Fashion

Nej nu ska jag skärpa mig! Uppdateringen suger!! men fr.o.m nu ska jag bli mycket bättre på det! Idag har det vart en underbar vårdag. Har varit i stan och träffat Ebba, Simon, Ebba, Markus och lite folk:) Nu ska jag äta middag med mami, sen går jag till syrran och hänger. Kärlek!!
Hej vårenbilden ovan är från idag, soooool!
Tog massa bilder här precis och orkar inte bestämma mig för vilken som skulle ut, så slänger ut alla! Dagens outfit iaf. Tröja från Carlings, jacka Topshop och brillorna hittade jag hemma typ.

Inte min dag...

Heeeej,
nu ligger jag i sängen och kollar Elsas Värld, har verkligen fastnat för den haha. Idag skulle jag & ebba egentligen praoat men visade sig att stället inte hade fått våra lappar o sånt fast att vi hade ringt dom och pratat och sagt när vi skulle komma och så-.- så vi fick dra till skolan istället....kul!! Har värsta sk*tdagen idag, har världens mensvärk också och ingen choklad har jag (öppen tjej? svar ja.) jaja..
Imon ska jag träffa bästiis, Kevin. Och idag träffade jag andra bästisen, Ebba. Vi sprang som vanligt ärenden i stan haha. näe, nu ska jag kolla ett till avsnitt, sov gott!

läs och lär älskling haha:*


Don't judge me until you know me, don't underestimate me until you've challenged me and don't talk about me until you've talked to me.

Heej!
Nu är jag hemma hos älsklingen och vi ska på bio om ett tag. Idag har jag ridit världens sötaste ponny, fick massa beröm och var fett kul. Också har jag bokat biljetter till Stockholm! Ska upp med Kevin och pojkvännen och vi ska på visning för piloten jag spelade in när jag var där sist! Ska bli myyys. Och så tänkte jag säga, för er som inte visste och så var det någon som frågade, så är Svaleskär ute i butikerna nu! Vet att det finns på Åhlens iaf...jaja, ha det bra sålänge så hörs vi. Pusss

gammal bild..

I'm Yours

Heej!!
uusch vilket väder idag alltså...så trött på regnet nu, vill ha sommar! Har iaf spenderat dagen så att jag har vart i skolan (jaså vilken överraskning...jag vet, precis som alla andra barn i sverige då typ? haha) sen var jag hos älsklingen, och när jag kom hem hade mamma gjort värsta mysmiddagen så vi satt och pratade o så skitlänge. Väldigt trevligt! Och nu var jag ute och träffade vincent och oliver en snabbis. Ja, det var det. 
Funderar på att sluta blogga ett tag faktiskt, känns lite meningslöst just nu? Skriver inte om något intressant och det tar massa tid...hm, får se hur jag gör med det! Nu ska jag dusha, fixa mina naglar, lägga mig i sängen o kolla på nånting intressant och sen sova, hörs imon pusss!

mysig låt! dock inte min typiska musiksmak men ändå!

20-02-12 ♥


skev bild men skitsamma.



Bloggning från okänd plats...;)

Heej på er!
Har sovit hos Ebba tills idag, därför har det inte blivit någon bloggning. Vi har bara chillaat och pratat o pratat ooch pratat! Haha jag och Ebba har alltid ton med saker att prata om när vi inte setts på länge! Idag har vi inte gjort något speciellt förutom att vi varit på torget o sprungit lite ärenden och nu ska vi på äventyr hihi! Dock är frågan, vart är vi nu??;o haha Men vi hörs senare ikväll, puss


mys-onsdag

Hej!!
Hjäälp alltså, kom hem typ vid 19 tiden förut. Vi var i stallet hela dagen verkligen, men det var så mysigt så och vi red där i snön vid stallet och hade det braa. Nu har jag duschat, lagat mat och pratat i telefon med min älskling! Men blir helt galen på teckningen vi har hemma, kan inte ligga i sängen och snacka utan måste gå till köket eller mitt fönster-.- Jaja! Har fixat lite god frukt till mig själv (bilden under) som jag ska käka nu, bara lite extra lyx en sån här onsdag haha;) Och imorgon kommer äntligen min soulmate Ebba heem!!! Åh har saknat min lilla rumpenisse!!



Dagens outfit

haha no joke. Idag är dagens outfit ridkläder! Drar till ett stall med Madde nu, pöss!

Hes

försöker prata haha....


Tystnaden som uppstår när hon som snackar hela tiden har tappat rösten...

Hej på er!
Drog ut mig idag och åkte till staan, träffade Ebba från skolan där. Vi gjorde inget speciellt förutom att jag sprang lite ärenden bara. Sen träffade jag Madde o kom hem nyss, vi var ute och försökte åka skjärtlapp hahaha! Det gick sisådär...Kul hade vi iaf! Nu ligger jag i sängen och smsar med Simonälsklingeen och Madde & kollar lite tv.
Juste! Tänkte egentligen göra ett videoinlägg idag men har tappat rösten så låter helt sjukt! Så det får bli nån annan dag när man hör vad jag säger haha;) Nu ska jag nog sova snart, men vi hörs imon! Puuss



Vinterdeprission? pfft...

Hej!
har tagit en liten paus från bloggen som ni märkt. Vet inte riktigt vad det har vart med mig, har inte velat gå ut typ? Tackat nej till folk som frågat om jag vill hitta på något? Inte likt mig...det är väl vinterdeprission eller nått. Är verkligen så sjukt trött på kylan!! Jaja. Det är väl mysigt att ligga i sängen o kolla film också haha?...Längtar tills torsdag iaf för då kommer Ebbaälsklingen hem! Då kanske man ska ta en ordentlig shoppingdag? skulle behövas!


I have no say in that

Fick en kommentar av någon söt liten människa där denne frågade om jag kunde fixa så att det blir en till säsong av Svaleskär...som jag har sagt innan så har jag absolut inget att säga till om. Jag är den sista som bestämmer det haha. Det är vissa som hade velat göra en till säsong men det kommer inte bli så och det blev vi informerade om redan innan vi började spela in. Så nej, det kommer inte bli en till säsong hur mycket man än kan önska det tyvärr. Jag känner dock att jag vill gå vidare faktiskt, och göra något nytt! Men tills vidare fokuserar jag på skolan så att om det nu kommer upp något att jag får ta ledigt. Yes, där hade ni svar!


Love as though you have never been hurt before....


Så söt är min älskling som kommer förbi med detta! Någon här känner mig hihi? <3

Addicted

Hej!
Tack för era svar ni som har svarat...var mest som bad mig skriva om kläder och att videoblogga så får väl se till att göra det! Brukade ju lägga upp videobloggar när jag sjöng och spela gitarr ibland. Gillade ni det? 
Jaja! Förövrigt så känner jag mig lite forever alone här hemma i sjuksängen men som tur är insisterade min älskling att komma och säga hej och så, så söt! Och sen kommer kanske Ebba imon, hon skulle låna någon jacka till Spanien!:) kommer sakna min bebbo! Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl. Mitt 21:a avsnitt på 2 dagar, beroende? nejdå!.......


Dagens fråga!

Halloo!
Var längesen jag körde dagens fråga så tänkte att det var dax för det nu! Vet att jag ställt denna frågan innan men nu vill jag att ni kommer på så mycket förslag ni bara kan!
Vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen? Nu är det ju mest vad jag gjort under dagen osv. Så vad vill ni mer att jag ska skriva om? Kläder? Musik? Film? Självförtroendeboost? Om något speciellt så?


Badmorning?

Godmorgon!
eller ja...den är inte så god för mig idag precis. Vaknade upp med världens huvudvärk, illamående och har ont i mina muskler i nacken. Nu är det lite bättre men känner mig fortfarande hängig:/ Så idag blir det att bara ta det lugnt! Nu ligger jag i soffan och ska kolla Gossip Girl och så har mamma köpt grapefrukt till mig. love. (haha onödiginfo.se...) Ni får ha det så bra så länge så hörs vi sen, pöss

saknar dom här tiderna...när man bara kunde dra till BK och ha svinkul utan att ens göra något speciellt...

sleepmode

Hej på er!
kom precis hem från älskling och har haft en galet mysig kväll! Film, godis, middag, sen ut i bubbelpoolen och mysa! Lovely. Nu är jag så mör i kroppen och trött så känns som att jag ska somna i skrivande stund...Annars har jag inget speciellt planerat för morgondagen men något blir det alltid. Om inte annat så blir det en lugn hemmadag med bad, ansiktsmask, hårinpackning osv. Nej, nu ska jag sova innan jag dör. puss och  godnatt på er
422334_3273892211186_1383847500_3328278_1117417407_n_large

I miss Summer

Heej på er.
Åhh blir galen, längtar såå mycket till sommaren. Till Marocko. Till sommarlov. Bada. Sola. aahhh!!! Idag har jag vart med min älskling, myys. Och ikväll ska jag verkligen komma i säng i tid så ska käka lite nu sen lägga mig i sängen med datan eller musik! Också skypar jag med Kevs så ska väl snacka en stund till:) 
Usch, känner att jag inte har så mycket blogglust nu för tiden...funderar om jag ska ta en liten paus för att jag alltid blir sugen på att blogga då så då bloggar jag som bäst, eller om ni nöjer er med 1-3 inlägg om dagen? for now liksom då. Tell meee!
395256_274932562574643_206073082793925_700496_359147358_n_large
2421055703_b11491f9cf_b_large

Check!

heeej
jag veet att jag lovade videobloggen men har verkligen haft viktiga saker för mig idag så kunde verkligen inte...men det kommer så fort det bara går! Imon har jag en lång dag i skolan men något säger mig att den kommer vara bra:) Nu är jag klar med powerpointen, biljetterna till marocko är tydligen bokade nu också (wiiie!!!!), har plockat undan i min soptipp till rum och har sagt hejdå till älsklingen i telefon<3 Så nu ska jag sova! Hörs imon, Godnatt och puss!
Sam_0268_134617452_large
Sam_0271_134617769_large
inte så långt kvar till värmen! Bilderna är dit vi ska!!

You learn more in failure than you ever will in success.

Tjaa!
Idag har jag varit med min soulmate Ebbaaa! Först kom jag till hennes sista lektion och var med, sen stack vi och handla haha. Sen åkte vi till mig och laga mat, käka, snacka o lite så. Sen körde vi lite singstar hihi! Vart ju fett längesen man körde det. Nu är jag ensam hemma iaf och hur mycket jag än känner för att bara sätta på hög musik, springa runt och pyssla i lägenheten så mååste jag göra en powerpoint i spanska...spanska idag igen! Men vi hörs garanterat senare, puss sålänge!
Tumblr_lwbq9bxoit1qkod8lo1_400_large

RSS 2.0