Bad, skumm, ljus + lermask = awesome!

shashasha <3
Idag har jag spelat in då(; Måste faktiskt bara säga att en scen jag skulle göra, skulle jag gråta i och det blev sså himla jobbigt för att jag skulle ju tänka på jobbiga saker o så...det första som kom upp i mitt huvud var pegasus </3 R.I.P mitt hjärta.  Så dt behövdes inga faketårar..
Men nu är jag glad igen! Även om jag aldrig kmr släppa honom.
Just nu ligger jag iaf i badet med tända ljuus, maaaassvis med skum, lermask o musik! Sååå avkopplande! Det är väldigt viktigt att ha lite stunder av avkoppling när man har det så stressigt som jag. Jag kände det i magen när jag kom hem, att den gjorde ont av stress, så då vare raka puckar till badkaret!
Nu sitter jag här iaf o läser bloggar, bloggar o lyssnar på musik!:) Mysiigt!
Jaja, nu säger jag nog puss så..
PUSS ;*

Smile awaay <3


Dagen ;)

Shaa:)
Idag har jag typ slappat hela dagen! I morse var jag ute o sprang med min fina vovve, haha han sprang lixom bakom mig i början o när man tittade bak så sa han verkligen 'mamma hjälp jag orkar inte, kan vi inte stanna o nosa?*puppyeyes*'. Men sen tyckte han det va kul o sprang ikapp med mig och det lyste verkligen i hans ögon osså ville han leeeka! Då stannade jag o berömde lilla vacker!:) Och tog en lite pustpaus! Sen tog jag en kalldusch, sköönt!
Annars har jag försökt träna honom lite i trädgården o suttit här o så. Nu håller jag på att fixa min manusmapp så att den blir fin. Imorgon ska vi börja filma det 3dje blocket! Dvs dom 4 sista avsnitten. Det kommer en ny regissör oxå, och lite nytt folk i teamet!:) Skoj! Tagga deet då.
Men nu ska jag faktiskt gå hem till min syster och vi ska kolla film och hennes bf ska överföra 'i taket lyser stjärnorna till mej':D Den såg jag igår btw, va jättebra! Våran förra fotograf (alltså han som filmar allt) Andreas har filmat den;o Hoho. Jaja,

Smile away <3

min älskling <3



man kan nästan inte unvika att äta upp honom!;o

Lite ridtext^^

Shashasha(:
Idag har jag ridit!:D Jag fick lille tjockispollen Rödluvan hoho. Rödluvan är en tjoock tjooock häst med korta ben och lång kropp, hon lyssnar inte spec bra på hjälperna och kommer nån häst för nära hennes rumpa får den en hov i fejjan! Haha men hon är så himla härlig för hon har en enorm personlighet, kör sitt egna race och hon är så otroligt nöjd med sig själv vad som än händer! Man kan inget annat göra än att älska henne faktiskt xD Mitt mål idag var inte att få henne gå på tygeln osv för att det SER bra ut (som jag ibland gjorde tidigare, fast omedvetet) utan att jag har en korrekt och inverkande sits så att hon med eget initiativ (stava?) sänker huvudet. Självklart var en del av mitt mål att hon skulle söka sig ner själv utan att jag sitter med händerna i backen och med två meters avstånd men det var inte huvudmålet. Utan att tempot skulle vara bra för det har hon problem med, att hon skulle trampa på bra och att mina händer och armbågar håller sog där dom ska. Jag tycker jag lyckades ganska bra faktiskt!:) Min ridlärare frågade om jag hade ridit mycket i sommar o att det syntes hoho^^ Roligt att höra sånt!

Här vare slut på ridtexten haha;P
Efter jag var i stallet stack jag hem och dusha o sånt. Sen åkte jag o mamma o syrran till Frölunda(: Där köpte jag ett hänglås till mitt skåp i skolan om någon undrar haha.
Nu blir detta ointressant känner jag så avslutar här

PussN'

NRJ dåe ;*

Godkväll!
Dagen har spenderats såhär att först gick jag upp och åt o sånt, sen åkte jag till jobbet. Filmade till ca 17:30 sen skjutsades jag direkt t Nrj i SVTbilen hoho;D Det är alltid så kul att åka i svtbilen i stan för ALLA kollar haha. Aja iaf så träffade jag massa folk där:) Bla gamla klasskompisar! Alltid kul att träffa sånna finisar! Klasskompisar,kompisar,okända osv. Det va kul iaf haha. På Nrj vare typ Mohombi, han danska snubben som sjunger 'jag kallar på daj' haha, erik hassle o million stilez typ? o några fler(:

Oh jaaa! Imon börjar ja ridaaa! tjohooo! Finally! Vi får nya hästar imon oxå så det ska bli spännande! Kanske ber mamma fota om vi rider ute, för i manegen bilre inga bra bilder. Jaojao,
btw så tänkte jag skriva ett fett inlägg om twilight! Vad tyx? Jag menar, alla tycker rättså olika om twilight och jag tänkte berätta varför jag tycker om den. Och att jag inte bara tycker om den för att robert är snygg!;)

tss, sitter här och gäspar för mig själv och skriver om varje ord 3 gånger så det beror nog på att min kropp säger gå o lägg dig kärring! Man får väl lyssna då lixom, jag menar vad är man utan sin kropp?
HAHAHAHA nu va jag rolig...nej, men trött! så,

sweet dreams sötnosar <3

Tagga nrj in tha parrk!<3

shashashaaa:D
Jag sitter här o taggar för imoon! NRJ in thaa parrrk såklaaert!<3 
Dock måste jag jobba resten av dagen...men skitsamma för jag ska dit! För ja ska dit lalala för jag ska dit lalalalaaa. Haha näe men jag har lite cepe som vanligt så ni får stå ut med mina cepeeeutbrott!;)

Idag har jag väl inte gjort så mkt, typ vart o hälsat på gamla vänner t familjen o sådär. Känner verkligen att höstkylan börjar komma nu.. Tycker ni inte det? Jag tror det behöver shoppas höstjacka iallafall!
Oh ja är lite xtra glad idag oxå för att på lördag börjar nämligen ridningen och då ska jag träffa alla hästtjejjor och min älskling Sanny<33 Det är verkligen jobbigt att inte kunna komma o gå dit när jag vill:( Jag hinner lixom inte eftersom jag filmar och på helgen är jag visserligen där men inte annars...
Jaja, det får man stå ut med när man jobbar så mkt.. Jag är iaf glad att jag har hästarna så nära(:

Jahapp. Jag känner för att få lite läsare så att man kanske kan kkomma igång med tävlingar o liknande? Ja, så tycker jag. Faktiskt.
Äscchhh jag är glad ändå!:D

Och nu sa mitt ansikte att det ville få en lermask så man får väl lyssna jag menar, vad är man utan sitt ansikte?
Puss på er då;*

Twilight <3

Shaa,
idag har jag..tja inte gjort så mkt än. Men nu sitter jag och kollar på twilight :)<3 Längesen jag såg 1an nu så jag sitter här och säger alla repliker o ler lite för mig själv för att dt var så länge sen jag såg den hoho.
Love love love it! Men nu ska jag återgå till filmen,
xoxo

 totalt ÄLSKAR denna bild! <333


 omg, det finns inte ord.

han är låång 8) Snhyggishh<3




shake shake shake !

Shaa,
Idag har jag jobbat hela daan. Gick upp tidigt, kom hem sent. Jaja, that's life for mee:P Men ändå, dt känns jättekonstigt att jobba en söndag för man blir helt knäpp i huvudet. Imon får jag iaf sovmorgon! Gött!
Och nu sitter jag här med min milkshake i handen och väntar på att den ska ta slut så att jag kan gå och dusha haha. Efter jag har dushat ska mitt lilla ansikte tas hand om, då lägger jag en go lermask på den(L) Frääshhht is thaa shit! Då blire kanske lite skvaller från veckorevyn hoho. Sånt gillas! Sen väntar sängen på att jag ska komma o värma den.
Nuu vill jag att min mobil ska kommaaa btw!! Är trött på min fula spricka-.-' Men den kommer nu i veckaaan:D<333
Oh nu tog min shake slut så då hoppar jag in i dushen då,

Puuusss<3


lisebeerg<3

shaa alla,
Idag har jag vart på lisse med angelica och klara:) Det va askul haha, vi gick runt o sjöng o skratta o sånt;P Haha jag har förrästen världens roligaste bild på angelica från kön till höjdskräcken hahahaha, hon va skiträdd xD
Tjaa, vad finns d mer att skriva haha? Spec när man är så trött som jag.
Imon blire att jobba då, sen under nästa vecka kommer min mobiiiiil :D Jag längtar asmkt för ja är så trött på den enorma sprickan i min skärm-.-' Så tagga deeet!
Jaja, vi hörs väl imon

Puuuss:)

2 dagen:)

Shaa(:
2a dagen i skolan today då. Det var helt okaj faktiskt. Först träffades vi på eriksberg och spelade volleyboll och basket typ, sen tog vi båten t skolan o då åt vi. Sen hade vi typ matte men då fick vi bara böcker osså gjorde vi en problemlösning typ:P Ojdå, nu måste jag gå för jag ska träffa madde:)
Men skriver mer sen,

Puuuss <3

1a dagen i skolaan!

Shaa(:
Idag har jag vart första dagen i skolan! Det gick bra och skolan är jättefin:) Min klass är ganska liten, det är 6 tjejer med mig o.O Jaja! Jag tror jag kmr trivas där iaf! 
Sen vid kl 12 typ stack jag in t stan o käkade o så fick jag med mig en ring och ett jättefint halsband! Efter dt hoppade jag på bussen till SVT huuset för att ha ett möte där;) Och efter deeet haha stack jag o 'Krasse' (^^) in till stan. Där fick jag med mig en skjorta från Gina & en suuperfin tunika från...eh ja, kmr inte ihåg haha.
Men eftersom dt är skola imon så får jag avsluta här,

PPuuuss <3 

2 veckor!?:(

Shaa(:
Idag börjar jag jobba sent oxå så jag har hunnit gå till elgiganten och ja, jag tänkte köpa mobilen men dom hade den inte på lager:( Så jag får vänta upp till 2 veckor!! Försäljaren sa ifs 1 ½ - 2 veckor men ändåå..Jaja, det är den värd;) faktiskt. Men nu ska jag käka och kolla på valentines day elr va den heter haha.
Skriver senare kanske?(:

Kramkalaaas<3

<---min snart :D


Ribbåt!;)

shaa alla fina<3
Idag började jag jobba seent! HALV 4!! Så innan då sov jag ut, och sen fixa jag iordning mig o så o sen gick jag o kolla på mobiler!:) Hittade en jag föll för dirre! Samsung I9000 Galaxy S heter den haha. Den är stor (8D) och har appar som iphone, touchscreen då såklart & allt va jättebra! Så imon blire nog att köpa den!:D Äntligen slipper jag min LG med väääärldens enormaste repa på!! göött. Iaf, så gick jag t coop oxå o där köpte jag mig choklad, skvallertidning & 2 cd-skivor så fick jag något att göra när jag kom hem!
Och vår transport ut till plats idag var.......dam dam daaaam : Ribbåt! Så sjuukt kul att åka såå snabbt! Rekommenderar det haha!

<---ribbåt ^^

Och på torsdag börjar jag skolan hoho! Ny skola, nya barn, nya lokaler & framför allt, nya tag! Det går inte att beskriva min lycka! Självfallet kommer jag sakna min gamla skola o alla barnen där men fatta hur skönt det är att börja ny skola efter 7 år!
Jaja, nu väntar sängen på moi så vi hörs imorggooon!

PussarN' <3

Nikon D3000 någon?

Shaa,
dt där med att skriva ofta har inte gått så bra hehe. Men dt är bara för att jag jobbar...
Men idag börjar jag halv 4 så nu hinner jag:) Hm, jau jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva....elr, jo typ? Jag ska köpa kamera och har kollat på Nikon D3000, men tänkte höra om någon ägare till en sådan skulle vilja berätta lite om den? Om man är nöjd osv! Så komentera gärna om den;)
Jaja, vi får väl höras sen

Pusss

Grattis madde!:)

God middag,
Idag har jag vart med bella:) Vi har vart och badat o haft dt mysigt. Sen åkte jag och mamma o beställde thaimat och nu har vi käkat(: Så nu sitter jag här o klr på mtv. Om ungefär en timma ska jag träffa bella igen och hitta på något skoj^^
Oh jaa! Idag har askims fältrittklubb (stallet jag rider på) haft sin första fälttävlan! Tjohoo! Och Madde startade på Nicke!:D Det gick så sjuuuukt bra o dom va såå fina! Graattis sötnos!
[för er som är lite tröga elr bara inte vet vilka madde o nicke är: madde är min kompis som oxå rider på askim, nicke är ägarens häst alltså en som inte går lektioner utan han är en privathäst. Han har förövrigt har startat på Falsterbo horseshow 2004 med Svante johansson!! Och dom placerade sig som 9:a;)]
Fick några fina bilder som jag ska överföra till datan nu,

Puuusss<3

Sho:) nu har dt ätits vofflor och sånt g...

Sho:) nu har dt ätits vofflor och sånt gott!:) så efter en promenad med voffsingen och en tur till tvättstugan sitter vi här med dipp, hackad gurka o morötter, "champis"^^ och choklad! fancy fancy haha! nämen ett tips till alla gottegrisar som jag är hackade grönsaker t dipp! pusss


Nytt på G här!

Tjenixeen!
Tänkte lite på vad jag kan göra för att göra min blogg mer intressant och det jag kom fram till var att, en början iaf är ju att uppdatera mer! Så istället för ynka 1 inlägg om dagen så ger jag runt 3? 2 möjligtvis om ingenting spec har hänt elr så. Men om jag nu bara har en tråkig dag finns dt annat att skriva om! Så då skriver jag något annat helt enkelt. Men nu ska jag hem till syrran och käka vofflor med glass N' strayberrySYLT :D GOOTT! Sen kollar vi på film och käkar lite goa grejjer! Bl.a dip & sånt mys!
Men då hörs vi senare i ett xtra inlägg för dagen;)

Puuusss från hon under;*


//beckssonnn <3

tävlingar

Tjosan!
Jag är med i typ 2 tävlingar där man kan vinna jättesöta smycken, och en där man kan vinna en goodiebag^^

Tävlingarna hittas på ---> http://millahoman.blogg.se/category/tavlingar.html 

länkar: www.talkingclothes.se , www.mylittlecupcakes.tk

Kyss <3


God kväll <3

God kväll/natt allihopa!
Sitter hemma hos pappa med syster och vi har bl.a pratat o ätit o sånt mys. Men nu ringer mamma haha. Och säger att jag måste komma hem bums ujuj. Jahapp, vi får väl höras imon:)

Puss;)

Göteboorg in my <3 hoho?

Shuu alla fina(L)
Jag har inte kunnat blogga nu på ett tag för att inspelningen har tagit så många timmar på dygnet! Men nu är jag ledig så här kmr lite update!
Igår när vi blev hemskjutsade så kände jag verkligen inte för att åka hem o dega så jag och Märta (som spelar Irmelie) bestämde oss för att gå på stan lite o kolla in kulturkalaset!:) Så det gjorde jag igårkväll, förutom att spela in hela dagen då haha. Sen idag åkte jag och demi in t stan för att leta kläder till skolstarten men jag hittade inte dt jag letade efter så jag kom istället hem med ett par vita converse från eurosko istället^^ och en tavla till mitt rum från bolagret;) och nu sitter jag här och bloggar som ni märker.
Sen i helgen hoppas jag på att jag kmr iväg t lisse för dt har man saknat lite nu <3

Jo! Idag när jag och demi (kompis)  var i stan förrästen så gick vi från nordstan, längs avenyn och sen t järntorget. Och från järntorget skulle vi ta bussen hem då oxå kom blå så vi ba ah va bra, o gick på den. Sen när vi skulle av så tryckte vi på stop men busschaffören åkte bara förbi o så sa nån framför oss att bussen inte stannade föräns den kom t snipen! men vi bad chaffören att han skulle stanna så efter typ 3 busshållplatser med minst typ 5000000 kilometers avstånd emellan stannade han o sen fick vi gå typ 10 min t en busshållplats som dt kom en buss vi kunde ta. Och där skulle den komma efter 4 min, yeees lxm! Sen läste vi igen och då stog dt en det inte gällde under perioden 5 juli - 13 augusti.........dt är 13 augusti IDAG :@ så vi fick gå typ jättelångt o SEEN kom det en buss som vi kunde ta-.-

puss <3

Min hemlighet avslöjas!;O

Shaa:)
I några tidigare inlägg har jag skrivit lite om en sak jag undanhållit här ifrån som jag i detta inlägg tänkte avslöja;)
Om man bläddrar ner här ser man att jag har skrivit sånt som 'oxå har jag gjort det där jag inte får säga ngt om' haha, det där jag inte får säga något om har tagit oftast hela dagar och och jag har blivit trött och jag har blivit överlycklig o sprallig o allt möjligt, jag har lärt känna otroligt fina själar & lärt mig av dom! Men mest av allt är att det är en otroligt rolig upplevelse och erfarenhet! Och nu kommer det....

Jag har huvudrollen i SVT's tv-serie Svaleskär!
Det kanske inte är så himla stort för alla men ändå:) Och jag ska berätta det jag får men om ni har frågor så kanske jag kan svara på dom beroende på vad det är för några. Svaleskär är en ungdomsserie som utspelar sig på en ö och  handlar om 4 ungdomar som heter Sara (jag),Krasse,Ibb & Irmelie. Och ja, det är lite udda namn haha:) Iallafall, så kan jag ju berätta lite grann om Sara som jag spelar. Sara är en pojkflicka som bor med sin pappa , Gaston & sin hund Conrad. Hon och Krasse är bästa vänner sen tidigare och på sommarlovet kommer krasse till Fyringen som ön heter. Under sommarlovet brukar dom segla ihop och denna sommaren händer det väldigt mycket annat! Sen kan vi ju ta Ibb, han är en annorlunda typ som kommer till Fyringen med sina föräldrar Miriam och eh hans pappa haha;P Han är lite gammaldags och går o sjunger på en Taube för det mesta. Och Irmelie, hon är en tjej som bor i ett lyxigt hus med sina föräldrar Alain Alain & Beata Alain. Där hittar man henne ibland i poolen med en skvallertidning och smoothie-drink i handen. Irmelie är en tjej som också gärna bär märkeskläder. Ah, ni fattar vinkeln?;)
Där fick ni er en bra beskrivning hoppas jag! Om ni vill veta mer finns jag i GP, Kamratposten & Lokalbladet på öckerö typ haha. Just nu är serien under inspelning och har faktiskt varit ute idag. Vi har spelat in ungefär hälften nu på 2 månader och kommer fortsätta 2 till. Serien kommer komma på SVT under vintern någon gång(: Januari kanske? Hm, kan jag ha missat något nu?  Men annars..
...om ni frågor elr så är det bara att kommentera så svarar jag om jag får!

Puuuss <3 


Vilka är tbx efter 8 veckor?;)

Shuu:)
Idag har vi vart och hämtat alla hästar!:D först blev jag, madde & danni kvar i stallet och tvättade hästarna som var hemma. Sen åkte vi ut t betet och försökte fånga in nissee. Efter tårar och skratt och skrapsår och ambulanser och sjukhus och psykfall och...haha nä skojja bah;) men efter typ länge, fick vi in honom! Det gick faktiskt ganska bra och tog inte alls lika lång tid som förra året (typ 3-4 timmar)! Men det var så fruktansvärt varmt! Bra att man nästan inte hade ätit ett piss då hehe. Men sen när vi äntligen efter lång väntan var hemma beställde jag thaimaaat<3 Sen var jag med madde och vi hade shhkoojj:)
Haha, vi har spelat in "Jakten på Moses pinne" på våra mobiler haha där jag är moses och jag letar efter min pinne! x) Så en liten snutt med dt blev dt oxå.
Och nu sitter jag här o lyssnar på min mamma som går och sjunger på keltiska?!xD haha läggdax där mamma! hahaha.
Aja, sov nu gott för dt ska jag göra!;) Puss

Sho alla fina och rara:) anledningen till ...

Sho alla fina och rara:) anledningen till att jag inte har skrivit på länge är att jag har dataförbud i 2 veckor hehe. men smart som jag är kom jag ju på efter 1 vecka att jag kan mobilblogga!:3 idag har jag iaf vart och badat med madde my dear friend och sen har jag badat igen med några i havet där jag hoppar i och skrapar knäna något otroligt och sedan går upp igen haha;) har iaf vart i strägnes, en liiiten stad nära sthlm och haft mys:) bl.a spelat poker och druckit haha, awesome! aja, ska upp 6 imon för hemlig orsak^^ så puss på er<3


RSS 2.0