Liten!

haha åh! Sitter o kollar igenom massa gamla bilder så hittar jag dom här! Jag var värsta pojkflickan när jag va mindre!! hihi. Känner ni igen mig?





Godmorgon!

har en liten fråga till er med blogg. Vet ni hur man får bloggen bredare? eller hur man får inläggen närmare menyn om ni förstår? stör mig lite på att det är värsta mellanrummet där haha. 
Hej föresten! vaknade precis och sitter i sängen o kollar på snobben hihi. Är sjukt hungerig men finns inget käk hemma...så får bli pasta till frukost typ? Annars har jag inga planer idag...eller jo! Skulle hem till Tim med Ebba (klasskompisn) och ha Bert/Eva & Adam maraton:D får se om det blir av, annars kanske jag drar till stan. Ah, vi hörs senare..puss!


I'm all yours if you're all mine

Tja!
hade jättebråttom förut så hann bara skriva lite men kan förklara mer nu...det innan var som sagt en bloggrape haha och jag ska inte till kenya;) men dock ska jag inte heller till stockholm på lovet!:/ Fick förhinder och blir att åka på jullovet istället troligen. Idag har jag iaf köpt en ny säng äntligen! Så ligger här nu och kollar på tv o käkar och bloggar så såklart. Innan det så blev de mys med A. Och sen nu var jag hos ebba en snabbis o snacka lite! Imorgon får vi se vad jag hittar på, bio kanske? vill se Tintin hihi. Jaja, ni får sova så gott så hörs vi!

ååååhh, va jag saknar sommaren!!
6121566145_84dc2b696f_z_large

rape

Hahaha, åh. Ni kan ta det lugnt det var en bloggrape innan! Måste skynda mig nu ska till ikea puss

OSCAR MIN PUDDING PASTEJ + LÄGGER NER BLOGGEN.

cha cha alla bruttor!
Asså det var typ en oförglömlig night asså? Vi typ drog till en sjukt mega stor fest med 20 pers! lixom oj?!
Och jag har aldrig halsat så mycket whisky på en gång som inatt...fast man får ju ta en stor smäll nu på dagen efter. Fuck bakis times assåh.

Sen lixom träffa jag världens pudding vid namn Oscar!!! Och vet ni....
JAG FLYGER TILL KENYA OM 2 TIMMAR! lixom sjukt? Jag skall lixom vara sån som hjälper små barn, jag och min pudding... ;) kommer gå fett vilt inatt igen mellan oss! höhö if you know...?
Nej asså nu skall jag ut och ta en pajt sen drar vi! Kommer då inte blogga NÅGOT ALLS eftersom vi är i Kenya...!
Ha det så bäst som en häst (hihi jag som kom på!!) så vi ses om 4 månader!!!
23 Februari kommer jag.


hej!

nu har jag packat mina saker o ska springa ut till ebba som väntar på mig, vi ska nämligen hem till henne och sova! Så mysigt! blir nog prat och skratt hihi:) men nu måste vi springa till bussen. vi hörs, pöss


dance like nobody's watching

Hej hej hemskt mkt hej,
tycker alla ni borde kolla in min polares youtubekanal, han dansar o är sjukt bra! checkaa http://www.youtube.com/user/EricBlomberg97?blend=5&ob=5


hans senaste:)

Destroy the things that destroy you

Tja!
Just nu ligger jag och pluggar ytterligare lite till för provet imon samtidigt som jag kollar flyg till Stockholm och lyssnar på musicaa. Ska troligen dit på lovet (bara allt löser sig med skjuts till/från flygplats osv)! Kuul! Då blir det förhoppningsvis en liten titt på det vi spelade in till piloten sist också. Får snacka med dom men hoppas det går bra:)
Jaa, annars är det helt okej med mig. Har vart lite uppochner idag. Hur är det med er? Bra? Jag är fruktansvärt trött som vanligt så får lägga mig snart faktiskt tror jag...jaja ni får ha det så bra, puss



Dagens

Godmorgon!
Har lite bråttom till skolan, börjar om 10 min hehe. Men slänger in dagens outfit iaf!

tröja monki, byxor zara (mina favvisar!) bälte ??, skor converse. Måste dra över byxorna såg jag nu haha! Enkel outfit idag.

Skogsmulle

Hej!
Nu är jag hemms hos syrran efter en låång dag...först skulle vi vandra i vättjefjäll (??) med skolan som ligger lång ut i ingenstans. Vi gick inte bara vilse 2 gånger, inte heller 3, utan 4-.- Så bara där gick vi över 1 mil i typ 4 timmar. Sen blev det stan med Ebba & ebba mm. Blev en fika med Ebba/bästisfestis med massa prat osv, behövdes! Och efter en tupplur haha, så tog jag och bästis en promenad. Nu är jag och passar en vovve hos syrran och ska sätta mig och plugga till ett SOprov, det är om massmedia så det är rätt kul! Ska sätta igång nu så hörs vi imon eller sen, puss
Girl%25252520in%25252520the%25252520rain_large

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain

Var ute på en promenad i mörkret med bästisfestis Ebba/ingalill. Vi träffades i förrgår men på något sätt så saknade jag henne så fruktansvärt!! Och egentligen skulle hon lämna en jacka som jag glömt hos henne (var lite anledning till att vi träffades) men när vi ses så hinner ingen av oss säga hej innan vi brister ut i aasgarv för att hon glömt jackan haha! Men vi tog en promenad och snackade massor så det var ju lugnt:) Nu sitter jag i mitt mysigt halvstökiga rum på en madrass med en bricka kvällsmat och tända ljus, mys! Är på bättre humör nu också så somnar nog bättre, jag har svårt för att sova när jag inte är på bra humör, är det så med er också? 
Godnatt!


.

Åh, jag har värsta konstiga veckan typ. Eller hade förra veckan, och nu...Ena sekunden är jag fett glad och skrattar åt precis allt och andra så är jag helt konstig o känner mig ensammast i världen. Så känner sig väl alla ibland dock. Kvällens måste är att gå till syrran och hämta en madrass eftersom jag inte har en säng?? Och plugga. Massa tråkigheter och inte värt att skriva om egentligen, men har inget annat att skriva
vi hörs senare, puss


Answers

jag vet inte vilken färg jag ska ha på håret. jag är ljushårad! :D
Kollade din blogg lite och vad jag såg så tycker jag att du skulle passa i lite mörkare hår, du skulle få ett lite mognare utseende!:)

Ge mig tips på nån kändis/person du tkr att jag ska rita ;D! kolla gärna min blogg också, några exempel på två personer av många jag ritat :) kram på dig!
Är rätt sugen på att rita dig också, men man kan inte spara dina bilder :/ behöver hög upplöst bild
Hm, Kenza kanske? Åh, hade vart sjukt kul om du ville rita mig:D Jag tog bort att man kunde kopiera mina bilder faktiskt, men kan fixa det igen hihi!

Tycker du att jag ska söka upp mitt ex för jag e dökär i han???
Nu vet jag inte riktigt varför/vem som gjorde slut osv men tänk på varför ni gjorde slut och fråga dig om det är värt att kanske gå igenom det igen? Men om han fortfarande gillar dig med så kanske ett nytt försök är värt!

1. Jag har två bästa vänner(vi kan kalla dom nissan & fnissan, haha) och vi brukar umgås alla tre. Men på sista tiden är det så att jag och Nissan har glidit ifrån varandra och jag och Fnissan passar så grymmt bra i hopp, vi skrattar & pratar hela tiden. Typ som dig och Ebba.. 
Och i fredags så skällde Nissan ut mig för att jag har hittat någon som jag "passar" bättre ihop med (Fnissan vet inte om det).
Å hon har inga andra vänner så vi kan inte ta någon paus i våran vänskap heller. Plus att hon är så j*vla självisk så jag står inte ut, nissan pratar ALLTID om sig själv.
Håller på att gå upp i atomer varje dag i skolan, va fan ska jag göra?
Jag tycker du ska prata med "Nissan" och säga till henne att du förstår om hon kanske inte tänker på det själv men att hon pratar om sig själv lite för mycket och berätta för henne vad du känner och därför blir det inte lite kul att umgås med henne. För tro mig det är bättre att du pratar ut än att det ligger och skaver! Sen tycker jag du ska fortsätta umgås med Fnissan, för det är underbart att ha en kompis som verkligen förstår en och som man alltid har kul med så släpp inte taget om henne!:)
2. Vad anväder du för ansiktsrengörning produkter & smink?
Jag är rätt dålig på att rengöra men jag använder en lermask någon/några ggr i veckan (vet inte vad den heter) och sköjler och smörjer in ansiktet med aloe vera ofta! Jag använder ID minerals som är super super super bra till huden. Det kostar runt 600 tror jag men det håller hur länge som helst för det är inte som ett vanligt puder utan det är mineraler så man behöver bara lite. Sen har jag en svart ögonskugga som eyeliner typ. och sen använder jag volume million lashes, den guldiga mascaran som jag är supernöjd med!

Jag tänkte fråga hur sålde du din säng??? på nätet eller köpte någon du känner den??? eller ja HUR??? :)För ja ska sälja alla mina möbler och köpa nya! så hur tycker du att ja ska sälja dom??? :D
Tror mamma la ut sängen på blocket haha. Så du kan ju lägga ut det där kanske eller fråga nära o bekanta!:)

Hej! för de första så ÄLSKAR ja din blogg!
men..
1. Jag är suuuuuper blyg och vågar inte vara mig själv i skolan.. :/
hemma är jag alltid glad, sprallig flummig med mera ^^
Vad ska jag göra?! 
Hej o tack så mycket!:) Det är svårt att säga hur man ska göra sådär men försök att bara vara dig själv hela tiden. För mig så kan musik styra mitt humör rätt mycket så du kan lyssna på lite peppande musik på vägen till skolan, eller sån musik du vet att du får bra humör på! Och tänk att visst tycker du det är roligt med spralliga glada folk? eller? Och varför skulle andra tycka annat om dig?:)
2. Jag är rädd att jag ska förlora en av mina bästa vänner.. Jag har frågat flera gånger om hon är sur elr nått, hon säger nej, men jag är super orolig! vad ska jag göra? SNÄLLA HJÄLP MIG!
Säg till henne att det känns som att du håller på att förlora henne, att du märker att något är fel och fråga om det är något som du har gjort/kan ändra på. Och bara visa att du bryr dig!

Jag vet inte hur jag tänker. Men har tänkt på en kille under en lång tid och nu har vi kontakt med varandra igen. (vi hade kontakt för ett par år sedan) Men nu är jag osäker ifall jag verkligen gillar honom eller inte. Ska jag fortsätta och se vad som händer eller vad ska jag göra? 
Vill gärna ha något bra tips om hur jag ska göra om vi ska fortsätta sms och träffas.
Jag tycker du ska köra på! Träffa honom och kanske håll på lite och se om du gillar läget eller inte. Det är bättre att du försöker och sen vet vad du känner än att du inte försöker och undrar om det skulle funkat!

Hej! Kan du tipsa om någon bra låt. Skulle du kunna ha dagensautfit varje dag typ? Kan du göra videoinlägg oftare? Kan du tipsa om några fina kläder till typ en 10-12 åring? :)
Om du kolla i kategorier så kan du trycka på Låttips, där finns det massa bra låtar! Jag brukar inte hinna dagens outfit på morgonen och sen kanske jag glömmer/inte har tid under dagen men kan försöka tänka på det mer! Det är väldigt svårt att tipsa över internet sådär men det första som kommer upp är ett par jeans, en snygg stickad tröja och några boots kanske?
Min mamma bor i Norrtälje och min pappa i Eskilstuna. Men jag bor hos min mamma i Norrtälje. Och jag skulle vilja träffa min pappa oftare. Har du något bra tips?
Mitt tips är att prata med dina föräldrar och fråga vad dom kan tänka sig göra. Kanske att du åker dit på helger eller varannan helg?
När jag blir 11-12 så vill jag färja håret ( om jag får ) Vet du någon färg som skulle passa mig förutom ljust. Du kanske inte tycker att någon annan färg passar. Du kanske tycker att jag bara passar i ljust, men ändå;)
Jag tycker du passar jättebra i det du har nu! Kanske kastanjebrunt annars?
Jag vill mublera om mitt rum osv. Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det har du typ några bilder på något rum som du tycker är snyggt?<3
Svårt att säga, men anpassa mubleringen efter rummets yta;)

Heej sötnos ! Har två saker jag gärna vill ha svar på.
1. Jag är inte en tjej som är blyg går på teater osv , älskar det. Men sen när jag går på intervjuer om filmer osv när jag står framför en kamera blir jag jättenervös. Jag kanske är osäker, har du tips ? :)♥
När jag står framför en kamera så trollar jag bort den i huvudet typ haha. Så tänk inte för mycket på det tekniska och försök att slappna av o tänk att detta är det ända jag gör på dagarna, jag är grym!;)
2. I somras skildes mina föreldrar och har inga fasta platser att bo på , dom bor tillfälligt i två hyresrätter. Jag tycker det är jättejobiigt att vänja mig vid det just nu eftersom jag snart ska flytta igen . Det låter jättekrongligt. Men asså mina föreldrar säger att jag kanske kan bo bara hos mamma t.ex men då känner jag mig taskig till pappa . Det är svårt men hoppas du förstår , för jag vet inte om jag ska bo bara hos en , vad tycker du ?
Jag förstår precis vad du menar. Mina föräldrar är också skilda och jag hade också problem med att välja vart jag ska bo. Välj det ställe DU verkligen känner dig hemma, trivs och är trygg i. Det är det viktigaste, för om du nu väljer att bo hos din mamma t.ex så kan du alltid komma till din pappa och sova över när DU känner för det eller tvärtom!
Hoppas du förstår och jag tycker att du är söt, snäll , asgrym på att sjunga och på teater. Du är bäst , glöm inte dte ! PUSS ♥
TACK sötis!!♥ Och lycka till med ditt val!


love

gud va roligt att få feedback på förra inlägget! Ska sätta mig och svara på alla nu, det kan ta lite tid med det kommer ikväll jag lovar! ♥

Eran frågestund!

Tänkte ha en liten annorlunda frågestund. Nämligen så att ni frågar mig om kanske tips eller råd eller vad jag tycker om något i erat liv eller något som händer er. T.ex. om ni gillar någon kille eller om ni inte kan bestämma vilken färg på håret ni ska färga osv! Låter de kul? Vi testar detta en gång så får vi se hur de går :)
Fick nämligen en kommentar för ett tagsen om någon tjej som gillade en kille och bad mig om tips om hur hon skulle göra och det var väldigt kul tycker jag och blev glad att hon kom till mig och fråga:D Så kör på nu!
FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD! Blir för mycket frågor då eftersom det är risk för att svaren blir rätt långa, ni som inte hann fråga får nya chanser snart!:)

A drop in the ocean ♥

Då var sängen borta och jag är numera sänglös...Ifs är det otroligt skönt med mer plats i mitt rum men måste säga att jag saknar den lite. Har så mycket minnen i den alltså haha! Snart blir det att åka till IKEA i alla fall och kolla på en ny säng. Men vi ska inte åka förens halv 6 så sitter och klinkar på pianot och försöker lära mig denna underbara låten:


23 Oktober 2011 Söndag

Hej! 
Underbart att vakna upp till sol! Men nu är det städning som gäller här hemma...ska fixa med sängen också, plocka bort sängkläder osv för kl 15 blir jag sänglös:/ 
hörs snart!


The reason that small children don't have real relationships is because fealings is nothing to play with (//by me)

Hej! 
Nu ligger jag hemma i soffan i min gossiga mjukisdress! Skönt att äntligen ta de lugnt, har vart igång hela dagen. Var som sagt i Ulricehamn som ligger typ 1h från Göteborg, typ 10 mil. Träffade massa vänner där och hade en underbar dag! Imorgon ska jag sova som tusan för jag har inte sovit ut på hur länge som helst...men senare kommer några hit till mig och hämtar min säng för jag ska köpa ny! Dock har vi inte vart på IKEA än så blir sänglös i några dar haha:( någon som har en sängplats?? haha nej men får typ sova i soffan eller nått?..Jaja! 
Tumblr_ls36u9zcul1qjhz6jo1_500_large

På väg hem från en härlig dag i Ulricehamn...

2011-10-22_17_11 (MMS)

På väg hem från en härlig dag i Ulricehamn! Skriver mer när jag kommer hem <3


Just because she's smiling doesn't mean she's not hurting inside.

Tog precis en låång dusch, så skönt! Älskar att duscha, för jag är rätt bra på att stänga av alla mina tankar där eller bara släppa lös dom. Känns som att jag har 1000 saker i mitt huvud som bråkar om att ta mest plats och då är det skönt att ta en paus. Ska göra lite kvällskäk nu, har inte ätit bra idag så det blir pasta/makaroner med tonfiskröra! Låter inte så gott kanske men det är det haha;) Idag blir det sängen tidigt för jag ska upp typ halv 6 imon! Kanske jag glömde säga? Kommer inte befinna mig i Göteborg imon hihi. Mer om det imorgon, puss & sov så gott!♥

"Just because she's smiling doesn't mean she's not hurting inside."
bild från Danmark i somras.

Listen to your heart. Cause even though it's on your left, It's always right

tja!
haha jag skämtade lite med er förut. Såklart är det ingen äkta tattuering jag satt och ritade igår bara, på fri hand faktiskt blev rätt nöjd!:) Idag i detta skitväder har jag vart i stan. Fick med mig en helt vanlig grå hoodie, rätt schysst att ha en sån under skinnjackan nu när kylan börjar komma. Sen satt jag, Ebba, Jonas & en annan på den enda uteserveringen som var kvar i hela stan typ, cafe vasa. Nu är jag hemma iaf för jag kände inte riktigt för att sitta i kylan o regnet haha...skriver mer sen chicas y chicos. Peace.


Gaalet bra låt! ♥

ops..


"To act and damn the consequence, how I wish it could be that easy.
But fear surronds me like a fence, I wanna brake free"

Otursdag!!

Hej, usch och fy!
Denna dagen har seriöst vart min och Ebbas (klasskompisen) otursdag heela dagen! Först imorse hade vi håltimma och drar till ett fik precis vid skolan, det första jag gör är att spilla ut hela den enorma koppen med kaffe. Sen hittar jag inte mina pengar jag fick tillbaka när jag köpte kaffet och går runt o letar efter dom utan tur. Sen ska vi till skolan och när vi går i trapporna snubblar jag och håller på att slå mig till döds haha...efter skolan drar vi till ebba för hon hade glömt sitt bankkort och vem har tappat sina nycklar?! Ebba...så vi satt där utelåsta och när vi väl kom in hittade hon inte bankkortet förens efter 25 min. sen träffade vi Sanna i stan och några fler och då ska vi gå upp för några trappor igen och då ramlar jag igen och höll på att slå ut mina tänder! Sen missar jag min buss 2 ggr och Ebba springer runt över hela avenyn och letar efter sin systers tröja som hon tappat (hur i hela världen tappar man en tröja????) och dessutom råkat få ett fimpmärke på (nej ni behöver inte fråga JAG röker inte) sen efter hon hittat den ser hon att hon tappat knappar från sin mobil och då springer hon runt och letar efter dom. Herre...längtar tills jag kan lägga mig i sängen och vakna till en ny dag! Får skynda mig så jag inte råkar få en gren i ögat eller nått haha! Ja det var min händelserika dag. Något posetivt var att jag hade skitkul och jag köpte en ny klänning:)
men vi hörs senare eller imon, tack för kommentarerna under föresten! Blir nog en video så snart som möligt!
Tumblr_lq8ozmzqtt1qzyd2oo1_500_large

Klant

Hej!
Denna regniga dag har spenderats med Ebba och vi har vart hos David med några fler. Haha först idag när jag träffade ebba så skulle jag gå på en buss hon satt på och jag och min klasskompis ebba hade bytt skor (vi har likadana men hon har annan färg typ, lite random) också hade vi glömt byta så kom vi på det också satte vi oss och börja snöra upp våra skor och då sa jag va kul om bussen hade kommit nu och precis då kom den! Så vi fick skynda som attan och det slutade med att bussen höll på att stänga dörrarna när jag kom halvt hoppandes på ett ben och utan en sko på andra foten så blev genomblöt om det och alla på bussen kollade på mig o skratta haha:( sånt händer mig verkligen hela tiden! Vi skrattade en del iaf haha.
Nu sitter jag och klinkar på gitarren på avril lavignes nya låt wish you were here. Den är så sjukt fin verkligen och tonläget passar min röst! Funderar på att lägga upp video på när jag sjunger den, vad säger ni? :) Ha det en bra kväll och så hörs vi imon,
Peace

Today's

Hej!
här har ni dagens outfit! tagna för ca 1 min sen
ryggen ♥
ser inte ut som jag på denna!
Tröjan från Monsoon, byxor Zara, bälte okänt, mitt nya snygga armband från H&M! tröjan är inte så genomskinlig som på bilderna btw haha. Och ser ni att jag fixat naglarna? Skönt!

my legs are killing me..

Tja tjaa!
Nu är jag hemma, äntligen! Är så sjukt trött i benen för jag har gått hela dagen. Först efter skolan träffade jag Kevin så fixade vi en grej i stan och så gick vi runt och shoppade lite. Eller Kevin shoppa mest, jag fick med mig en fett snygg halsduk! Så glad!:) Sen stack vi till SVT och hängde lite, myspys! Efter det drog vi runt lite mer i stan och sen satte vi oss på ett fik och sen iväg på en liten grejs. Och efter vi skiljdes åt träffade jag Ebba min klasskompis en snabbis och nu är jag hemma som sagt! Ska dra på mig mjukiskläder och gotta ner mig med lite te tror jag. Blir att sova tidigt idag med, det är så skönt när man är utvilad på morgonen!
Puss på er!
saknar redan sommaren...

There are seven billion people in this world. Don't let one ruin your day.

Hej hej hej!
Söndagar brukar inte precis vara bästa dagen på veckan men denna var rätt bra! Träffade Kevin i stan så käkade vi, shoppade lite och snacka o så:) Och vi planerade lite för morgondagen! Först ska jag kolla om jag kan fixa biljetter till IFK - Gais imon! Sen ska vi till gamla goa SVT och hälsa på! Så mysigt så. Efter det blir det troligen match då men annars får vi se. Köpte småsaker idag bara, en tröja den jag skrev om tror jag med låg rygg o så och lösnaglar o lite sånt småplock;) Men nu ska jag välja kläder till imon och sen ska jag försöka komma i säng i tiid. Puss! ♥ 

bara för att jag älskar min syster o vi var fett söta!♥ Så underbart ovetande små.

Life may not be the party we hoped for, but while were here we might aswell dance

Heej!
Blev en lugn kväll idag igen, min förkyldning har ju inte riktigt släppt än så det var skönt att ta det lugnt. Efter ridingen och lite mockning stack jag och Madde in till stan o satte oss på ett fik och plugga med varsin kaffe! Duktiga tjejer! Sen lite senare tills nu blev det massa massa myspys med en liten skiit <3 Men vi hörs imon hörrni, ska faktiskt upp tidigt imon..


Horse back ridin'

Godmorgon!
Är uppe tidigt som vanligt en lördag...fast de är lugnt idag för jag kom i säng i tid! Ska iväg och rida nu och sen får vi se vad som händer:) troligtvis blir det en tripp till stan för att lämna tillbaka en tröja och köpa en haha.
Men nu ska jag skynda mig ut i kylan...puss!
Bilder från förra året på mig och Sammy (ovanbilden) och Sickan (under)!

Shoes

Hej på er!
Idag är det freedag, så skönt! Dock blire en lugn kväll ikväll för en omväxling för att jag, mami och syrran har en tjejkväll här. Vi har lagat mat, käkat och nu sitter vi (och cilla, syrrans barndomskompis) och snackar o så. Och mina skor har kommit så jag sitter med dom på här hihi:D Dom är fett snygga men sjukt höga också!
Btw,
Någon undrade vart man kunde köpa sakerna på inlägget under. En tröja med låg rygg hittar du på de flesta ställen, jag hittade en i spets på monsoon som jag ska köpa. Halsringar hittar du på stylebytyra.se och på andra ställen som glitter osv men men de kostar bara 89/99:- på sbt. Kavaj hittar du också nästan överallt, garanterat på zara men billiga kan man alltid hitta på second hand om man inte riktigt vill/har råd och köpa en för tusenlappen :)

Inspiration

Tjaa, tänkte komma med lite "modetips" eller ja...sånt som jag tycker är snyggt iaf!:)

1. Tröjor med djup rygg. Supersnyggt!!


2. Halsring. Sjukt snyggt och stilrent! piffar en enkel outfit. Gillar denna under, men själv skulle jag nog köpt en lite smalare
Halsring Lola Guld i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (AND9)

3. Kavaj. Något sjukt snyggt som ger bra intryck! Det passar till en hel del, t.ex med vanliga jeans och en t-shirt med lite accecoarer typ en klocka osv? Eller med ett par höga shorts och instoppad tröja kanske?

(bild tagen från google)

Speak when you are angry and you will make the best speech you'll ever regret.

Haaj på er,
kom hem rätt nyss från stan och vart sjukt inspirerad så de kommer upp ett klädinlägg här snart!;) Dagen var förövrigt aschill, hade en rast på 50 min och en håltimma på 2 ½ timma hihi. Men vi hörs snart gubbs, pöss

fett gammal outfitbild, känner att min stil har ändrats lite sen dess..eller?

Cause baby your a firework

Hej,
ledsen att jag inte hinner blogga mer men det blir ju så när det är skola o allt. Har haft så sjuuukt otroligt mycket i skolan nu och har massa plugg framför mig också, det är liksom onsdag idag och jag har redan haft 2 prov. Ska ha ett till imon och på fredag oxå !! suck.. Ah, idag har jag iaf vart i stan i det fiina vädret med Ebba/min jordgubbe. Vi har kollat runt i affärer, hittade en fett snygg tröja eller body men smart som jag är glömmer jag plånkan hemma så blev inget idag.
Borde verkligen plugga men hittade inte spanskaboken när jag halvhjärtat letade genom mitt rum, dock behöver jag ta lite tid för mig. Vad ska man göra..?
Tumblr_lj8uzmgkj11qg8fgwo1_500_large
Don't lose who you are, in the blur of the stars
It's okay not to be okay
tears don't mean your losing, everybody's bruceing
just be true to who you are

It's like I wanna through you off a cliff, and then run down to catch you

Godkväll mina fina läsare,
just precis nu ligger jag sjukt bra i sängen med levande ljus, godis o vatten vid mig! Skönt att vara klar så tidigt i säng, men måste såklart blogga innan jag somnar hihi;) Idag har jag vart i stan hela dagen. Först var det skola då såklart, vi kollade på nån sjuk film som heter Never let me go, helt sick var den...dom "födde upp" barn i en jättestrikt skola som dom bodde i bara för att dom senare när dom blev äldre skulle donera organ tills dom dör! Uäk! Se den iinte.
Sen stack jag iaf iväg och solade, så sköönt! Sen sprang jag in på appelstore snabbt o köpte hörlurar äntligen! Och sen mötte jag upp min klasskompis Ebba, tim, jonas och massa fler på ett sushi ställe och vi drog runt lite på stan innan jag Ebba o tim stack på bio lite spontant. Vi såg Abduction med Taylor Lautner. Den var sjukt bra o sevärd!! Åh nej nu fick jag världens i-landsproblem här haha. Jag ligger sjukt bra här uppe i sängen men min mobil har vibrerat 4 ggr där nere på golvet, orkar jag gå o hämta den? haha.. nej nu ska jag sova är hur trött som helst, puss!
900508-10-1318169290207_large

Något jag alltid gör innan jag somnar är att skriva dagbok, har ni också något sånt ni gör innan ni somnar?

peace and love

Heej hej hej
dåligt med uppdateringen idag, I know. Men så blire ibland. Har iaf vart i stan och träffat lite goa människor, kollat efter lite grejer och fikat som sagt! Sen stack jag hem, drog ut på prommis i regnet med vovven♥ och sen film o mys med min fina pojk♥ Massa frågor har ställts här i bloggen btw så tänkte svara på någraa. Skorna jag beställde kommer från Nelly.com. Jag är 14. Och sen tänkte jag bara säga att jag har inte spelat gitarr länge (tänkte på kommentarerna från videoinlägget där jag sjunger) och är därför inte så duktig än. Jag har lärt mig själv och har utvecklats sen början, men tempot osv..allt det kommer bli bättre med tiden;) Och sen tänker jag tyvärr inte berätta om "min pojk" än haha.
Börjar galet tidigt imon så får sova nu boys N girls. Love

Right nooow. (haha åh hatar lolcam grejen i hörnet..)

Hej på er! Är i skolan nu och har NO men j...

Hej på er! Är i skolan nu och har NO men jag sitter o läser bloggar på mobilen men läraren bryr sig typ inte haha! Dagens planer är iaf att dra in till stan med Ebba min klasskompis o fika och köpa lite needs. Behöver ny parfym, bh, kofta och hörlurar och sen tänkte jag hinna med att sola också:) har ni några speciella planer denna regniga måndag?;) Puss


Sundays...

Halloo där,
nu sitter jag i sängen och käkar macka o dricker te, för er som ville veta haha...valde att ta en riktig slappdag idag. Blev lite plugg (har ett betygsavgörande prov i SO imon!!) ett bad med ljus, lermask & musik och så kom min pojk med en påse godis till mig för en stund sen! bara sådär. Så sööt! Så nu efter lite sömn är jag väl redo för veckan..!
Hörde ni vad som hände med Daniel Lind Lagerlöf föresten? En regissör som har gjort en hel del prodiktioner som skulle göra en ny Camilla Läckberg som jag förövrigt provspelat till. Han och 2 andra skulle kolla in nån location vid vattnet där det tydligen var kraftiga vågor och branta klippor och han är försvunnen och troligen död. Mina tankar går till hans familj <3


PS. Vill ge er en massa cred för flödandet av kommentarer! Klappa er själva på axeln haha. Fortsätt såhär! ni ger mig massa inspiration till bloggämnen osv!:)

Beställda!


If you wanna fly, you gotta give up the shit that weighs you down

Nej nu kör jag igång med bloggen igen! Sakta men säkert dock. Hade en underbar kväll igår på NRJ experience med Ebba,  men får ta stryk för det idag..mina ben dödar mig och halsen är inte bättre heller. Men det var värt! :) kommer upp en film lite senare om jag får upp den! Vi stog längst fram iaf och dansade tills vi svimma typ haha!
denna tog jag när vi skulle köpa dricka, drf vi är så långt bak(:

Just dance, it's gonna be okay. Just dance...

2011-10-08_23_05 (MMS)

Just dance, it's gonna be okay. Just dance the pain away.


Your not worth my tears...

Hej.
tänkte säga förlåt för den extremt dåliga updaten men alla måste vi ha våra pauser. Mitt liv är kaos just nu så måste reda upp de på något sätt, och sen hörs vi.
Tumblr_lilrm4xe8s1qbpwzeo1_500_large

Love you bebbo

Heej hej hej!
sorry för kass uppdatering men var för upptagen med att skratta hela dan hihi! har fikat med min älsklingsnisse Ebbaa och vi tjockade oss på Le Pain först, sen köpte jag ett par sjukt dåliga hörlurar fråga mig inte varför! Ska lämna tillbaka dom imon haha..sen drog vi hem till henne och käka go mat och kolla på lite bilder, lite väl roliga bilder höhö. Sen taggade vi NRJ experience lite wihaaa! Kommer bli fett! vilka är där?
Ah, nu ska jag fortsätta spela gitarr o facebooka här så hörs vi imon, pöss!
Dagens fika! mums..

5 Oktober 2011 Onsdag

Godmorgon!
Nu är jag klar och ska till skolan snart. Men först ska ni få se dagens..eller inte dagens outfit men dagens detaljer typ haha. Oh, ska ju träffa ebba senare o tänkte springa förbi papi nu o se om jag kan låna systemkameran o ta massa bilder! :)


Laugh, smile, have fun, but remember to let yourself cry too

Hej!
hahaha, åh jag måste bara säga att jag fick det underbaraste samtalet precis av Ebba på länge. Det ringde..
Jag: Hallooo?
Ebba: hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahaha!! Lam i thai! hahahahahhahahhahahahahahaha! 
HAHA, åh going! Ska faktiskt träffa min jordgubbe imon för jag ska ut från lägenheten o till skolan! Ska knarka alvedon eller nått för jag orkar inte ligga hemma i soffan längre!:) Så nu ska jag ta en dusch, måla naglarna o lägga en lermask så jag fräshar upp mig lite. Man blir alltid så ofräsh när man ligger i soffan o är sjuk:( Men vi hörs imon guys, peace
297492_246417052068261_100000999045458_723371_1011126990_n_large

Kanelbullens dag idag ju!


dom här ligger brevid mig nu, men inte länge till;)

Månadens läsare!

Månadens läsare är Clara! En tjej som redigt droppat söta kommentarer! Och ni borde verkligen kolla in hennes blogg! Älskar designen. Hon lägger ut massa fina inspirationsbilder osv! http://arvidssonskriver.blogg.se/


Synd att du inte lagt ut någon bild på dig. Fick bli en av dom du hade på bloggen ist:)

Who you are

Hej på er!
Idag mår jag bättre men känner fortfarande av halsen...så det blir soffan o glass idag för min del! Kanske sitta ute i trädgården, solen är ju framme:) eller nehe, inte nu längre haha...
Har iaf en månadens läsare på G här! Kommer upp vid 14!


spelas i mina högtalare just nu

A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.

Min finaste, underbara, vackra, smarta, roligaste bästis i hela världen. Jag älskar dig så otroligt mycket! 
Är så glad att denna tjejen finns i mitt liv. För det är hon jag alltid ringer först när jag är ledsen. Det är hon som jag vet precis vad hon ska säga innan hon säger det. Det är hon jag saknar när hon är på toa. Det är hon som jag kan berätta mina djupaste djupaste hemligheter för och veta att hon inte går och snackar om dem för någon annan. Det är hon som jag skrattat tills jag gråtit med, och gråtit tills jag skrattat med. Hon har hjälpt mig genom så mycket. Och fått mig tänka en extra gång innan jag gjort något jag skulle ångra. Och jag älskar när hon skriver Lam i thai fast det heter Lamai thai. Och jag älskar när vi bara börjar skratta hysteriskt utan någon orsak. Och jag älskar känslan när hon spiller te p.g.a att hon har skrattat för mycket! Och jag gillar att jag låter lespisk nu haha. Kan klara upp det nu, är inte det haha! Vill bara säga att jag älskar denna tjejen så mycket och att jag ser fram emot fler sjukt roliga minnen tillsammans!

img_5176 (MMS)


Heals

Åh. Behöver ett par nya kilklackar o har kollat lite på dom här under. Vad säger ni? Jag älskar dom! Dom är 15 cm höga, alltså rätt högt men platån är 5 cm så det blir bara 10 då:) Tror jag ska klicka hem dom!


Sjuk...igen!

Nej jag blir galen! Var ju precis sjuk!? Har legat i soffan bokstavligt talat heela dagen, sen 7 imorse. Och har somnat lite från och till. Hade hög feber förut och så ont i halsen så det inte gick att svälja. Mami var så snäll o åkte och köpte hallonsorbet och massa goa grejer till mig men jag har lite svårt att käka:( Och nu missar jag Kevins "premiär" eller ja, PLAY, filmen han medverkat i innan ska visas för gymnasieelever och jag skulle också dit men kan ju inte det nu:( åh. Hatar att vara sjuk! Har lite planer i veckan, hoppas jag hinner bli frisk snart så jag slipper ställa in de.. aja, men vi hörs senare i ett till roligt inlägg!
pöss

hittade en snygg huvud halsduk sak häromdagen. haha, vet inte vad dom heter men vad tycker ni? Från indiska.

fix you

spelar lite oseriöst som vanligt såhär på kvällskvisten..

Update: videon cepar så man måste spola fram till 0:25!


stay tuned

hallå hallå,
ville bara säga att jag har inte glömt bloggen, lite rolig update kommer snart!:)

2 Oktober 2011 Söndag

Hej!
Hjälp, redan oktober! Vaknade sent idag, typ för en halvtimme sen. Men hade de bra igår, efter alla kom hem från papi så käkade vi lite sen smög jag o syrran ut och tog en promenad i dimman o snacka hihi. (pappa säg inget till mamma nu!) Blev att vi somnade efter 3 så det var skönt att sova ut. Men nu är jag ensam hemma, ingen aning om vart dom andra är haha? Jag ska gå och käka lite frukost och sen kanske det blir slottskogen med massa.
Hörs senare,
peace
halvgammal i repris

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Hej,
nu är jag hemma på befallning av mami..vi ska till pappa nu o kolla film med syrran, hennes pojkvän & pappa rätt mys ändå. Har haft en fett härlig dag, jag & Ebba gick först i stan och kolla i lite vintagebutiker, fika på Da Matteo, drog o lira fotboll med kompisar & satt på ett berg vid Redberg och kolla ut över göteborg <3 

från idag

Dagens Becca. Tröja Monki, jacka JC, byxor Zara, halsduk hemmagjord, skor Dr Martens, väska Primark London.

Sjukt underbart väder just nu. Sitter vid ...

Sjukt underbart väder just nu. Sitter vid vattnet i brunnsparken med Ebba o njuter av solen, mys! Tror det blir en lugn kväll idag för jag är inte sugen på annat...bilder osv kommer sen, puss


ingen rubrik

Hej,
hade fett roligt igår! Träffa lite kul folk o sånt. Nu är jag o Ebba hos mig o fixar oss och vi ska dra in till stan snart:) aja, hörs sen 
pöss

RSS 2.0