By Make up store

visst har jag blivit bra på rubriker haha?
Nu är det andra ggn jag skiver för smart som jag är råkade jag ta bort dt-.-' Men jaja, jag har vart på sollentuna centrum, bowlat o ätit tills nu:) På sollentuna centrum köpte jag ett nagellack från make up store och sen fick jag ett jäättegulligt halsband o ett asfint arband som jag valde av min kusin<3 Och på bowlingen var jag skitkass och träffade a l d r i g utan en gång o då fick jag strike hahaxD nu kommer det lite bilder!


seexigt!


Jag & Kusin på sollentuna centrum. Det var asfint där!


Sollentuna centrum


Jag & kusin i annan del av sollentuna centrum


Mitt armband som ser bättre ut på. Bilder ger inte rättvisa


Min uuurgulliga halsband! Ä L S K A R det;D Det är ju inne med ugglor oxå!




Mitt aascoola rosa-glitter nagellack:D <3

Det var nog allt. Hörs mer imon, kanske mobilbloggar från stan. För nu ska jag kolla kissies.se haha;)


31 oktober

Hej på er!
Idag har jag än så länge tagit en dusch, ätit frukost som var sjuukt goda pannkakor, sminkat mig och tagit på mig kläder. Så snart min kusin kommer ska vi dra iväg till stan och kolla på lite kläder och så. Och lite senare ska vi bowla asså nästan hela familjen tror jag. Sen hörde jag något om bio fast jag vet ingenting om det. Men mysigt va?:) Jag tkr det iaf. Och imorgon ska jag träffa min kompis från ridlägret ni vet?:D Då ska vi oxå shoppa lite o fika typ haha! Fy skäms på mig, det skulle ju inte bli så mkt shopping^^
jaja! Kommer ni ihåg att man skulle ställa bak klockan idag förrästen? Skönt faktiskt för nu känns det inte som att hela dagen redan har gått!


mmmm....

Puss på er! <3

Henri Lloyd

Tjoo:)
Idag har jag och farsan och min kusin vart i stan. Försökte att inte köpa allt för mycket och tycker jag lyckades så fantastiskt bra att jag vågar shoppa lite till imon;D För då ska jag och kusin nr 2 haha åka in igen o shoppa! För det är lite lättare att shoppa med en tjej faktiskt. Ville lixom inte stå där o prova grejer o  bah "ah gillar ni dt ellär??" haha. Men jag fick iaf med mig en Henri Lloyd-nessesär(:D:D) och en mascara,pincett,foundationapplicerare(??) o en väskspegel hem! Henri Lloyd nessesären stog jag o skulle välja färg på för att JAG skulle köpa den men sen tröttna min kusin o tog med sin en blå till kassan o köpte den till mig haha, så snällt!! Här kommer bilder iaf;)


Henri Lloydnessesär, Sea life 299:- Mascara, isadora 99:- resten vet jag inte haha men småpysslet är från H&M




Här sitter jag just nu:) ^


Och såhär ser jag ut idag ;)

Oj haha, märkte att jag skrev Henri Lloyd typ 500 ggr. Ursäktar hehe xD
Men imorgon kommer jag med fler bilder på stockholm lixom.

Puss på er sålänge då!


Framme:)

Tjatjatjaa! Nu är jag framme i stockholm:) Elr ja jag har varit det ett tag haha.
Det första vi gjorde när vi kom hit var att äta haha. Är hos mina släktingar på pappas sida, alltså persiska släktingar, och dom lagar alltid mycket och jättegod mat men jag var lixom inte så jättehungerig men dom fortsatte fråga haha söta. Lxm "vill du ha mer? Ta! ta! jodå! Här får du lite!*lägger upp på min tallrik*" haha söta. Nu har vi iaf bäddat min säng, får sova i min kusins gamla rum. Mysigt äre här(: Imorgon ska jag hit the town och shoppa lite tror jag!;D Sen hoppas jag på att få möta någon av mina tre väldigt upptagna kusiner för han som bor här var inte hemma;/ Var så länge sen man träffa dom så nu när jag faktiskt är här skulle dt vara kul lxm.
Men annars ska jag träffa en kompis från ridlägret som sagt och typ shoppa lite o så. Blir bra!;) Men vi hörs imorgon och då kommer jag även med färska bilder kan jag lova!
Puss & God natt på er! <3

Tjatjatjaa! Nu sittter jag och har eget ar...

Tjatjatjaa! Nu sittter jag och har eget arbete men våran lärare sitter bara o skriver i ngt o märker inte att jag bloggar haha. Jo, vi skulle ha löptest i slottskogen idag men jag o isabelle min klasskompis va intw med så vi gick till sälarna ehum...o där tappa jag min ramlösaburk i säldammen hhaha xD sååå ttpiskt mig! Då kom en säl och bah "hmm kan jag äta den här?" ja ba "neeeeej!" o då sa den okejdå o simmade iväg. O jag e sååååå hungerig nu:( vi äter 20 över 12 så jag får vänta en liten stund till.... Men vi hörs senare puuuss


Skoola nästa!

Idag ska jag till skolan! Börjar 08:10 med SO så ska dra mig till bussen nu;) Oh shit, kom på att jag har 2 prov imon! Spanska och SO! Förhoppningsvis kommer jag iväg till sthlm imon så jag slipper tills vecka 45 hehe. Har lxm inte pluggat alls:S Jaojao.
Idag kommer kenza & tyra show btw!(: Längtaar! Men nu måste jag dra,
puss på er <3

Eh, oj...ehhm

Gud va irriterande! Jo såhär är de, istället för att åka till stockholm så tänkte jag och min syrra åka till London. Men vi tänkte åka ganska snart, nu på måndag. Och troligen kan vi bo hos våran farbror men isf bara tills tors för på fre ska dom åka t spanien. Och då tänkte vi bo en natt på hotell och sen åka hem lite senare på eftermiddagen. Men, sjäälvklart har våra pass gått ut detta året och om vi ska ha dom så vi kan åka så måste vi göra det typ imon och då är det inte änns säkert att vi kommer hinna få dom tills på måndag:(
Så vi funderar på att åka i december ist för då är farbror o hans fru hemma och det är jäääättejätterea på alla märkeskläder o sånt.
Men nu verkar det som att vi åker t england när det är rea ist och så kaanske jag o pappa åker t stockholm på fre ändå. Jag återkommer med ett beslut senare;)

Puss så länge

rubriker rubriker...

Heej på er! Idag har jag vart hemma igen. Kände mig lite dålig..=/ Fast imorgon ska jag till skolan igen. Och på freedaaag.....*trumvirvel* ska jag till stockholm! Wohoo! Jag ska shoppa o shoppa o shoppa!:D Kommer bo hos min farbror och träffa kusiner o så(: myys! Kommer sjklart ha med mig datan! Inte för att ni skulle sakna mig här..eller?(A) haha nej men jag ska uppdatera mkt vare sig ni vill elr inte!
Nu ska jag nog frächa upp mig med dusch, raka benen, ansiktsmask och så. Man känner sig så himla ofräch när man är lite sjuk eller hur? Sen sätter jag mig nog och spelar lite sims hihi. Det var huuur länge sen som heeelst jag spela det!
Jaja, vi hörs senare;) Puss


Shoes


Bianco, 1000:-
Mina nya skor:D Vad tyx? Jag älskar dom iaf!


Och här är min nya tröja från rut md fler..asså jag tror jag ska lämna tebax den för jag märkte att den var lite för lång..ser ju nästan ut som en klänning..*host*

Hjälp mig! Vad tycker ni?

God morgon!

Åh, jag har äntligen fått sova ut! Idag ska jag inte till skolan för att jag ska gå och kolla mina knän. Dom har gjort ont och vart jobbiga ett tag nu så vill bara kolla så att allt är bra med dom. Hoppas det iaf! Men nu ska jag gå till min pappa och äta frukost:)
Jo förrästen så vart jag och min syster och shoppade igår! Jag köpte ett par skor från Bianco och en tröja från rut md fler <3 Kmr blir lite senare idag!
Ha en bra förmiddag då, puss
 
Här kommer tre gaaaamla bilder från Halmstad!

Jag


Jag och kompis :) demi <3


Vi igen(: Älskar dom här bilderna!

God kväll!

Nu sitter jag och degar i soffan och klr på 2½ men! Idag har jag vart i ulricehamn förrästen, var mys:)
Åh imon är det skola..usch, jag är så trött så jag håller på att dö. Kan gå och lägga mig nu typ. Tror jag gör de haha. Ja, då ska jag gå och ta bort sminket nu då. Grymt intressant inlägg asså! Får komma med något kul snart hehe

Jaja godnatt och sov gott gullisar <3


Svaleskär <3

Hej igen! Jag tänkte på en sak...det är väldigt många som frågar om vad svaleskär (serien jag spelar i) handlar om, och jag har oftast svarat att det är svårt att förklara för det är det. Svaleskär handlar om allt och inget. Men jag ska försöka skriva en bra, lätt text om vad det handlar om;)

Från början kommer ni få se vänskap. Ö:n fyringen är i sitt bästa skick, alltså under sommaren, och vi kommer se otroligt fina miljöer! Det blir lite båtar, lite hav, lite natur o så! Det kommer vara lite grundligt i början så att man fattar senare. Det kommer finnas en havsfru, gasbåtar och mysterium. Saras mamma är försvunnen och alla på fyringen antar att hon är död, men inte sara. Så under seriens gång kommer vi till sist få reda på om hon lever eller inte. Det kommer vara kärlek och sorg. Tårar och skratt, pirr och mod. Ja, som ni märker så är den innehållsrik! Fyra ungdomar vid namn Sara, Krasse, Ibb & Irmelie spenderar detta äventyrliga sommarlovet på fyringen med saras hund Konrad :)

Ja, där var lite om vad Svaleskär handlar om. Hoppas ni fattade!
Jag är verkligen så otroligt glad över att få spela i denna fantastiska serie! Cilla som skrivit manuset är grymt bra! Alla regissörer har vart obeskrivligt bra och hela teamet har vart så stöttande! Och även dom vuxna skådespelarna! Fantastisk produktion säger jag bara! Med massor av upplevelser!
Puss på er <3


Ribbåtsturerna var härliga!


Segelträningen var...inte så kul i början men nu ä l s k a r jag det!


Skitdag...eller, ja typ.

Uäh. Jag har faktiskt haft en skitdag idag. Imorse vare bra, då red jag. Hade Nene. (Varning för hästsnack) Hon är en sån häst som är lite seg och behöver bokstavligt talat halva lektionen för att värma upp och bli lösgjord. Så jag lät henne ta på sig halva lektionen för att bli mjuk och få lite mer framåtbjudning. Och man kan ju säga att nästa vecka satsar jag på en okej form! Första veckan jag hade henne var det bra med passet tempot. Idag var det att hon blev riktigt lösgjord och fin och kunde nääästan släppa ner huvudet. Nästa vecka blir det förhoppningsvis en fin form.
Nene är en häst som går med huvudet i vädret och har svårt för att gå i form. Om inte rätt ryttare rider henne. Men då måste man känna henne och kunna henne bra, vilket jag inte gör.
HÄR ÄR HÄSTSNACKET ÖVER ;)
Sen...ja det vill jag inte skriva om. Jag var iaf ute en timma försent med min älskade hund i regnet. Han hatar regn fast idag kände jag för att gå långt bara för att när jag inte mår så bra älskar jag att gå långpromenader i skogen, spec när det regnar. Iaf så jogga vi lite för att hålla kroppen varm, men då ville han springa och där var vi. Skogen glittrade, regnet öste, vi tog i från tårna när vi sprang brevid varandra. Jag älskade stunden. Det var så mysigt verkligen! Och imorse förrästen så kom han o la sig på madrassen jag sover på (sov i mammas rum) och va väärldens gosigaste och ville mysa! Älskar verkligen honom så obeskrivligt mycket!
Sen bosatte jag mig i badet. Låg i badet i säkert 2 timmar. Men det var så mysigt! Och tankarne flög ur huvudet. Så skönt. Ljus, vatten, datan(musik). Nu har jag kollat på family guy och ska äta.
Vi hörs möjligtvis senare, annars imon.
Kram på er.


Nene <3

Chaa:) nu har jag kommit hem från en mysig...

Chaa:) nu har jag kommit hem från en mysig filmkväll! Skriver mer imon för nu ska jag sova så jag orkar rida imon:) puss


Höstmys!

Hej mina fina!
Nu sitter jag här efter skolan, efter stallet och tv och sång. Haha ja, det har hänt idag än så länge. Men ikväll blir dt höstmys hos madde, min fina vän. Till henne kommer även våra andra kompisar sofia och daniela:) Det blir filmtittande, godisätande och fniss kan jag tänka mig haha.

Nä, nu ska jag nog börja dra mig! Puss på er då <3
Här får ni min outfit jag har idag oxå;)


Stickad tröja, Gina tricot 199:- Skärp, Gina tricot 99:- Byxor, Zara 349:-?

Längesen nu...

Hejsan! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på flera dagar! Ser på min statistik att mina läsare har ökat och när det väl händer slutar jag skriva..? Eeh...jaha? Haha nämen det har faktiskt vart så att mitt internet har bara försvunnit o därför har jag inte kunnat blogga. Förrästen, idag har det vart jättekonstigt väder så jag har haft helt ont i huvudet...molnigt, fint, haglat o fint igen! Hm, jaja
Men nu ska jag iaf skriva kortfattat om min dag, även lite om veckan.
Dagen 
Idag har jag vart i skolan då, som vanligt. Vart en ganska shysst dag faktiskt! Efter skolan bestämmer vi (klasskompis + jag) oss för att åka in till stan men självklart har jag glömt min mobil uppe i bildsalen höögst upp i byggnaden i skolan-.-' Då går vi upp för den JÄTTEbranta backen, upp för alla trappor för att hitta en låst dörr. Då går vi till expeditionen, får ingen nyckel, gå upp för aalla trappor till våran våning och sen får vi nykeln, går ner igen och upp höögst upp (5te våningen) hämtar jag min mobil. Ner igen och upp igen för att lämna nykeln och sen iväg till stan....ja, det var mycket spring i trappor! I stan gick vi runt o titta på kläder, fika o så:) Sen stack jag hem till min syrra och gjorde min SOläxa tills imon och lekte med några söta kattungar hon passar o nu är jag hemma!
Veckan
Jaa, under veckan har jag haft ett NOprov som jag inte pluggat till, busat i stan, tagit ett till hål i örat, shoppat o fikat osv!;) Ganska gött faktiskt! Och imon är det fredag! Tänk vad tiden går fort!
Morgondagen
Imorgon slutar jag i tid och då vet jag faktiskt inte vad jag ska göra haha. Men lite senare på eftermiddagen ska jag hem till madde på en filmkväll, även med några fler av våra kompisar:) Bloggar säkert där ifrån och imon i skolan. Men då hörs vi!
Puss


Bara för att jag gillar den hihi^^

Nyttig-onyttig-nyttig-onyttig

...ja, jag kan inte riktigt bestämma mig haha. Nä, jag skoja bara med er. Jag har nu vart och tränat med min syster:) Det var ett välbehövligt pass för jag har nog ätit en påse för mkt ostbollar hihi. Så från o med nu ska jag fortsätta med mina nyttiga skålar med äpplen, morötter och banan! Eftersom jag är under 16 och egentligen inte får träna så fick jag bara använda motionsgrejerna. Och han släppte tillochmed in mig på gymmet gratis hihi(A) Så tänkte att om man är snel hest så kanske man får komma tillbaka^^ Började med att gå i ganska rask takt i 20 min kanske, sen stretcha i 10-15, sen jogga lite lugnt och sen riktigt ordentligt, sen stretcha igen och sen heem(: Och egentligen skulle jag och min käre vän gå ut en stund men det blev inte så..:/
Nu ska jag bjuda på lite bilder från idag när jag fotade mina vänner och sen blir det förhoppningsvis lite matte-.-
Hoppas det var okej för er madde & sofia, annars säger ni bara till;)


Det är STRÄNG COPYRIGHT!


Å hej

Hej igen! Nu har jag vart och fotat Madde & Sofia när dom red Nisse och Freja. Bilder kommer sen för nu ska jag och syrrani iväg och träna!
Puss

Dagens outfit!

Hej igen! Nu kommer jag med lite nytagna bilder;) Först ut är dagens outfit!


Linne, Gina tricot 99:- Shorta, Gina tricot 149:-?? Jeanstights, Gina tricot eeh 99:-? Skor, Converse 799:-


Baksidan av mitt fina halsband. Det står 'Svaleskär'<3 Fick det på slutfesten


Här är min fina jacka:D JC, 799:-


Här har ni en bild på mitt fina hår (A) Jag blev dock sur på det idag och slängde upp det i en knut..


Hahaha, min ängel tyckte jag va lite kneepp:o


God morgon!

Känner det nu, hösten börjar bli mysigare och mysigare! Jag menar, att komma hem in i värmen, dra av sig skorna och hoppa in i ett bad eller göra varm choklad...man uppskattar det på ett annat sätt när det är kallt ute:) Sen får man bädda ner sig i en stor varm stickad halsduk när man ska ut oxå!
Ja, jag undrar vad man ska göra idag...kanske en fika på stan? Vi får se sen. Men iaf när jag tagit på mig vanliga kläder kanske det kommer en dagens outfit;) Min kamera är ju laddad nu så ni kommer få mycket mer nytagna bilder!

Vi hörs senare då! Puss(L)

Ny header & design!

Hej bloggen! Har ni sett? För en gångs skull har rebecca tagig sig i kragen och bett någon snäll människa hjälpa mig med en header, och är inte resultatet underbart!? Haha. Nä men jag är glad att den äntligen är uppe. Det blir ju roligare att läsa bloggen när en fin design o header sveper om orden jag skriver:)

Idag har jag förövrigt haft en very busy dag!
Först red jag på min lektion. Hade söthästen Nene och tja, hon är dock inte något stort fan av framåtbjudning så det gick väl som de gick. I mitten av lektionen så gick det ändå rättså bra! Sen så hoppade jag åt min syrra. Hoppade Loke, som gillar att krulla ihop sig och vara allmänt halvkonstig. Haha nä skoja men jag va verkligen sådär supernervös. Jag hade aldrig ridit loke och han är praktiskt taget unghäst (räknas dom som unghäst vid 6 års ålder?) ,väl på hästen känns han helt okej på framridningen..men plötsligt när vi ska hoppa dras en persienn ner för ögonen på mig och nervösiteten tar över mig. Mina vägar sög, jag tappade greppet om verkligheten. Okej, jag erkänner att det inte var katastrofalt men jag hade inte känslan inne. Dom sista sprången dock....var magiska! Och jag är så glad att det löste sig i slutet! Och jag måste säga att det var mitt fel att det blev som det blev för jag hade en konstig stund, inte hästens. Så vi satsar på nästa gång iställlet.
Sen så gick jag hem, b o k s t a v l i g e n slängde i mig mat. Typ 3 gafflar...sen bar det av till tjörn! Framme så käkar vi o lite så, gör iordning hästarna och red ut i skogen! Det var en otrolig känsla, bara det lilla. Okej, tänk er tystnad på högsta nivå, solen som tränger sig in genom dom idylliska träden som skiftar i gul, orange och grönt. Ett mu från en kossa, hästarnas hovar som slår i marken, perfekt frisk kyla. Du sitter bättre än vad du någonsin gjort i en sadel förut, du får böja dig lite för träden som bråkar om dig. Hästen frustar. Du har inte en tanke på yttre världen som mobilen elr datan elr något annat. Inga bilar hörs.
Blir man inte varm i hela kroppen? Det har iallafall varit en fantastisk dag och jag har njutit varända sekund!
Godnatt på er sötisar! <3


Slänger in 2 bilder från ridlägret i somras. Saknar<3


Kadrilj. Jag längst e där ^ längst fram. Brun häst, svarta ben. Sammy<3

Design

Hej alla läsare!
Det är jag som har fixat den nya designen åt Rebecca. Hoppas att den blev som hon ville ha den. Gjorde den i photoshop (CS5) 
För att komma till min blogg tryck här!
Ha det bra!

pingisvåldtäcktsmaaan!

....hahaha, jag älskar min rubrik!
Haha, iaf! Min dag har spenderats såhär, på morgonen steg jag upp ur sängen likt en zombie och åt det jag hittade. Tog bussen kl 07:59 för att vara exakt och resan tog till ca kvart över. Väl i skolan, anfådd tack vare den grymt jobbiga otroligt branta backen man måste gå upp för, besteg jag alla trappor för att komma upp till min våning för att sedan hitta en lapp. På lappen som tagit plats på anslagstavlan stog det såhär på schemat: 09:00 Arbete:@
Jag trodde, dum som jag är, att vi började halv 9 så jag gick upp extra tidigt, tog bussen extra tidigt och var i skolan extra tidigt, 45 minuter närmare bestämt-.-' Jaja, i skolan hade vi bara 2 lååååånga lektioner och sedan schlagerfestival. Orkar faktiskt inte berätta om de.
Sen har jag vart med madde, vi har promenerat till coop och jag har köpt cheeseballs 8D<3 Sen har vi vandrat runt och snackat o lite så. Sen spelade vi pingis i våran gamla skola haha! Vi stog där ett bra tag o spelade, tills nu då vi, förskräckta som vi var, upptäckte pingisvåldtäcktsmannen! Han snokade runt i mörkret bakom skolans klätterställning!:O Då blev vi skiträdda och sprang o gungade en liten stund. Och nu är jag här(:
Ja, det var min dag det! Och imorgon blir det ridning och ev en tur till tjörn! Men vi hörs när jag har något annat att berätta(:
Puss på er <3

:s


Låttips!

Hejsan!
Jag tänkte komma med lite låttips till er som har lyssnat sönder alla låtar ni har på eran favvolista på spotify;) Skriver "genre" fast mer mina påhittade genrer, ja ni märker(:

Power

30 seconds to mars - this is war


30 seconds to mars - from yesterday


Lyckaa

Håkan hellström - Ramlar


Håkan hellström - En vän med en bil

<

Yeeah

Eminem - W.T.P (white trash party)


Lite sad

eminem - when I'm gone     Jag vet den är gammal men jag älskar den <3


Lugnt typ (:

The red jumpsuit apparatus - your guardian angel


Detta är några få av låtar jag lyssnat mycket på under ett tag :) Nä! Nu ska jag snart sätta mig fastklistrad frmaför tvn med något gott i knät för idag om några minuter börjar nämligen en ny säsong av Vampire diaries!!!!<33 Så vi hörs antingen senare elr imon! Puss (L)

Jag SUGER på rubriker.. :(

tjaa, nu sitter jag här och äter kvällsmat:) Har kollat på film med mamma o syrran och vart hemma hos pappa och hämtat batteriladdare så jag kan ladda min kamera! Äntligen. Nu kommer ni få så många bilder så ni ramlar omkull! haha. Åh, jag måste bara rekomendera låten Ramlar av Håkan Hellström förrästen, sitter här och lyssnar på den och man blir så GLAD!:D Även Kom igen Lena! <3 Man blir så glad av håkan:D
Så nu lämnar jag er, glad, trött o go' :D:D:D <3


I did it !

Nu mina vänner........är mitt hår S V A R T ! Jag är grymt nöjd och har redan fått massa fina kommentarer om de:D Ni ska få en bild så fort jag laddat min kamera som har vart oladdad i typ 2 måndader....*host*
Jaa, imon ska jag till skolan trots att jag inte har någon aning om när jag börjar eller vart jag ska vara. Detta är väldigt irriterande men jag är där halv 9 för vi börja halv 9 i måndags o madde som går i samma skola börjar halv så..ja jag hittar nog mina klasskompisar vid skåpen på morgonen imon!
Jo, jag tänkte på OM det finns någon önskan om en frågestund? Från mina få tappra läsare!:) Jag tänkte att man kanske ville fråga lite om tv, alltså lite vad som händer backstage när man filmar o lite sånt. Eller bara om mig elr om man vill ha tips elr vad som helst! Men det krävs att NI skriver här i detta inlägget vad ni tycker. Ska jag eller inte? (:
Puss på er då<3


God sen morgon!

Jag har rättså nyss kommit hem från en prommis med vovven och syrran:) trots kylan så vart det en riktigt mysig höstig morgon! Fast längtar ändå tillbax till sommaren för då kan man ha lite snyggare o tunnare kläder o de är ljust på kvällen o man kan bada utan att frysa till is, jag älskar helt enkelt sommaren o värme!
Nä nu ska jag sätta fart på dagen! Börjar med att tona mitt hår, sen kanske jag åker iväg nånstans. Jo förrästen, så vill jag tacka er hjärtligt att ni har börjat med att kommentera! Uppskattar detta väldigt mycket!  
Vi hörs senare, puss på er! <3




Allt är lugnt..

Mamma och syrran är hemma nu och jag sitter här och bara försöker ta de lugnt. Blev heelt skärrad förut och skakade så mkt så att ja trodde att ja skulle borras igenom soffan...
Men nu när jag vågar röra mig ska jag äta o ta bort sminket sen så ska mitt hår tooonas!:) Och idag har jag förrästen spelat in svaleskärs sista scen! Tyvärr kan jag inte säga vad vi gjorde för det är ganska avslöjande men det var en stoor och otroligt fin scen!:) Längtar till förhandsvisningen så vi får se lite av det vi har hållit på med i typ 5-6 månader!
*tar ett djupt andetag* nä nu ska jag äta lite innan jag spyr!
för er som inte fattar, läs förra inlägget!
Puss på er sötnosar <3

OMG JAG ÄR SÅ J**** RÄDD !!!!

omfg, jag är så j**** rädd! Det kom precis nån o ringde på här o då gick jag o kolla från min dörr till ytterdörren vem dt va osså va de nån turk elr så som ja nt kände igen o då gick ja o öppna ändå ifall dt va nån som skulle hälsa på nån av mina grannar o sen sprang jag till dörren o låste ifall ifall. Sen vänta jag,,,sen knacka han på dörren o ja våga lixom inte öppna för det har vart massa av min syrras vänner o vänners vänner som har öppnat för okända o nästan blivit våldtagna. Iaf så fråga jag genom dörren "vem är de?" då svara han "eeh pizzabudet" "Jag har inte beställt någon pizza" han: "Joo det har du" Jag: "NEJ det har jag INTE" Jag: ------------------------->*jag-som-springer-till-soffan-o-kryper-ihop-till-en-boll*
Ringer Moa, världens finaste människa. (Moa jobbar som rollbesättare o det var hon som gav mig rollen till min serie:) ) Pratar med henne o går jag o kollar om han e kvar o han e dt. Sen springer jag till soffan o kryper ihop till en boll och nu sitter jag här.... :SSSS Jag är såååå himla rädd nu så ni fattar inte! Jag sitter här ENSAM hemma med min försvarsspray o skakar o vågar knappt röra mig......fuuuck

Tjaa, just nu sitter jag på lektion o gö...

Tjaa, just nu sitter jag på lektion o gör ingenting haha. Jag vet inte änns vad detta är för lektion xp vi ska iaf ut i slottskogen o vandra snart.... Aja. Jag ska färga håret svart imon iaf!:D Men nu måste jag gå, pusss<3


HJÄLP!

Jag H A T A R min nuvarande header eftersom den är blogg.se's egna. Så jag behöver hjälp, någon som kan fixa en t mig? Självklart åtegärdar jag detta:)


haha

Min rubrik äger ju haha. Aja, idag var jag ju på the studio och plåtades. Jag hade jättekul och alla där va jättetrevliga! Först sminkades jag och fick mitt hår fixat, sen blev det lite väntan och sen plåtades jag. Ni ska få några bilder:) Jag tyckte många blev fina och villa nästan ha med mig alla men det fick bli 10 st. Det kostade 1650:- ! Galet! Men värt.
Jaa, o nu sitter jag här o har ätit lite kvällsmackor. Och lyssnar på 30 seconds to mars, dom är G R Y M M A! Måste rekomendera This is war, from yesterday & The kill (bury me) :) Haha har vart lite flum ikväll. Mamma ligger och sover nu i våran magiska soffa o då kom jag med min mobil o har en app där stewie från family guy säger saker osså tryckte jag på en knapp o då sa han "I am going to kill you" haha bara så ni vet. Nej gud va jag är trött o bara skriver massa skit!
Imon ska jag rida iaf och längtar asmkt! Red inte förra veckan då vi hade teori.

Nu ska ni få lite bilder! puss








Becca hissar och dissar!

Ja, för att göra bloggen liite mer intressant än min vardag så tänkte jag börja med att hissa och dissa! Så nu kör vi igång! Dagens tema är kläder,skor, accesoarer och sånt man har på sig lixom;)



Måste börja med att hissa ringar! Det är såå snyggt och jag ä l s k a r guldfynd by Kenza! Jag känner mig "naken, exposed" utan mina ringar haha!



Hissar även kilklackar! Det är grymt snyggt till allt! Till vardags, på utekvällar osv. Köpte mig ett par från scorett för nån dag sen!:)


Scorett, 699:-





Måste bara dissa lady gaga's bubbelklänning här. Hennes klänningar är bara sjukt fula. Okej kul att du har en egen stil men att få hjärtattacker för att klänningen sitter för hårt elr är för tung dissar jag faktiskt!



Dissar även kissies nya skor haha! Skiitfula o fattar inte hur hon tänkte där..annars gillar jag faktiskt hennes blogg! Läser den varje dag typ o tycker det är askul haha.

man skäms ju nästan...



Vad tycker ni? :)


Pusss<3

Matlagning på g haha

Heej bloggen! Nu är jag hemma hos syrran och vi lagar mat o hare mysigt:) Sen ska vi till frölunda torg och kolla efter en ny bh t meej o lite sånt. Ååh imon blir jag fotad på the studio! Är grymt taggad!
Men nu ska jag fortsätta med maten, puss (L)

*andas uut*

Nu är jag hemma! Sköönt! Just nu har jag grymt ont i mina fötter och jag är sjukt virrig o trött hehe.
Men jag har haft jättekul och har med mig lite grejer hem;) Kvällen började med lite mingel o drinkar, sen åt vi middag som följdes av massviis med tal och prestentgivning. Jag fick ett halsband (en ankare där dt var inristat 'svaleskär'!<3), en gullig kopp där det står "akta dig för havsfrun" (man fattar om man klr på serien sen haha) också vare en bild på sofia o eric, sen fick jag ett brev av moiis, kläder av sara och sånt. Tack!! Sen satt alla o snacka en stund o då försölket jag och kevin få upp folk o dansa men det tog typ en halvtimma sen va alla uppe o hade skiitskoj! Sen dansa vi hela natten haha! Men pratade även med regissören o fick otroligt fina kommentarer o han fatta inte att ja inte hade hållit på med teater innan hoho:D Han hade även pratat gott om min för filmarbetare o tipsat om mig så då blev jag glaad! Men nu ska jag bara soooovaa i min goa säng,
Godnaatt! <3

Hallå där! Just nu sitter jag o minglar...

Hallå där! Just nu sitter jag o minglar på svaleskärs efterfest. Vi har ätit god middag och snart ska vi hit the dancefloor! Haha. Och oj här hitta jag en chokladfontän heeejdåå


Ojojoj!

God kvääll ni tappra läsare!
Just ni ligger jag i sängen och ska snart sova. Idag har jag vart i skolan på riktigt! Fast hade bara två lektioner hihi. Först hade vi SO rätt länge, sen en liten rast och sen hade vi svenska! Fast vi hade vikarie på svenskan så dt var ingen som jobba haha! Sen stack jag och madde in till stan och där upptäckte jag att jag hade glömt min plånbok hemma! Dvs INGEN KAFFE!!!!!!!! Självklart blir jag heelt maanisk och börjar springa runt som en dåre och ringer syrran, mamma och till sist pappa o frågade om någon skulle vistas nära stan..nej,nej och ja!:D Pappa skulle åka förbi med bussen (han är busschaffis) på centralen så jag bad honom ta ut pengar och som tur var, efter en lååång o panikslagen timma typ haha så gick jag o köpte mig en stor moccha latte (stavas d så? haha)
Sen bar det av till inspelningen av reklamfilm! Dä va jätteskoj o vi skulle dansa o greja! Blir mer info om dt när dt börjar komma upp.
Och imon har jag en otroligt fullspäckad dag! Här är min lista:

*åka till frölunda/stan o köpa klänning? (till festen imonkväll då)
*Gå ut med Jack (vovven)
*Plugga SO
*Duscha
*skriva tal (detta är alltså en slutfest t svaleskär,serien jag spelat in)
*fixa naglarna
*Ladda mobilen
*Fixa mig inför festen

tja, ganska fullspäckad iaf. Allt tar faktiskt lång tid var
men nu ska jag sova!
Godnatt o sov gott finisar <3


fint väder? *HOST*

Det KAN vara vädret som påverkar mitt konstiga beteénde hahaha ni vill inte veta vad jag gör nu.....*LYSSNARPÅMILEYCYRUS* oj där kom dt haha.
Nämen idag vart ju somsagt sista inspelningsdagen...trodde jag. HAHA. Vi var tvugna att resta en scen för att dt var för blåsigt...in my face haha. Denna veckan har jag fullt upp! Tänkte prova på att göra nått fint schema i paint typ xD Jag har bla fest,plåtning o reklaminspelning på listan!;) Även färgning av hååret! Avslöjar inte vilken hoho!
Men nu ska jag måla mina naaglar och göra ett fint schema i paint...vänta
såå!
Ser ni vad dt står haha?

Jag har rensat hela göteborg på kläder ;o

Idag när jag var i stan, hittade jag inte ett piss! Jag har letat huur länge som helst efter en klänning inför svaleskärs slutfest utan framgång och inte gick dt bättre idag...men imon haha! Förhoppningsvis hittar jag något då:P Men jo! Jag hittade en halsduk på gina haha! Något iaf...
Imon ska jag rida! Är sjukt sugen på det och dt ska bli riktigt skoj(: 
Oh på måndag börjar jag skolan som vanligt igen.........det kommer kännas helt sjukt! När jag inte har gått i skolan på typ ett halvår. ojojoj,
aja, det tar vi på måndag. Idag äre fredaag! Men nu ska jag sova för annars kmr jag vara för trött för att rida!
Puss (L)

<----min (:

RSS 2.0