Klarar jag detta?

Hej. Idag var det näst sista dagen och sista dagen för två av våra fina skådespelare och två i teamet av inspelningen!:( Asså jag kan fatta att det kanske är lite svårt för alla att förstå men teamet och alla skådisar har blivit som en familj t mej och detta kommer bli en av dom svåraste sakerna jag har blivit tvungen att göra i hela mitt liv! Jag menar det när jag säger att Jag älskar vårat team + skådisar! Jag älskar er! Och just nu är jag såå glad att vi har en arbetsdag kvar tillsammans! Självklart ses vi på slutfesten men det är inte alls samma sak. Men nu på söndag ska jag njuta av den sista tiden och försöka att inte gråta för sminkets skull haha.
Detta har vart en helt otrolig upplevelse och jag kommer verkligen ha med mig detta hela mitt liv! Idag fick jag världens finaste kommentar av våran scripta, "men vi ses väl säkert igen! en sån här naturbegåvning slösas verkligen inte bort!" <33333 Jag uppskattar verkligen ALLA dessa kommentarer och har dom med mig när jag kanske har en dålig dag. Måste tacka för det goa brödet våran egna 'Gaston' gör (får nog inte skriva vem som spelar denna karaktären så skriver bara karaktärsnamnet haha) också haha!
Och nu ska jag oxå passa på att skriva Grattis till Kicki, våran första geniala regissör som igår kl 6 äntligen fick sin son!

avslutar här nu tror jag, innan jag börjar stoorlipa!
Puss på er <3


 <----upplevelser säger jag bara haha!


Gick o la mig, somna och...

nej vänta lite, så gick det INTE till. Igårkväll kom jag äntligen i säng kl 23:30 (när jag skulle upp kl 6 på morgonen idag) och jag kunde inte somna!:/ Jag har aaaaldrig haft problem med att sova. Har hänt enstaka nätter men just natten t idag så kunde jag inte sova! Jag la mig på olika sätt, vände på kudden, räkna baklänges, var där det var som lugnast i mitt huvud, försökte att inte tänka alls men ingeet funka...aja iaf så idag hare vart en väldigt viktig dag och en dag som jag länge längtat efter! Och jag tänkte inte låta min trötthet ta över mig haha!
Idag har vi nämligen spelat in i GÖTEBORRRGGG! Vi har spelat in på avenyn, i örgryte, lilla bommen,järntorget och i en liten hyrd spårvagn haha:) GISSA om allas ögon var riktade mot oss haha! Så grymt kul vare och vi har verkligen tagit vara på denna näst näst sista dagen. Jag kan inte förstå att det bara är 2 ynka dagar kvar asså! TVÅ! Fatta! Sjukt.
Men jag tänker inte tänka på det nu så nu ska jag ta en dusch och sen ska jag nog koka upp nudlar och mysa ner mig i soffan framför tv:n!;) Mysigt!
PUSS då<3


Nån bild jag tog för ett tag sen :)

God för tidig morgon!

Usch, att gå upp såhääär tidigt är omänskligt! Men ska man spela in en tv-serie så ska man. Idag äre ifs en vääldigt rolig dag för att vi ska nämligen inte spela in på öarna, utan nämligen på lite mer igenkända gator i göteborg!;) Wohoo, kul!
Nu sitter jag iaf här och äter mina ägg jag prec stekte och tänkte sätta på någon film på syrrans data här. Just d ja, sov hos henne idag:) Åh idag ska hon och hennes kompis som oxå sover här vara statister haha! 
Aja, vi hörs senare
PUSS

Någon spanska kan jag iaf!

Holaa !
Idag tänkte jag faktiskt inte skriva så mkt om inspelningen. Har spelat in hela dagen iaf och ja, nu är jag hemma. När jag kom hem satte jag mig framför idol som jag inte har hunnit kolla på hela veckan! Sen har jag suttit med datan i knät o kollat bloggar o så:) Imon tänkte jag inte gå t skolan för, jag orkar inte helt enkelt! Hahaha det är så skönt att faktiskt kunna göra så! x) Men tänkte iaf åka in t stan o träffa kompisar efter att ha sovit ut ordentligt, Bella om hon kan då. Saknar min underbara vän! Sen tänkte jag hinna med min saknade kompis Ebba som messade häromdagen oxå om hon har tid (om du läser detta ebba så glömde jag svara, sorry..<3). Men på lördagen ska jag iaf rida på morgonen. Sen på söndag blire ev en tur till tjörn;)
Det var min ungefärliga helg haha. Men nu ska jag nana,
PUSS

 HAHAHA GAAMMMAL BILD!


Det omöjliga hände!

ojojoj, idag hände det omöjliga! Det spenderades en HEL dag på "ön-där-det-alltid-regnar-så-vi-drunknar" (som jag kallade den i förra inlägget) UTAN en ända regndroppe! Awesome haha. Vi (teamet o skådisar) åkte ut i världens roligaste transportmedel...ribbåt:D Jag bara äälskar att åka ribb, det är amazing att sitta läängst fram och bara flyga fram över haavet! Dessutom får man goa stoora dräckter och skidglasögon haha.
Idag kände jag verkligen på riktigt att det börjar närma sig slutet...asså fick typ världens gråtattack haha och massa känslor rann över. Kan inte tänka mig hur sista dagen kmr bli hahah! asså jag kmr hänga 24/7 på svthuset och hälsa på alla fina änglar där(a)
Imon får vi faktiskt åka ribb igen o jag e taggad t 1000. Men först på dagen ska vi bli...tja, fastbundna, kidnappade, mördade, vem vet? Hahaha nejdå jag dör inte kan jag lova iaf!
Men nu äre faktiskt så att jag måste sova för att orka andas en dag till så jag säger PUSS här osså hörs vi imon;)
PUSS

Jag idag på ribben ;o

Så de blev ;o

Ojdå! Nu ligger jag i sängen...med datan i knät hoho. Så kan det gå när man är 'filmstjärna' (pfft) och aldrig har tid för datan så man knarkar den när man kmr hem;o Jaja! Idag började jag iaf med att gå upp o käka o fixa mig o så. Sen drog ja o hälsa på min gamla söta skola:) Man blir lite varm i hjärtat nästan ju! Så aah där stog jag längst fram i klassrummet med ALLAS ögon blinkades mot mig bombaderandes av frågor höhö...tja, fick nästan skylla mig själv där, ehum.
Sen tog ja bussen t min skola där min klass var spårlöst försvunnen så jag fick springa ner i alla femhundratusenbiljarder trappor till Min underbara Mois (moa såklart) som stog och väntade i svtbilen som jag skulle med i t jobbet! Och ÄNTLIGEN, ja äntligen fick vi vädret med oss! t.o.m en fin solnedgång fick vi bevittna! Men imon blire ändringar på det kan jag lova! För då ska vi med ribbåt (!!!!!!!) ut till ön-där-det-alltid-regnar-så-vi-drunknar! Men är taggad till tusen på ribb! Ska ta bilder!
Tja, behöver mina skänhetstimmar nu så får väl lyssna på kudden här...Godnatt på er då solstrålar!;)<3


Slänger in en bild på min snygga vägg bara för att d e kul!;D Detta är bara en liten del av den dock!


Hallo:) soorry för dt konstiga inlägget ti...

Hallo:) soorry för dt konstiga inlägget tidigare men chansade lite stort i tron att publicera ett helt inlägg haha. Nu sitter jag iaf i bilen hem. Vart många scener idag men nu i min sista scen fick min stand in hoppa in hihi. Göttmos! När jag kommer hem nu ska jag förbereda inför morgondagens scener, dusha och goa mig med lite te och kvällsmacka!;) imon blir jag hämtad vid 12 så blir skönt att sova länge. Men tänkte kanske våga mig på ett besök i gamla skolan om jag orkar svara på maaassvis med frågor jag är säker på att min gamla lärare kmr ställa haha. Joo! Jag har fått två små presenter jag blev jätteglad för. Ett vitt o ett svart sillikonskal t mobilen!:D Puss på er då!<3


Hoj! Bloggar under inspelning nu hihi buse...

Hoj! Bloggar under inspelning nu hihi buse. Just nu är jag klädd i pjamasbyxor o oj nu ropar dom på mig. Så nu ska vi gå på tagning pusshej


Heej alla fina. Nu sitter jag i bilen t jo...

Heej alla fina. Nu sitter jag i bilen t jobbet:) dennis här sa precis att det bara är åtta arbetsdagar kvar nu:'''''( shiet va detta har gått snabbt! Men vi kmr få se allt på tv snart juu! Aja, vi hörs senare för nu ska jag snart t smink och kostym:) Puss


God natt...

..alla finisar! Nu ska jag faktiskt sova i min gosiga säng med leopardmönstrad inredning haha (dvs täcke, kudde..xD) Blir hämtad runt 10 av svt imon har jag för mig...får dubbelkolla nu så jag inte vaknar när chaffisen Dennis är här! Haha, vi har alltid kul i bilen dit o hem! På morgonen äre NRJ med Knappen & Hakim ofc, sen  sjunger vi alltid med till alla låtar vi kan och dansar o pratar o så haha, älskar vårat filmteam asså! Dom är sjukt fina:) Skådisarna också självklart! Alla är verkligen underbara och jag trivs så bra där. Och nu är det typ bara 2 veckor kvar av inspelningen juu:''( 

Haha gjord av mig i paint. STOLT !
(vet inte om jag får skriva deras namn här så strök över dom lite ifall)

Då sitter man här en tråkig söndag och...

...bloggar! haha. Nämen jag sitter och läser min dagliga dos av Frida och dricker mammas hemgjorda smoothie;) Ganska mysigt faktiskt. Fast man blir lite nere när det är så grått ute så man orkar inte göra annat än o sitta o götta sig!;o farligt i längden haha.
Helgen har vart ganska slapp. I fredags var jag med Bella, vi var i stan och fikade o kollade på skor o så:) Sen var vi här hos mig och kollade på film o hade mysigt. Sen igår red jag på förmiddagen och spenderade tid i klubbstugan där och hade jättekul med madde, danni, ellen, julia, nico..ja alltså alla stalltjejjor typ;P Vi lekte nån ordlek typ o så, vi hade kul iaf och det kändes riktigt bra att vara i stallet längre än vad jag brukar! Hinner ju aldrig vara där nu när jag spelar in lxm... men nu idag så tänkte jag bara ta det lugnt lite och läsa min frida o gotta mig med ett bad senare efter min syster och hennes kille har kommit hit på middag:)
Och nu när jag ändå inte har något planerat kan jag ju faktiskt gå och ladda min kamera hos pappa så ni får lite nya bilder! Smaart där ja;D
Då hörs vi senare,

PUSS<3

 
HAHAH, bjuder på den senaste bilden av mig då xD Tänkte lägga ut denna o visa upp mitt nya snygga skärp men tar det nu ist då haha.
Det kmr ifrån Gina tricot, 99:- Linne, Gina, 99:-?, byxor Zara, 399:- elr nåt x) Ring, Gina tricot kmr-inte-ihåg-vad-den-kosta
Jag är en stammis på gina haha

Puss igen då


Jofama by Kenza <3

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen nu, men känner att jag vill ut och göra ngt! Typ stan haha:) Jag behöver höst/vinterskor och typ en snygg jacka. Nu sitter jag iaf o klr på top model och äter. Igår kom jag hem från inspelningen vid 11 typ så är lite trött men vill ta vara på min helg ändå!

ÄLSKAR denna! Jofama by Kenza, 1995:-


PUSS

Mobilblogg Shaa. Nu sitter jag i taxin t j...

Mobilblogg Shaa. Nu sitter jag i taxin t jobbet! Brukar inte åka taxi i vanliga fall men idag blev dt så. Idag har jag en lång dag framför mig, många scener och mkt text..men det grejar jag! Igår va jag astrött när vi skulle åka hem så jag satt och snacka skånska hahahah. Aja vi hörs då. PUSS


body butter.....?

Idag mina vänner har jag vart i stan och...tja, INTE shoppat hahha! Det ända jag fick med mig var ett par prov från the body shop och en body butter. Jag förstår inte hur jag inte kunde köpa något? Vi gick in i princip varje affär i hela centrala centrum (säger man så haha?)! Jag kollade efter skor och en klänning, men hittade jag EN ända??? NEJ:O Jag hittade några skor som va OK men lixom inget jag skulle ha med mig hem. Elr tja, jag hittade faktiskt en väska från henri lloyd som var suupersnygg som jag va jäääättenära att köpa men den kosta lxm 1000:- så jag kände att jag ville lägga pengar på sånt jag verkligen behöver ist:) Stoolt! Men iaf så fick jag helt plötsligt idén att åka t stockholm ist för att jag har shoppat allt jag vill ha i gbg haha. Så vi får väl se hur d blir e dt. Vet att jag har en sthlm-glad pappa iaf som mer än gärna åker men vi får se(;
Jaja, nu ska jag överföra lite bilder från mobilen och sen ska jag kolla igenom morgondagens scener!
PUSS


Update;)

Shaa,
Det är sjuukt vad jag inte hinner blogga asså! Jaja, nu kör jag på iaf!
Igår jobbade jag hela natten i princip..haha gissa om jag va flamsig höhö. Då fick jag springa lite i vass och springa på en brygga o sånt. Sen när jag äntligen var klar åkte jag o bytte om t mina egna kläder och då vare 5 min till färjan så vi skulle aldrig hinna. Så vi satt där i kostymhuset i en timma nästan o vänta på att kl skulle bli 10 i 2 för då skulle nästa färja gå. Sen va jag väl hemma vid halv 3 - 3 typ!;o Dåå va ja trött!
5 sovtimmar senare går jag upp o käkar frukost och springer till stallet. Hoppning vare idag:) Det gick rättså bra faktiskt för att vara rödluvan. Hon va dock inte alls lyhörd idag, så när vi red självständigt försökte jag få igång henne genom övergångar. Alltså, skritt galopp halt trav halt galopp osv. Fast ändå segade hon! Men hon stannade inte när vi hoppa iaf! Vi kom ändå över ett hinder på...tja typ 80-90:D Dukti flicka!
Sen har jag väl tagit d lugnt idag(: Fast imon ska jag nog kika efter en klänning till slutfesten hoho! Dåå, dåå ni.

Men nuu ska jag nog faktiskt gå och socialisera mig!:)
PussN'

Exlusive pictures HAHA !

Tjatjatjaa (:
Har vart dålig med att uppdatera men här kmr en hel del!
Jag har bl.a vart uppe på pelarna t älvsborgsbron o spelat in en reklamfilm;D Stog där uppe o dansa haha. Ill let you know when it comes up;) Sen stog vi på paddan o dansa hahaha, det va aspinsamt fast vi hade skitkul! Jaa, sen har jag köpt en ny phone. Samsung galaxy s dåå. Den som är på reklam överallt typ. är aaasnöjd iaf. Ja, vad har jag gjort meer....? jag har filmat väldigt mkt. Alltså svaleskär då;P
Just nu sitter jag här o klr på tv o bloggar o dricker smoothie som mamma just gjorde:) gooott! Efter jag har tryckt på spara & publicera nu så kommer jag nog kolla kissies och kenzas blogg som alltid haha.
Och imorn äre tors, jahapp. Haha, jag återkommer nog när jag har något intressant att säga!
Puss då ;)










HAHAHAHAHHAHA, JA brunnsparken är preciis bakom mig och jag skämde ut mig TOTALT för dt kom typ 7 bussar o spårvagnar i minuten HAHAHAHA xD

 haha, ja bjuder på en sista här då... x)
Haha, ja bjuder på en sista här då.. x)

RSS 2.0