Last day of 2011

Idag är det den sista dagen på 2011 och den känns sjukt. 2011 har gått skitsnabbt och det har vart ett underbart år för mig. Jag har skrattat så hårt att jag gråtit, och gråtit så hårt så att jag skratta. Jag har vart med om massa nya saker, träffat nya människor, vart på nya ställen. Men det bästa av allt är att jag träffat massor med nya vänner som jag kommer ha kvar länge i mitt liv♥ Just nu känns det inte som att det om några timmar är 2012 men kommer nog fatta det ju närmre tolvslaget vi kommer. Dagens planer är relativt lugna men vi får se vart kvällen leder oss;) Självklart kommer årsskiftet spenderas med min andra halva Ebba btw! 
Förövrigt kom jag alldeles precis hem från Halmstad. Det var supermysigt att få umgås lite med hela glada familjen faktiskt! Men nu ska jag fixa lite grejer här sen sticker jag till ebba så att vi sen kan åka in till stan för att njuuta av massa fina fyrverkerier tillsammans! Åhh, älskar nyår!!! Vad är era planer ikväll?

Här är lite bilder tagna förra nyår (eller förrförra?), alla tagna av MIG. Uppskattar om ingen snor dem.



inte bästa kvalité dock....

everything comes to an end

ouh. borde egentligen sova men jag har lyckats vända på dygnet och är pigg o galet uttråkad! Snackade med bejb i tel nyss iallafall, och jag hade en ond plan men någon hade visst bytt lösenord på facebook. Haha...ja, så nu vet jag inte vad jag ska göra. 
Känns lite sjukt att det bara är två dagar kvar på hela 2011. Sen är det nystart. 2012. Känns som att jag inte ens hunnit avsluta 2011. Har massa saker jag lovat mig själv att göra, prata med en viss person om en viss sak...osv, innan jag börjar på nytt. Men tiden hann ikapp mig lite.
Just-smile-nat-and-sara-20879467-500-333_large

A guys biggest mistake is to give another guy an opportunity to make his woman smile.

Hej! 
usch och fy och blä vad äckligt väder vi haar!! höll på att blåsa bort nästan, sjukt! Jaja, var som sagt hos ebba bebbo och planerade lite för nyår. Kommer bli super! Också snackade vi o lite såånt mys:) Sen skulle jag egentligen träffat madde men hon kunde inte så träffade en annan kompis, vi krigade mot vädret och tog en promenad med min vovve...det var hemskt haha, kunde seriöst inte se. Och nu är jag hemma iaf och ska självklart kolla gossip girl, det börjar bli nattlig rutin hihi. Sen ska jag packa det sista för imon också! Skönt att komma bort, även om det bara är för en stund. 

taget för ca 5 sek sen...mys!

busy

Hej!
Idag har jag massor att göra! Ska träffa min bebbo och planera det sista för nyår, sen ska jag träffa madde & så ska jag packa för jag åker nämligen från Göteborg imorgon! Över en natt bara men ändå...tror inte jag nämnt det innan? ;)
Och så ska jag försöka fixa en bild på min fina nya jacka, glömde visa den;s Men nu ska jag börja fixa mig här så hörs vi senare! pusss

hittade denna gamla bilden från...i sommras tror jag?

Drama, lies and tears. Cheers to the teenage years

388428_346947691988709_100000204444729_1569925_1286127636_n_large
Tumblr_lwsc2qllil1qabct4o1_500_large

Filmningen i Stockholm

Godmorgon!
eller ja, morgon för mig iaf...vart galet trött när larmet ringde imorse vid halv 11 för jag la mig halv 4 och vaknade kl 5 av att ebba spammade mig på sms!! haha. Så jag sov 2 timmar extra! Iallafall, tänkte berätta lite om när jag var uppe i stockholm och filma för det är några som inte riktigt hängt med här. Det jag gjorde var att spela in en pilot. Vilket betyder att man spelar in kanske ett halvt avsnitt, eller flera, det är olika så man har material att visa för sponsorer/investerare. Det är så jag har uppfattat det som iaf:) Så det gjorde jag och nu jobbar dom på med att få komma igång. Och det kan ta väldigt lång tid, så jag vet inte riktigt om eller när vi kan börja spela in på riktigt. Så det vi spelade in kommer inte visas på tv nu.
Fattade ni?;)

haha ser ni mig?

Morfar...jag saknar dig. ♥



Godnatt från en glad chey!


skev bild. Men jag är lite skev ibland:)

Shopping is cheaper then a psychiastris

hej hej hej hej!
är äntligen hemma! kom hem till att mamma hade lagat kycklingklubba, pommes & beasås! mums. Vart gaalet mycket folk i stan och rean var inte den bästa...hittade en kappa på topshop iaf som jag tänkte visa upp sen. Stay tuned! för nu ska jag ut och träffa en polareee! och slänga soporna...good girl.


Nu drar jag in till stan!


kaooz

Godmorgon!
idag är det k a o s i stan antar jag, dock ska jag in ändå haha. Blir att kolla om jag hittar något på mellandagsrean med Ebba (klasskompisen) men får se hur länge vi orkar gå bland allt galet folk. 
Jag tycker faktiskt det är skönt att julstressen börjar ta slut! Vart ju galet i stan dagarna innan julafton...nu är det nyår som gäller! Sjukt ändå att det är 2012 snart. 6 dagar kvar, med denna då:) Får kanske ta och sammanfatta året i bilder snart då?
403802_2459213595122_1095610926_3933447_1665021249_n_large

Before I die











Dream big.

i know, i know....

Hej!
har haft fullt upp så har inte hunnit med bloggen men nu hörni! vet att bloggen inte är den roligaste att läsa just nu kanske? men eftersom min kamera är paj och jag inte orkar lämna in den därav blir det inte så många "färska" bilder tyvärr. Jag tar såklart med mobilen men det är ju inte det roligaste hela tiden. Under tiden jag inte bloggat har jag varit med lite goa människor och haft det braa. Det var jul igår men i min familj brukar vi inte fira speciellt sådär, men jag bryr mig inte så mycket:) så iaf så lagade jag och ebba 3 rätters middag istället o myste och kollade kalle anka såklart! Hoppas ni hade det bra iallafall med era familjer osv! nu ska jag kolla ett till avsnitt gossip girl (haha, what else?) men innan det ska jag göra ett lite roligare inlägg än detta, så brb!

våran frukost imorse, we love big breakfasts!


It's okay not to be okay

Heej,
allt bra med er? med mig är det sådär...har haft superbra dom senaste dagarna men verkligheten kommer ikapp en ibland. Jaja! vaknade hos ebba idag av att hon säger "jag är hungerriiiig" så vi gick upp o gjorde kokosbollar haha. Var också i stan idag med madde och har köpt present/er till Ebba:) skriver inte vad här tyvärr för vet att du läser bubbe! Hoppas mitt hjärta blir glaad, det är inte så mycket men vet nämligen att hon pekat på det jag köpt så tror det blir bra^^ har precis varit ute med vovven och ska snart ut och träffa en kompis nu om han svarar..-.- så vi hörs, puss!

just nu

trött..

Godmorgon *gäsp*
är suupertrött nu för la mig lite för sent igår (hihi, ebba. you know) Men det är sista skoldagen idag så får kämpa mig dit! Idag ska jag vara med ebba vet jag iaf, sen vet jag inte mer. Vi ska snacka och planera inför jul (tell you about that later) och bara ha det bra!:) men vi hörs senare för nu väntar mamma taxi på mig haha.
Tumblr_lwbyarcom71r7i9rmo1_500_large

ANSWERS

Sådär! förlåt att det har dröjt med svaren men bättre sent än aldrig, visst?
Jag har ett problem med min kompis hon är liksom för snäll och kan inte säga nej till någon hon vill inte göra dom ledsna. Därför blir det väldigt ofta så att när vi bestämt att vi ska ses så är hon med någon annan bara för att hon vet att jag inte blir sur! Fast tillslut blir jag ju sur...Hon skyller det på att hon glömmer, och det är ju inte jättekul att bli bortglömd heller, men jag tror faktisk inte på henne hon använder liksom det som en ursäkt så att hon kan slippa konflikter, jag blir sjukt irriterad, vad ska jag göra? Hon är min bästa vän och jag älskar henne sjukt mkt på alla andra sätt och vis...
Jag tycker du ska sätta dig ner och prata med henne och säga att du känner såhär. Säg till henne att du inte tycker det är okej att hon gör så för att du blir ledsen och som din kompis så gör man inte så heller (fast gör om det till dina ord, men du kan säga ungefär så om du förstår) och om hon verkligen är din bästa kompis så kommer hon att förstå! hoppas det löser sig!

jag har en supergo vän!
Men vi har inte träffats sen skolavslutningen..
Saknar henne sjukt mkt, o de vet hon..
men varje gång vi ska träffas har det inte blivit av..
jag är rädd att vi ska glida ifrån varandra, men när jag säger det säger hon bara att det aldrig kommer att hända!
Och jag tror henne, men de känns ändå som om vi kommer göra det..
Snälla, HJÄP MIG! <3 <3
Det var ungefär samma sak med mig och Ebba, vi hade inte träffats på superlänge och det blev liksom aldrig av att vi sågs...men om ni redan har bestämt träff flera gånger och avbokat, så kanske ni kan bestämma att ni går på bio, åker skridskor eller whatever som gör det svårare att avboka? See my point?:) lycka till med det nu!

Om man var tillsammans med en kille för länge sen, inte träffat honom på flera år, men fortfarande är "kär" i honom?
Såna här frågor är otroligt svåra eftersom jag inte har en aning om anledningen till att ni gjorde slut, hur han betedde sig, hur du betedde dig, vem som gjorde slut osv! sorry!:/

Jag har ett väldigt stort problem... grejen är att har varit ihop med en kille ett ganska bra tag, men nu så är det slut för ett litet tag sen och jag känner mig så konstig : jag är inte ledsen, men inte bra heller. Han vill bli ihop med mig, det känns som om jag försöker och älska honom igen, men det går inte. fast jag vill, jag vet att jag älskar honom. mer än allt. men just nu så känner jag inget jag vet inte jag är helt lost. Snälla hjäp mig. Vad ska jag göra? Pusss och tack för en grym blogg förresten!
något som jag sa till mig själv när jag hamnade i ungefär samma situation: Följ ditt hjärta, men låt besluten gå genom hjärnan först. Det jag hade gjort, är att ta lite tid. Tänk på varför ni gjorde slut och om du är beredd att gå igenom det igen (kanske?) och om fördelarna ändå är tillräckligt många för att skita i och leva med nackdelarna/bristerna. puss och tack!!

Detta kommer låta ganska komplicerat, men jag ska försöka göra det tydligt;
En kille som heter någonting, vi kan kalla honom L, VAR kär i MIG. För typ ett år sedan, L VILLE bli ihop med mig, men jag som DÅ, inte gillade honom, sa nej. Men NU ett år senare är jag STÖRTKÄR i honom, men L har redan en FLICKVÄN, så vad ska jag göra??
P.S, jag är så kär i honom, så att jag drömmer om honom, att vi kysser varandra och sånt, är det typ något fel på mig??
det är absolut inget fel på dig det där sista du skrev. Ibland blir känslor för överväldigande så det tar över en lite! haha. Ja, eftersom att han har flickvän nu så, det du kan göra är väl att berätta för honom hur du känner så att han vet om det, så kan han själv bestämma om han vill göra slut med sin tjej för dig eller om han gått vidare eller att känslorna kallnat lite grann t.ex. Lycka till!
jag har en kompis som jag vart kompis med i ca 2 år.
Men de ät bara det att de känns som om hon "tar" mina kompisar ifrån mig..
Jag har "tappat bort" en på grund av de :c
Men jag vågar inte prata med henne om det, för hon kommer bara säga att hon inte alls gör det..
Snälla! vad ska jag göra!?

P.S. din blogg är så bra! <3
Trots att jag verkligen förstår dig, att det är svårt att prata med sin kompis om något sånt, så tycker jag att du borde prata med henne och säga att du känner att hon tar dina kompisar från dig trots att det kanske inte känns så för henne. Men det kan bara vara så att hon inte tänker på det och bara behöver att du säger till henne att det inte känns snällt av henne för att hon ska förstå. Tack!! och hoppas allt går bra med din kompis!

Hej! Detta kommer kanske låta ganska kompilicerat men det är såhär att jag är en tjej som gillar killar men en av mina tjejkompisar är väldigt "killig" och jag tror att jag tycker om henne eftersom hon e rätt "killig" fast hon e typ bi och jag vet att hon gillar typ nån annan trots hon nekar det, så vad ska jag göra för att hon ska gilla mig?? Och om jag nu skulle berätta för henne vad jag tycker om henne, skulle hon bli JÄTTE chokad eftersom hon vet att jag tycker om killar... ps din blogg är bäst ds
hej! oj, jag är inte speciellt bra på råd i det området men säg till henne vad du känner så löser det sig nog! tack!!

min vän har blivit jättekaxig & det känns som hon stöttar ut mig. Plus hon säger taskiga saker om mig. Vad ska jag göra? Kram, din blogg är bäst!

Som jag sagt till de flesta här så borde du absolut prata med henne och säg att du inte tycker om när hon gör så och fråga om hon har någon speciell anledning till det? lycka till och tack!!

 

jag har problem, jag typ har blivit gaaalen kär i en vikarie!!! det har lugnat ner sig nu, men första veckan var helt makalös!! jag har honom på måndagar sista timmen på elevens val. och hela den veckan jag såg honom fick jag skrattattacker, det låter för jävligt men det är sant, mina kompisar fick typ hjälpa mig. det är makalöst, ibland kan en skrattattack komma igen. men hur tycker du jag ska ta mig åt? killen är 20 år, btw, som min syster.
älskar din blogg!!
hm, ja jag vet inte hur gammal du är så det är nog lite svårt att svara på det men age is just a number, eller hur haha? Nejmen den var svår...jag har verkligen ingen aning alltså haha. sorry, hoppas det löser sig iaf!
Jag har en kompis som jag gillar JÄTTE mkt, men det ända hon pratar om ee inlines ( stavning ) och rullskridskor. Hon ska börja på sporten ruller derby, jag fattar att hon tycker det ee jätte kul om hon ska börja med det, men hon har en till kompis som hon kan prata det med.. Hennes andra kompis ska osså börja på sporten, så jag fattar inta varför hon pratar den med mig... På fb i chatten skickar hon bilder och sånt på rullerna precis som att jag skulle vara intreserad.. -.-'' jag lossas som att jag tycker det ee intresant.. Fast jag egentligen skiter jag i det... 

Vad ska jag göra?!
Snacka med henne och säg att du är skitglad för hennes skull men att du inte är så intresserad av det så tror jag att hon kommer sluta...man vill ju inte precis vara den irriterande kompisen eller hur?:)

Så! Hoppas ni blev nöjda med svaren, puss

BLACK N' WHITE

bilderna ger inte rättvisa...! tröjan är mycket snyggare irl. love love love it

PS! svaren på frågorna om kompisar/kärleksproblemen kommer alldeles strax!

Update: Köpte tröjan på Carlings för bara 299:- !

Shopaholic

Hallå där,
nu är jag hemma! Har varit i stan med ebba2 och markus och minishoppat, köpte världens (helt seriöst) snyggaste tröja. Kommer bilder snart! och köpte mascara och lite småsaker. 
Och nu börjar det likna något med kommentarerna under här haha!:) Och som någon sa, självklart behöver inte ni kommentera varenda inlägg men det var lite komiskt tycker jag att ni bad mig blogga mer sen skrev jag 2-3 inlägg som fick 0 kommentarer och jag hade typ 250-300 unika besökare så ville bara påminna er;) men nu ska jag käka, så lägger in bilder o sånt sen, puss!


Common sunday night

hallå hallåå,
tycker ni är lite orättvisa som ber mig blogga mer sen inte kommenterar vaaa? vavava;) Nu sitter jag och snackar med kevin på skype iaf, har gjort de i snart 3 timmar haha... annars har jag bara kollat på gossip girl, träffat ebba och markus och snackat i telefon. Blir inte roligare än så en sån här söndag i december haha. nej, nu får jag nog lägga mig snart, skola imon ju. Bara 3 dagar kvar till jullovet dock:D När slutar ni?

Tumblr_lwcw4cmevv1qewkg0o1_500_large

xoxo

Hej på er!
var jättemysigt igår med bak och massa prat! nu sitter jag i sängen och käkar thai (har världens bästa thairesturang precis vid mig!) och kollar på gossip girl, underbar söndag! senare ska jag nog ut, får se vart:) 
xoxo


Fredag

Hej!
jag vet jag vet jag vet, som vanligt kommer ursäkten att jag inte har tid osv men jag har verkligen inte haft lust eller ork att blogga. Sådeså:) Men nu har jag det! 
Så galet skönt att det är fredag idag. Ska vara med massa vänner och lite nytt folk och ha det bra! Imorgon blir det bak hos mor moa med kevin, calle & märta så det blir lite svaleskär-reunion. Så mysigt! Nu ska jag och ebba (jobbigt att jag är så ofta med två olika ebba haha men klasskompisen får heta ebba2, bra.) ebba2 fixa oss lite sen blir drar vi. 
Pusss

Tumblr_luif8hfcuv1qmjkvco1_400_large



älskar denna! början är sådär men sjukt grym senare!

Fake smiles are too easy to wear

kors i taket, vad låånga frågor och många för den delen. Nu kan jag tyvärr inte ta emot fler för denna gången (16 kommentarer, har koll haha) men ni som inte hann ni får fler chanser. Hinner inte svara riktigt än men svarar så fort jag får tid. Vi hörs snart, puss
Tumblr_lvu9nzhwpp1qiaqpmo1_500_178244732_large
Tumblr_lftls1njb11qa762uo1_r1_500_large

Fråga fråga

Någon som ville ha en "frågestund" typ där man skriver kärlek- eller kompisproblem osv haha, så vi kör på det!:) Gör mitt bästa för att hjälpa er med vad det nu handlar om så skriv på!
1448359314_6_xl7l_large

baack

hoppsan, uppdateringen försvann i princip sen i torsdags? Nu är jag tillbaka iaf! Hej föresten!
Har precis vart och ridit nu, hade världens gossigaste häst och vi hoppade, så det var härligt. Igår hade jag det super, kom hem lite folk till mig och vi hade det braa. Idag ska jag och Ebbaputtenutt ha en riktig tjejdag! Då menar jag sola, fika, shoppa + hemmaspa:) så sköönt! Men nu ska jag sätta på pastavatten och hoppa in i dushen för er som ville veta, så hörs vi senare. puss!
ni ska få lite hästbilder här, för er hästintresserade? Någon av mina läsare som rider?:)

haha ja, jag kan ju konstatera att mamma inte är den bästa fotografen...tar bilder i fel ögonblick.

detta är från en tävling iaf. kanske har visat dom innan?


When you study, even your bedroom walls seem more interesting

Hej hej hej
vad är det som händer här? Kommentarerna har minskat massa?? Jaja. Nu sitter jag här superduktig och pluggar till mina (läs: 4!!) 4 prov jag har imorgon! Galet. 3 av dom är på en lektion också? Alla är olika ämnen? hur funkar detta?
Sitter och gör en powerpoint i alla fall och jag och Ebba (klasskompis) har suttit med den heela dagen. Med två pauser. Sen ska jag plugga till 3 prov till också och jag är ungefär halvvägs på denna...ååh, jobbigt! Blir mycket plugg här på bloggen nu, kanske inte det roligaste men det är så otroligt mycket press i skolan nu så så får det bli:( Men det blir bättre till lovet kan jag lova! Ska se till att fixa min kamera så jag kan ta massvis med bilder att göda er med här. Nej, nu måste jag fortsätta...hörs sen <3
Tumblr_lvnvrnnfpt1qed4wao1_500_large
379785_236811823050519_184837164914652_636653_54131575_n_large

Best friends

Hej!
blivit lite dåligt med bloggning här men har så galet fullt upp med skolan och massa annat. Igår fikade jag med saknade Angelica! Vi satt och snackade jättelänge om allt som hänt när vi inte träffats osv!:) Och idag efter skolan var jag med Ebba (klasskompis) och tim och vi fikade på cafe Berlin, mysigt ställe i vasa som jag aldrig vart på innan faktiskt. Sen ringde Ebbaputtenutte mig och så träffade jag henne och affepaffe! Mysigt mysigt! saknade min älskling trots att vi sågs igår!! Sen kvällsfikade jag med syrran (mycket fikandes här haha) på något annat cafe vid domkyrkan jag inte varit på (tips!) som hette nånting på K haha. Ligger på hörnet ungefär vid hållplatsen iaf. Och nu ska jag sova! Imorgon ska jag träffa ebba och vi ska äntligen sola, har ju blivit blekfis:( så vi hörs imon. Puss!
Atsleepovers_large
hahahaha! Definitivf jag och ebba på nedersta bilden! bokstavligt talat! Jag är den som sover och ebba den som väcker hihi ;)

Jag älskar dig


Du är min andra del, fast den bättre halvan♥

Hej hej hej

duktig som jag är ska jag ta och plugga nu! men måste såklart blogga innan.
Måndagar är de goaste dagarna i skolan, börjar sent och slutar halv 2! Så efter skolan åkte jag och träffade Jonas i stan, vi gick och kollade på jackor och bestämde att vi ska göra en låt tillsammans haha. Sen mötte jag upp jag älsklipälsk ebba så vi kunde åka hem tillsammans, skönt att snacka med min andra halva♥ Men nu ska jag som sagt plugga, det är rätt skönt...får inte plats med andra tankar än plugget i huvudet då...

en till bild från fotograferingen.
PS. Fick frågan vart jag fått tag på jackan - den finns överallt typ. På second hand butiken vid domkyrkan (om man bor i gbg) vet jag att det finns massor. vero moda tror jag jag sett liknande fast ljusare också? Hm, ja jag ser dom överallt men kommer inte ihåg vart dock...

Godmorgon... *gääsp* är galet trött så spr...

2011-12-05_09_46 (MMS)

Godmorgon... *gääsp* är galet trött så sprang förbi 7eleven vid skolan och köpte kaffe. Börjar dagen med matte men jag fattar inget så chillar på dillen ist. Haha...ah, idag blir det troligtvis plugg med ebbaa:) duktiga tjejer! Betygen sätts ju denna veckan så man får jobba på det sista! Jaja vi hörs senare ha de bra pööss


A strong woman is able to smile in the morning like she wasn't crying last night


Tumblr_ls3l7bhlqp1qecygko1_400_large

Tumblr_lsp6effyfj1qkodleo1_500_large

Jag hatar mig själv /Ebba

Heej på er!
Har helt glömt bort att blogga men nuså;) igår var jag och Ebba på bio och såg PLAY, kevins film ni vet? Den var superbra och vi hade det så mysigt så! Efteråt sov jag hos Ebba och vi kom hem väldigt sent så vi däckade dirr när vi kom hem haha. Nu är vi hemma hos affepaffe och kollar på vampire diaries och har det mysigt! Ska sova hos Ebba idag igen så vi får se vad för bus vi hittar på senare, kanske kommer upp en liten videoblogg?:) jaja vi hörs sen pöss


Summer of 2011


Danmark


stranden med snygga kevin!

många underbara stunder på hovås kallbadhus!

sjukt mysigt häng i hovåshamnen

drog till London för shopping osv
min live-match-oskuld blev tagen haha

gick på Håkan med goa människor

NRJ experience

käkade ute med Ebba

Daniel Adams-ray. Stötte även på honom i Stockholm. Eller ja, gick förbi honom

Åkte till halmstad med ebbzii

halmstad med keevs

Stockholm och spela in pilot

Helsingboorg med kevs

myycket bad. love love

litet svaleskär-event!

åka massa båt

bli kär

saknade <3

1 December!

Glömde helt bort, det är ju December idag! Sjukt hur tiden går fort och snart är det 2012! Detta året har minst sagt vart ett otroligt händelserikt år och det har verkligen varit ett utvecklingsår för mig! Det var ifs 2010 också, verkligen. Men 2011 har jag blivit starkare, jag har tillåtit mig själv må bättre, pushat mig mer!:) Och jag är så glad för det för tro mig, man missar så galet mycket om man inte vågar eller är lat. Att man istället tänker skitsamma! Jag är höjdrädd men jag ska bestiga mount everest, haha kanske inte just så men ni fattar. Så nästa gång ni tvekar, pusha er själva. Var galen ibland. Var DIG själv, och lev för det är såå värt sen!!! (men var rädda om er såklart haha och gör inget farligt!^^)
Aja. Tror jag slänger upp lite bilder från sommaren sen föresten, på saker jag hittat på och så...låter det bra?
(hahaha åh fråga mig inte varför men när jag läste igenom det jag skrev så ploppade den där mensreklamen upp i huvudet, typ "be twisted, it's your period!" haha var tvungen att dela med mig:) )

döda mig...

jag vet inte om jag nämnde det men jag hade tid hos tandläkaren idag. Jag var där och jag är numera tandlös höll jag på att skriva haha, nej men jag har nu en tand mindre! Usch, det var så hemskt! Jag hatar att gå till tandläkaren!! Speciellt att dra tänder, detta var nog andra gången för mig och jag hoppas på sista! Nu pratar jag som en invalid och kan inte äta på 2 timmar!! fml...
Jaja, min älskling ska rädda mig nu, ska hoppa på bussen som hon sitter på så måste springa...puss!

just nu...shleten o ledsen:(

RSS 2.0