Frukost i trädgården!

Godmorgon!
Vilket underbart väder va! Sömntuta som jag är så vaknade jag typ vid halv 12 men skyndade mig ut i solen med frukost så sitter faktiskt i trädgården och äter frukost i solen nu! Sommarkänsla!! Älskar när man vaknar och är glad! Är ifs glad ändå för en annan sak men det tänker jag inte skriva här hihi... Idag har jag bokat fika med pappsen, & plugg med klasskompisen Ebba. Vi har en jättestor grej i engelskan, vi ska filma och grejer haha. Så ni får ha det så bra idag så hörs vi senare, puss!


Tanned

Heeej hej, 
kom precis hem från stan, var och solade. Det behövde jag verkligen hehe, brännan från Marocko går ju bort så snabbt:( Träffade Ebba och Tilda en stund också! myys. Ikväll är jag bortbjuden så ska strax åka här. Vi hörs senare! puss


min älskade


rastlös

Heej hej hej
är så galet rastlös, kan inte sitta stilla. Men det är så tråkigt väder ute :( Jag är sån att jag inte bara kan vara hemma en hel dag, är ni likadana? Idag vaknade jag iaf av väääärldens smäll! Jag flög upp och sen gömde mig snabbt under täcket igen haha, fegis. Trodde seriöst vi blev bombade, helt sinnes var det! Men så kommer mamma och säger att en blixt slog ner i närheten, huuuh. Såg på facebook att många vaknade av det tydligen? Lite onice var de iaf, hade ju sovmorgon och sånt idag...Jaja!
Börjat kolla Gossip Girl igen nu föresten, tröttnar aldrig!
Tumblr_m1fjov1pd51qerbano1_500_large

Picturees

Heej,
usch vad jag är dålig på att uppdatera just nu känner jag...men mestadels är det för att jag inte har min iphone har jag kommit på! Den bloggade jag mest ifrån förut för blogg.se har ju en app men den finns inte till android tyvärr. Och är inte hemma så mycket på dagarna så har ingen dator att skriva på! Men snart får jag tillbaka min lille ajfånis. Då blir det mer update. 
Idag hade vi hälsodag i skolan och då springer vi 8 km, men har problem med min fot så är hemma idag :) Dock ska jag sätta mig och plugga nu faktiskt...Men tänkte bara slänga upp lite fler bilder från Marocko och några från Paris med!







~Paris~





När vi åkte till utsiktsplatsen var klockan 00:00 och då glittrade eiffeltornet så fint!

Som sagt, alla bilder (utom de på mig såklart) har jag tagit och uppskattar att ingen snor dom:)

back

Hej! 
Nu är jag tillbaka! Var massa som hände i mitt privatliv och därför pallade jag inte med bloggen också, men nu är det lite bättre och har saknat att blogga! Var och minishoppade lite faktiskt, köpte ett par nya färgglada byxor och en skitsnygg topp! Visar när jag kommer hem för nu ska jag ta en promenad med en vän här. Hörs snart, puss


Life's a bitch

Now your just somebody 

that I used to know...

Tumblr_m2sypqy2dm1r3efi9o1_500_large

bloggpaus.


Smakprov från marocko

Hej,
ledsen att jag inte uppdaterat. Har haft massor att göra och det har vart en liten omställning att komma hem. Fick en kommentar där det stog något i stil med "om man har en blogg måste man uppdatera, du kan ju inte, inte uppdatera på 3 dagar!" Men jo, det kan jag faktiskt. För det är min blogg, jag uppdaterar när jag vill, orkar och har lust. Jag har inget intresse i att bli stor bloggerska eller något så för mig så spelar inte statistiken så HIMLA stor roll liksom. Självklart är jag superglad för de fina fina läsare jag har, ni är verkligen underbara ni som förstår. Men med all respekt så har ni ingen aning vad som händer i mitt liv, hur jag mår osv. Just nu händer det massvis med saker, jag har skola, vänner, sysslor hemma, känslor mm. 
Därför har uppdateringen inte varit så bra. Men ska lägga upp lite bilder från resan idag, resten kommer imon:) puss




Alla bilder är mina, dvs att om jag ser någon som snott dem så anmäler jag ;)

Hemma!

Hej på er!
Nu är jag hemma i kylan och regnet...visst är det väl skönt att komma hem till vännerna, familjen, sängen och sånt men skulle inte tackat nej till en till vecka i Marocko! Jag har haft det helt underbart verkligen, jag ska försöka lägga upp bilderna imorgon om jag hinner! Nu ligger jag hemma i sängen, men är lite pigg. Klockan är bara 20 i 11 i agadir nu och då brukade vi vara ute och äta typ haha:) men nu ska jag lyssna på lite musik och så sen blir det tillbaka till skolan imon då. Jo föresten, blev rånad på min iphone, pengar och lite sånt så det är därför jag inte uppdaterat på instagram och så! Väldigt otäckt var det men allt gick bra till slut iaf, gjorde en anmälan i marocko så ska få en ny iphone iaf. Huh! haha.
Godnatt;*

här har ni en mobilbild iaf, visst ser det gott ut? :)

Fredag den 13e April 2012 - Ebba gästbloggar igen!

heej på er igen!
Dax för ett inlägg?:)
I detta deppiga regn väder känns det lite extra jobbigt att Becca har 29 grader och sol, åker vattenskoter, och idag vet jag att hon ridit på en kamel! Låter så härligt eller hur? Själv då i detta väder, har jag suttit på Starbucks här i Göteborg tillsammans med min kompis Filip. Vad kan man göra egentligen när det regnar?
Btw, det var en lösare vid namn Johanna som tyckte jag kunde ge nått tips! Så, jag (och Becca såklart!) tycker det är super snyggt med nagellack till olika outfits, så kolla bilderna nedan och testa på dom! Tyckte dom var söta!

 


In Marocko

Hej pa er! nu har vi hittat ett litet internetcafe har! Vi har det sa bra har och det ar runt 30 grader har varje dag! idag har vi vart och shoppat lite. Annars har vi vart pa stranden och solat och tagit en dricka. Nu ska jag skynda mig ivag har. Puss

Söndagen den 8e April 2012

hej alla Rebeccas läsare!
Becca bad mig blogga lite då och då medan hon är i Marocko och solar och har det skönt! Har tyvärr inte hört något från henne, men jag tror nog hon ligger på stranden nu, eller shoppar lite! Härligt! Men saknar henne redan:(

Iaf, själv är jag hemma hos mig nu trött men rockar ändå en god latte och go musik! Vad lyssnar ni läsare på? Själv lyssnar jag alltid på NRJ, så slå på Nrj, så får ni både min och Rebeccas favorit musik! Kommer kännas ganska tomt utan Becca på lovet nu, är ju så van att vi sticket iväg på äventyr. Hur många av er har lov nästa vecka, som jag? Ska ni göra nått kul? Tipsa mig så jag kan pröva! Ha det så fint så länge så fortsätt att kolla in beccas blogg och kommentera!

Och är ni riktig snälla så kan ni la följa mig på instagram?;) ebba_petersson@instagram
Puss så länge från Ebba, eller Beccas bästis som ni är vana att läsa när Becca skriver?:) (inte klasskompis Ebba) essiiees.blogg.se


Roadtrip

Heej!
Jag är hemskt ledsen för uppdateringen! Skulle egentligen kommit upp ett inlägg med bilder från Stockholm men det publicerades inte? Hm...aja! Nu sitter vi i bilen på väg till Köpenhamn iaf!! Där går planet vid 16 så vi är framme i Paris vid 18:) äntligen ska vi ifrån det här vädret alltså...blir skönt med 25-35 grader sen i Marocko också hehe! Uppdaterar mer senare, kommer nog något inlägg från Paris också om vi hittar någon starbucks med wi-fi. Annars uppdaterar jag väldigt ofta på instagram, följ mig, rebeccaholst på instagram. :)
Puss!


På X2000 mot Stockholm!

Hej hej hej!
Nu sitter jag på tåget mot Stockholm, underhåller mig med musik, smsar, solo & riesen:) vi är framme vid 15-tiden så bloggar mera när vi kommer fram. Taggar visningen ikväll iaf, ska bli jättekul att träffa lilla teamet och alla skådisar igen! Men vi hörs senare, puss
Just nu:


Bästa veckan alltså...

Hej på er! 
Ledsen att jag inte uppdaterat under helgen, men den har vart helt sjuk...nu är det söndag iaf, jag är hemma, pigg & glad!:) Är dock sjukt stressad för allt som ska göras denna vecka. Blir en hel del resande! Detta händer då:
Imorgon måndag: åker till Stockholm för visning av piloten jag spelade in när jag var där sist. Kommer ni ihåg? 
Tisdag: Blir lite tid till att gå i stan, Sen kommer jag hem till Göteborg sen eftermiddag.
Onsdag: jag ska plugga röven av mig om man säger så. Då ska jag också träffa Ebba (måste ju ses innan jag åker!) och kanske pojkvännen med.
Torsdag: Möta upp pappa en snabbis, ska låna lite grejjooor. Sen "fira påsk" typ. Efter det åker jag hem till Kevin och sover där!
Fredag: Roadtrippar till Köpenhamn, Kastrup. Tar planet till Paris därifrån! Wiiiieeee. Kommer fram på sena eftermiddagen så vi ska se Paris by night! Fashion!
Lördag: Vi åker från Paris, Charles de Gaulle, till Marockooo!! Åh dööör va härligt det ska bli att få sol och värme!
Söndag: Well duh? Ligger på stranden och pressar såklaart!






RSS 2.0