haft massor o göra så därför har jag inte hunnit skriva men ni ska få hööra vad. ja beachpartyt vare. Det var fett kul faktiskt o vi bada, spela volleyboll, grilla o drack & de va en fet stereo där oxå! Vi skulle ju egentligen sova där men det började spööregna, blixtra & åska så vi rullade hem haha. Och idag var ju morfars begravning.. det var en jättefin begravning med mycket folk osv. Men såklart som jag tänkte var det ju jobbigt o jag grät en del. Men morfar ville att vi skulle ha en kul o bra dag när han var borta och det hade jag verkligen!
Efter begravningen åkte vi med companii till våra vänner (en familj som jag o min syster har vuxit upp med) och satt på deras altan vid poolen och prata, åt god mat och hade det härligt i solen. Dom spelade piano o elgitarr o några sjöng till, mys! Sen drog vi ungdoomar ut med segelbåten o skulle segla.. dock när vi precis börja segla från hamnen började det ööösa ner med regn och det var typ ingen vind haha?? typ världshistoriens sämsta segelväder! men efter en liten stund blev det fint väder igen o vi gaattade oss bara:) så jag har haft 2 riktigt mysiga dagar! Och imon ska jag och syrran dra in till stan o sola, rätt tidigt och sen vet jag inte. Kanske träffa min soulmate ebba?<3 
ah vi får se iaf! men nu ska jag nog nana, peaace


Beachparty

104 pers som sett mitt förra inlägg och EN kommentaaaar?!?!? vavava? haha neee men ni är faktiskt duktiga på att kommentera, inte på dom två sista inläggen bara haha:)
CRED till Hilma iaf som kommenterade inlägget haha! Visst kan jag göra ett inlägg om min hund^^ ah nu blire packning som gäller för snart rullar jag iväg till varree(berg hoho) för beachparty som jag nämnt x par ggr. Tror de kommer bli fett kul, vi ska sova på stranden oxå:D fett mys dedära! Men vi höres imon, peace
xoxo

uppe före tuppen?? amen typ, kunde inte so...

2011-07-09_05_09 (MMS)

uppe före tuppen?? amen typ, kunde inte sova så går en sjukt härlig morgonpromenad i soluppgången..


life and I

god kväll på er,
ebba har fylledäckat i mitt knä, vi lyssnar på grym musik & regnet faller. Chillar på livet nu vaa hoho, peace

btw. ebba hälsar blöblöbö HAHA. mjaauow (hon snacka i sömnen ni som inte fatta;) )


nobody want's pain, but you can't have a rainbow without a little rain

Halloo där,
kom hem för ett tag sen nu, var i stan som sagt med ebba. Vi käkade (ovanligt..), skrattade en maassa, gick i öösregnet & snacka osv:) Och när vi skulle gå ut ifrån bk så kom det fram nån kille i typ 20-25årsåldern och ba "är det inte du från Svaleskär??" jag ba Joo det är jag haha osså snacka vi med han lite o sånt, visste inte att folk i den åldern kolla på svalis!! kul!:D Sen stack vi hem till Ebba iaf och båda fick VÄRLDENS skrattattack och höll på att döö typ haha! Oh snart ska vi träffas igen och sova över osv, men skriver mer senare så får ni ha de så bra sålänge, peaace

bjudeeerrr gärnet!

Paprika

godmorgon på er!
råkade försova mig idag till 12, vaknade av att ebba ringde och fråga om jag ville till stan o käka. Så nu ska jag fixa mig så åker vi o äter:) Annars då.. vet inte riktigt vad vi hittar på sen men vi kommer alltid på något sjukt. 
ah vi hörs, peace


be strong girl

godkväll mina små smurfar 8)
min kväll har bestått av grillning & bad med victoria,angelica & klara i sisjön! Det var fett varmt o skönt i vattnet osåånt. Och sen när vi skulle grilla fick vi inte igång grillen, utan vi satt där i typ ½ timma och brände våra tummar på tändaren istället haha.. vi hade iaf med oss käk & lite jordgubbar osv men blev att vi käkade korvbröd och mosade jodgubbar till middag..? lyckaat yeah. 
men nu ska jag sätta mig och skriva på en text till morfars begravning.. den kommer vara på söndag och jag längtar inte, till gråt osv:/ fy, jag skulle aldrig önska detta någon människa.. Jaja, let's do this nu


klantN

Godmorgon era hottentottar! ^^
alltså åh, världens smarto som jag är har jag klantat mig hela morgonen.. typ som för en sekund sen skulle jag sätta mig på en stol och tittade inte bakåt så jag satte mig rakt på golvet HAHA! idiot.. sen gick jag in i min vägg när jag precis hade vaknat, skulle gå ut genom dörren men missade lixom? hur lyckas man?! hahaha!
Jaja, iaf. Har verkligen fastnat på dessies låt Watcha got! Tycker den är fett bra faktiskt! Spelar den just nu på repeat hoho, vad tycker ni om den?



Btw, tycker ni inte att bloggen har blivit roligare det senaste haha? eller? jag tycker det:) Ska börja göra lite roligare inlägg, inte bara om vad jag gjort under dagen också!

Förändring?

checkade in ebbas blogg, nivet ebba min soulmate? http://essiiees.blogg.se/
och såg att hon hade gjort ett "förändring-inlägg". Så tänker härma henne men hon fick en länkning så hihi!^^


några år...

typ 5-6 år..

10-11 år.. (HAHA fin bild då..)

precis fyllda 13...

13 ½...

14 år, taget idaaag!

Så, vad säger ni??

planer

är kanske lite sent ute med "schema" för veckan men skitsamma! här har ni resten av veckans händelser!



Ska bli fett kul med beachparty! det kommer vara i varberg. och det blir övernattning oxå;) någon av mina söta läsare som bor däär??

enligtmaddee.blogg.se

Halloojsaan!
tänkte göra lite reklam för maddes (min kompiis) blogg som vi har suttit här med i evigheter!! den är precis ny men den kommer rocka om ett tag så följ den ni!;)
http://enligtmaddee.blogg.se/


Right now

Jag just nuu. drar ut med vovsingen o sen träffa madde som precis kommit hem från Greeeece!




picturess

nu har jag äntligen fixat bilder på grejerna som shoppades igår! här har ni det;)


klänning från Missäy, 399:-

skor från Zara, 799:- VILKA PUDDINGAR VA! mums..

skjorta, fick den av my soulmate Ebba! tack sötnoooos! har faktiskt kollat efter en sjukt länge, det är fett snyggt!

fick oxå en gucciplånka av kevs, TAACK! love iit!

och nuu blire ansiktsmask som luktar godis, mmm..

Såå that's what's new in my closet. Hade förövrigt en underbar dag igår, blev mkt shopping & äta ute osv! och så sov ebba hos mig tills idag då och vi hade det så kul så, visst hade vi ingalill? (haha internt) idag invaderade jag o ebba stan igen, först var jag inne själv och solade och sen träffade jag ebba så tog vi en fika och snacka lite o så:) men nu väntar ansiktsmasken, pössarrr!

Ps. Detta var mitt 700:onde inlägg hihi!

brb

hej, kom nyss hem. Sitter o käkar nu så bloggar snart! har massa att säga;)

a day with tha grrls

tjaa dudes,
är fett trött så orkar inte skriva så mkt, men hade en mysig dag med mina tjejer Ebba & Bella! Det blev shopping, mat & skratt. Köpte bl.a en aasfeejn klänning osånt, men nu ska jag o ebba sova här för kl är snart 4 pöss

åhhhhh de funkar inte att ladda upp bilder så de får bli ett tråkigt inlägg haha godnatt.

Moffa

Hej på er.
Jag vill bara tacka så mycket för era fina kommentarer! Dom stärker verkligen och jag känner att jag inte är den ända som förlorat någon så. Under den här tiden jag inte har bloggat har jag bara vart med mina fina kompisar och mått bra. För det behövs. Nu ska jag in till stan med Bella och sola o shoppa lite, 
pussar!

Ps. ni får jättegärna kommentera och skriva om ni har förlorat folk och hur ni tog er igenom det osv! Tack♥



Jag älskar dig morfar♥

11:50 2 Juli 2011

Just nu snurrar många känslor i min kropp. Mest sorg, betvivelse & gråt. Idag kl 11:50 den 2 juli 2011 dog min älskade morfar. Min morfar. Gubben som alltid har leendet framme. Han som skojar med alla han träffar. Han dära som sprider glädje vart han än är. Den mest älskade Enar på hela jorden. Är död. Borta.
Det går inte att beskriva känslan om jag så skulle försökt i tusen år, att se sin livfulla, glada och stolliga morfar ligga likblek och livlös död. Det tär på ens själ så hårt. Gråten kämpar sig våldsamt ut ner för kinderna utan hindran. Kroppen går inte att kontrollera. Jag skakade så jag skrämde mig själv idag. Sorgen i min kropp krigade med mitt skinn, skrek för att komma ut. Glädje kändes meningslöst just idag. För min morfar, hans hjärta slutade slåss för livet idag. Och mitt hjärta fick sig ett ärr för resten av dens jobb som bultare.
Morfar, Jag älskar dig♥

lite randoom sådäraa

god kväll på er,
måste bara börja med att säga bajs för att vädret kommer suga imon.. har ju vart så fint väder nu dom här dagarna speciellt igår och även idag. Då passade iaf jag på att bada. Igår badade jag o kevs på askimsbadet i havet och idag i pool på lundby. Och förut var vi o käkade och sen gick vi runt och hittade på hyss haha!
Men iallafall, några undrade vart och på vilken ö det här eventet skulle vara och vi har nästan inte fått någon information alls men jag är 65% säker på att det är på öckerö hamn. Så fort jag vet mer så skriver jag:)
men nu får vi börja lägga oss här, puss!

RSS 2.0