You decide who you are, not society

hahaha förlåt men alltså, ja självklart vet jag att chansen för cancer ökar när man solar! Jag är mycket, men jag är inte helt outbildad. Men tack för er omtanke:)
Äntligen sitter jag hemma i min säng med en macka, te och tända ljus. Nu ska jag snart sova så att jag är pigg imon! Men först tänkte jag tidsinställa ett inlägg till imorgon, typ 10 saker om mig eller så? Låter bra eller? 
Godnatt!


Solat

Tjjaaa,
Nu har jag precis vart och solat och sitter på bussen hem! Det vart superskönt att äntligen få lite färg! Har ju inte solat på ett tag...men nu ska jag hem iaf och käka och gå ut med lille vovven innan jag åker iväg igen. Ha det bra sålänge!


29/03/12

Heeej på er,
Rätt fint väder idag ändå? Är i skolan nu iaf och vi ritar lägenheter-.- så jag sitter och dricker morgonkaffe och bloggar hehe:) senare tänkte jag åka och sola och sen ska jag på ett möte. Vi hörs!
Just nu framför mig:


Dagens

Ni ville ju ha fler dagens outfit, så här har ni! :) haha ser sjukt trött ut...Tröja Carlings, jacka ?, byxor Gina & skor Dr. Martens


Tintin

Godmorgon...
Har en feet lång håltimma så jag och några kompisar drog till Tintin och fika! Mys! Idag ska jag hem efter skolan för min "brorsa" och hans rumkompis kommer och vi ska laga maat:) men vi hörs senare så får ni ha en bra dag, pöss
Just nu:


Pärlar

Blev 5 igen. Hihi.


Man är bara tonårig en gång

Heej på er!
Jag hade det supertrevligt igår! Träffade lite nya söta människor osv! Nu är jag på väg hem iaf för att fräscha till mig lite och undrar om det inte är dax för shortsen idag alltså? Köpte mig ett par nya shorts i förrgår som jag glömt visa, kanske visar upp dom i dagens outfit idag då? Men vi hörs senare, pussar!


Summerdays

Heej på er!
Åh underbart väder idag, eller hur?! Har suttit i stan i en park med mina vänner och solat, lyssnat på musik & skrattat! Man blir så sjukt mycket gladare på sommaren. Just nu sitter vi och laddar våra mobiler haha, och ska snart gå och kolla på någon modevisning. Senare åker jag nog hem till Ebba! Hon lockade med choklad och räkor, inte tillsammans såklart då, men då måste jag ju verkligen dit! Skämt åsido haha. Vi hörs senare, puuuusss


Sexsomni..?

Haha alltså, dog lite precis. Denna världen blir helt seriöst bara sjukare och sjukare? Läste aftonbladet så hittar jag detta? Sexsomni liksom hahaha? Somliga, ifs väldigt få, har fått en diagnos som säger att dom har en sjukdom där man har sex i sömnen?xDDD var tvungen att visa bara, vissa saker blir man lite dum i huvudet utav...vad säger ni om detta?


Just chilli'n

Rbl's


Trött, glad

God kväll,
Har haft en sooft dag med Kevin! Vi gick i stan och shoppade lite inför Marocko! Är så sjukt taggaad!! Sen satte vi oss uppe på skansens krona och snackade lite deep talk. Också var vi hos honom lite. Nu är jag fortfarande rätt pigg men helt slut i huvudet...så har tänt lite ljus och lyssnar på lugn musik. Har upptäckt att ron pope gör sjukt mysig sovmusik so that's a tips för eer! Nä, nu ska jag försöka sova, puss
Just nu i mina öron:


Låter bilder tala för min förmiddag!

Borde väl inte sprungit egentligen när jag inte är helt frisk men pallar inte bara sitta hemma! Blir skola imon iaf.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1575397/images/2012/pic_194876434.jpg" class="image">


Dagens outfiit

Tjaa!
Är hemma från skolis idag för att jag har gått flera flera dagar med en fett jobbig huvudvärk och typ feber? Behöver vila lite känner jag. Igår var jag iaf i stan med Madde en stund. Sen drog vi hem och då träffade jag angelica, klara & hampus. Vi drog till pilen och var med halva askim typ haha. Nu ska jag kolla lite film eller nått så hörs vi senare! Puss!
Jo just det ja, glöm inte followa på instagram! sök på rebeccaholst så hittar ni mig där. Uppdaterar ofta där!
haha dagens

Dagens tråkiga

Snodde denna från ebbis! Essiiees.blogg.se!

Dagens humör: sliten, glad, orolig, taggad (haha humörsvängningar?)
Dagens mående: Rätt bra överlag
Dagens borde: Fixa naglarna, göra klart läxa + ringa ett samtal...
Dagens frisyr: utsläppt, lite fuktigt från duschen
Dagens smink: mineralpuder + ögonbrynspenna, alltså osminkad i princip!
Dagens klädsel: jeans, svart tröja, dr martens, jacka från topshop med päls på krage och ärmar
Dagens planer: på väg till kevvan, hänga lite där?
Dagens materiella vill ha: marc Jacobs klocka!
Dagens fundering: vad hände igår? Hur mår min vän? Längtar till Marocko! Blandat alltså!
Dagens beroende: kladdkakaaaa!
Dagens tråkigaste: bussresan just nu...
Dagens längtan: när jag ska hem och sova ikväll haha
Dagens superlängtan: hem till säängen! Så trött...
Dagens tidning: Push
Från igår:


Tjock

Känner matkoman sakta komma krypandes haha, så mätt nu! Nej, nu ska vi röra på rövarna och....käka mer? till efterrätt blir det kladdkaka med egengjord hallonsås! Döör! Kommer inte komma genom dörrarna här längre haha...bloggar mer senare om jag lever, puss!


Trevligt ämne

Hej!
Tycker ni har blivit galet dåliga på att kommentera...blir inte alls lika kul att uppdatera då. Nu sitter jag i alla fall och gör en läxa i sexualkunskap som är sjukt vidrig, vi håller på med könssjukdomar och måste med motvilja se en del äckliga bilder! Uschh! Nej, nu får jag fortsätta. Puss!

haha älskar bilden

Dentist

Halloo där,
Nu sitter jag på bussen till tandläkaren. Och tänkte passa på att berätta om planerna i helgen för det är nämligen en speciell helg! Jag och Ebba har våran 1årsdag! Vi har ju känt varann hela livet men hade ett uppehåll men 18 mars förra året träffades vi igen och sen dess har vi vart supertajta. Så vi ska käka 3 rätters och ha lite mys.
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare! Puss
Hade lite tråkigt när jag satt och vänta i skolan igår haha...


Classic one, Göteborg

Godmorgon!
Nu är jag på väg till skolan, dock en lektion försenad men skitsamma haha. Idag är det sjukt tråkigt väder (typiskt gbg) ute så blir nog inte att vara ute i stan och så...men ska iaf följa med ebbii till tandläkaren haha. Sen får vi se, what to do. Har ni några roliga planer till helgen då? Ska berätta mina senare!
Jag just nu: i skolan (haha tog tid att blogga..!)


Mys i solen

Tjaa,
Har det huur bra som helst just nu! Jag och bästis ligger i hennes trädgård och har en liten picknick. Det är sol, hyfsat varmt & hur gött som helst! Men nu ska jag vara social och hoppas ni också är ute och njuter av solen som vi! Puss


Brb!

Hej! Har inte glömt bloggisen, uppdaterar snart, är på väg till bästis för lite käk och tjat i solen!
Puss sålänge


Get your ass back home

Heej på er...
Sitter på bussen hem nu, har varit med massa godingar idag! Det var så sjukt gött väder här alltså! Sol, blå himmel och typ 15 grader i lä. Riktig vårvärmee. en glass på det också, gjorde min dag haha. Nämen, är så sjukt trött nu som vanligt. Börjar bli fett jobbigt...aja, ska av la busa nu så hörs imon! Sov gott chicoos
Två random bilder från idag


Tired

Heej,
Nu är jag hemma och är trött som en gris. Har varit i stan med älskling en stund o sen Ebba (klasskompisen). Vi fikade, köpte lite grejer och satt i solen som kom fram sen! Nu ligger jag och kollar på top model Sverige och tar det lugnt. Känns sjukt att det är skola imon igen, helgen har gått jätte snabbt och har haft en grym helg! Men vi hörs senare, puss
Tagen idag:


Tjockislördaaag

Hej på er! Sorry att det inte blivit någon bloggning idag! Har först varit i stan med papi, köpte skal och lite sånt till mobilen. Sen har jag varit hos älsklingen och är kvar här, och vi har tjockat oss ordentligt med pizza, godis o cola hehe. Jaja,
Sov gott sen, puss!


Mysmiddag!

Heej på er!
Jag och Ebbaa har precis käkat lite, vi gjorde en suupergod grekisk sallad här hemma hos mig:) så har vi suttit och pratat och skrattat o skrattat haha. Tidigare var vi i stan med en gammal gemensam vän, mys! Men nu ska jag inte vara osocial så vi hörs! Puss!


Friday

Godmorgon!
Är i skolan nu och har en fett tråkig lektion, men det är bara att härda ut! Det är ju fredag idag faktiskt så ska inte klaga;) tycker ni också att veckan gått fort föresten? Ah idag ska jag träffa bestiie Ebba iaf, vi tänkte laga någon god mat och sen på kvällen blir det väl bus! ni får ha det så bra så länge så hörs vi sen:) puss!
Så här såg jag ut igår:


Kony 2012

Heej...
facebook är just nu bombad av Kony 2012 som dom flesta säkert märkt, först orkade jag inte se den men var tvungen sen såklart haha. Den är helt sick verkligen och det var värt att kolla, hela halvtimmen. Det är så sjukt hur något sånt kan hålla på i våran värld fast vi inte har den blekaste aning om det...det handlar iaf om, för er som inte sett den, Joseph Kony som har en barnarme på ca 30'000 barn i Urghanda där han har flickor som sexslavar, han våldtar dom och han sätter vapen i händerna på små pojkar och tvingar dom skjuta andra människor och även sina egna föräldrar. Han tvingar dom misshandla varandra också, det var det sjukaste jag sett alltså. Vissa hade ingen näsa kvar, deras munnar är helt förstörda och läpparna är inte ens kvar...och detta är bara en liten liten del av allt hemskt han gör. Fy alltså, jag blir så otroligt förbannad över sånt här...!! Så se "filmen" iaf. Det är värt tiden. Och sprid.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Skoltrött tjej

Heej...
Nu ligger jag i sängen o snackar i telefon och lyssnar på musicaa. Dagen har vart rätt chill, bara vart hemma för jag var tvungen att passa vovven, som tur var så kom min älskling till räddning!
Är så galet trött nu alltså, känns som att hur mycket man än sover blir man inte helt utvilad. Är så sjukt trött på skolan nu också...ska bli så skönt o åka bort om några veckor! Men nu ska jag bana snart så hörs vi imon, puss!


@ skolan

Godmorgon!
Sitter nu och bloggar i skolan på min nya iPhone! Min snälla pappa köpte varsin 4S till oss igår och har suttit och pillat med den sen igår haha! Så ni som har iPhone får gärna tipsa om bra appar och så. Har såklart instagram och blogg.se så det blir betydligt mer bloggning nu! jo just det ja, följ mig på instagram, Rebeccaholst heter jag:)
Puss sålänge!
Haha har typ inga bilder än...


Döda mig.


Älskar man bara inte skolan när man är illa tvungen gå upp 06? nej. 
Godnatt!

Summer 2012...hurry the fuck up

Heej!
Nu tänkte jag vara flitig och sätta mig o plugga för mitt prov imon men måste såklart blogga innan! Åhh, längtar så mycket till sommaren och till värmen. Satt och kollade igenom gamla videos på mobilen och blev helt ledsen i ögat. Men jag får ju sommar om 4 veckor bara! Så niiice. Bara åka bort från allt, problem, samma visa varje dag med skola o sånt, press o skit. Då blir det nya intryck, nya ställen, nya upplevelser liksom!:D Men nu ska jag plugga här, hörs senare puuss




Tjockisar

Hej!
Har vart en rätt lugn dag idag. Jag har varit med min andra halva Ebbii, vi har vart och tjockat oss med pizza och gaatt. Sen har vi vart hos henne och suttit och snackat, mys! Men nu ska jag sova, tänkte bara kolla in här snabbt. Hörs imon puuuss

haha. från idag

"You can't do it - Watch me."

Hej på er...
har haft en full dag idag. Och mitt humör har gått som världens bergochdalbana. Först nästan rädd, glad, ledsen, förbannad, ledsen, glad, trött, jätteglad. Anledningen till det förstnämnda är att jag vaknade av att jag började blöda skitmycket näsblod. Jag har aldrig i hela mitt liv innan blödit näsblod så mamma sa att det troligen var av stress, vilket nog är sant. Tänk ändå så mycket press alla vi tonåringar står ut med..Skolan, vännerna, hemma, sporter, kärlek, missförstånd och främst att man ställer krav på sig själv. Iaf jag.
Nej, nu ska vi inte vara tråkiga här! Har haft en skitbra dag idag iaf, och en dålig haha. Men jag lever. Det är väl ändå det viktiga liksom. Imorgon ska jag försöka ta det lugnt för en gångs skull och fokusera på mig. Hoppas detta vädret håller i sig också?!


I pretend to look around, but I was acually looking at you.

Hej på er!!
vilken underbar dag idag va! Här i Göteborg har det iaf varit strålande sool och tror det har vart det i mestadels av landet? eller? Efter en kul skoldag så åkte jag och älsklingen (Simon, någon som undra..) till stan en snabbis, sen hem till mig och vi har käkat middag och varit och gått vid vattnet med vovvsingen. Tog lite bilder på mina pojkar också! Nu ska vi ha en myskväll, så skönt i slutet av veckan...är sjukt trött verkligen!
Taget nyligen idag, använde låång slutartid så blev det fett ballt tycker jag!:

DOG.

Tumblr_m07yk845021r724qyo1_400_large
HAHAHA! alltså, jag är så galet övertrött nu så allt är kul...men här dog jag verkligen!!! tvungen att dela med mig hehe

Simple as that

Tjaaa!
har haft en schöön dag idag. I skolan gjorde jag inte så mycket, vi chillade mest ute i solen och så. Sen mötte jag upp älsklingen Ebba och vi drog till frölunda torg för en gångs skull! Där köpte jag en present till my babe och lösögonfransar for mee. Sen ringde pappa och frågade om jag ville handla så vi åkte o handla och fick ta det jag ville ha så har köpt hem massa gaatt! Riktig lycka är typ när kylskåpet är överfullt! Och nu är jag hemma! Yes, skriv upp det ni som vill!
Nu ska jag städa mitt rum så ni får ha det bra, kanske bloggar sen igen :) pöööss
bild från häromdagen

RSS 2.0