:)

Sho bree
Jag behöver låttips! Så om någon sitter och håller på en bra låt får ni gääärna kmt;)
Just nu sitter jag och käkar wingummin o lyssnar på musik, vad gör nii? Jag har trååkigt haha:P
jaja, ska inte tråka ut er mer än såhär,
puuuusss

Cepeutbrott yääää'

Sho bree alla söta!(L)
Idag hare vart fullt upp! Först red jag, vi hade dubbeltimma o dressyrtävling då och dt gick...gaaaanska bra. Inte under programmet men på framridningen!:) Då var hon SUPERfin (märta då:P) och trampa under sig o gick i form o allllllt!
Sen hjälpte jag syrran med flytten, hon flyttade idag:) Sen ska vi hämta alla stora möbler o lådor imon med en lastbil men annars har vi börjat plocka in lite tallrikar och glas o så:)!
Eftersom jag inte har vart så bra på att uppdatera så bjuder man på lite bilder;)
Jag har klippt lugg o dt har ni inte sett jö!:o
N'joy!

LUGG! :O

omg!;o HÄR BJUDER MAN DÅÅÅÅ ! ! !

Vart o fotat har man oxå :))

:)

ALLA bilder har JAG tagit och dt är STRÄNG copyright på dom!
Om man nu skulle vilja låna dom elr ngt så hänvisar jag till att FRÅGA mig!:) Tack!

Haha yes, I'm serious! x) Nämen faktiskt.

Kommentera och känn er BÄST!;) <3

SHO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<3
//Becciiiss;*

Shoo♥

Shoo bre alla söta♥
Idag har jag ledigt, gött! Ni vet det där jag kanske fick berätta, jag får inte dt"/ Så ni får helt enkelt stå ut!;) Jag vet! Hur ska ni klara det?! Ni kommer säkert gå o tänka på dt hela tiden! Not haha.
Men iaf, idag har jag vart med maddeen. Vi har vart ute och åkt sk8tboard och spelat lite basket o så(: Sen har jag vart hos pappa en del. Imon ska jag o madde kanske på bio:) Jaao, vad finns dt mer att berätta? Det jag håller på med hela dagarna får jag ju inte berätta så, haha taskigt läge. Men ni kommer få reda på dt, inte än bara. Men det är väldigt stort så hihi ^^ Jaja, avslutar här dååe.
Pouuusss(L)


Merci(L)

Tjoosan alla söta(L)
Idag vaknade jag lite sent, när jag kollade på O.C ringde madde o sa att merci (min f.d medryttarhäst) va på askim! Jag sprang dit allt vad jag hade och fick träffa henne:') <3 Min älskling(L) Såå glad är jag asså! Dt är tävling där asså, så dt va drf:P
Men nu måste jag sticka;) Pusshej(L)

:)

Sho bre alla söta
Jag känner att jag börjar ge upp min blogg lite...Dä får ju inte hända! Nu ska jag försöka blogga så mkt dt bara går...på riktigt! Men ni får faktiskt hjälpa mig lite daa. Kommentera litee! Det som har hänt dom senaste dagarna är att jag typ har seglat varje dag haha:P Varför? Hihi, på måndag får jag reda på om jag får berätta dt här;) OM jag får dt så får ni vänta tills på måndag!
Men nu ska jag dra hem, puuss(L)

RSS 2.0