Svaleskär-event!

hej på er!
har lite bråttom nu men tänkte kolla om någon av er ska komma på Svaleskär-eventet imorgon! Under tiden 10 - 16 kommer jag och kevin finnas på plats på öarna och jag tror det blir rundvandring på platserna vi spelade in:) Har inte så bra koll på precis vad vi ska göra men det blir troligen lite aktiviteter elr liknande där, vi ses!


the beach (biatch)

hej hej hej cutiepies!
nu sitter jag o käkar och innan var jag på da gangsta askimsbadet med kevs! vi badade o det var fett varmt! oxå innan var vi på hovås kallbadhus med ebba o satt o tog en cola där:) mysäät!
nu är jag o ebba hos mig iaf o vi får se vad vi hittar på, det är ju sjuuukt varmt o fint väder så blir nog att dra till sisjön där flera är;) puss sålänge!
åh just de ja, hade en fett mysig födelsedag igår<3


kevs idaog

Nu: ut o springa!



28 Juni 2011. Jag fyller år!

IIHH! Min födelsedag idag!! exakt 14 år sen idag jag kom till världen. 1997. love♥
glad cheey!

















ohhyeeeah!


00:28 ♥

Fashion

Sommarens färg är helt klart orange! Men det är oxå inne med olika starka färger som rosa, grönt, blått, gult, rött osv! Tar kenza som exempel här eftersom hon är min största inspiration när det kommer till kläder!

älskar denna outfiten!

Next up är virkat! åh det är jag såå glad för, för att jag älskar virkat! Det "piffar" (haha piffar..) en hel outfit.


och sen måste vi ju ha med the one and only...fjädrar här! fett snyggt att ha det i håret, som örhänge eller vadsom!:)


Sen är det fett viktigt faktiskt att inte bara klä sig efter modet utan lägga lite egen personlighet i det hela! Man vill ju inte gå ut o vara en i mängden eller huur? man ska vara udda, unik! :D

lite svar på kommentarer

jag har köppt lite samma kläder och smycken som du har hehe det är bara för att jag ÄLSKAR din stil<3
jag köppte du vet den där rosa tunikan,den guldiga och den silvriga döskalleringarna<3
var det ok???
om inte så ledsen <3
hare så bra<3
det är lugnt att du köpte samma haha;)

Hej! Du har fin stil! Men jag ville bara säga att jag älskar svaleskär. Asså jag följde serien. Ska det komma en sesong till? Och har nån annan i svaleskär nån blogg? Isåfall så skulle jag vara jätte tacksam om du berättar det för mig. Jag blir glad om du svarar på frågorna genom att komentera på min blogg: www.lifeasalva.blogg.se , Hejdå!

tyvärr kommer det inte en till säsong. Oh, tack!
Hej ! du har sjuuukt snygg stil asså !;)

Men du e ju smal... O ja såg att de hade stl. M ? De kan väl intr stämma??:O hehe ! Kanske konstig fråga, men tycker de att de e normalt att ha den stoleken? De har ja o ja e 14 år... Känner mig lite stor?? Kram <3 DU e grym !;)<3


tack! har storlek XS eller S egentligen men just den västen fanns bara i M haha. Neej, känn dig inte stor, alla har olika kroppsbyggnader och är olika "stora" (inte tjocka utan bara stora, om du fattar haha?) NI är grymma!!

Ps. Kommer snart upp ett inlägg med inne-lista, sitter o håller på med det nu så håll utkik! <3

Shopping in London

nu äntligen ska jag visa upp vad jag köpte i london, blev inte såå mkt faktiskt..

topp Bik bok, väska Primark, skjorta Primark

tröja Primark, virkad väst New look

det var inte allt men den största delen. Bästa affärerna var Dorothy Perkins, New look & Urban outfitters. På Dorothy Perkins fanns det massa sockersöta kläder, mycket färger och gudomliga skor! Priserna där är varierande men oftast inte så dyrt. På new look finns det sjukt söta o fina kläder, ovanliga och billiga men bra kvalité jättebra affär. På Urban outfitters fanns det sjuukt snygga grejjor, lite kenzastyle. Där var det lite dyrt men fett värt!

i'm back home

heeey.
nu är jag äntligen hemma. hungerig som saaatan. Ska ta o fixa lite mat och sen städa mitt fett stökiga rum och senare träffa ebba igen! ovanligt va?;) haha.
Oh just det ja, tänkte skriva ett inlägg om typ..mode? vad som är inne, ute osv. vad tycker ni om det? 
puss!

haha ful fast ändå inte.

hahah åh! vi somnade här i tältet kl 19! v...

hahah åh! vi somnade här i tältet kl 19! varken jag elr ebba har ju sovit sen natten till lördagen hehe så vi var lite trötta. det värsta är att vi vaknade pigga kl 00 haha! nu börjar vi bli lite trötta igen dock o ska nog snart sova. åh! måste berätta om värsta roliga gubben! vi såg en gubbe på bussen hit då, tänk er en gubbe med stoora förvirrade ögon, med en fiskehatt och ryggsäck. så kommer han här o jag ba goddagens! han ba goddag, jo jag hittar inte hem till min kompis, han heter martin har långt skägg och bor i en byggnad brevid ett hus? vi - eh näe vi känner ingen martin här. han- jahaja..ja jag har så dåligt lokalsinne förstår ni.. vi - du har ingen mobil då? han - nej jag har ju inte det, jag tänkte att vi skulle köra på all natural idag o inte pyssla med sånna. men jag har ju den hemma med alla käcka nummer.. hahaha alltså ni fattar inte hur kul det var! så ser vi han gå in i skogen xd ah nä nu ska vi nog ligga o snacka o lyssna på musik här pösss


åhh. fett mysigt! just nu ligger vi i tält...

2011-06-26_16_19 (MMS)

åhh. fett mysigt! just nu ligger vi i tältet som vi ställde upp heelt själva (hoooost!!) med godis, skvallertidningar och musik + att vi har världens utsikt! ä l s k a r det här! kanske blir att vi stannar en dag till hihi, får se om vi storstadstjejjor klarar oss på landet som vi säger här:p hoppas ni har det lika bra som jag så hörs vi, pöss!


storstadstjejjorna + camping = ?????

cha chaa bloggeeeeeeeeeeeen
asså idag ska jag typ campa med lixom ebba. och asså shit lixom typ vi ska, omg, typ campa. Storstads-brudarna i skowgen man bah helllooooh? omg jag ska typ lixom ta med mig mitt lyxtält på 1000 kvatdrat, 10 sovrum, 4 badrum (med jacuzzi såklart, helloo?) och såklart ett stort kök med inlagd kock på burk. Eller nu när jag tänker på det så tror jag att jag bygger en 5-våningsvilla där istället... efter lite svampshopping (såklart av de dyraste märket) i skowgen så blire feest hos maangeeeeeeeeeeeeee!

HAHAHA, jag och ebba dööööööör av skratt just nu!!! detta är såå våran humor xd och asså vi är seriöst dumma i huvudet, klockan 6 imorse skulle vi åka och bada i sisjön, men istället åker vi och sätter oss i centralen och äter hemmagjorda mackor. hoebooes. hahaha! sen efter vi red på lejonen i brunnsparken tog vi partybussen hem och nu ligger vi här på mitt golv övertrötta. vi har heller inte sovit sen i förrgår och vi har haft sjuukaste natten haha!
Oh snart drar vi till tjörn o campar!! fett taggaaad

hahahaha seriööööös

Hej, åh! äntligen lite fint väder!! Himlen är blå och det finns nästan inte ett enda moln. 
Jag och ebba vaknade för typ en timma sen och nu har hon åkt hem för att dusha och så, så kanske vi skulle till hovås o fika lite senare:)

tänkte svara på en fråga oxå. "hej rebecca jag har skaffat en blogg men vet inte hur man lägger ut bilder elr hur man gör kategorierna asså till sina egna namn typ ninas musik stil istället för musik!snälla hjälp" du hade bloggplatsen tror jag och där vet jag faktiskt inte hur man gör för jag använder blogg.se, men klicka dig fram lite eller tryck på "hjälp" om det finns en sån knapp så kommer du nog på det!



midsommar

heyy.
har ni haft en bra midsommar? Det har jag! Var med ebba och först köpte vi med oss chips, ballerina, jordgubbar & chokladsås och dricka till sisjön och satt där i blåsten haha. Sen stack vi till henne lite senare och hämtade grejer för vi sover hos syrran idag. O sen drog vi till en krog typ där några vi känner spelade. Sen har vi gjort lite andra saker men jag orkar inte skriva mer om vad vi gjorde haha. Dock bevittnade vi lite slagsmål o bråk och polisen var inblandad, som tur var kände vi inga i slagsmålen men vi såg flera:P men äh det är midsommar haha! nu är vi hemma iaf och vi kollar på lite tv och så:)

Oh, just de ja. fick frågan om jag kunde visa upp vad jag köpte i london och vart jag köpte det, gör de imon;)


If you stay up too long, your thoughts will be up the sky's with the stars

nej nu tvingar jag mig själv till sömns! godnatt!

02:53

It can only get better

Hej på er mina fina raringar!
förlåt för dålig uppdatering men min otur har äntligen vänt! Igår hade jag en sjukt underbar kväll. Var med ebba i hovås och tog en fika med utsikt till havet, filtar och te! Sjukt härligt. Vi satt iaf där och pratade, snackade skit höhö och snackade om massa saker typ. Sen sov jag hos ebba, jag vaknade typ 12 och vaknade då upp till ebbas skitiga fötter haha för vi hade gått barfota och bara stapplat in mitt i natten och lagt oss i sängen, tog en smygbild men säg inget (shh! hihi). 
Sen idag var jag i stan först, med angelica och klara dom korvarna!♥ sen blev vi så trötta så vi åkte hem till mig och käkade gott o kolla på film. Efter det skulle tant klara hem o sova så då följde jag o angelica henne o sen drog vi till macken och delade på en ben n Jerrys! 

utsikten, från när vi fika

jag igåår

fina ebba igår, love you♥

London part 2

Kom på att jag bara visat några få bilder från london så här kommer lite fler;) puss!





där bodde vi:)

fint "kändis"område vid regents park

abercrombie and fitch. Har ni inte vart där så måste ni dit. Hela affären är typ mörklagd, det lyser bara på kläderna, det luktar deras parfym där, det står folk (anställda) och dansar & det går runt snygga killar utan tröjor hoho!

inte världens snyggaste bild men jag bjuder. Jag gjorde såndär fiskspa på flygplatsen haha! det kittlades sjuuukt!

var svårt att uttrycka hur det kändes men använde mitt vackra ansiktsuttryck här ovan och lyckades väl rätt bra..

vårt favoritstarbucks♥ åh längtar tillbax

my big bennyy

ohyeah

Hej på er!
provspelningen gick jättebra och jag var tydligen bland dom sista som skulle väljas ut så innan 1 juli får jag reda på om jag fått rollen eller inte! kom dit och var fett taggad så är glaad nu. Så nu hoppas jag verkligen får den för vad jag saknar att filma! 
Idag ska jag iaf vara med sötisen ebba, får se om vi åker in till stan eller vad vi nu hittar på:) men vi hörs senare för nu ska jag käka jordgubbar^^



provspelning

heejsan! Va kul o se massa kommentarer på förra inlägget!!! fortsätt så:D
idag har jag haft det bra jag. Träffade ebba vid 6, innan det dansade jag som sagt runt här hemma, gick ut med vovsingen o fixade mig och käka typ. a, och vi åkte till askimsbadet. Sen drog vi hem till hennes pappa o hämta en grejss. Sen stack vi till willys och köpte jordgubbar haha. sen skulle vi till hovåsbadet för att träffa david,emerik,oliver o några fler (aa för ni kan ju alla namn..haha smarto) men dom skulle dra därifrån så vi kom och sen gick vi haha. Så drog vi hem till david ist och nu är jag hemmaa. Intressant vaa? :P
Ska iaf provspela imon kl 10! galet. Inte ofta man ens är uppe då. Och klockan är snart halv 1, ska upp halv 8 hehe. Inte bra. Så får ta och sova nu, pööss!


home alone

Jag Ä L S K A R att vara ensam hemma!! springer runt och dansar i underkläder till denna grymma låten haha!!:D love liiife, sommarlooov o allltt!!



All my life I've been good but now, I'm thinking What the hell
All I want is to mess around, and I don't really care about If you love me, if you hate me

ameeen!

hörrni!! nu får ni ta och skärpa er med kommentarerna tycker jag! Har ca 200 läsare om dagen och av dom kommenterar typ..10? Det har bara minskat och miskat det senaste:/ jajaa...love you anyways! 
idag har jag haft det tvärkul med Ebba i staaon. Först käkade vi på paprika i nordstan. Sen shoppade vi lite! Jag köpte ett par byxor på zara, visar imoon. Sen provade jag en skiitsnygg vit kavaj! Dock var den lite smådyr sådär, har slösat en hel del nu så måste spara lite:P Har faktiskt letat efter en aslänge, hittade faktiskt en för bara 300-400 i london. Men smart som jag är går jag därifrån för att bestämma mig om jag vill ha den (har alltid beslutsångest när jag ska köpa ngt haha) kommer tillbaka 15 min senare och min storlek är borta!! braaa becca!! 
a, sen stack vi till kära BK där många minnen har skapats haha, som igår. Igår hade vi hur kul som helst hihi!

för några dagar sen på bk. Lirade lite jazz haha..

nu: lunch! klockan 4 haha

2011-06-20_16_12 (MMS)

nu: lunch! klockan 4 haha


svar på tal...

Postat av: elvira

roza
fint skrivet.<3 vet lixom inte hur det känns att vara känd men min dröm sen jag var 5 år typ har varit skådespelare.Bara känslan att stå uppe på scen är oslaggsbar inget kan slå det.inget!jag känner mig som hemma när jag är på scenen.älskar det.Jag har alltid varit en person med mycket fantasi och är väldigt pratglad har inget imot att stå uppe i klass rummet och redovisa dt är lixom bara kul(:jag och mina kompisar har gjort några teatrar tillsammans ,men jag hör inte hemma i teater scenen jag vill göra filmer och serier med action romeo o julia är inte min grej.vi skulle registera mig på statist.se men dt kostar och mamma o pappa vill inte betala massa pengar om jag inte får en roll.
snälla hjälp mig att uppfulla min dröm ,snälla make me smile.jag kommer från irak har man bra chanser då elr.
--------------------
aså jag trodde du var äkta becca men det har vissat sig Att du är fake.När den här tjejen roza komenterade och du tare dig inte ann att svara detta är hennes dröm och du svarar inte du är bara självisk ,självisk oså bara självisk det finns fler människor på denna jord än du.jag trodde du var min förebild jag såg upp till dig men inte nu längre. roza har skrivt en urgulllig kommentar.<3och du svara på låtips kommentar fast inte på denna kommentar som var före dt inlägget.
du har svikt mig
-------------------
fast hallå. Man kan inte säga att någon är fake för att jag inte svarade på en kommentar. Jag svarade på dom kommentarerna som visades för mig igår och just den var inte bland dom. Det står nämligen "senaste kommentarer" och det är dom jag kan få upp. 
Och ja det var hur gulligt skrivet som helst, men jag hade inte sett den ett tag efter hon hade skrivit det och jag sitter inte inne vid datan på dagarna tyvärr utan jag är ute och har inte alltid tid för att sitta och svara. Och ursäkta om jag låter elak eller något nu men du har ingen rätt att skriva att jag är självisk för att du känner mig inte.
Men här kommer svar till roza då:
vad roligt att du drömmer stort! Det ska man. Tyvärr kan inte just jag hjälpa dig för det finns inte så mycket för mig att göra. Men det jag rekommenderar är att du kanske tar teaterkurser (det är inte just för teater utan det kallas så) så att du lär dig spela så bra som möjligt, att du håller utkik efter provspelningar i typ tidningar eller vad som helst. Statist.se då men det är inte så dyrt utan jag tror man betalar ca 100 kr för 1 år elr liknande och då kollar alla rollbesättare,agenturer osv där och det finns ju chanser för att man får jobb. Det måste inte vara just skådespelare i första hand utan om man får jobb som statist eller i nån reklam är det en början och då kan man bara jobba sig uppåt! Så lycka till med din dröm och du har mig som stöd!

Och till elvira som skrev. Jag tror du missuppfattade det mesta och jag ber om ursäkt om jag uppfattades som självisk. Hoppas du fortsätter följa bloggen ändå för jag menade absolut inget illa med att inte svara, det förstår ni väl? :)



nej nu känner jag för att svara på massa kommentarer!!!

Johanna<33 om B U L L S H I T bitches:
Ja sommarlov är det bästa som finns ;) har haft så mysigt i helgen :) fyller år i morgon ;) ha det sååå bra :) älskar din blogg!!!!! Tänker följa den ända in i döden ;)

Ja det är det verkligen! Härligt, oh grattis du! Och tack va bra haha:)

Ida om Gästbloggning!:
Drar snart till Göteborg med en kompis nån gång i början av juli.Skulle va grymt att träffa och hänga med dig :)

då är du välkommen hit till goa götet! kanske kan jag ordna en liten träff i stan? maaybe maybee:)

johanna larsson om låttips:
hej Rebecca! om 10 dagar åker jag till staden där du bor. Jag åker till liseberg i 2 dagar. Love you ville bara säga det. du har värdens bästa blogg!!!!

välkommen du med! tack så mycket, va snällt sagt!:)

Elena om låttips:
Du borde lyssna på Make Me Wanna Die också, om du inte redan gjort det, sjukt bra låt..
Sitter och kollar på några Svaleskär-repriser,och undrar hur det känns när man liksom ser sig själv fast som någon annan på teve???

Har hört den faktiskt, tycker den är helt okej! Ja, tjena det känns rätt konstigt faktiskt. Men det känns inte som att det är jag på tvn faktiskt utan det känns som en annan person eftersom sara är så olik rebecca (menar mig då såklart, haha)



B U L L S H I T bitches

...hahaha rubriken..?
Heej på er!
nu ska jag och ebba dra ut och busa innan vi drar till våran polare, han har en hemlig identitet (han är ninja) så kan inte skriva hans namn hahaha. nää skoja.
men blir för mig o ebbaa att sova hos syrran senare, så får vi va ute längre:) (+ att hon är fett snäll) oh innan satt jag o ebba på min altan under tak och käka godis o drack cider och snacka skit o hade på höög musik när det ösregna, hur mysigt som helst! men, nu ska vi ut i ösregnet med mitt täcke och snacka ännu mer skit
ohh yeah vad jag älskar sommarlov


Gästbloggning!

Godmorgon alla Rebeccas blogg-läsare, Ebba här!

Har ni sovit gott? Det har vi! Efter typ skrattat länge. Nu sitter vi i Beccas kök och jag kollar på när hon lagar mumsiga pannkakor! Sen efter vi ätit, får vi allt se vad som händer, det är ju sommarlov ändå! :)
TIPS! ----> klicka hääääääär <-----

just nu!

jag lagar mat...

ja, ni kanske förstår hur detta kommer gå. inte så bra. Lagar mat till mig och ebba som ska sova här! 
*15 min senare* 
okej jag är mästerkocken, det blev sjuukt gott höhöhö! Blev pasta med pesto + basillika! muums. Nä nu ska vi käka här sen drar vi förhoppningsvis ut nånstans, pöss!

Oh sunny days!

Heej på er!
det blev ju fint väder idag trots allt! men lite senare på eftermiddagen kom solen och innan det var jag en soffpotatis. Vet inte vad som händer med mig när solen tittar fram, då vill jag bara ut ut uut! 
Ja just de ja, jag var hos veterinären med vovsingen och stackarn behöver operera bort en liten...boll typ? inte värsta operationen elr så som tur e men dom behöver ju skära bort den o sånt:/ min lilla hårtufs! Ja efter det köpte vi hem lite thai, mums. Sen var jag med madde och eftersom det såg ut som att det skulle bli dåligt väder så bestämde vi tidigare att vi skulle köpa some good stuff och spela tv-spel, kolla skräckfilm o vampire diaries men det blev ist tv-spel + vampire diaries sen ut i solen:) vi var väl ute tills de blev lite mörkare o kallt sen drog jag hem till demi som jag inte sett på länge, vi satt ute på hennes balkong och skratta o prata. Good catching up! 

Och sen tänkte jag klara upp lite grejer här haha. Först, jag heter Rebecca inte Sara:) Sen, jag spelade in svaleskär förra sommaren och jag var då 13 år. Och sen vill jag tacka för alla komplimanger jag får dagligen av er! Jag läser alla kommentarer jag får trots att jag kanske inte hinner svara på alla! Men tack, ni är bäst! Och en frågestund kommer men inte riktigt än!;)



btw:

haha fint


well that sucks

åh fint väder-.-

precis när sommarlovet börja o allt haha:(

låttips


kollade in kenzas blogg o där hade hon lagt ut lite låtar från detta bandet, fastnade speciellt för denna låten. Inte vad jag vanligtvis brukar lyssna på men gillar den ändå! Blir lite rädd av videon bara hehe..

brutal sanning

alltså förlåt för att uppdateringen suger men mina känslor åker bergochdalbana nu och har gjort i några dagar. Just nu dalar dom. Jag kan bara bli hur ledsen som helst för minsta lilla som jag knappt bryr mig om. Och det är skitjobbigt att gå igenom själv, så jag hoppas ni förstår att uppdateringen inte kommer bli helt super dom här dagarna. Men jag har mina dagar som man har, vissa dagar kan jag vara hur glad som helst och andra dagen kan jag va typ deprimerad och vissa dagar kan jag vara nere men inte visa det. Ja alltså ni fattar, men där har ni anledningen till den dåliga uppdateringen iaf...
idag hade jag det hur mysigt som helst, hade ju skolavslutning först. Vi hade ju sjukt fint väder och värme!! sen drog jag och massa till askimsbadet och bada och sola o sprang runt, hade sandkrig. Lyssna på musik. Sen skulle jag och madde precis hoppa på bussen till en kompis när hennes morsa sa att hon var tvungen att komma hem för hon trodde att madde hade ljugit om vart det skulle vara och där började de jobbiga med kvällen. Nu har jag ingen lust att göra någonting faktiskt. bra start på sommarlovet.. verkligen

to day

heejsan.
idag har jag varit med fina Bella! vi var först i stan, gick där ett bra tag och hade det mysigt. Vi gick i affärer, fikade och prata oså(: för mig blev det en feett go caecarsallad o this water på espresso house i nk. sen lite senare åkte vi till henne och käkade, sen stack vi till askimsbadet och lyssna på musik, skrattade, dansa runt, hade löv..krig ? och bella jagade kaniner hahah.. ja, lilla flicka är speciell♥



idaaog;)


Åhhhh! Imorgon är det skolavslutning! ääntligen säger jag baraa

London del 1






gulligt...









haha ja mitt hår va blött.



regent park. sjukt fin park










Jag har tagit alla bilder (utan dom jag är med på såklart) och jag äger dom, alltså copyright på dom här. :)




plans

Godkvääll.
blev inga bilder idag hehe. Men imon kmr dom;) 
Idag har jag iaf vart sjukt duktig och städat hela lägenheten!! (okej nästan hela..) var oxå ute med madde ett tag, vi snacka och skratta massa oså, fett mysigt faktiskt:) Och imorgon ska jag träffa ebba, springa med angelica, plugga till ett prov (...) och lägga ut bilderna från london hääär! men vi höres, godnatt sötnosar ♥

haha, oförberedd bild från london. vofflaaa! mamsen ser ut att va sugen i bakgrunden oxå...

Ny kategori: Låttips!


åh. Helt sjukt bra låt♥

Duktig chey

heeyy.
veeet, vart tog bildbomben vägen? Men igår orkade jag verkligen inte blogga (det tar 1 minut att ladda upp EN bild dessutom..) var så trött efter resan och massa. Men idag är jag tillbaka! Bilderna kommer förhoppningsvis någon gång under dagen annars seenast senast imon:) Men nu ska jag iaf städa, packa upp och sen käka lite glass, ahh gott! 
xoxo



tell the world that I'm coming home

Hej! Hej hej hej hej!
nu är jag hemmaaa! Åh. Samtidigt som jag är glad att vara hemma skulle jag utan tvekan kunnat stanna i London ett tag till. Shoppa, fika & äta ute varje dag. ahh gott.
men nu är jag hemma iaf och flygresan var sjukt underbar, älskar att flyga♥ Var ute med angelica & klara nyss oxå. Dä va myseeh:) men nu får jag nog ta o käka lite oså, pössar

Smakprov. Bildbomd imorgon!

London, I love ya

heej!
nuu lyckades jag fa tag pa en data!
Ahh, jag stormtrivs verkligen i london! an sa lange har vi bara vart o shoppat massa pa oxford street. Ska visa allr jag kopte nar jag kommer hem. Imorgon ska vi aka och turista oss vid big ben, covent garden osv! ni far ha det sa bra salange ossa hors vi nar jag kommer hem, puss

Hiss & Diss




Börjar med att hissa att sommaren har kommit! hur sjukt härligt är det inte? Nu har vi hela sommarlovet med sena kvällar med kompisar framför oss! wiih:D


Sen hissar vi tjejer med sin egna stil! Nu för tiden ser att tjejer likadana ut så vi måste hissa dom som är starka i sig sh...hahaha nejmen! ni fattar, dom som har sin egna style.



måste dissa att packa, det tråkigaste som finns!


dissar dålig uppdatering på bloggar oxå.. fett tråkigt jö!

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Nuu är klockan 10:15 och just preciis nu sitter jag på planet och om det inte är försenat ska vi lyfta! Jag sitter troligen och käkar godis eller liknande och lyssnar på musik, mamma sitter och tänker och oroar sig för om hundvakten kommer ihåg alla instruktioner hon gett (han ska bo hos oss o passa Jack min vovve under tiden vi är borta) och sophia min syrra sitter nog och lyssnar på musik och skakar på min arm och säger "nu åker viiii!" haha.
Då kan det ju passa bra att snacka om flygplan och att flyga. Jag har alltid älskat att flyga, vet inte varför men jag flyger gärna över molnen haha! Tänkte fråga er, gillar ni att flyga eller är ni flygrädda?


06:32

godmorgon!
är uppe med tuppen nu och jag är typ pigg haha! sov i 5 ½ timmar...jaja! tänkte tidsinställa lite inlägg för er så att ni har något att läsa under dagen:) Så checka in här då och då så kommer det upp hissar & dissar osv!
puss


confusion

hej hej hej!
gissa om jag är pigg nu hohoh! Kan inte sova när jag tänker på all shopping och slöseri med pengar som kommer ske imorgon!!! ohoooooohooo!
Och nu är jag så glad för en sak har löst sig! orkar inte skriva vad men jag trodde mina vänner var dryga men det var dom inte haha:D NEEJ nu måste jag gå på toa också..åh. Just det ja! Några frågade om jag skulle blogga under tiden jag är i london och får jag tillgång till data så klart att jag bloggar då men får se om det händer..annars kommer jag hem med maaassvis baalla bilder! Fick låna pappas systemis moahahah! men nu får jag nog sova här (gå på toa) så höres vi så snart de går, pöööss!

XOXO

Jag hatar att packa..

åhhh vad var klockan när jag sa att jag skulle packa förut?? HALV 2! nu är kl halv 7 och jag har inte packat något typ! Jag hatar att packa haha:/ än så länge har jag bara packat 2 outfits och jag funderar på om jag bara ska ha med mig det...men det skrämmer mig lite! Kan ju inte ha samma kläder på mig! För jag bestämde mig för att bestämma outfits redan nu så att det inte åker med massa onödiga kläder som tar onödig plats med tanke på att jag kommer shoppa en hel del och jag ska inte checka in väskan så den får bara vara en viss storlek, smart va? men nu vet jag inte om jag ska ta med mig fler än 2..vilka problem jag har va. Nej nu plockar jag bara ner jeans o sen får det räcka! bra.
får ta och messa ebba o se vad hon har för sig snart innan jag blir tokig här:)

min väska just nuu haha

Packa packa packa

heej på er!
nu flänger jag runt i lägenheten med musikvolymen på max! ensam hemma är jag oxå (dvs går runt i underkläder haha) , huur skönt som helst! brukar ni oxå gå runt i underkläder när ni är själva hemma haha? asså jag gör typ alltid det, det är ju as härligt. Ja nu ska jag iaf börja packa här snart, åker ju imon! Till London då för er som missat det. Men först ska jag vara snäll och gå ut med vovven och hjälpa mamma med att hämta tvätten! Sen packa. Sen lite senare ska jag vara med Ebba:) askalaas!
Men vi hörs senare! pöössar



Älskar denna!

tips! (tidsinställt)

Hej! tänkte slänga ur mig två små användbara tips för er som är intresserade, kanske något att satsa på? "veckans tips" elr nåt?

* Har ett bra tips till er som hamnar i situationen jag-har-fett-hår-och-hinner-inte-tvätta-det-just-nu! Ta lite mousse och vänd huvudet uppochned. "massera" in det lite lätt och blås sen med en hårfön. Det funkar alltid för mig!

* Något som alltid ser fräsht ut och passar till alla möjliga kläder är fransk manikyr. Men man kanske inte orkar gå och fixa dom eller kanske inte har råd. Då är det bara att köpa ett vitt nagellack och måla kanterna på naglarna! Man kan göra en mall elr liknande och lägga på nageln så det blir jämt. Dina naglar får då också vila lite om ni som jag nästan alltid har nagellack!


tyckte det passade med en bild på blåbär haha;)

Sunny sunday

Hej på er!
Har ni vart ute idag eller?? Det är sjukligt varmt ute alltså! det är 28 grader i skuggan här hemma i göteborg! Har alla det så vamt? Har jag läsare runt om i sverige? Vart bor ni?:) 
Idag har jag iaf haft det hur bra som helst än så länge. Imorse vid 11 åkte jag o syrran in till stan och mötte upp några engelsmän som var här och några tjejjor! Vi käkade frukost som var suupergod! Det var frallor,croissant,ägg,te,youhurt med hallon & juice på min bricka! Muums! Sen gick vi runt i stan o hade de bra. Och nu ska jag in igen (får skjuts på papis mototcykel^^) snabbt för att therese som hade hand om kläderna på Svaleskär ville ge mig lite kläder o mössor tror jag det var från hennes märke! Är sen nu iaf så måste skynda! Pössar!

min frukooost!

om det finns något jag hatar så är det att komma på rubriker..

hallooo!
ledsen för lite halvkass uppdatering men har vart upptagen osånt:) Igår från idag sov jag hos ebba, och under dagen var jag först med bara bella i sisjön sen kom det upp några fler, vi badade och solade. Det vart sjuuukt varmt, typ 25 grader i skuggan.. hellooo summer 2011!!! hohoohhho! sen iaf, så drog vi hem o käka, dusha och de och sen åkte vi till askimsbadet och solade o så kom david förbii. Jag gick o plaska i havet lite oxå haha. Seen stack vi till ebba och där käkade vi väärsta goa maten ute i solen på hennes "balkong" typ! Vi satt där och pratade och skratta huur mkt som helst! Sen var det meningen att vi skulle åka ut med hennes båt men de blev inte så sen;/ Men inte blev vi ledsna för deet, utan vi satte på svinhög musik och hade askul ist! Jaa och nu orkar jag tyvärr inte skriva mer om vad jag gjort men jag kan säga att jag är feeett gaalet taggad till London! Bara imon o måndag kvar sen på tisdag morgon åker vi! Ohh då blir det att gå loss i butikerna:) äh nu får jag nog nana, vet knappt vad jag sj skriver hehe..

mee.

sommarväder


ahh jag älskar sommaren alltså♥ just nu iaf.

var på bio förut ju, såg tree of life. säger bara 1 sak, gå inte och se den! Den sög så hårt asså! den hade ingen som helst röd tråd, det var aldrig en riktig konversation (elr va man säger?) utan bara ord typ o den var helt konstig? ovärt haha..jaja! kom in till stan iaf o de var fett gooott. älskar vädret!

@ bellas place

hejsaan!
nu är jag hemma hos bella, har sovit här o va med henne igår:) myys! just nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra för de är så tråkigt väder och massa..
men sen runt 3 ska jag iaf gå på bio och efter det tänkte jag kolla vad cpbarnen klara o angelica gör:) men nu ska jag inte vara osocial här, så vi hörs senare pööss

RSS 2.0