Randoom

tjaaaa! Kom precis ut ur duschen, frääscht. Haha jag fick ett cpryck och började sjunga högre än vad jag borde och när jag kom ut satt mamma och skrattade typ haha. Självklart sjöng jag Håkan Hellström! Jaau, idag har jag vart i skolan som vanligt och sen gick jag i stan med Emma my klasskompis aand sen träffade jag vincent my old klasskompis, haha svengelska där jaaau. Hittade två suupersnygga toppar i stan men duktig som jag är så köpte jag ingen! Ha! Och imon vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Vi får väl se:) 
Nääe, nu ska mitt underbara bodybutter från bodyshop komma till användning och sen ska jag käka lite! Hörs imon, pöösss


<3

trötter

Heey. Herregud, jag somnade typ jättetidigt i soffan och vaknade upp med mamma sittandes brevid mig med twilight rullandes på tvn! Hur länge sen var det inte man såg den lixom? Så vi satt o kollade där och såhär lät det typ:
Jag: Herre, vad snygg robban är.
Mamma: mmmm....
Jag: och paul i flocken.
Mamma: jaa, han är fin
Jag: Embry är väldigt snygg oxå!
Mamma:Ja verkligen.
Jag: Asså, jag tycker faktiskt inte taylor är såå snygg. Jag menar kolla hans näsa, potatis eller vad?
Mamma: Men fin kropp har han!
Jag: haha mamma! Jomen det är väl sant.
*tystnad*
Jag: åhhh, jag dör va snygg robert är! *snyft*
Mamma: jaja men tyst nu.
Jag: Men kolla på han? Hur kan man vara tyst? Han är ju perfekt! hjälp va högt dom sätter ribban ändå! Edward är ju fullkomlig.
Mamma: *pausar*  Kan vi kolla på filmen nu eller?
Jag: jaja...
Haha, så kan det låta hos mig. Fast efter detta fortsatte jag babbla om hur bra skådespelare dom är osv osv osv haha! Nä nu ska jag sova innan jag börjar hallucinera eller nåt.
Puss & godnatt på er!





Nu kan du få mig så lätt

Hej! Förlååt förlåt förlåt för dålig uppdatering för er som följer mig! Men nu ska ni få höra! Jag och Bella sov i hennes mosters lägenhet, sjäälva och vi hade asmys! Sen igår till idag sov jag, Bella & Ebba över här hos mig och vi hade oxå jätte mysigt! Vi kollade på svaleskär, gjorde smoothies och typ skratta o sånt;) Nu gick dom hem för ett tag sen och jag sitter här, astrött och så. Om typ 10 minuter ska jag och pappa åka och handla för vi har seriöst inget gott hemma. Dock sitter jag här i pjamas och lyssnar på Håkan hellström, nu kan du få mig så lätt<3 Den bästa låten någonsiin! Aja, idag så ska jag nog bara ta de lugnt, är så trött efter helgen! Och imon är det skola då...
Nä nu ska jag ta på mig och så o se om pappa är klar, pööss


Bella & hennes katt. gosar

Slumberpartyy

Tjäännaa! Nu sitter jag och min gullevän Bella här och har det myys. Vi sover över idag och än så länge har vi lagat mat och käkat o pratat o skrattat och gjort ansiktsmasker haha:) Slutade 12 idag förästen! Sista lektionen var typ inställd så vi fick gå tidiigt! Efter skolan var jag i stan med mina klasskompisar, sen träffade jag Bella & Ebba, sen kom Kevin;) Haha vi gick in på arkaden och provade onepiece allihop o tog massa bilder^^ fjåårtisar. 
Egentligen skulle jag pluggat idag med min lärare men jag hade glömt så när hon kom blev jag lite knäpp. Men nu får jag ta o vara social här, pööööss<3


Jag & Bellaaa

Hard times

nääe....precis när jag skulle börja skriva här insåg jag att jag måste gå och ta bort mitt smink. Hatar att ta bort smink! Det är så jobbigt på kvällen när man är trött och redan har borstat tänderna och allt! aja. Nu har jag iallafall försökt göra min läxa. I början gick det rätt bra men sen började telefonen ringa hela tiden så jag gjorde läxan, åt, lyssnade på musik, chattade & pratade i telefon samtidigt! Blir lite jobbigt efter ett tag haha. Men nu sitter jag och lyssnar på Robert Pattinson's låt Stray dog, looove it!!<3 Love honnooom haha! 
Men nu ska jag gå och ta bort mitt smink och sen ska jag nog sitta i sängen och kolla lite Twilight, var ju fett länge sen!;o Vi hörs imon, pööss


<3333333333

Trött cheey

Tjenixen! Hatar när folk säger så haha...men a. Sitter här i soffan och gör iingenting. Lite tråkigt men jag är så sjuukt trött! Skulle egentligen dansa typ nu men jag är så trött så jag hoppade det idag. Jag har iallafall vart i skolan idag och sen var jag jättesnäll o följde med Madde till Frölunda toorg. Idag får det nog bli (haha skrev bil 3 ggr innan det blev rätt där) lite hemmapyssel, typ städa? eller ta ett bad o chilla på chilleet lite. Men imoooon äre fredaaag! Skönt! Då ska troligtvis jag, Bella & Ebba, mina vänner ha en liten tjejkväll! Myys!<3 Jo förrästen så frågade angeliica om var och med vem jag tränar med. Svaret på det är jag tränar på askim, eller i hovås typ precis vid din skola, jag brukar träna med syrran och hennes kompis, kan hända att jag tränar med nån kompis oxå!:) Men nu måste jag göra min läxa tyvärr....hörs senare, pöööss!

Jag just nuu. (var tvungen att ta en bild på facebook för jag fattar inte
hur man sätter på min webcam...

Fresh

Heeeeeeej! Nu är jag hemma från gymmet! Vart en riktig motionsworkout då jag motionerade i typ 40 minuter! Gissa om jag lökade sönder! Fick en kommentar om föregående inlägg att jag växer osv av mois antar jag haha? Men du missförstod nog, jag menade att det är sjukt att man kör på bantningsmetoder när man bara kan äta bra och nyttigt och motionera. Och det jag menade när jag skrev "jag känner mig så tjock när jag sitter och äter chips" elr vad det var jag skrev så menade jag att jag kände mig ohälsosam. Det jag ska göra nu är att motionera och äta nyttigt, på det sättet mår man ju bra och är piggare! Och sen menade jag att jag har ätit mkt onyttigt den senaste tiden och bara slöat. Jag, eller alla mår ju bättre om man äter bra, motionerar och sover ordentligt och det är där jag ska skärpa mig! Nog om det nu haha! Imorgon börjar jag 9 vilket är sjuukt skönt! Ska lägga fram kläder och allt idag så att jag kan sova lite längre, så det e skönt. Men nu ska jag ta mig en dusch och sen blire ansiktsmask för lilla ansiktet! Skönt! Ni får ha det så bra så hörs vi imon!
Puuss


Nyttigt är gooott!!

work out

Heej! Nu sitter jag hemma hos syrran och vi ska bara käka sen när hennes kompis har kommit ska vi iväg o gymma! Bra start på mitt nya nyttiga jag eller hur? Det ska bli asskönt iaf, jag har ju känt mig så tjock när jag har suttit och ätit chips till kvällsmat....men nu är jag fett taggad och ska köra på stenhårt! Sen bad jag oxå mamma köpa äpplen så jag har det när jag går och är sugen! Duktig! Har ni hört om barnmats metoden förästen? Den kissie kör på? Det är ju sjuukt. Hon oxå som är smal som en pinne...a jag tycker det låter sjukt iaf. Man kan gå ner i vikt även om man äter riktig mat, bara den är nyttig och man är i rätt mängd lixom. Min mamma körde nån metod och då gick hon ner 15 kg på en månad! Nä, nu ska jag gå och göra sallad så hörs vi sen,
Pööss


like a drug

nä fy och usch och blä vad jag är busig nu! Jag satt här helt oskyldigt och läste bloggar när jag plötsligt kände ett sug...egentligen efter godis men det enda jag hittade när jag desperat rota runt i skafferiet var chips! Så nu sitter jag här och kan inte sluta! Det är så hemskt! Jag kan lixom se min mage växa. Haha. 
Nej, härmed lovar jag (tyyp) att jag ska äta nyttigt och inte köpa godis bara för att jag är sugen! Och va nyttig o gymma o sånt! Vem är med mig? Äpplen ist för godis eller huuur?!

NEJTACK



Tråkig

Heej på er! Idag har jag vart på svt heela dagen! Var där vid halv 10 och kom hem nu runt halv 6! Men det var jättemysigt! Vi eftersynkade, alltså vi spelade in min röst till serien:) Ja, och nu sitter jag här och kollar på lite tv och funderar på vad jag ska skriva om. Men jag kommer inte på något så jag skriver snart igen när jag har kommit på det haha. 
Puss


Ursäkta ursäkta ursäkta så mycket för att jag ser drogad ut.

ccraazy


Walking in mysbyxor

Heeej! Nu är jag hemkommen från ulricehaamn och jag har nyss vart och hämtat thai från våran lilla thairesturang vid mig:) I mysbyxor....!hahahah. Asså det är något med mig och mysbyxor, jag skulle nog aldrig kunna gå till skolan med mysbyxor elr i stan typ haha! Men annars älskar jag dom! Aja. Iallafall! Nu sitter jag och käkar thai och kollar på top model och snart kommer kevin hit!:) Men nu börjar det igen, så vi hörs senare!
Pööss


Saknar sommareeen

Holaa! Nu är jag på väg hem från ulriceham...

Holaa! Nu är jag på väg hem från ulricehamn. Det har vart en mysdag med många vänner o folk. Gick dock o la mig 1 igår o gick upp kvart i 7 så är rätt trött! Åh nej. Imon är de skola....fy va tråkigt. Jaja, bara en månad kvar till lov typ? Sköönt:) Nä nu ska jag vara social med folk i biil. Vi hörs senare i videoinlägg elr liknande, Pöööss


bjuderrr

Här har ni en övertrött, glad och en gnutta (ja, jag sa precis gnutta!) konstig tjej!

Long time no see

Heej på er! Är rätt nyss hemkommen från stallet!(: Red stallets äldsta häst hehe. Det var verkligen årets värsta ridpass! Han är en häst som bara springer ifrån arbete och han vägrade nästan arbeta..jaja! Nu ska jag iaf duscha och sminka mig o såå. Sen drar jag och kevs ner till coop och handlar tror jag:) Haha. Duktiga! Sen tänkte jag göra en videoblogg kanske? Åh, fint väder idag förrästen!? Solen är dock inte lång uppe men den är kvar! Thank god! JOO förrästen! Ni får gå in och rösta på min blogg på www.twiledotwiledi.blogg.se som dagens blogg! Skulle bli jätteeglad! Näe nu får jag hoppa in i duschen,
LATERRR

Oh herregud, detta var läänge sen på en clearround!

Hittade nyss dom här bilderna, sjukt va man kan hitta på datan haha!
Har inte sett dom hära bildernaa på typ 1 år!

Ibland är man inte riktigt klar


Hahaha ja såhär kan det se ut på chatten när jag chattar me maddee <3
Är man trött så är man. Glöm inte svaleskär imon förrästen! vi hörs, Pöösss

Ps. Fick frågan om Svaleskär visas varje dag. Svaret är nepps, varje lördag kl 19!;)


yyeeah

hallåå där! Sorry att jag inte har bloggat men har varit väldigt busy idag! Först var jag såklart i skolan. Sen åkte jag till min fina vän Bellas skola. Vi gick lite i stan o sånt myys. Sen kom kevin och då åkte bella. Och då vart klockan typ 3 halv 4 så vi blev hungeriga så vi käka thaai, mmm...efter det åkte vi och testade på att dansa hip hop haha! Det trodde ni inte vaa? Men så är det och det är bestämt att jag ska börja, kevin skulle kanske:) Kuuuul! Jaa, o sen så åkte vi o hitta på en sak som jag inte ska berätta här hihi! Det har med utseendet och göra, kan ni gissa?;) Ja, iaf och då blev kl typ runt 8 så då drog vi hem! Det var min dag! Hur har eran varit?
Nä, tycker ni inte att åtminstonde våren bör komma nu!?!? Man vill ju börja ta på sig tunnare jackor, och om ett tag shorts o sånt! Jaja, det är väl bara att hålla ut....
Pööösss

 


Svar på Frågestunden!

Gud va roligt att se att så många har ställt frågor på frågestunden! Här har ni svaren!;D

hur gammal är kevin , vilket år är han född?
Han är 15, född 95 :)

vilken skola går du på nuu?
Jag går i skolan på linné i stan

har du hund , vilken ras och visa bild isåfall:D?
Japp, det har jag! Han är blandras mellan siberian husky och alaskan malamute!


var det kul att spela in svaleskär ?
Det var helt fantastiskt kul! Jag lärde mig så mycket av alla dom äldre erfarna skådespelarna och teamet! Skulle lätt kunna göra en fortsättning på svaleskär!

och va de inte lite läskigt att spela in de där i fyren på andra avsnittet(tror ja de va), såg iaf läskigt ut?!
ha de braa!
Njaa, jag kan berätta en hemlis för er....film är nästan bara fusk! Man fuskar runt allt som går så att det blir mer praktiskt och bättre!

är hon som spelar irmelie en bitch i verkligheten också?
TACKSAM FÖR SVAR :D
ps. du verkar cool och intelligent!
Haha nej! Märta är supersnäll i verkligheten och vi brukar träffas och fika och vi kan sitta o prata i timmar! Go tjej!

Är du och irmelie (Märta) kompisar aså bästa kompisar ??
Vi är bra kompisar:)

Heej!!!
Jag är tolv år, vill bara säga att jag ääälskar svaleskär!!!
En fråga; vet du om irmelie/märta har en blogg? vill följa er båda.
älskar din karaktär sara!!! vill va som hon :)
kraaamis
Hej! Gud va kul att du gillade den! Märta har tyvärr ingen blogg, ingen jag vet om iallafall!
Åh va roligt att du gillade Sara, tycker själv hon är rätt tuff!

Är du bra kompis med han som spelar Ibb?
Han hade i alla fall en otroligt skön roll i serien, är han så i verkligehetn också? hahah

kraamar!
Vi brukar inte träffas så ofta men han är så go så! Haha, nja calle och ibb har en viss likhet men själv tycker jag att calle är mer åt de rockiga hållet! En liten secret om honom är att han jämt och ständigt går och trummar på allt som finns och trumma på haha! Trummare där!
Kram!


heeeej ville bara säga att jag älskar svaleskär!!!!
hur är det att se sig själv på tv ??
Hej! Va kul! Det är en ganska konstig känsla man får. Lite ny sådär och jag har inte riktigt vant mig än men det är roligt och jag vänjer mig nog snart!

vad brukar du och kevin göra? vart kan man se er ? är ni ofta i stan ?
du är bääst! kramiisar!
Jag och kevin, vi gör allt från att gå och tokshoppa i stan till att göra galna videobloggar och sjunga helvilt haha! Oftast ser man oss i stan på ett fik eller i affärer. Ja som sagt, vi är rätt ofta i stan!:) Tack!!!

asså shit va gulligt bloggnamn, hur kom du på det? :De du 97:a??;)
Tack! haha, det var i skolan. Där kom vi på våra fina smeknamn! Cpskalman & cpbamse hette två andra av mina klasskompisar! 

skulle du kunna tänka dig gå på hovås?;)
Jo det hade jag väl, för att jag har så många kompisar där men annars trivs jag rätt bra i min nya skola!

har du kollat min blogg nån gång??;)
Nu har jag det! Fin!;)

sommar/vinter
Sommar! Helt klart!

favvo kläder
Allt vad sommarkläder heter! Min största inspiration är Kenza! Här har ni en länk med massor av bilder på hennes outfit's! http://kenzas.se/2011/01/17/nominated/ 


favvo affär
Har massor! Men dom här i sverige är nog Gina tricot, Topshop, Zara, Weekday & Mååånga fler!

favvo mat
Får nog säga thai där!

favvo namn ;)
Hm, jaadu. Jag gillar lite annorlunda namn som inte alla heter, typ...Elvira :)

Hoppas ni blev nöjda med svaren! Pöööss!


Idag har det verkligen inte vart min dag....

nä. skriver mer sen

Plugg!

hallåå där! Just nu sitter jag och kevin här och pluggar o lyssnar på musiik. Vi kom nyss hem från stan där vi har både provfilmat och shoppat! På provfilmningen gick det väldigt bra för kevin och rätt bra för mig haha. Min syrra va oxå med och det gick bra för henne med sa hon! Men vi får se vad det var för något, verkade liite skumt hehe. Jaa, och sen gick vi runt i stan lite och jag hittade en jättesnygg slapptröja. Ni ska få en bild snaarast. Och Kevin köpte ett par skor och en snygg t-shirt från zara. Jo förrästen, svarar på frågorna på frågestunden imorgon troligen! Men fortsätt fråga!:) Men nu ska vi plugga vidare!
Pöösss


Jag o keev på inspelningen av svaleskär


Frågestund!

Holaa! Idag har jag faktiskt inget jag vill skriva om här så vi kör på en frågestund istället!
Fråga allt från himmel & jord! Kanske om svaleskär, om mig, musiktips, klädtips, få en åsikt av mig eller vad som helst!


Godmorgon!

Godmorgon! Har ni fått eran skönhetssömn inatt? Det har inte jag...jag var uppe inatt o bestämde vilka kläder jag skulle ha idag haha. Inget jag rekommenderar! För nu sitter jag på bussen på väg till skolan, jäättetrött. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hittar väl på något! Nä, skriver senare. Pööss!


Videoinlägg!

Jag & Kevin gör ett väldigt oseriöst videoinlägg!

update från syster

Heej på er! Såg ni Svaleskär igår??! Själv hade jag kompisar hemma och vi kollade tillsammans! Mys. När det började fick jag typ andnöd och skrek haha men jag lever än! Den är så otroligt bra, jag tror väldigt starkt på den! Efter alla hade gått hem igår så gick jag, min syster & Kevin som spelar krasse hem till Sophia (syrraan) och vi har sovit här! Det har verkligen vart en slaappsöndag men vi har det så mysigt så! Jag ser att rätt många har hittat hit och jag hoppas ni stannar! Kommer uppdatera rätt mycket och hoppas på kommentarer! Fick en fråga om vart man kunde kontakta mig och ni får gärna skriva till denna adress: [email protected] !
Vi hörs senare! Puss

Update: Förlåt jag skrev fel! Jag menar rebeccasaraholst@hotmail.se



Me ♥ Disney

Tjäänna! i skrivande stund sitter jag och lyssnar på tarzanlåtar och pratar med Kevin! Eller ja...pratar och pratar hehe. Han har sjungit för mig och jag säger bara att ingen sjunger hakuna matata som honom HAHA! Asså jag älskar verkligen disneyfilmer!! Tarzan, askungen,snövit,toy story, törnrosa o alla dom! Jaja. Idag är det fredaag! Typ, fast nä för den är slut snart? Haha. Jag har iaf blivit intervjuad över tel med GP idag hihi! Trevligt trevligt! Troor att det kommer ut imorgon så håll koll! Ja, sen har jag gjort ett värdelöst försök till att städa! Vad är klockan? 20 i 11 lixom. Städa nu? Nejtack. Så det får bli stressdag imorgon...
Börjar med att vakna och rida. Sen kommer väl kevin nån gång vid lunch:) Sen blir det städa, handla, duscha, sminka mig, välja kläder och göra iordning det vi ska käka! Herre min gud, detta kommer vara en utmaning säger jag bara! Men kvällen kommer bli BÄST och vi ska ha FÄÄSTH! haha. Kevin ska sova här iaf och sen kanske någon annan råkar somna i soffan elr liknanade haha men vi får se!
Påminner er igen, KOLLA SVALESKÄR IMORGON KLOCKAN 19:00 PÅ SVTB! TAGGAAARR!
Nä nu ska jag plocka lite tror jag, har nrj kvar så får utnyttja det haha!
Pööösss


Langar bild från sommaren 2010 elr 2009...kmr inte ihåg. På lisse iaf!:)

Inte så charmig bild på mig men bella är sockersöt så bjuder!
Saknar sommaren nu asså. Piss-snö....

I'm baack!

Tjännaa! Som ni kanske märkte så tog jag mig en liten bloggpaus i, ja va var det? en dag, två? Med undantag för kevins fina gästblogg då såklart! Men nu så är jag tillbaka! Usch och fy vad det känns hemskt att vakna upp shleten o tväärtrött och veta att man måste skynda sig till bussen och skolan nu asså. Igår höll jag på att dö. Jag skrapade ihop dom minimala veka krafter jag hade kvar för att ens ta mig upp på benen. För att inte tala om mina tunga ögonlock under lektionerna asså. Men imorgon kommer jag taggaa till 1000 för då är det imorgon (lö) Svaleskär har premiär! Då blire fest hörrnii! Mamma har redan fixat skumpa haha! Nää skojja ba men lite alkoholfria drinkar bjussar vi på såklaart! Mina vänner kommer hit hem till mig osså kollar vi alla tillsammans på svalisen! Nej nu får jag ta och sova så att jag inte är död imon oxå!
Puuss på er gullisar <3


På mini-ön Tistlarna/Svaleskär!

Sov gott nu hörrnii!

Kevin gästbloggar!

Tjääna folket!  nu sitter Rebecca och jag här hemma hos mig! och har det myspys. vi har ätit gott, och nu slappar vi bara. För alla er som inte vet vem jag är så heter jag kevin, och är 15 år. Jag spelar med i serien Svalekär som Rebecca, så så är det haha! ne men känne att jag inte alls är bra på det här, blogga är inte riktigt min grej kanske. men kul endå!  jaja det får vara bra såhär för den här gången!

Ha det gott! :)


Förändring

Tjännaa! Detta är ett tidsinställt inlägg. Något behöver ni att droga under dagen, eller hur? Jag ser att statistiken har ökat, så till att börja med vill jag varmt välkomna er nya läsare! Men nu tänkte jag lägga ut lite bilder på min förändring (säger man så?) under några år. Som mest ändrades jag 2010 faktiskt. Eller ändras är väl fel ord.....utvecklades stämmer väl mer in! Så från och med slutet av denna mening låter jag bilderna prata för sig själva.





Bilden ovanför denna text är den senaste;)






Pöss


Godmorgon!

Nu är väl säkert hela sverige i skolan men jag börjar faktiskt imon!^^ Gött! Nu ska jag snart välja kläder och sminka mig för sen när bella ringer drar vi till våran gamla skola! Efter ett tag möter vi upp Kevin i stan och sen åker ju vi som sagt till svthuset! Åh är så glad över det nuvarande värdet här! Nåågra strålar sticker fram genom molnen och det är plusgrader! Sköönt.
Håll utkik efter ett tidsinställt inlägg runt 14-tiden förrästen! Sen hörs vi igen ikväll! Börjar bli bättre på detta haha. Och nu ska ni få gårdagens outfit!


Tröjan är mammas, byxor från diesel, halsband från gina tricot & klocka
från ur & penn!

Svaleskär trailern - ute nu!

Hej på er! Har ni märkt en sak? Jag bloggar aaalltid på kvällen, bara. Lixom aldrig på morgonen elr så? Hm. Jaja så kan det väl vara:P Idag började jag iaf dagen med att duschaa. Sen provade jag kläder i en timma typ! Sjukt att jag inte hittar något att ha på mig! Har ändå två feeta högar liggandes, en fullproppad garderob & en byrå! Känner ni oxå så? Men iaf, sen vid halv 1 åkte jag in till stan och träffade Kevvaan! Vi fikade o pratade och så:) Sen gick vi runt på hela avenyn och gjorde roliga filmer på mobilen haha(Y) Alltid hittar man nåt sätt att underhålla sig! Åh hörrni! Precis nu såg jag trailern för Svaleskär på tv! Har ni oxå sett den? Den är gryym! Är så fett taggad tills imon då jag + familj ska på förhandsvisning och se 4 avsnitt! Gissa om mamma kommer bli blå av stolthet!
Åh. Ja tillbaka till dagen nu då. När jag kommit hem så var jag med madde och vi gick till coop först och sen hem till mig. Myys. Ja, vi hörs imorgon kväll då antar jag. Men imorn ska jag iaf först till min gamla skola med Bella, sen träffa Kevvan i stan och sen drar vi till svt!
PÖSS på er


tvhuset, älskade tvhuset...Många minnen där asså <3
  
Denna bild såg man i GP idag;)    Känner ni igen mig? hihi. Man ändras genom åren!

Plask!

tjännaaa! Idaag vaknade jag med Bella brevid meej, o imorse låg vi typ i sängen och snackade och skratta^^ Ridningen skulle egentligen börjat idag men jag var sjuukt trött så jag hoppade det. Efter bella gick hem senare så gick jag och handla iaf höhö, fett duktigt(yy' Men på vägen hem (i äääckelvädret) så halkade jag på isen i en vattenpöl...inte okej! Så jag blev helt blöt i röven. Frääscht. Jaja. Sen snackade jag o mamma om en liten hemlis ett tag;) Sen käkade jag o sen ringde bella och frågade om jag ville komma hem t hennes mosters tomma lägenhet hihi så vi var där hela kvällen och låg i hennes soffa och pratade o så<3 myys. Ja o nu är jag hemma! Imorgon ska jag träffa Kevvaan för han har kommit hem från thailand! Och joo en vecka kvar nu till premiären av Svaleskär! På måndag blir det även smygvisning för teamet, skådespelare + familj! Så mysigt!
Nä nu ska jag ta bort mitt smink o sånt, pöööss <3


Har jag redan lagt ut denna?


Myyys

Tjosan svejsan! Nu är jag och bella hemma hos mig och vi ska sova nu snart!;) Eftersom min syrra oxå ska sova här så sover både jag och Bellisen i min säng hihi^^ Mys. Men ikväll har vi iaf vart ute och haft svinkul! Oxå har vi vart hos henne lite o hämtat grejjor o sånt. Sen gick vi hit t mig igen o käka hemmagjord pizza! mmmm... nä nu ska vi tvätta bort sminket och säkert ligga i sängen och småprata! Myysigt eller huur?:)
Puss på er!


Vi ikväll!;)


Jack Badger

Tjännaa! Sitter och kollar på 16 and pregnant nu, finns typ inget annat på tv:P Väntar på att Bella ska ringa o säga att hon är hemma så vi kan hitta på något. Ska gå ut med vovven snart oxå. Söten går runt med sin tratt här haha<3 Han har opererats och dom sövde honom då så det sitter fortfarande i så han ser ut att vara hög ibland typ xD så går bara en långsam kort runda:) Jaja, vi hörs senare!
Puuss


Här var några veckor bara!^^



Älskar dig gullet<3


Casting Créme Gloss

Tjännaa! Kunde typ inte blogga igår för att blogg.se vart helt cepe..? Men iaf, igår så fikade jag med Moa & Märta (ni vet väl vilka dom är nu haha? ;) ) Det var väldigt mysigt, vi satt och snackade länge! Sen tog det typ 2 timmar för mig att åka hem! För min buss kom typ inte (??!??!) och sen fick jag byta på 3 hållplatser för att komma hem snabbt typ? Jaja, sen när jag kom hem så gick jag direkt till Madde och vi var typ ute och pratade och hade mys:) Sen gick jag hem för det var så sjukt kallt och färga håret igen hihi. Mörk mahogny heter färgen. Den blev jättebra. Typ mörkt och lite rött blev det! Sen så gick jag hem till Angelica o var där med henne och Klara(: Hihi mys<3 Och ja, det var väl min dag igår!
Och idag skulle kanske Bella sova över hos mig och då ska vi väl ha lite mys o snacka, kanske kolla på film?<3 Fast det blir lite senare idag isf! Vi får väl se senare, i nästa inlägg!
PÖÖSS på er!


Använder L'oreals Casting créme gloss. Rekomenderas!


Nattfunderingar....



Ser ni vad det står? Haha. asså flum..?
Godnatt för ja nu däckar jag & min lans!

Hur sover ni?

Tjaaa! Hittade en kul grej på paulina danielssons blogg (paow.se) som jag bara måste dela med mig av här. Den stämmer typ in på mig!

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

Jag sover i fosterställning tror jag haha:) Hur sover ni?
Idag har jag vart i stan o köpt lite smågrejer. Ni får bild o sånt imon, promise! För nu ska jag käka Ben & Jerry's!
Kyss på er gullungar


Äntligen, ny jacka!

Tjaaaa! Hur är det med er mina bloggläsare? Ni tappra få! Har ni kramp i fingrarna eller? Vet ni inte hur man kommenterar? Då ska jag berätta, tryck på "Kommentarer" och skriv något fint i kommentarfältet!;) Sådär, då behöver jag inte oroa mig över att det ska stå "Kommentarer" (0) eller huur?
Haha. Nä nu ska jag berätta vad jag gjort idag iaf! Föörst sov jag jättelänge eftersom min syster inte väckte mig som hon lovade 10000 ggr igårkväll...sov till halv 12 iallafall! Sen segade jag runt lite o käka o sånt, sen diskade jag faktiskt! Eller stoppade in all skit i diskmaskinen hehe. Seen fixade jag mina naglar, fick lite panik över dom haha ville att dom skulle vara snygga o frääschaa! Sen ringde jag bästavään' och vi drog in t staan. Där köpte jag en ny jacka! ÄNTLIGEN hittade jag en!!! Från Tessie iaf och den var på rea (wohoo). Har letat i typ 4 månader efter en jacka men är så kräsen... sen så fikade vi iaf o gick runt o busa lite. Sen fick vi skjuss hem, gööött. Nu har jag, mamma & syrran vart ute med vovven eller ah det var för ett tag sen men iaf. Vad har ni gjort idag? Skriv! Vill verkligen veta!:)

Här är jackan iaf!

Rätt dålig bild men ni får bättre när min kamera funkar! 799:- på Tessie. Älskar den! Äkta päls på oxå!;)
PÖÖSS


Årsresumé 2010 Del 1!

NUU funkar det ääntligen att ladda upp nya bilder! TACK! Här har ni en fett försenad årsresumé iallafall!


Jag var på Pier Pressure och såg Takida, 30 seconds to mars & Paramore på bilden bl.a

Målade mitt rum rosa^^

Spelade in svaleskär hela sommaren <3

Svaleskär-skådespelare-gänget!

Var på ridläger. Bästa ridlägret eever! Jag & Sammy på bild <3

Alla tjejjor på uppvisningen för föräldrarna. Lärde mig verkligen massor där!

mysig kvällspromenad <3

Såhär fint var det på stuteri MW!

Spelade in en reklamfilm för partille cup på pelarna på älvsborgsbron!

Hittade min stil lite mer




Var i stockholm och hälsade på släkt & kompis:)

Stockholm

Badade huur mycket som helst i sommar. Från badkruka till fisk säger jag bara!

Och detta är bara del 1 haha. Så mycket har hänt asså! 2010 var lätt det bästa året någonsin!

Hårfärg

Tjaaa! Som ni kanske märkt uppdaterar jag inte så ofta nu för tiden men jag har vart så otrooligt trött dom senaste dagarna typ! Sjuukt! Så därför har jag inte gjort så mkt och har inte haft så mkt att skriva om!;) Men nu hörrnii! Idag har jag först vart ute på långprommis på morgonen med vovven, trots istiden så vart det sjukt mys och solen höll på att gå upp o snön glittra o sånt haha. Sen banga jag livet genom att bli potatismos i soffan och strejka mot vintern o sånt. Sen banga jag det med och gick och handla med madde (....hahaha). Väl där köpte jag lite gott och hårfärg!;D Är fett sugen på förändring nu innan jag sliter av mig allt hår, och det vill vi ju inte...heh. Färgen får bli en hemlighet tills dess att det kommer upp för och efter bilder här;)
Kram på er då <3


Min naturliga hårfärg:)

Kissie, Kenza, Dessie osv. Alla i samma inlägg!

Tjaaa! Tycker inte ni att det har vart mycket snack om bloggare nu på senaste tiden? Allt med kissie som t.ex. äggkastningen, hennes "nakenbild" som väl är fejk(?) mm. Men iallafall så tänkte jag ta upp lite om dom bloggar jag läser och följer och vad min syn på dom är. Så då börjar vi.

Jag börjar störst! Kissie eller Alexandra Nilsson då.
Jag tycker hon är väldigt smart för hon vet precis hur hon ska locka läsare och hon är bra på det hon gör lixom. Men hon har ju pratat lite om att 'kissie' är en roll hon spelar i bloggen och faktiskt så tror jag på det. För när man ser henne på ja ana gina's show till exempel eller lixom på film så ser man att hon inte är som kissie tycker jag. Dock så tycker jag hon har gått heelt overboard med sina operationer.. okej, du är inte nöjd med dig själv och du vill fixa tuttarna men, allvarligt hon har enoorma tuttar och läppar och samtidigt är hon suuuupersmal och fettsuger sig. Det ser inte naturligt ut på något sett. Men självklart accepterar man att alla gör som dom vill och hon får gärna göra hur många plastingrepp hon vill, jag säger bara att jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara henne!

Sen har vi Kenza som jag följer lojalt.
Ja, vart ska man börja? Kenza är verkligen en framgångsrik tjej. Hon har startat företag, hon har ju gjort Kenza & Tyra show, hon är modell & bloggar såklart och mycket mer vid 19 års ålder! Hon har verkligen gjort något av sitt liv och lyckats bra! Trots att jag ser henne som en framgångsrik och ordentlig tjej har hon en helskön klädstil och verkar tvärgo och ja, haha vad ska man mer säga? Hon är fett snygg oxå haha!

Seen kan vi ta "Dessie" eller Desireé Nilsson
Hoon..ja haha jag gillar även hennes klädstil och tja.. asså det finns inte mkt att säga om henne. Hon har en bra blogg och uppdaterar ofta! Eh, ja nu har hon flyttat till egen lägenhet och gjort låtar osv. Hon är också väldigt ung, 16 år men har ändå tagit sig någonstans i livet. Kämpa på säger jag bara här!

Sen följer jag oxå Foki & Tyra men inte lika ofta som ovanstående;). Sen kan man även ramla in på paow eller gaybloggen fast det är väldigt sällan. Och jaa jag följer oxå twiledotwiledi.blogg.se såklart haha! Kolla den!

Och eftersom det inte går att ladda upp nya bilder får jag ta dessa som jag redan laddat upp innan;)

Kenza

Dessie


bloggkö....? + mitt "nyårslöfte"

Tjaaaaaa (som jag ska börja skriva detta året!)! Som ni kanske märkte så har ingen årsresumé kommit upp här för att det funkar inte att ladda upp bilder(??) men jag antar att det är för att så många bloggar & laddar upp bilder för fullt så att det blir bloggkö typ? Så när det funkar att ladda upp nya bilder igen så ska ni få en årsresumé!;) Men så länge får ni mitt "nyårslöfte" isället! Eller ja, nyårslöfte och nyårslöfte asså det är väl mer...tja typ en bra start på detta året!
Mitt "nyårslöfte" är att ta mer risker & våga mer lixom. Alltså jag har alltid vart en sån som är ganska öppen och glad och vart den som går fram och frågar, eller aa ni fattar. Men jag känner att jag lixom tyglar mig själv ibland när det inte behövs. Så mitt mål är att våga ta steget över min gräns. Fattar ni haha? Att inte önska att man hade gjort något annorlunda och undra hur det skulle bli utan faktiskt ha gjort det och bara ta konsekvenserna som kommer efter om det nu skulle göra det. Så, ja nästa nyår får vi se hur det har gått!;) Har ni några nyårslöften?
Puss & kraam!


2010 var lätt det bästa året någonsin för mig!

Svaleskär <3


2011!!!

Detta nya år firas här p å bloggen med ett TJAAAAAAAAAAA ist för hej! Så detta är då det första inlägget 2011....pressuuuuure! Haha nejmen. Kom precis innanför dörren från en go start p å 2011! Har en liten tradition med min kompis, vi brukar gå ut här i området och kolla p å alla fyrverkerier! Den utfördes även i år!;D Men p å klockslaget var jag hemma hos henne och skålade och sen gick vi ut p å hennes balkong och kollade p å fyrverkerierna och skrek TVÅTUSENELVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Och sen gick vi ut, träffade några och sen när inga fyrverkerier kom så tyckte vi det blev tråkigt så vi gick hem. Men innan gick vi runt lite och hade mys:) Hoppas ni har haft det braa inatt och att detta året kommer bli super och nytt o fräscht och super för det är ni värda! Jag är en sån som är sådär OMG vi MÅÅSTE göra något under nyår som vi aldrig glömmer något galet, och typ nu måste jag bestämma vilken den första låten är jag lyssnar på 2011!! Haha, men det är så roooligt! Och förrästen tjejjer o killäär nu är det inte ens 2 veckor kvar till svaliiis hoho!! Gud så mkt man har att firaaa! Nä nu ska jag käka något och stanna uppe heela natten och vakna seent! PÖÖSS på er gullungar!


Förra nyåret;)

RSS 2.0