Saknad vän

Heejj
Kom hem nyss, var ute med massa vänner och träffade min vän Emilie som jag inte sett på länge! Så kul att hon var hemma!! Annars har jag bara varit i skolan, kom hem och käka o lite så. Har köpt en ny jacka också som jag inte visat kom jag på! Är ledsen men hinner typ aldrig ta outfitbilder, eller tänker inte på det förens jag kommer hem typ och har tagit av mig dom haha... men ni får jättegärna påminna mig imorgon vid lunch om ni vill haha, får upp på mobilen när någon kommenterar så det är bara att skriva! :) vill passa på och tacka för era fina kommentarer förresten! Blir så glad! Glömmer dock att svara ibland men jag ser oftast dom alla! 
Nu ska jag värma lite mat och sätta mig i soffan med mamsen. Ha det bäst
Random bild från idag haha.. där ser man lite av mina kläder hahaha

Dr denim

Tjingeling
Ligger i sängen nu och tar det väldigt passivt. Var med Therese förut och vi träffade några kompisar vi inte sett på ett tag så det var sooft. Sen åkte jag till torget och mötte upp papi så köpte han ett par byxor till mig hihi. Behövde verkligen det, mina gamla dr denim var ju helt sönderanvända. Så köpte ett par vanliga kissie, låga svarta. Funkar till allt! Love it. 
Har snackat i tele i typ 1 timma med min bästa meia och hon kommer hit i helgen, wohoo. Men nu ska jag nana, sov gott puuss




Solarietorsk & donken

Heej,
är och solar igen haha.. var precis på donken med Therese och nu bestämde vi oss för att sola haha. 




Godmorgon!

Gud vilken fin morgon vi har i Göteborg idag!! Solen är framme, dimma och frost. Rätt kallt dock :( jaja! Är på väg till skolan nu, har bara en lektion idag så det är skönt! Den är 2 1/2 timma dock.. men slutar halv 1 så man överlever! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det märker vi. Tänkte försöka komma ihåg att ta en outfit bild i skolan sen, slängde bara på mig nått enkelt idag men ni ville ju ha mer outfit inlägg så :)
Men vi hörs sen, puss!




Sleepy

Heej,
Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt så haft rätt dålig inspiration för att blogga. Eller jag var och solade med Therese först och sen har jag vart hos en vän hela dagen. Skönt att vara ledig! Men imon är det skola, alltså måste jag sova nu.. godnatt!!

Riight now

RSS 2.0