10 sanningar om mig

snor idén från Ebba och skriver 10 sanningar om mig:)

1. Jag sjunger nästan alltid. I skolan, hemma, i duschen, på toan (haha öppen tjej), när jag pratar i telefon, ja ofta.
2. Jag lider typ av seriös beslutsångest. Kan aldrig bestämma mig.
3. Jag älskar kläder. När jag var liten var blöjan tvungen att matcha nappen typ, eller asså ja ni fattar.
4. Jag skriver knappt hälften av allt jag gör här.
5. Klarar mig inte länge om jag inte får prata med min ebbs 
6. Innan jag dör vill jag roadtrippa genom Californien
7. Skratta är det bästa som finns
8. Jag älskar att träffa nytt folk, är social av mig
9. Jag var värsta pojkflickan när jag var liten och nu är det helt tvärtom
10. Jag har två födelsemärken på mina knän så det ser ut som ögon haha..


Sur

Hej!
Åh blir galen verkligen! Hittade ingen jacka idag och jag sprang runt som en galning över hela stan. Är det inte alltid så att när man ska köpa något så hittar man inget och när man inte ska köpa något och bara kollar så hittar man massa!? jobbigt...
Jaja, jag ska ta en dusch nu och sen kommer det nog ett lite roligare inlägg när jag är gladare haha;)

saknar sommaren så jag dör!

Hej på er! längesen jag mobilblogga så bli...

Hej på er! längesen jag mobilblogga så blir en liten här nu. Är i skolan nu och har SO och sen ska jag in till stan och köpa jacka! Ja om jag hittar någon då såklart, och sen måste jag hem och plugga...har lite prov nu precis innan betygssättningen så får se till att plugga ordentligt!;) ha det bra så hörs vi sen, puss


Rensa tankar

Hej!
Nu är jag hemma och bestämde mig för en rejäl springtur istället. Sover mycket bättre då och det är så skönt efter plus att jag rensar tankarna bättre då:) var ute i typ 40 min o sprang? Bra! 
Nu ska jag ta en dusch, äta och sen sova. När jag ändå håller på och är nyttig så blir det músli,fil,banan,solroskärnor och bär till kvällsmat! haha. 
Ha de gott sålänge

när jag var ute!

Hurtig

Hej på er!
Har haft en jättemysig dag med min nutte Ebba<3 Först åkte jag till hennes skola och var med på sista lektionen hihi. Sen åkte vi och fikade på NK och satt och pratade hur länge som helst! Sen blev det lite snack om nyår också! woppaa;) Blir kul! Vi ska bland annat kolla in GP fyrverkerier och massa annat. Middag också kanske?(:
Nu är jag hemma hos papi iaf, men ska ut och powerwalka nu! Hurtig! tog med mig kläder och så men smart som jag är så glömde jag att jag måste ju ha med mig mina vanliga kläder hem sen? orkar ju inte gå och bära på dom...vilka problem! Ja, vi hörs sen när jag kommit hem, puss
Tumblr_lt6tl0vddo1r4lk47o1_400_large

GLAD

Hej hej hemskt mycket hej!
Ursäkta för dålig uppdatering, har tagit lite ledigt från lilla bloggisen. Men nu är jag tillbaka! Gaaalet väder idag btw?! Berit är i farten...Kunde knappt se när jag skulle hem förut, håret flög överallt. Annars har jag haft en underbar helg! Jag vet inte vad som hände men jag tror jag fick värsta livsruset fre - lö:D Eller så är det bara min bästa bästa vän Ebba aka bästisfestis som får mig glad? think so! Har sovit (bott) hos Ebba hela helgen iaf och vi har vart så duktiga och lagat mat! mitt i natten dock haha. I fredags la vi oss vid 07 typ..? och igår vid 04? braaaa. 
Nej nu ska jag lugna ner mig här, lägga mig i sängen o snacka i tel tror jag de blir:) mys! ha de bra sålänge!
Tumblr_luv1l0tzqb1qbpwzeo1_500_large

Why so serious?

Provar lite kläder (haha som alltid..) för dagen och funderar på detta? ser rätt seriös ut haha, med håret och allt. Vad tycker ni?

just nu.

Fredag!

Hej!
Idag är det fredag och jag vägrar att stanna hemma! tur att jag känner mig frisk nu:) Exakt vad jag ska göra vet jag inte men får se senare? något kul blir det! Ska snart dusha och börja fixa mig också hörs vi sen!
385484_283841951655749_100000898403262_840320_882255269_n_large

värsta som kan hända

ohno, måste skaffa premium!!!!fml


Fresh again

Hej!
Usch o fy för den känslan när man är sjuk att man är sådär sjuk-ofräsh...så det ändrade jag på nu! Har precis tagit en låång dush och jag måste ta på mig normala kläder istället för raggsockar o stor tröja typ..? Borde egentligen vila idag för än är jag inte heelt o hållet frisk men jag får panik, måste komma uut! får se, men jag funderar på att snabbt åka in till stan och sola sen hem? har blivit jätteblek:( Ska ta på mig nu så får jag se, hörs snart igen!
Tumblr_lun7jufkgp1qaktc7o1_500_large

Hakuna matata

Hej!
vill bara tipsa er om en blogg jag hittade idag! En sjukt fin tjej som heter Natalie, 22 år, som har en grymt snygg klädstil! Kommer följa den redigt framöver!! http://hakunamatata.blogg.se/


(bilder lånade från hennes blogg)

tråkig

Hej!
vaknade jättesent idag, typ halv 1?? då kom ändå mamma in och väckte mig så hade kunnat sova ett tag till hehe. Dock vaknade jag några ggr under natten av att tv:n var på...aja, förutom att jag har stört ont i halsen så är det rätt okej med mig annars.
har väl inte så mycket att säga, inget intressant händer här just nu tyvärr. Hur är det med er då?


hehe


oj^^ så såg det ut när jag loggade in...

Vinterjacka?

Är så otroligt rastlös så jag ligger o kollar på lite jackor...har inte ens köpt årets vinterjacka än! har ni? Funderar på vad jag ska ha för någon iaf. Kollade på en Jofama by Kenza, den är så sjuukt snygg men inte tillräckligt varm för snöstorm..? jag behöver en ordentlig! Vad ska ni ha för vinterjacka? tips?



Sjuk..

hej på er...
ligger i sängen nu för jag tror jag gått o blivit sjuk. Det är inte så farligt men behöver definitivt vila lite. Hade feber igår men det har gått över nu, är bara lite varm. Så dagen kommer spenderas i min gossiga säng o tv:n på här. Inte så illa ändå hihi;) 

saknar värmen så galet mycket!!!! speciellt denna dagen på bilden, först hovås kallbadhus, sen promenad till hovåshamnen och massa prat o mys där!

jobbigt lägee

jag och ebba var och fotade lite idag och det är stört vad balla bilder vi fick!! blir lite halvt galen bara för kan inte ladda över dom till datorn för sladden ligger bland pappas tusen miljarder sladdar. Han har precis flyttat från sin gamla lägenhet nämligen och allt ligger huller om buller i en låda typ haha...tills vidare tog jag en bild på kameran iaf, vad tycker ni?:

denna vart oförberedd dock men visst är de cool bakgrund??

Som lovat..

Hej!
tror inte det var så många som förstod att frågorna skulle vara om film i mitt tidigare inlägg haha? Jaja, en gjorde det iaf! Fick lite bra frågor:
Hej!
tror inte det var så många som förstod att frågorna skulle vara om film i mitt tidigare inlägg haha? Jaja, en gjorde det iaf! Fick lite bra frågor:

*Är det lätt att få jobb på statist.se?
Nja, det beror helt och hållet på. Lite beror på hur din profil ser ut. Jag pratade med Moa (som castade svaleskär, saknar dig mois!!) och hon sa att när hon kommer till en profil där det är bilder från t.ex the studio eller liknande så klickar hon bort direkt. Så ha naturliga bilder med inte för mycket smink osv.
*Tycker dina föräldrar om att du har valt den här "buissnisen"? Skulle de vara villiga att skjutsa dig långt för en filminspelning och stöttar de dig mycket?
Ja, som är så stolta och glada så dom spricker! Det skulle dom absolut göra, fast det är oftast inte nödvändigt eftersom man oftast får skjuts till inspelningsplats på något sätt. 
*Angående kläderna i Svaleskär, bestämde de helt vad du skulle ha på dig eller fick du vara med och tycka till lite? Om det skulle vara något klädesplagg du verkligen inte gillade eller som du inte passade bra i, skulle du få ändra lite då?
Man får aldrig bestämma själv vad för kläder man ska ha på sig eftersom kläderna ska matcha karaktären och oftast är inte man exakt likadan som privatperson och karaktär. Men självklart har man väl liite att säga om saken, dock beror det på vad situationen är eftersom att kläderna måste klaffa ibland. Om man t.ex. har haft på sig kläderna när man var på väg hem så måste man ha samma kläder hemma såklart:)
*Hur höga är dina mål inom skådespeleriet? Vill du komma längre än Sverige?
Just nu tycker jag bara det är så otroligt kul och vill jättegärna fortsätta, dock vet jag inte om jag ska göra just detta i framtiden, jag är ju bara 14 än och vad som helst kan hända men hade jag fått chansen att göra detta i framtiden så kommer jag det!
*Känns det konstigt att agera på Svenska? Alltså när man säger vissa meningar, känns det fånigt? Själv tycker jag att det blir en helt annan grej att höra amerikanska skådespelare än att höra på svenska.
Nej faktiskt inte, det kan väl kännas lite fånigt ibland när man ska säga något man inte skulle sagt själv. T.ex i svaleskär sa jag "tokigt" rätt ofta och det använder jag aldrig själv haha:)
*Skulle du färga eller klippa ditt hår för en film?
Det har jag redan gjort;) hade ju inte lugg innan svaleskär. Och sen slingade dem det lite ljusare & klippte liite kortare. Jag var rätt kritisk mot det i början men det blev ju inte helt fel iaf!


We are the kids your parents warned you about!

aj...har sjukt ont i huvudet idag. Och min kropp är helt mör haha:( så ska ta en varm, lång dush nu och sen möta upp ebba och snacka. Vi har en heel del att snacka om! hihi. Igår hade jag fett kul iaf, och idag blir det bio! Breaking dawn såklart, är dock inte ett galet twilight-fan längre men jag har ifs kollat på alla filmerna 100 ggr typ haha. vi hörs sen pöss

Ps. Påminn mig att jag ska skriva ett inlägg så fort som möjligt (antingen idag eller imon) om något ämne inom film! Så har ni något speciellt ni undrar över så kan jag göra mitt bästa för att ge er svar!
image description

life is good

Hallå hallå där,
hur är det med er? Med mig är det super just nu. Är hemma hos kevs nu och vi har kollat film, käkat pizza och shoppat. LML! Har en del att planera för helgen, kommer bli grymt. Så vi hörs senare, pöss pöss pöss

dagens

skinnjacka JC, väska Topshop, halsgrej har mamsen gjort själv!! duktig va?;)

dislike

Hej.
känner att bloggen har blivit väldigt tråkig och kommentarerna sjunker osv. Har alltså tappat blogglusten lite...så antalet inlägg minskar tills inspirationen är tillbaka. 
Annars har jag haft en knasdag. Har vart sjukt glad, trött, ledsen, arg osv. Allt på en gång. Men så är det ibland. vi hörs imon eller så.
Tumblr_lupzqvlsfu1r5ztpoo1_500_large


Why is it that monday is so far away from friday, and friday is so close to monday?!

Heej!
Blev att hänga med Ebba och Affe idag istället men det var ju mysigt de med! Vi gick runt bland julbelysningen och käkade kanderat äpple och prata o skratta, så mysigt! Nu är jag hemma och är lite halvt panikslagen för jag tror att jag har ett sjukt svårt idrottsprov (skriftligt!!) imorgon och jag hittar inte häftet med det vi skulle lära oss!! Så typiskt mig att ta tusen häften och slarva bort precis alla. Jaja, det löser sig väl (not) o så får ni ha en fortsatt go måndagskväll. Åh. Det är bara måndag...jobbigt att fredag är så nära måndag och måndag är så långt från fredag!!


Stressad!

Hej! Är hemma en kort kort stund nu för att byta om och käka lite. Och jag ska byta om för att jag, smart som jag är, råkade spilla mat på min tröja och vill inte gå runt med fläckar på kläderna! Jag ska iaf möta upp ebba en snabbis och sen ska jag träffa kevvan! får se vad som hittas på, men såklart får ni reda på vad senare idag! vi hörs måste springa till bussen nu, puss!


387020_237123753014931_176398922420748_659923_218617176_n_large

Ute nuu!

Heej!
har haft en liten halvseg dag, men det är ju söndag så? Var iaf duktig och städade typ hela lägenheten, gick ut med vovven o sånt. Ville bara säga också att ni nu kan boka Svaleskär dvdn!! Det preliminära releasedatumet är 2 februari 2012 men om jag förstått rätt så kan man boka redan nu och få hem den på releasedatumet antar jag?:) kul va! Här har ni länken så får ni se fram- och baksidan på fodralet också och även boka då!! Tycker jag ni ska! http://www.discshop.se/filmer/dvd/svaleskar_2_disc/P95712

I wonder what you think about when you look at me

Hej!
har haft en go dag idag men nu är jag dock lite trött! Jag och ebba åkte hem till några o chillade ett bra tag, lyssnade på höög musik och spelade cod osv hihi. Sen mötte jag upp min fina pojk, och vi drog till mig o myste och så. Nu ska jag sova för jag är sjukt trött, vet dock inte om jag kan det för världens läskigaste skräckfilm går på tv nu, råkade ha den på och vågar inte byta ens haha...aja, vi hörs imon! 
Peace


Tips!

Jaa då kör vi på här med lite hårtips! Alla dessa använder jag själv och vet att de funkar.

1. Om man har slitna toppar, vilket är lätt att få speciellt när man har långt hår som jag eller bara lite risig hårkvalité så är det superbra att efter du dushat ta en pytteliten skvätt med rapsolja i handen, gnugga in det lite och krama topparna! kom ihåg att inte ta i hela håret för då blir det väldigt fett. Så ta bara lite lite och krama;)

2. Använd inte för mycket stylingsprodukter som spray t.ex. det sliter otroligt mycket på håret (men man kan hitta riktigt bra, lite dyrare produkter som är bra också såklart)

3. låt håret självtorka ibland när du inte har bråttom, fönen sliter också på håret väldigt mycket i längden!

4. Fläta på natten är något jag brukar göra då och då, och det håller håret fräsht och fint. För när man sover så sliter man lite på det för att ja man rör ju sig och så.

5. Ta hårinpackning minst 1 gång i veckan.

6. Tvätta inte håret varje dag, utan ungefär varannan. Jag brukar tvätta det varannan, ibland blir det varje men det är ju ingen fara så såklart.

7. Vill också tipsa om det bästa shampot enligt mig. Tre semmé! Det är mirakelshampo/balmsam för mitt tjocka långa hår, så för er med samma hår som jag så tycker jag ni ska ha det! Men kom ihåg att man måste ha balsamet också för att det är det som gör att håret blir helt silkeslent och mjukt!



gillar inte denna bilden så mycket egentligen men håret är ju snyggt så...haha. får

väl bjuda. Taget i london

BRB

Hej! 
Vart väldigt upptagen igår så blev ingen bloggning, men nuså! Har precis vart i stallet och ridit o de var underbart, har inte ridit på 3 veckor! Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ikväll blir det nog att träffa några kompisar, vet inte riktigt vad eller vart vi ska vara/göra men får se. 
Kolla in om en stund föresten för då lägger jag upp lite personliga tips om hur man vårdar sitt hår! Har fått mycket komplimanger att min hår är så fint (tack!!) så tänkte ge er lite tips! Hörs om en stund, puss



Girlsnight in

Hej!
var en lång dag i skolan idag, men sen träffade jag lite goa människor i stan o blev på bättre humör än imorse...nu är ju julbelysningen uppe överallt och eftersom det blir mörkt så snabbt nu så blir det så mysigt! Köpte med mig en bodylotion o lite småsaker annars var de bara häng osv. Ikväll ska jag ta ett bad med massa ljus, lermask, gurka på ögonen (funkar verkligen!!) och måla tånaglarna osv! Älskar att bara ha lite alonetime/tjejkväll! vi hörs snart igen, puss!
Tumblr_lty393jtsh1qd36rxo1_500_large
386851_10150366928223720_214313598719_8318092_878165619_n_large

monsteralarmklkocka

godmorgon....eller snarare inte så god morgon. vaknade typ vid 06 av grannens alarmklocka, tror ni den slutade? nej den skulle vibrera NONSTOP till 06:30 och självklart ligger den på golvet där uppe så det vibrerat i taket här som bara den !!! finns det enns såna klockor som inte slutar tuta?? de är helt sinnes alltså, jag vill typ gråta, fick typ ingen sömn alls inatt oså ringer den o väcker mig. Vaknade på fel sida tack vare detta och behöver inte det just nu kan jag säga ..nej nu ska jag ta en stor kopp kaffe så jag kan vakna och överleva dagen.. har ni sovit gott?
Tumblr_ltswf1ru901r2yqe2o1_500_large

Sweet dreams ♥

såhäär bra är jag på att lägga mig i tid. Klockan är 23:45...finfint! ska sova fort som attan nu så hörs vi imon!
godnatt ♥

godnattpuss från moi

Dream it. Wish it. Do it.

Hej!
Det skulle egentligen kommit upp en mobilblogg men ser ingen??! aja, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag! har en inre blödning i tummen (fråga inte..) och jätteont i fötterna så ska bli skönt att bara sova...Dagen har annars spenderats med Bella! så längesen jag träffade henne. Vi var först o fikade i nk, sen kollade vi lite affärer men det blev så kallt så vi stack hem och tog en låång promenad och pratade massa, mys! Oh hela dagen har vart sjukt konstig. Typ som att jag fick sylt i håret för det första!! Var en klasskompis som kastade sylt över halva hemkunskapssalen och fick på mig, mina kläder och allt så jag tror dom fick tinnitus för jag skrek på honom rätt illa haha. Sen har jag en inre blödning i tummen för jag smällde i den jättehårt när jag skulle stänga en dörr, aajj!! Också har jag snubblat hela dagen och vart allmänt klantig haha..?:( nu ska jag sova iaf, längtar tills denna dagen är över lite faktiskt ..
puss sålänge <3
Ad1vg0dcqaqd3yr_large

busybusy

Hej!
det skulle egentligen blivit en till videoblogg men både jag o kevs har massa o göra tyvärr. Han åker ju till stockholm imorgon och jag har ett stort omprov i spanska imorgon som jag inte ens pluggat på...duktigt! Men blir sängen nu snart, så hörs vi imon! puss
196332_163011270423442_100001437114822_370913_6119460_n_large

Stay tuned

yäyäyä


planes of today

Godmorgon!
Börjar hur tidigt som helst idag men jag tare lugnt ändå haha, orkar verkligen inte stressa på morgonen. Dagens planer är att träffa min bebboo efter skolan, får se vad vi hittar på för buus. Och imorgon ska jag fika med saknade Bella! ska bli myys...men nu måste jag gå till bussen. Vi hörs senare, pööss.


what doesn't kills you makes you stronger, right?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om dig...jag får höra saker från olika personer och jag vet inte vad som är sant. Vill inte tro på att du gör sådär. Vill bara se det bra i dig men din andra sida visar sig oftare än vad den borde, och orden skär sig i mitt förstånd. Jag har alltid haft relativt lätt att läsa av folk men mitt hjärta kan inte bestämma sig om du är bra eller falsk.
vet inte varför jag stannar kvar hos dig. Är det äkta, när du kramar om mig så jag knappt får luft och berättar hur mycket du tycker om mig, att du vill stanna där föralltid? Eller är det bara ett spel för dig? Ska kärlek verkligen vara så här komplicerat? 



<3
Tumblr_ls4342hnif1r3pxjjo1_500_large
Tumblr_luaaycr7y31qzcwzbo1_500_large

Why can't you just rewind and relive?

Hej! 
Är hemma nu, har varit i stan och träffat lite människor, fikat & kollat runt. Hittade inget speciellt förutom ett snyggt armband som säkert ploppar upp i nån dagens oufit snart! 
Nu ska jag göra mat för jag är sjuukt hungerig! Sen ska jag gotta ner mig i sängen och kolla på tv hihi. Borde egentligen plugga till mitt spanskaprov på onsdag men orkar inte hehe, lat? yes!
peace

saknar <3

MTW EMA awards 2011

Hej!
blir tyvärr ingen hiss & diss ikväll för jag ligger o kollar på MTW EMA awards som de flesta säkert gör idag?:) tycker ni att rätt artister vann? Tänk va fett att vara där alltså! dock måste jag egentligen sova nu för det är ju skola men kollar nog klart först hihi.
godnatt!



when you fall, just get back up and walk stronger then ever.

Tjaa,
nu skiter jag i allt o börjar blogga som vanligt igen!:) Jag har haft ett bra lov iaf! Har vart med kompisar, shoppat, myst,festat & käkat ute. Idag träffade jag Kevin och vi satte oss på Soho och fikade lite o pratade om ett projekt som vi har på g! Inget är dock säkert än men vi har en otroligt grym idé! Nu ska jag ta och käka och sen ska vi se om jag kan fixa ihop en liten hiss & diss. Vad säger ni om det? ;)
peace
ett lite halvfult försök att ta en ball bild...just nu iaf.

You gotta let yourself brake down to be buildt up

Hej.
Jag har verkligen noll blogglust just nu. Har inte haft de på ett tag så det får gå några dar tills jag börjar så kommer det bli bättre med det! Är garanterat tillbaka på måndag/söndag. Men nu blir det en BLOGGPAUSE så länge. Vet att jag ofta tar sånna men det behövs, dessutom är det min blogg och jag uppdaterar när jag känner att jag vill.
060a7880748e1ed0ac68fe49038e4584_large
Tumblr_lty9wmxl1w1qijsuuo1_500_large

sjukt

Tjaa,
sitter och kollar på Värsta pojkväns akademin och kan inte låta bli att skriva om det. Någon tjej ba "Det är ju jobbigare när han ligger med samma tjej hela tiden än när han ligger med olika". ÖÖÖH?! Sjukt att hon tycker det är okej att han ens ligger med andra?? Tycker sånna här program är rätt intressanta och kolla på ifs, världen är bra sjuk alltså...vad tycker ni? Har ni sett den?


Fall down seven times, stand up eight

Hej!
Har vart hemma en ett tag nu och har dushat o käkat lite. Var och bowlade förut med Ebba, tim & calle. Dock suger jag på att bowla så kom sist haha...idag är det förövrigt halloween! Har ni gjort något kul? Jag firar inte eller så så att för mig blev det lugnt idag:) 
Och igår var vi på Bert och Adam & eva-kväll hos tim! Och sen sov ebba här tills idag, så imorse gjorde vi pannkakor, duktiga! Så nu vet ni, för er som bryr er vad jag gjort haha..
Tänkte på att börja skriva om något annat än bara vad jag har gjort under dagen, och undrar vad ni vill läsa om? Typ självförtroende, eller ja vad som helst..?
Tumblr_lty1clw4oq1qdl0pso1_500_large

RSS 2.0