onödigt? ganska.

Heej!
Har flängt runt överallt idag känns det som, men det har vart en riktigt bra dag! Träffade min älskling, och sen efter skolan stack jag till Kevin, sen drog vi ut och träffade hans kompis som vi fikade med och gick i stan. Ja, inget speciellt egentligen men har bara vart allmänt bra. Sen gick vi till nya Starbucks i centralen och kollade in det där, har inte vart där tills idag faktiskt. Det var fint iaf haha. Nu sitter jag dock och pluggar spanska...Ska ha en redovisning, på spanska, i 5 min! Usch, jobbigaste ämnet.
Nej, nu babblar jag på bara haha. Ska fortsätta plugga så hörs vi imon. Puss!
Tumblr_lyo3f3idot1r7dttno1_400_large
Black-and-white-eyelashes-eyes-fashion-girl-favim.com-282440_large

Godnatt från en glad och trött chey!


ligger i sängaa men får ta och sova nu, ska åka hemifrån 07:25 imon alltså ska ha valt kläder, sminkat mig, fixat håret och käkat...döda mig?

pms

Halloo,
sorry men blir ingen videoblogg idag. Är på skitkasst humör samtidigt som jag har massa energi och vill vara på bra humöör! Också har jag världens mensvärk så ska gå och käka glass eller nått haha:( ärlig chey...
Mami, syrran och hennes pojkvän sitter o kollar film nu och satt där ett tag men filmen hacka nått sjukt så orkar inte. Så bloggar för er istället:) Och sitter och lyssnar på gamla låtar, bl.a denna under...rätt skön ändå!

Vem är vem?

Hej!
fick en kommentar om frågan vilken Ebba som är vilken haha! Förstår att det inte är så lätt och veta^^ Här har ni iaf:

Första Ebba. En av mina två allra allra närmsta och bästa vänner i hela världen♥ Brukar kallas Ebba puttenutt, ingalill, älskipälsk osv osv osv osv.

Andra Ebba. Haha hittade värsta söta bilden på henne, denna över alltså. Egentligen har hon värsta tuffa stilen, men denna va fin ändå tycker jag! Detta är alltså min klasskompis som jag lärt känna nu sen skolstart!

Svar - del 1!

Favoritfilm?
Hm, svårt...men gillar Inception t.ex för man måste verkligen tänka ordentligt själv. Gillar sånna filmer man får tänka själv och som man inte vet vad som händer från början. Sen är det ju beroende på vad jag är på för humör då såklart.

Favoritblogg?
Får nog säga Kenza där!

Idol/idoler?
Förutom min mamma som jag verkligen beundrar, så säger jag Beyonce. Hon är verkligen beskrivningen av en stark, självständig kvinna som klarar sig alldeles utmärkt helt själv.

Favoritfärg förutom rosa haha?
Marinblått!

Favoritserie?
Lätt Gossip Girl

Btw jättefin blogg!! Och jag ÄLSKAR ditt hår! Haha..
Haha, tack!

Har du fortfarande pojkvän?
Inte samma.

Vem är din allra allra bästa vän?
Mina allra närmsta är Ebba & Kevin, ingen av dom mer eller mindre. love you!!


vad var m*******????
Som jag förklarat, så var det Marocko;)

vad söker du hos en kille?
Någon som inte är rädd att säga vad han känner, och inte skäms eller så. Och någon som är utåtriktad och är glad! Sen är det inte kul med en kille som är föör snäll och klen om ni förstår? lite baad haha.

Vet du hur din framtid ska se ut nu?
Nej, och det vill jag inte heller! Den får se ut så, dit tiden tar mig.

Äre skådespelare du vill bli och jobba med sen?
Ja, tycker det är så otroligt kul och jag kan inte se mig själv sitta och jobba på ICA eller ha ett vanligt 8-17 jobb. Vill göra något kul, med saker som händer hela tiden!

Vad skulle du kalla din klädstil? :)
Min egen med inspiration från lite överallt! :)

Gillar du keso? :D
Gör jag väl haha:)


Vad har du för dator?
Mac & en Toshiba

Vilken ras är din hund?
Han är blandras mellan Alaskan malamute och Siberian Husky bl.a!

bild jag tog när vi var ute häromdagen. Visst är han fin, mitt hjärta?

Chips vs godis 
GODIS NAMNAMNAM haha..

London vs Cypern
London har definitivt bästa shoppingen och så, älskar London! Men har aldrig vart i Cypern så ingen aning!

Dator vs mobil
mobil 4 life <33333

iPhone vs Samsung
just nu - Iphone. Så trött på min skitsamsung...

Party vs hemmakväll
partyyyy! men hemmakväll är minst lika mys!

Blogg vd fb
skulle dö utan facebook. haha

om du får välja en svensk manlig skådespelare och en kvinnlig skådespelare att spela mot i en serie/ film, vilka skulle du då välja?
Bra fråga! Hade vart coolt att spela mot Joel Kinnaman. Tycker han är grym! Och kanske mot Alicia Vikander? superduktig hon med!

någon speciell sorts film du skulle villa spela in tex deckare, fantasy, komedi, thriller osv?
Har ju hållt på lite med den där nya grejen i Stockholm, och det är en actionserie typ med kriminella grejer och sånt. Det ser jag fram emot! Inte för att jag kommer råna en bank eller så men vi får se vad som händer med det där!:)

har du sett tv serien heartland?, om inte se den, för den är bra, mycket hästar, men också annat så man måste inte vara en häst människa för att gilla den
Nix, det har jag inte! tack för tipset dock!

Hur gör du för att få så många bra vänner?:)
Haha, oj. Jag är bara mig själv. Och social, typ?:)

Förresten skulle du kunna lägga upp mer videos när du sjunger och spelar?:) 
Absolut! Kul att ni skriver lite önskningar!

Har du någon kontakt med han som spelade ibb? :)
Knappt ingen, tyvärr!

Vad är de 3 första stegen man gör om man vill bli skådespelare? 
Oj. Ja börja med att leta provspelningar, alltså 1. Håll utkik efter lappar, annonsen osv överallt. 2. bli medlem på statist.se eller filmcafe.se t.ex är en bra grej. Att finnas därute liksom. 3. Öva, öva, öva! Inte de bästa tipsen kanske, men jag är nog inte den allra bästa att svara på den frågan för jag sökte mig inte till skådespeleriet, det kom till mig haha!

Gillar du Kristen Stewart? Jag tycker hon e grym! 
Jodå, hon är duktig!

Hur ska man få en konversion att låta så naturlig som möjligt?(Alltså under filminspelning)
Det jag försökte göra var att tänka bort kameran, teamet och allt som inte ska finnas där i verkligheten. Och sen säga replikerna på det sätt jag skulle sagt det:)

Hänger du nere i nordstan?
Awesome blogg!;)
Jo det blir väl då och då. Mer nu när det är kallt ute men på sommaren så är det mest kungsport och vasa som gäller! Tack! ;)


Du skrev för ett tag sen att du var halv iran så kan du prata persiska? :)
Det stämmer! Kan dock inte persiska nej...


och hur lång är du?

Ungefär 163, alltså inte så lång...

Hur många syskon har du??
1 storasyster:)

galet gammal bild på oss. På lilla säve när vi skulle till Londoooon

Svaren till andra delen kommer i ett videoinlägg, förhoppningsvis imon!


29 Januari 2012

Hej på er!
Är hemma nu, sov ju hos Ebbiii igår. Hade det fett mys och vi snackade en heel del om a l l t:) skönt! Nu har jag nyss käkat thai och vart ute med vovven och väntar på att andra Ebba ska komma hit så får vi se vad vi gör. Det är dock sjuukt kallt ute men aja. 
Svarar på frågorna troligen ikväll annars imon kväll:) puss sålänge!
image description

Ebba gästbloggar!

Gokväll på er alla!

Becca kom till mig imorse och sedan dess har vi myst, snackat, lagat lite mat och snackat ännu mer! Och varit iväg på lite äventyr;)
Nu är vi hemma hos min mamma och tjockar oss med goa saker! (kolla bilden) Imorgon är det tyvärr söndag men vi skall ta det lite lugnt :)
Och förresten, nu när jag ändå håller på och skriver kan jag passa på att skvallra lite om Becca ;) Visst ni att, hon har varit helt GALET kär i Robert Pattinson? Nu vet ni!
Puss och glöm inte att kolla in, essiiees.blogg.se


Frågestund!


Då kör vi igen! Inte mer än 5 frågor per person helst:) annars är det bara att köra!

TRUE

Tjaa. Blev hemma från skolan idag, kunde inte sova och dog imorse när mamma vaknade mig för det kändes som att jag precis somnat. Rätt sköönt ändå, skulle slutat 20 i 4 idag hehe. Så blir nog bra uppdatering idag! Åh åt världens största och goaste frukost tidigare som jag brukar när jag har tid (Ä L S K A R stora frukostar!) så är fortfarande mätt hihi. Sitter och kollar facebook, weheartit och lite så och hittade massa grymma Teenager posts som jag måste dela med mig
Tumblr_lydutgymuy1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyduoyo4v71qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lydurbiqef1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyd0wjth7r1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_ly9vyt3iah1r6tk0fo1_500_large
Tumblr_lycc0dcggo1rnlqiko1_500_large
6a37d28afaa4_large

Gårdagens outfit!

details
Skjorta Carlings, (ny!!) kofta Topshop, byxor ??, flätat skärp Gina. Körde på pärlörhängen också! Har inte haft örhängen på typ...halvår?;o

Snabb hälsning o såånt

SNYGG STILLBILD.

ett kort videoinlägg innan jag ska ut i kylan med vovven!

Update: glömde lägga in bilderna jag snackar om hehe, kommer imon. godnaaatt


Today I don't feal like doin' anything

Heej!
Tänkte svara på lite kommentarer och frågor som kommit in det senaste! måste man ju ibland:) Men först ska jag berätta att min dag har vart väldigt bra o myys. Jag och ebba åkte hem dirr efter skolan och skulle plugga, hehe. Men blev inget plugg utan vi träffade lite kompisar här i mitt område istället och hade det mysigt! Nu ska vi se då! Fick massa söta kommentarer på marockoinlägget och ville bara tacka o buga för er som önskat oss en trevlig resa osv haha:) Sen undrade någon vart jag får alla coola bilder ifrån och jag tar dom från weheartit.com! Tycker ni det är kul med såna föresten när jag inte har nya bilder att lägga upp? Och så har jag fått en del frågor om jag har instagram, och nej tyvärr det har jag inte! Har en Samsung galaxy S och på android kan man inte ha det, bara på iphone tyvärr. 
Sådär då, nu ska jag fortsätta spela lite gitarr i mitt nystädade och mysiga rum!
6744400057_c3b1519156_large

Proud.

Heej!
sorry för uppdateringen, statistiken höjdes ju e n o r m t idag?? Underbart! Sjukt ledsen att det inte fanns inlägg att underhålla sig med då hehe...Var iaf i skolan först då såklart, sen hem till Sajmoon & sen hem snabbt, käka & köpa gott till kvällen, sen hem till ebba och kolla guldbaggen! Lite synd att kevin inte tog hem det ikväll men tycker nästan det är relevant för att bara vara nominerad och få vara där och uppleva kvällen med massa kända ansikten måste ju vara en sjuk upplevelse!:) Men vem vet, kanske får han med sig en bagge hem inom snar framtid! Men nu måste jag sova, ska upp 06 imon...döda mig.
godnatt! 
Lol-quotes-real-text-words-favim.com-274922_large
407165_260032510732278_114982095237321_648765_752151626_n_large

Here's a condom. I figured since youre acting like a dick, you should dress like one.

Heej!
Idag har det inte hänt så värst mycket, har vilat så att jag är helt frisk till skolan imon! Men nu ikväll orkade jag inte ligga hemma i sängen ^^ så jag stack ut en liten stund och träffade angelica och klara! Sen träffade vi stenbom,slota,rasmus,oscar,vincent och några fler haha. alltså massa. Och imorgon ska jag till skolan tror jag, känner mig mycket bättre nu men har fortfarande sjukt ont i halsen och är heelt stel i nacken:( Men vi hörs imon, eller senare så får ni ha de så braa puss
Tumblr_ly7v42ugbz1r65ptxo1_500_large

Marocko 2012!!

Heeej!
Nu är det äntligen helt klart att jag och Kevin ska till Marocko!!:D Första gången för mig men 4rde för kevin. Ska bli så galet skönt att komma iväg till värmen alltså. Vi åker på påsklovet, eller helgen innan så det är ändå ett litet tag kvar men då har man ju något att längta till! Vi kommer ha det fett där! Sola, bada, shoppa och åka vattenskooter bl.a:) Och det finns internetcafeér där så kommer säkert blogga då och då så ni vet att jag lever haha.
hit ska viii:

här ovan ska vi käka frukooost



härligt va?!

Update: Nej vi åker såklart inte ensamma! Vi åker med hans föräldrar som har lägenhet där:)

twitter

tja igen!
såg att någon hade frågat om jag hade , eller snarare frågat om det var jag som hette bebben97...och ja det är jag! Skapade den för huur längesen som helst men har precis börjat twittra lite igen:) så follow me! haha..så kan jag uppdatera där lite mer också. 
På tal om inget, så har jag bäst fantasi att komma på saker att göra när man är sjuk, så jag ska lära mig hela raptexten i låten "fly" av nicki minaj ft rihanna! älskar den:) om jag lyckas så ska ni få videobevis så fort jag lärt mig det! haha oups! kanske ett löfte jag får ångra??...
Nicki-minaj-pretty-singer-swag-text-favim.com-243647_large

sicktimes...

Hej på er..
underbart att jag gått och fått feber idag då. Fredag, fint väder (var det förut iaf) och hade massa planer men fick avboka för lite återhämtning hemma i sängen:( Ska ju på provspelning imon så vi får se hur det går...har inte jättehög feber men är helt slö och kraftlös i hela kroppen och huvudet värker som bara den! Tror att min kropp säger ifrån för att jag har sovit och ätit aalldeles för lite det senaste. Ligger och försöker få i mig lite mat och kollar gossip girl nu och hoppas på att bli bättre så fort som möjligt! har ett inlägg på g till er sen föresten så kolla in snart igen! puss


Take care of your loved ones.

Hej!! 
Äntligen är jag hemma, själv och glad! Dagen har vart bra, har vart med Ebba, simon, vincent och några fler. Älskar mina vänner och människor jag har i mitt liv! Jag har lärt mig, att man verkligen måste ta vara på sina vänner. Det är inte bara att glida på, ibland måste man ta tag i det allvarliga också. Man måste tänka över vilka vänner som är bra för en och man måste tänka på att vara bra för sina vänner. Det är inte lätt att alltid märka vilka som vissa dagar behöver en mer än någonsin när dom mår dåligt, men jag gör mitt bästa trots att det är svårt ibland. Flummig text men det jag ville säga var att ta hand om era nära så får ni kärlek tillbaka! ♥ 
love
254995_190962254289621_100001275427681_592047_6290475_n_large

@ skolan

tjaaa, har håltimma i skolan så vi sitter o tar de luugnt bara. Idag är det en låång dag och sen lite senare blir det plugg...hoppas ni får en bättre dag än jag haha.
Tumblr_ly192dwe2t1qlmr96o1_500_large

HAPPINESS

Tumblr_lxwmqd4lpz1r3ua6ho1_500_large
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain

"Hur kommer man med i en film?"

...det är nog en av de vanligaste frågor jag får. Tänkte svara på det lite enkelt. Så jag betedde mig, var att min mamma frågade mig om jag var intresserad att bli medlem på statist.se och mitt svar var "varför inte?". Egentligen hade jag inte tänkt på att börja med teater över huvud taget men så ringde dem upp mig, så jag hade väldigt tur! Nu kan jag inte garantera att ni kommer få jobb så lätt men det är en bra start! Håll utkik efter annonser om provpelningar, ibland kommer dom och castar i skolor osv. Det är mina tips! Det är nämligen inte så lätt att få jobb, så man får hålla utkik o kämpa lite!:) I "värsta" fall kan man vara med som statist, för det är rättså lätt att hitta.

Förövrigt har jag det hur gött som helst just nu! Ligger i badet med levande ljus och en kall o go bärsmoothie:) ibland har man det bra va!
Tumblr_lvia26ecmo1qcbj2fo1_500_large
Tumblr_lvfmbn7rhr1qzjggvo1_500_large


Be careful of who you let steal your heart, cause they might never leave it back

godkvääll,
dog i min säng precis så ligger här o lyssnar på musica, chattar med lite folk och kollade precis klart på ett avsnitt GG. Var ute med vincent (mummel) och stenbom (stendum) förut och chillää. Annars har jag inte gjort något vettigt idag, men det är söndag så:) men nu får jag nana så jag är pigg o glad imon. Förövrigt tycker jag att ni ska kommentera något ni vill att jag ska skriva om? känns som att bloggen är tråkig o har ingen inspiration alls nu typ...
men sov gott så hörs vi imon puuuss
Tumblr_lxv0ydi3lt1r6mlyko1_500_large

seeg

Heeej!
fy vad jag är seg idag! usch. Ska bara lägga mig i sängen, kolla gossip girl o säkert snacka i tel eller nått:) Igår sov jag hos ebbaa puttenutt o vi käkade lite fancy middag, typ oxfilé o lamm, och hade det mys!
Föresten, tror jag förvirrat er lite om min "älskling" haha. Det jag skrev om någon M****** är inte en person nämligen, och när jag skrev älskling igår menade jag Ebba!^^ haha. Så, då var det utklaraat. Nu ska jag käka lite mat innan jag dör, pussss

går runt i mina vänners kläder här hemma haha, kevins tröja o ebbas myssockor hihi.

thinking of you

Hej på er!
är hemma från stallet nu, hoppade världens gossigaste häst Kalle:) Och så är det sol och fint väder idag, skönt! Ska snart hoppa in i dushen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Och träffade äntligen min älskling igår! Vi tog en liten promenad bara men ändå, mys! Jaa, har inget speciellt att säga...har lite bloggbrist känner jag. Hm, aja! Någon undrade vart jag köpt min jacka föresten, köpte den på Topshop! nej, nu ska jag dusha sen hörs vi senare, puss!
satt och tänkte lite för mycket än jag borde som vanligt och då lyssnade jag på denna låten. Bra tänklåt... (tänklåt?? haha?)

Fredag den 13

Heej
sorry för uppdateringen! Men nuså. Nu är jag hemma en snabbis, var precis o tränade på Sportlife med Kevin! Sköönt:)  Idag äre ju fredag den 13, men min dag har vart super hittils och är på skitbra humör för den delen! Något som hänt er?? Annars, så gick provspelningen jättebra igår faktiskt. Känns som att det kunde gått liite bättre men man blir ju aldrig nöjd när det gäller sånt haha...Och fick ett till samtal om ännu en ny produktion som ville att jag ska komma och provspela! kuul:D jajaa, nu ska jag hoppa i dushen. Ha det fiint sålänge
hittade en gaammal gammal bild på mamis dator. Kommer ihåg att jag var sjuk där o hade tråkigt haha!

Heej på er! ville bara säga att jag lever....

Heej på er! ville bara säga att jag lever. Har fullt upp just nu men provspelningen gick superbra och nu är det bara att hålla tummarna! Nu är jag på svt och väntar på kevin sen drar vi till sportlife och tränar. När jag kommer hem blir det mer bloggning och lite roliga saker att berätta! puss på er tills dess


Pressure

heeej
åh nu börjar pressen komma lite känner jag. Eller, press o press det är väl mer att jag verkligen vill att det ska gå bra imon på provspelningen! Men det är bara att köra gärnet så går det nog bra:) har vart med kevin idag så vi har peppat varandra en del!! förutom det var vi i stan och sprang lite ärenden och hade kul som vanligt! 
Kom på att jag inte visat min nya underbara jacka än! Så här har ni bild på deen iaf

inte världens bästa bild men här har ni min lilla jackis

Habibiii

Hallooo där,
at the moment sitter jag o skypear med kevvoo och vi tränar repliker, sjunger & snackar om M******! Omg hihi. Så glad!! men tänker inte avslöja vad som döljer sig bakom de vilseledande stjärnorna riktigt än. (övertrött tjej..)
Annars då...första dagen i skolan idag. Uäh. Så sjuka tider har vi i skolan i dessa dagar! eller vad säger ni? Somnade 02-02:30, vaknade 06, skola 08, slutade vid 15. Herre. Ja, sen åkte jag och Ebba, klasskompisen, in till stan och jag köpte lite needs. Typ bodylotion, deo osv. (onödiginfo.com igen..) Vad gjorde ni idag då? Har eran skola börjat, mina fina läsare?
förövrigt saknar jag min älskipälsk ebba! känns som att vi inte träffats på evigheter??:(

poose for the camera

Inspiration


åhhhhhhh döööööööööööööööööööör




Tumblr_lxe8t5qnqv1qe2132o1_500_large

Schema, passa tider & plugg!

ja nu blir det ändring på vardagen...skolan börjar imon och med det kommer massa jobbiga saker som plugg o det ovanstående. Men än är det lov och ikväll har det vart häng med goa människor och nu blir det gossip girl och avokadomackor haha! men nu ska jag passa på o njuta av det sista på lovet så hörs vi senare eller imon puuss
5g1hl3wwd6iyu018y1tn_large

och jag som tänkte vända tillbaka dygnet....

ja det gick ju sådär med att komma i säng innan 00:00 idag...men det finns så mycket att göra! gossip girl, måla naglarna, kolla igenom gamla bilder och som jag nu gör - försöka hitta en ball bild till min tidslinje på facebook. Haha, världens töntsak egentligen. Det är bara o ta någon? men jag är sån att jag har beslutsångest om ALLT. You name it! Typ om jag ska ha ost eller skinka på mackan, bara nått sånt! 
men nu känner jag min mage växa här alltså, har legat o gottat mig med cheeseballs (evigheter sen jag käka chips!) och julmust, så ska ta och skära lite frukt i en skål, supergott det med:D Såg att ni ville ha en bild på min outfit igår, försökte få mamsen att ta en bild men mami + touchtelefon = nonooo så blev endast öveer suddiga bilder tyvärr!...men however så blev jag väldigt nöjd med gårdagens klädval så kommer säkert lägga ha på mig liknande snart och då kommer det såklart bild! puss!

kan inte värmen komma tillbaka nu snart...?

Lyckad kväll igår!

Heej!
Nu är jag hemma och är huur trött som helst! vi vaknade kl 14 idag! sjukt...men nu är jag hemma iaf! Hade skitkul igår, det var otroligt lyckat och träffade många snälla människor:) blev mest mingel, champange & snack! myys. idag är jag galet öm i fötterna bara, gick i mina 15 cm höga skor heela kvällen igår haha. Men får berätta mer sen, måste hoppa i duschen nu puss!


Rise and shine

Godmorgon! 
Vaknade för några minuter sen men kom hem vid 03 från syrran. Var ute och tog en promenad med madde först och snackade massa, skönt! Sen stötte vi på syrran, hennes pojkvän och kompis så jag följde med dom hem också hängde vi lite och sen kollade vi på In time som var superbra! (onödiginfo.com)
Idag har jag + syrran + mami blivit bjudna till Kevin där det kommer lite annat folk också för att, ja, typ fira hans nominering:) kommer blir trevligt! nu måste jag dock hitta något att ha på mig. Så vi hörs senare, puss!

Juste! Var och åkte skridskor på heden igår med ebba, tim & några fler. Så här har ni lite bilder!




Guldbaggen

Hej alla nattugglor, likt mig själv, som sitter uppe såhär på kvällskvisten. eller snarare nattkvisten...haha nej, jag vet inte vad jag säger ens.
Ville bara kolla in och säga, hoppas ni inte missat att min bästa vän som råkar vara nominerad till guldbaggen som Bästa manliga skådespelare!! Då pratar jag såklart om kevin! Det är helt fantastiskt kul och jag är såååååå glad och stolt och glaad och hoppas ni alla håller tummarna för honom med mig!:D Han kompiterar (heter det så?) mot Persbrandt & Sven-Bertil Taube vilket är sjukt verkligen. Men äsch, det fixar han! 
Förövrigt när vi ändå pratar om film...så ska både jag och kevs in till svt och provspela för de sista gången för Läckberg! Nu står det bara mellan 2 st för dom vardera rollerna vi provspelar för och det kommer bli superkul hursomhelst! Hoppas inte detta inlägget har varit allt för förvirrande och okapabelt att läsa...skyller på att jag sovit alldeles för lite! men nu säger jag adjö och godnatt!
här kan ni se en intervju med kevs om nomineringen-http://svtplay.se/v/2667877/kulturnyheterna/kevin_vaz_om_sin_roll_i__play_?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2667906/sb,k102868,1,f,-1


Nothing special dude

Hej!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, var i stan med Ebba (klasskompis) och köpte en ny bh som var otroligt behövligt! sen köpte jag lite underkläder men det är inget jag tänkte visa upp här haha..nu är jag hemma iaf. Ska väl ta och sätta på gossip girl som vanligt, gött att jag köpte med mig lite godis på vägen hem hihi! och där ändrades mina planer! drar hem till en kompis nu istället, hörs där! pöööss

får bli en gammal pic!

Soho

Hej!
Vilket väder i göteborg, va?! Läste att en till storm är påväg, vad är det som händer? Var iaf i stan med Kevin, och sen mötte vi upp ebba. Försökte hitta en dagbok för min börjar ta slut hehe, men hittade ingen snygg...Sen gick jag och ebba till Soho, vi tänkte åka hem först för det äckliga vädret men vi skulle få vänta typ 25 min på våran buss så vi bestämde oss för att sätta oss och snacka lite, skönt! nu är jag hemma och tar det lugnt, kollar på gossip girl (surprise) och har snackat i lite telefon:) 

Från idag. har en bild på ebba också men hon har inte godkänt den än så kanske blir update med det sen haha!


If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.

Hej!
är galet trött, la mig halv 4 hihi...men nu ska jag iaf åka iväg med massa och bada! Blir inte jättemycket bloggning nu på dagen iaf, men det är inte precis att kommentarerna rullar på ändå så...jaja! Ni får ha det så bra, för det ska jag!;)

åh. Sakna sommaren. tror jag gjorde detta kollaget 2010? 2 år sen! (Jag har tagit alla bilder förutom den när jag tider såklart)

Old enough to know better, but we are too young to care

heej alla läsare! Beccas bästis Ebba här! (Inte klasskompisen Ebba)
Becca glömde att logga ut från sin blogg så gör ett inlägg i smyg hihi! Nej men jag vet att det är okej:)
Idag så har vi bara tagit det lugnt efter gårdagens röjj ;) Tänk att jag kan vara så lyckligt lottad att få just Becca som min alldra bästa vän! Om alla hade en så bra vän som Becca så garanterar jag att alla människor ALLTID skulle vara glada :)

Men nu skall jag faktist ringa självaste Becca, har lite gossips att berätta!
Fast hon sitter la just nu och kollar på gossip girl, haha som vanligt!
Glöm inte och kika in på min blogg, essiiees.blogg.se
Puss så länge!


Shut up, I wear heals bigger then your dick.

Hah. Jag försökte förstå dig, varför du gör som du gör. Men sen insåg jag att jag bryr mig när jag inte bör.
-Rebecca Holst


2012!

Hej hej hej!
Insåg precis att jag inte bloggat på heela året! Känns ju som att förra året var igår...haha vattna min humor för den är torr..! I skrivande stund ligger jag brevid Ebba och vi ska snart käka hemmagjord pizza. Igår hade jag det super och det var en bra start på 2012! Men det känns fortfarande som 2011 dock..don't know why? Annars har vi inte gjort någonting alls idag. Vaknade vid 13:30 och har bara chillat sen dess. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare! Puss


RSS 2.0